Първанов: КСНС да разгледа енергийните проекти

Консултативният съвет по национална сигурност (КСНС) да разгледа въпросите, свързани с енергийните проекти, поиска президентът (2002-2012 г.) Георги Първанов.

Обратно в новината

Коментари - Първанов: КСНС да разгледа енергийните проекти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо ли си мисля,че само комунягите имат право да купуват енергийни проекти. Зареваха като бебе, на което са му взели играчката. Все пак става дума за нормална сделка на частна собственост. КСНС какво би помогнало.

Между другото да разгледа и хотелите на Гоце - цигането от Сирищник

Най-много съветници бяха отстреляни при ГОЦЕ, Манол Велев, Емил Кюлев, Александър Тасев. С пропуски за парламента беше и ПЕШО СУМИСТА от киларите, имаше още накой но не се сещам. При условие че китайците ще започнат производство на мини реактори след 2025 година и коцепцията на АЕЦ ще бъде напълно корегирана Белене е безмислено да се строи.

Що не си направиш миш-маш?:)))))))

другарю споко бе фактурите за тока дойдоха кучетата си лаят кервана си върви

Тоя навлек два мандата се дупи на запада и проваля Белене, а сега изведнъж се прави на загрижен! То бива наглост, ама такава просто няма. Тия маймуни найстина ни взимат за олигофрени!

Кой беше тоя?

Втори ден ви говоря че сделката с ЧЕЗ е пряко свързана с АЕЦ Белене . Ако бандата на Овч шън се докопа чрез Ковачки до преносната мрежа - жална ни майка ! Така поне ще може да се контролира колко ток се изнася , а ако и някой друг я държи централата , а не на Путин мажоретките - още по-добре !

Ни лук ял ,ни лук мирисал.... Защо всички след като излязат от власт и не са направили нищо по въпроса,започват да дават" безценни" съвети по всички възможни медии.

Ех Първанов ти си част от тази ма.ия.

Заради ЧЕЗ БУДА може да изгърми. СПАСЯВАЙ ГО С БРЪЩОЛЕВЕНИЯ ЗА НЕРОДЕН ПЕТКО. Поздрави от другарите от ДС.

Първанов,ти вчера се шегуваше,че щом съм купила ЧЕЗ,да съм купила и АЕЦ"БЕЛЕНЕ".Ама аз не се шегувам и ти казвам,че гьолове,не купувам.

ДА СЕ РАЗГЛЕДАТ ПРИВАТИЗАЦИОННИТЕ ДОГОВОРИ И АКО НЕ СА ИЗПЪЛНЕНИ КЛАУЗИТЕ ПО ТЯХ ДА СЕ ПРИЛОЖИ ПАРАГРАФ 7 ОТ ЗАКОНА ЗА ПРИВАТИЗАЦИЯ И СЛЕД ПРИВАТИЗАЦИОНЕН КОНТРОЛ лишаващ приватизатора от правото му на разпореждане и ВРЪЩАШ ПРИВАТИЗИРАНОТО НА ДЪРЖАВАТА?!! По добре е разбира се, но кой да го направи? Радев ли? Или пък министъра на Икономиката който доскоро бе шеф на КОМИСИЯТА ПО ПРИВАТИЗАЦИЯ И СЛЕДПРИВАТИЗАЦИОНЕН КОНТРОЛ? Защо ли от ЕС скачаха толкова против премахването на този ПАРАГРАФ 7 . Чии интереси защитаваха КОЛОНИЗАТОРИТЕ от ЕС - нашите българските или техните ??

Тоя , като лапна едни пари за тройния шлем , не рева . А сега трябва да ги връща и реве . Само за Белене плаче .

още много други. Има да въртят копачите и лопатите, от сутрин до вечер за парче хляб и чаша вода. Арбайт мах фрай.

Ама тя изпълнителната власт не иска да и развързват ръцете.Те робите най обичат да са с пранги.

Гоце от небето ли пада ...всичко беше да се делнат 2 млд . неустойка...