Първанов: Цветанов лъже, че съм знаел за среща на Алексей Петров и Баретата

Президентът Георги Първанов (2002 до 2012 г.) разпространи съобщение до медиите по повод изявление на вътрешния министър Цветан Цветанов във връзка със стрелбата срещу Златко Баретата.

Обратно в новината

Коментари - Първанов: Цветанов лъже, че съм знаел за среща на Алексей Петров и Баретата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гоцката каквото и да каже, няма да е истина ... От доста време е така.

Защо ли няма да се учудя, ако си знаел.

Цецо-крадецо, Боко-тиквата, какви хора само ни управляват :)) След време ще се чудим на акъла на тия които са гласували за тях, но какво да се прави - Демокрацията за това е хубаво нещо, защото дава шанс и на най-простия човек да управлява държавата!

Така както се чудим на тия, които гласуваха за тройната коалиция и ГОЦЭ ли?

Искам да честитя днешния празник на всички членове и симпатизанти на БСП !

Абе откога "апартаментаджиите" от панелните комплекси, се бутат в моите червени палати?

пернишки брикет. дон гоце! що си мислиш, че имаш 4исти ризи. и в интерпол те има.

Абе тоя IQ"146" що така обира сичкитте минусчета .... сигур дето му е флашименто IQ ... а и това да ни е самия Цвики тъщовника

Защото е потомствен интелигент и извисена личност, която уважава другите толкова, колкото и себе си... Нещо неприсъщо на КОМУНОИДНИТЕ АГРЕСОРИ, които, за да гепят властта и КРАЖБИТЕ, са готови и майчиното си мляко да продадат. Затова същите тези КОМУНОИДИ му слагат минуси. Но има и плюсове, е не толкова, колкото минусите, но и най-дългия път почва с първата крачка...

Ами обира минусчета ЗА ИСТИНИТЕ, КОИТО ПИШЕ, защото шепата червени изроди, които за паница леща дежурите тук денонощно, а при всяко влизане блъскате минусчета. А самите вие сте МИНУС на природата и човешката цивилизация!

С удоволствие одговарям на репликите към мен на безмозъчните( ако са чели, ПОЛЕТ НАД КУКУВИЧЕ ГНЕЗДО) в което дълбоко се съмнявам, тези М/У 69ти и 79ти набор, които не всички разбира се са с сиво вещество в ембрионално развитие, че дори да съм неуспял милиционер , както ме определят, знам поносимо 2 и перфектно 3 езика, и имам 134 изобретения, които служат и на такива кухи леики като тях. А КОЛКОТО И ДА ЗАЩИТАВАТ ГОЦКАТА ТОЙ Е КОМУНОХИЕНА, КОЯТО РАНО ИЛИ КЪСНО ЩЕ СИ НАМЕРИ МАЙСТОРА. ПРИ ВСЕВИШНИЯ НЯМА ПРОШКА!

По коя методика определихте има-няма 1 милион души като "безмозъчни". Надявам се на отговор достоен за високо интелигентен и начетен човек, какъвто вече ни информирахте че сте. Благодаря

Аз не мога да ръзбераа какво иска президента Първанов от Цвъко. Той човека разбира от физкултура не от престъпници!

Единствения упрек, който мога да отправя към Цветанов, този достоен българин, един от малкото Родолюбци, който неотклонно защитава интереса на обществото и на нас, почтените граждани, стриктните данъкоплатци, от КРАДЦИТЕ, плъзнали навсякъде в държавата и най-вече в съдебната система, чиито ГЛАВАТАРИ са ГОЦЭ и ДОГАН, е че беше наивен. И поради глупост си позволи да купи 2 маломерни апартамента по данъчна оценка. Но от друга гледна точка, дори и да не беше купувал апартаменти, щеше да бъде оплют, НЕМИНУЕМО и на всяка цена. Защото оплюването не беше за простъпка, а като отговор на неговите действия в защита на Обществения Интерес! И му прави чест, че показа неочаквана твърдост и вече виждаме РЕЗУЛТАТИ, невиждани по-рано. Видимо НАГЛОСТТА на недосегаемите магистрати е поизчезнала, вървим по верен път! ВРЕМЕ Е И ГОЦЭ ДА ПОЛУЧИ УРОК! Дано има още един мандат за ГЕРБ, след него България ще бъде НЕУЗНАВАЕМА!

