Първанов отказа да назначи новия шеф на военното разузнаване

Президентът издаде указ за нов началник на Сухопътните войски - генерал-майор Стефан Василев, но отложи решението си за нов шеф на военното разузнаване.

Обратно в новината

Коментари - Първанов отказа да назначи новия шеф на военното разузнаване | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Затова в нормалните държави не назначават солдафони за военни министри, а даже слагат и жени! Както казват, войната е твърде сериозна работа, за да бъде предоставена на генералите!

Доносникът ГОЦЕ иска да управлява разузнавачите!!!??? Това може само в една псевдо-демокрация, каквато е България. Всички доносници, вкупом успяха за 20-тина години да ни превърнат в техни слуги. Че сега и разузнавачите щели да ги назначава един скрит-прикрит доносник - Майната му. Но Гоце трябва да знае две неща: 1. Ще му свърши мандата и след това? Със Славчо Трифонов ли? Ами той ще ти иска пари? Пооткрадна ли си, имаш ли запаси? 2. Обидата, която той нанесе, върху името и образа на Българския революционер Гоце Делчев - НИКОГА НЯМА ДА БЪДЕ ЗАБРАВЕНА от Българите.

Догодина президента ще е от ГЕРБ и тогава няма да има никакви проблеми с правителството!

ПОЗОРНО И ПРЕДАТЕЛСКО Е ПРЕДЛОЖЕНИЕТО на Б. Борисов и а.а за Гагашев. ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА ПРЕЗИДЕНТА !!! ГОРДЕЕМ СЕ С НЕГО!!! ТАКА ДА Е- ЗА ДЪЛГО!БЪДИ ЗДРАВ И УСПЕШЕН! С ТЕБ СМЕ!

Да живее ДС!!! Браво Гоце-ти истински доносник.Ти си наща гордост пред Света и на село. Еййй,срам берем като идем в Европа...да не ни питат какъв е Президента ви и що така го наричате/Гоце/

А бре, Хаховец, ти кога си ходил в чужбина, че да знаеш кво ги питат там българите? Или си фантазираш нещо, а?

Ако форумите не бяха анонимни,нямаше да пишете такива простотии.

Че ако някой пише само защото си мисли, че е анонимен да спре. Нашата милиция ни пази! :)

Защо бе,Гоце ??? Защото не е от БКП ??

Омерзен съм, че името на Вальо Гагашев се артикулира в този форум на хора с възпалени от омраза мозъци!

Това "същество" е човешко недоразумение, камо ли президентско! Много насериозно се взе във втория мандат, и най-вече след краха на БСП /БКП/! Аз също нямам нито думи, нито сили да изразя презрението си към тази твар! Ти го плюеш, той си мислиу че манна небесна го капе...

Краско, ако сега те оплюем, кво че си мислиш, че те окапи? А селянче?

Къв комодор в БГ бе алоооу, къде мислите че се намирате че им слагате такива звания и титли? Да не сте в Холивуд и да снимате уестърн? Палячовщина пълна

да, военният моряк не разбира от разузнаване, а гоце селянина разбира.

БРАВО, ТИ ПОЗНА.!!! КАЖИ КАК ГО ПРАВИШ???

Тези господа са се объркали или побъркали! Той се казва ГЕОРГИ ПЪРВАНОВ! Президент, който се е доказал и е признат от всички достойни и умни политици от Европа и Света!

Седевчов Първанов

агре герге кои е ТОЗИ г, ПЪРВАНОВ БРЕ????

Едното му лице е Георги Седевчов Първанов - президент. Другото, с което се гордеел (значи няма да се обиди) е доносник на ДС с псевдоним Гоце - резидент.

Eй, форумци-откъде тази ярост и злоба? Опмнете се! Гади ми се от вас!Някой познава ли професионалните качества на комодор Гагшев за да пише такива гнуситии за президента?Трябва реална преценка!И не съм платен форумец,за разлика от някои!

Знайте ли Гоце е нищо,но тия журналета го праят нещо. Гоце да пръдне и журналистите-ееее, колко хубаво миришееее...това е силата на Гоце от ДС А такв президент само в 7-ма глуха линия. Да не се отразява пръднята му,а още повече да са хвали миризмата му

последния комуноид който дърпа държавата назад и предава интересите и на руското влияние, но скоро и неговия ред ще дойде...

Де да беше последния... Нали сега бившият комунист Б. Борисов изпълнява "големия шлем" на Гоце в енергетиката. Хвалят се взаимно по всеки повод.

Настана пълна неразбория в тази държава. Преди не беше по-добре, ама сега ситуацията е майка плаче, грамофон свири!

гасящите стърнища газ пикаят

ми ясно - нали не е от "неговите"хора. а пък нерядко си били контактирали... как му имате доверие на този гоце! измамник и подлец

ГОСПОДА,поне в този случай оставете Гоце на мира.Проверете какъв е бил Гагашев,какво е работил.Съгласни ли са плюещите ПРЕЗИДЕНТА невролог да им прави сърдечна операция?