Всъщност Цветанов тогава се оплете в лъжи... дали щото както твърдиш е наивен или нагъл или пък така е свикнал това е съвсем друг въпрос. Първо каза че сам си е спечелил парите като е консултирал чужди фирми за престъпността у нас, но твърдо отказа да назове на кого е давал консултации а това не знам дали знаеш трябва да се опише в данъчната му декларация в графата източник на доходи. После каза че е платил със заеми и когато пак беше уличен в лъжа започна да твърди че това са пари от тъщата и тъста. А после иди се чуди защо на никой вече не му прави впечатление когато министърът на втрешните ни работи лъже.

Заради голямото ти IQ се замислих дали да напиша че правиш мечешка услуга на Цветанов ама и ти си приказваш каквото си сънувал нощес та ще напомня че още тогава обясниха че всички сделки пред нотариус се изповядват на данъчна оценка а след това клиентът доплаща на ръка до пазарната стойност като по този начин помага на предприемача да не плаща пълното ДДС от сделката. Та от това което твърдиш излиза че или Цветанов е станал зависим от кумецът си или е участвувал в измама с ДДС.

Шляпшляп по дупето червено, шляп по мозъчето заблудено. Ще шляпам малоумник някой замаен, ръсещ глупости весден. Смотаняк червен, ами фалита на банки и държавна при Виденов, кражбите и лъжите на Симеон и после на Доган и Станишев? Нещо май издишаш. Шляпшляп, твойта стана дрън та пляс!

Цветанов наивен ! Започва първа работа в 7-мо управление на Д.С . Не мисли ,че е IQ му е под 147 . / Гари Каспаров, руски шахматист и политик IQ = 190 /Андрю Уайлс британски и американски математик IQ = 170 /Филип Емегвали -Нигерийски учен, носител на наградата Гордън Бел за 1989 г., присъждана от Института по електроника и електротехника IQ = 190

krassikat@

А твоето колко е, КОМУНОИДЕН ЦИГАНИНО?

Ай КЮ 0,0001, толкова си нискочел, че е глупаво човек да ти отговаря, но пък може и да се ограмотиш! Апартаментите са 6, повтарям за АЙ КЮ капацитети - 6 /шест/ апартамента!!! На Цвъки ще му трябват 12 /дванадесет/ живота за да си ги позволи! Но Кумеца си знае работата - днес апартаменти дава, утре дюни получава!!! А много си прав, още един мандат на ГРОБ и България наистина "ще бъде НЕУЗНАВАЕМА!", просто ЩЕ ИЗЧЕЗНЕ!!!

krassikat@

А моите са 8. На мен колко живота ми трябваха? Повтарям, купил Е ДВА! Другите са наследство с жена му...

Придворните на Гоцэ и БСП социолози Кънчо"тъпото" Стойчев и Андрюшата Райчев,видни български голфиери,сдобили се със земята за голф игрището си със скандална заменка,ощетила бюджета на България с над 100 млн.евро.Вече държавната хранилка е затворена и се вижда,че това никак не се харесва на тая ПАПЛАЧ,която вещае апокалипсис,ако ТЕХНИТЕ ХОРА не дойдат на власт.Да,прави са,апокалипсис за такива като тях.Не за тях,те си опекоха работата миналия мандат на СерГея.Сега са наред тия след тях-децата им.

Виждам голяма гъстота от КОМУНОИДНИ ДРАСКАЧИ, ЗАТОВА ДА ИМ ПРИПОМНЯ, ЧЕ На референдума подопечната на БСП Алфа-Рисърч, разкри най-ревниво охраняваната социологическа тайна през последната година - твърдия електорат на БСП. На въпрос ЗАЩО ГЛАСУВАХТЕ НА РЕФЕРЕНДУМА, 34% от гласувалите отговарят-ЗАРАДИ БСП-т.е. това е твърдият електорат на столетницата. Малко аритметика - 20% х 34%=6,8%! Да им дадем още 2% заради студа и ето ви твърдия електорат на БСП-9% от имащите право на глас!

Аз мисля че БСП няма да минат бариерата от 4% ти как мислиш?

krassikat@

Аз им давам около 12%, много заблудени и бедни хора има в България. Но още едно интервю като тазвечерното на Борисов и могат да си останат с твърдия електорат - 9-10%...

според мене - 12 %. Но всички ние трябва да излезем да гласуваме, защото само така ще станат 12. Иначе лошо!

krassikat@

Поздравления, не бях ти прочел прогнозата... мислим еднакво...

вътрешна информация: -гоце- е името на българският дон карлионе. убииствата са били само поръ4вани на данс., а организациятята и изпълнението било работа на шефа.

Абе о! Какво искаш да кажеш с ника си Elwees Plesley. Може би имаш предвид легендата Elvis Aaron Presley, който в началото на неговата музикална кариера е упрекван от консервативните медии в Щатите , че е левичар и дори има "комунистически привкус". Това е така защото самият Елвис казва, че свири "с черен саунд"

"Подателят се жалва от медиите, от ДАНС и СГУ на МВР, които прикривали информация и искали да го отстранят"..... в същото време: "В споменатото интервю Цветанов лъже, че в писмото се споменава името на Алексей Петров (по това време той е шеф в ДАНС - б.р. ....нещо Първанов май се оплита. Не се споменава А.П., ама нали пък е шеф на ДАНС?

шеф във ДАНС, означава че е началник на някой отдел. А.П. никога не е бил шеф на ДАНС.

Агент Гоце, а кой подписа лиценза на братя Галеви за търговия с оръжия ?

В "ОНЕЗИ" години, агентите за да станат такива, ги проучваха много детайлно.Освен всичко останало се изискваше и интелектуален потенциал! За разлика от тях - за униформа, се изискваше да си тъп и изпълнителен, а най-тъпите, ставаха - ОГНЕБОРЦИ!

Защо ли Димитър Вучев-Демби пише на Първанов а не на Бойко Биросив? (Цитат)Митничарят Николай Вучев Вучката редовно прави компания на премиера, докато двамата ритат топка. Бойко харесва компанията на митничаря и дори се коментира, че двамата са приятели. След преместването на Вучката на друго място, премиерът се обадил на шефа на митниците, Вальо Танов, за да настоява да върнат Николай на предишната му работа. По-късно се разбра, че преместеният от Терминал 2 преди време Вучев е пръв братовчед на известния наркобос Димитър Вучев Демби.

Колко си нагъл и нахален, Гоце ..И ти и слугата ти Трактора сте за пандиза.Нищо скрито и ненаказано няма,..Провидение има за всички !!!

Лелее колко, си тъп и и какъв голям простак си! Личи, че си от платените мамелюци на Борисов!

Да точно така! Провидение ще има и за мутрите, които в момента са на власт!

Вземи попрочети малко и ще разбереш, че Президентът може да бъде избиран само два мандата. Добре е, че точно ти не одобряваш г-н Първанов. Той няма нужда да бъде подържан от хора, с вашетоо мислене.

ИМА ЛИ ПО ГОЛЯМ ЛЪЖЕЦ ОТ АГЕНТ ГОЦЕ? АКО НЯКОЙ ЗНАЕ НЕКА ГО КАЖЕ. И ЗАЩО ПИШЕТЕ ПРЕЗИДЕНТА ПЪР. ТОЙ НЕ Е ПРЕЗИДЕНТ , А ЕКСПРИЕЗИ..... ЩЕ МУ СЕ ПАК ДА Е АМА НЯМА. А ТОЯ НОВИЯ МИ ХАРЕСВАШЕ,НО КАТО ГО ГЛЕДАХ КАК ЦЕЛУВА И СЕ ПОДМАЗВА НА КОМУНИСТКАКА БОКОВА, А ПОСЛИЕ И КАК НАПРАВИ Б.ВЕЛЧЕВ ЗА КОНСТ. СЪДИЯ, СЪВСЕМ МЕ ОТВРАТИ

ИМА ЕСТВЕНО ,ТВОЯТ ИДОЛ- -ДЕБЕЛИЯТЮФЛЕК ,НИСКОЧЕЛАТА МУТРА, ПРОЧЕЛА САМО ЕДНА КНИЕГА ПРЕЗ ЖИВОТА СИ- БОКО ТИКВАТА ... АМАН ОТ МУТРЕСКИ ,ЧАЛГЕСКИ И СИЛИКОНКИ КАТО ТЕБ ,ПАДАЩИ СИ ПО ЗАСТАРЯВАЩИ И ХОДЕЩИ ГАРДЕРОБИ КАТО БОКО ТИКВАТА .. ЕЕЕЙ,ОГУПИСНА НИ НАВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ МЪЖЕ ОТ ЖЕНИ МУТРЕСКИ ... НО СЛАВА БОГУ- ВИЕ ВЕЧЕ СТЕ НА ИЗЧЕЗВАНЕ- ГАДНИТЕ МУТРЕСКИ .

Блондинките в критична възраст са нъй-твърдия електорат на Герб! Май си забравила как Бойко се подмазваше на Доган за да стане генерал. А Ирина Бокова е изключително интелигентна и образована жена и е генерален директор на ЮНЕСКО. Ти разбира се си фенка на Истра Фидосова и Румяна Желева. Аман от цървули!

Нинче- е- е мислиш ли преди да пишеш?

Гоце каквото и да каже, все лъжа е ...

Другата класика не вярва преди всичко на себе си. С лека ръка твърди неща, за които си личи, че не мисли, а само словоблудства.