Ясно е,че ,,разбираш,,за какво става дума...

Да, проверили сме го: честен, български офицер, патриот!!! А, я кажи какви "операции" са извършили твоите червени де-се-та, освен че цоцаха от гърба на НАРОДА? Сигурно "разузнаваха" остров Тамбукту или откриха на геврека .. дупката? Сещаш ли се нещо, а?

Шеф на разузнаването трябва да е такъв, който е работил в разузнаването. И Студенков е прав и Първанов е прав. Аню пак иска да си наниже синджира с негови хора, както направи в Министирството и го напълни с некадърници. А Бойко да си гледа маркуча и да не се бърка, където не разбира.

При тебе всичко може,щом Гоце е казал...

Отказа, защото комадор Гагашев не е един от тях: жалките де-се-та доностници и няма както искат кукловодите им ...приемственост?! Първанов, а ти срама нямаш ли, бе, че си .... ЕДИНСТВЕНИЯТ ПРЕЗИДЕНТ-ДОНОСТНИК в Европа? У-у-у-у-у!!! Ама, скоро, много скоро НАРОДА ще ти бие .. ШУТА!!!

Спокойно герберчета и вашия вожд няма да е президент щото се е усрал до ушичките :*

Агента Гоце отново показа че не случайно е бил вербуван за агент на ДС. И сега ще изпълнява заповедите на своите господари. Но той Господ види. Догодина той си отива така или иначе. И поредният епизод с шефа на военното разузнаване пшоказва само едно - в тази служба трябва да се направи сериозна чистка. И не само в тази, всички служби свързани с кадри на БКП трябва да бъдат прочистени основно. Така че Агента Гоце прави лоша услуга на своите приятелчета. Вместо да жертва 5 -6 човека, той осигурява ичстка в системата след 1 година. Защото, нали никой не се съмнява че следващият президент нама да е от БСП. И тогав всички тези спец. служби, които той ги кътка в момента ще си сменят началниците. Ако тези хора са достатъчно умни (а за разузнавач това е абсолютно необходимо) те сами трябва да откажат такова назначение. Защото в тази ситуация е ясно че то ще е за 1 година. Дали ще го пенсионират, дали ще го преместят на друга работа, но този човек, назначен с благословията на агента Гоце си заминава. Излита като тапа от шампанско. Без значение как ще се мазни и колко ще се кълне че е верн на ББ. Гоце Снайпериста е като ударена с мотика усойница - пртедучуставайки края си хапе най-лошо. Но ще го изтърпим още дна година. А дотогава ББ трябва да проведе масови чистки - всикчи партийни назначения на БСП и ДПС трябва да излетят от администрацията. така че да не остане лкамък върху камък от номенклатурата на БКП.

Не се ли уморяваш да пишеш толкова дълги...умни неща?На страница ли ти се плаща,или само за творчество?

Да, прави сте KGB - комедията става гротескна ; Дано само не се стигне до `Божествената` .

по-скоро ще пречи на всеки, който дойде след него, все пак е ясно, че тази история няма да завърши добре за циганско-турския т.н."президент"

така си е , "изглежда" "нашия "президент" прави всичко по ръба , нищо което не го задължава и вместо да осигури плавен преход зада дойде най после реда, простия народ да е доволен , той прави обратното . Гнус ме е като го гледам вече , думи нямам да искажа ненависта си .... съжалявам че гласувах за него , уж беше по доброто зло , но изглежда сега усмивката не е така топла както преди , сега е със стиснати зъби (от колкото има).. гневен и безпомощем мухльо

ББ на тоя президент ли прайш вятър.Така ти са пада-нека ти забива ножове в гъръбъ...бик кадърен...хаххаха ...Бойко отдавна не беше се изцепвал така...Гоце и кадърност-дя не повярваш

вальо гагашев.......бивш командир на 6 боен дивизион миночистачи във военно-морса база атия !!! нерде кораби ,нерде разузнаване ??!!!

И пишеше стихотворения за партията и ги четеше на събрания в киносалона в Атия!!!(за Гагашев става въпрос)!

Бил е в мисията на НАТО в Скопие... Кво е правил там моряк, като Р. Македония няма море... :)

Ангел Гагашев - Сливенски съдия

Място за случайни хора няма. Гоце си залага кадрите чрез които ще управлява след оттеглянето му от президентството.

Непоследователното поведение, липсата на концепция при ниско ниво на интелект у Бойко, позволява на Гоце да продължава да поставя мини със закъснител за напред. Министър Аню Ангелев е дастоен мъж и войн и затова омразен на смърт от Гоце. Проклет да е Гоце, бедствие за България !

Щом А.А. е "достоен мЪЖ и гЕНЕРАЛ" то тогава аз съм Л. Меси......Стига плюхте Президента, Б.Б. и Цв. Цв. да не би да са лейбъристи...преди 89-та всчки бяха в "Партията" ..пък някой и МВР напуснаха за да си запазят членството, пък сега били против комунистите.........

Явно доностника-президент иска да назначи някой, който да шпионира в полза на Русия.