Първанов за 12 години в президентството не се изложи нито един път, а чехльооооо?

Първанов е лъжец, крадец и мутра-престъпник. Виж Боко е съвсем друго нещо !!!

Ей,амсалак с амсалак.Ти откъде знаеш и се застъпваш за трактора и Демби и кой ли не осъден или тартор???? Май,май не си много чист и ти....

На Първанката би трябвало изобщо да не му пука каво приказва Цецо-лъжецо

Цветанов сигурно лъже, ама ако знаеш и на тебе Гоце колко ти вервам, вервай ми ич не ти вервам...... Дянкоффф за какво от държавния бюджет му плащащ огромна пенсия, издръжка на офис и секретарка , след като същият като бивш държавен глава, вместо да си седи на д... и да пише мемоари или да чете лекции(ако го канят някаде, ама май никъде), се занимава активно с политика.Та я спретни една бърза промяна в закона (Янето имаше някакво предложение)и му врътни кранчето, ми щом иска да участва активно в политиката (серГЕЯ май го смачка на конгреса им) да участва никой не го спира но защо ние да му плащаме за това...Аре Дянкоффф помисли по въпроса...

Те са едно,но не са същите,но ги е грижа един за друг.Всичко е една голяма хипотенуза.пардон,хипотеза и илюзия,която няма начало и край!

абе админа на дир.бг. кой обидих та ми скри коментара? нещо невярно да съм написал?:))) тцтц

този снаиперист не е снаиперист,от това разстояние ,между очите

ОХААА, НА ГОЦЕ ПОЧВА ДА МУ ПАРИ ПОД ЛЪЖИЧКАТА. Смятам, че скоро ще се наложи да одговаряза, ТРАКТОРИ, КИЛЪРИ, НАГЛИ, все негови хора. Сааамо един от неговите прокурори трябва маааалко да пропее, и е готов.

Омръзна ми от твоите глупости, уволнявам те!!!!

набор 41,наборите от 75-и нагоре несподелят твоето мнение .теб сме те проучили- ти си нереализирал се милиционер , стапшинка- от живковото време и сега слугана слугата на тодор живков- бойко борисов .. раодващото е ,че ние младите хора на Българиянесподеляме твоето мнение и щеъ ви разкараме до един- гадни мутро-милиционерски гербави отрепки .ушевите като теб герберасти- въннннннннннннннннннн . вашта ........младите хора в България искаме демокрация ,а НЕ БОКОВА ДИКТАТУРА .И ПОМНИ МИ ДУМАТА- ГЕРБ ЩЕГО РАЗКАРАМЕ ,АКО ТРЯБВА И С НЕПОЗВОЛЕНИ МЕРКИ ,НАПУК НА ТВОЯТА ГИЛДИЯ МИЛИЦИОНЕРСКА ,ДОНОСНИЧЕСКА И НЕРЕАЛИЗИРАЛА СЕ ..АРЕ ПЕНЦИИТЕ -УШАНЕЦА ...

krassikat@

С голям интерес ще очакваме непозволените мерки. Наглостта ви преминава всякакви граници и НАРОДЪТ яко ви е набрал.

Я си хапни филия с мас старче, действа успокояващо, отпускащо и спазмолинично на стомаха и седативно при нервна възбуда. А после извикай три пъти Бойко е велик и спи спокойно. Сънувай розови сънища (Бойко, Цецка Цачева и Искра Фидосова). Бъди щастлив!

Абе каакви комунистт какъви фашисти бе вие слепи ли сте че ни управляват едни некомпетентни олигофрени и се ебават с нас??? Какво го коментирате Първанов? Бил е два мандата президент избран от народа а тия мърши ГЕРБ сами си купиха изборите плащаа на мангалите да гласуват за тех и на кой ли не още.....на следващите избори няма кой вече да гласува за тях освен балъците !!!

стига вече с тези барети,алексеевци,каквото са дробили да си го сърбат,изопщо не ме интересуват .да ги бутат в пандиза и ще има спокоиствие,само се правят на велики

Гоцето е най големият ЛЪЖЕЦ !!!

Комунистът е честна и последователна личностл Поне така се рекламира залежалата им стока....Въпрос: Кога беше Първанов такъв честен и последователен комунист или социалист: а/ на митинга в подкрепа на Милошевич и срещу НАТО или б/ Когато подписваше присъединяването на България към НАТО и вземаше участие в срещите на Алианса ? Все едно като Генсек на БСП или Президент на България той си остана "честен и последователен"...

ЦвъЦвъ е лъжеца!!!!!

Чуй сега From Germany: Стой си там и не давай съвети в БГ. Когато си дойдеш може. Всички вие, които избягахте навън и давате акъл: Не ви го искаме. Сития на гладния не вярва или както се казва, на чужд гръб и сто тояги са малко. Лично аз бих искал референдум за Европейския съюз и НАТО. Та да видим тогава резултатите. ЕС е мъртвородена идея. Ние не бяхме готови да влезем в него, но ни набутаха през задния вход. Може да сме малък пазар, за 6,5млн. души, но сме пазар на който се развиват западноевропейски компании, които изцеждат останалия ни ресурс... Аристотел е казал: Демокрацията се крепи на раменете на робите. Те са демократите - в Западна Европа, а ние сме робите. Ако някой още не го е проумял: Пази боже сляпо да прогледа!

Ей, From Germany, какво търсиха НАТО и така наречения "Алианс" в Югославия? Създаването на военна база наречена Косово? Говорят против Персия, но са благоразположени към Саудитска Арабия! Както Македония, така и Косово са част от нашата история, а ти пригласяш на евреите или си евреин . Урана в бомбите на САЩ хвърлени над Сърбия за теб е роса, но ще се съдереш да грачеш за Чернобил без да са ти казали, че преди него беше Мидълстоун? А нещо за Фукошима? Какво ще кажеш за американските бази в България и българския суверенитет или ти искаш да имаш колониална администрация. По всичко личи, че не обичаш България щом толкова се радваш на САЩ, НАТО и сателитните им държави с актуалните диктаторски правителства.

Абе и за Баретата и за Бирата много неща знаеш ама те е хванала предизборна амнезия .... както и полувината ни народ иначе няма логика да влезете в парламента мръсни продажници! 20 години дърпате държавата на долу и още искате

КОМУНИСТА ДОРИ ДА ГРЕШИ Е ПРАВ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ха да видим сега, дали няма да има втора серия на Мишо Бирата! Чехлю веднага да извади сигнала/жалбата и да оповести съдържанието му!

Смрадта си е просто Воня. Всеобхватна. - Докога Така ?!

Фор евър.

А-аааа, Никакви такива ! (Дис флайт тонайт. ... Дис..Из..ДъPainkiller.)

Че той Цвък с всяко свое действие, бездействие или приказка хвърля камък по Боко и по рейтинга на партията и правителството му. Личният рейтинг на Боко започна да спада след като се разкри за многодомството на Цвък, неумелите му опити за измъкване и избелването му от НАП и фактът, че Боко не мупоиска оставката, а го покри. Това отвори очите на хората колко различни, честни и безкомпромисни са ГЕРБ и лично водачът им. И рейтингите смениха тренда. А Цвък продължи да го натиска надолу. Защо нарцисът Боко търпи това - може и да узнаем някога.

СТАВА ВСЕ ПО ИНТЕРЕСНО....

ТОЯ ЩО НЕ ОТИДЕ ДА ИЗМИЕ ПАМЕТНИКА НА ЧЕРВЕНАТА КОМУНИСТИЧЕСКА АРМИЯ АМИ СЕ ЧУДИ КАКВИ ГЛУПОСТИ ДА ИЗМИСЛЯ

Я ходи лъсни чепиците на бойко,да се успокоиш малко

ЦЕЦО КУМЕЦО ЛЪЖЕЦО КРАДЕЦО

Да така е. Само че не е супа а таратор без мляко

А милиционерите във властта за какво не лъжат ? Така са намерили.

Агентите на ДС са обучени да отричат всичко. Няма агент на ДС, който да си е признал издевателствата върху народа ни. С напускането на Гоце, от политиката, България има един душманин по - малко. Останаха още двама.

Гоце, вече не си в Президентството, ама или имаш слонска памет или си си копирал мноооооого документи и си ги изнесъл за да ги цитираш точно при нужда като тази...Това е забранено и се нарича измяна. Но другаря комунист е наясно с измяната, предателството и ...Милошевич-НАТО !

Ей как ме радват такива "умници"!!! Ще ти се, ама нейсе! Та какво " се нарича измяна"!!! Голям майтап! Освен на жена си да е изменил!!!

хахахааах, помним , помним много добре.... Цецо лъжецо.

А сега и един кенофочистач от Deutschland ще ми оснява какво е измяна. Мисля, че по-добре да подкрепиш сърбите, кагато са обект на агресия отколкто да слугуваш на World Jewish Congress

много ясно че агент гоце е забъркан

деер

Всички сте за БЕЛЕНЕ!

само 12% от референдума!!!

А за ГЕРБ само 6%....

деер

Имах в предвид Белене - затвора и всички - политиците!!!