Първанов: За доклада решавам аз - президентът

Антикризисните мерки трябваше да бъдат част от една програма за управление, така много по-лесно щяхме да разберем и да подкрепим тяхната логика. Това каза президентът Георги Първанов при откриването на дискусията по представянето на Четвъртия годишен икономически доклад за държавния глава на тема "Световната финансово-икономическа криза и България".

Обратно в новината

Коментари - Първанов: За доклада решавам аз - президентът | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А защо мълчи - президента за изнесените от негови хора пари? Да поръча доклад за огнян дойнов, кобургите, спас русев, емил хърсев и др. та да видим какво са направили и да си върнем нещо. Но по тези въпроси - пълно мълчание и затъмнение.

В условия на криза - необлагаем доход до 1000лв? И тогава бюджета с какво ще се пълни, като над 80 процента от българите няма да плащат на държавата ???И това точно в момента, в който има нужда от пари за да се запълни дупката издълбана от СтанишеФ !

Президента решава за доклада ние решаваме за президента хаха

Подкрепям Ник (18.09.2009 г. 11:46ч.) Дали всички критикари, които са писали по-долу са толкова заслепени или са 2-3, незнам, но ще съжаляваме горко за Първанов, ако някой ден, след всичките глупости, които със сигурност ще натвори, Борисов бъде избран за президент. Хора, сложете по едни очила, че нищо не виждате реално, а само Бойко-Слънцето.

Гоце-президента сигурно ако Станишев сега беше на власт щеше да си мълчи и спотайва и дума да не обелва. Ама сега като засеганаха енергийните теми, където е поел ангажименти и са му обещали нещо започна през ден да е в новините. Съмнително активен стана.

пичлеме, в българския език не е прието да се слага к пред х-то, така че, спри да се чуждееш... а за Първанов - такъв сме си го избрали, да си ходил да си гласувал. Това не става с камъни пред парламента, освен ако не си ултрас Костовист.

Стига сте повтаряли Гоце та Гоце ,глупаци!Друго не можете ли да измислите?Като се биете в гърдите ,че сте демократи ,защо не искате да чуете и чуждато мнение, а и не забравяйте ,че за тъпите закони президента може да налага вето.Вие ли сте най-умните на този свят ?Мисля ,че който получава под 1000лв.заплата /а това са повече от 80% от българите/ с две ръце ще гласуват за идеите на екипа на президента!!!!

И по-лошо... използва си властта да изгони от ефир човекът, който изкара пред народа истинската му личност... Ей тия са ми най-противни и се радвам, че българите най-накрая спряха да показват уважение към тях, само защото е избран

Ако президента беше обсъвдал своя план при закрити врата с правителствот, щеше да има много по-малка вреда - сега ни изложи международно - затова за президента пък решаваме ние, избирателите.

Нищо те можеш да решаваш купен отдавна ........

До кога ще обиждате президента???? Промити мозъци сте!! Как ли сте се държали по това време вие...кой да каже...и тогава , и сега -няма голяма разлика ...

жалка картинка е тоз човечец...

Антикризисно предложение: ДА СЕ ОТНЕМЕ ОТ ВСИЧКИ ЗАБОГАТЕЛИ КРАДЦИ ОГРАБЕНОТО И СЕ НАЦИОНАЛИЗИРА,защото е ограбено от народа!

НЕ - РЕШАВАМ АЗ!

тепърва ще става интересно-горките ни внуци...

Кога идват изборите, тая марионетка да я махнем и нея.

Важното е да си вярваш гоце.

Да, няма друг случай от бившите соц дори: където президентът им да е ....АГЕНТ!? Българска запазена марка - да шашкаме Европата!? Специалист по македонизма: пак нищо..не можа да защити дори българката в затвора!? Сега пък тръгнал да се вре в енергийната далавера ..щото много келепир, бе братче... а не че е партриот: пернишки селски тарикат!?!? Но ти Гоце, Щрьодер на Балканите няма да бъдеш... щото те видяхме, какъв посредствен мухльо си ...

Нахалника Гоце продължава да пречи на правителството да си върши работата. Докато не се махнат всички комунисти от държавната администрация на всички нива, положението в България няма да се подобри.

chte se oprawim kogato Bulgaria stane samostoqtelna i nezawisima darjava!!! Bez da izplanqvq slqpo wsichko koeto ot Bruksel kazvat i kak da se prawi. !!!Wsichkite ni bedi idvat ot darjawi koito sega sav EU , u koito v minaloto sa ni prawili mrasno !!!

Абе няма ли кой да го лустрира тоя верен син на партията?

А така плюйте президента докато вашия Бог Бойко си прокарва номерата за пенсиониране на 100 години. Президента винаги е бил абсолютно неутрален. Както при правителството на Станишев така и при това на Борисов той играе ролята на катализатор да ги посъбужда от време на време заспалите политици.

Ти не си президент, а компрометиран агент!

Пише друго...а именно че имаш представителни функции, мухльо. Скрий се и не се мисли за министър председател!

Когато си отидат от властта всички комунисти като Първанов, нещата ще си дойдат на мястото и България ще стане истинска Европейска държава.

И какво ще направи Гоце като реши за доклада ?

ДОБРО УТРО ! ВЕЧЕ НЕ СМЕ НА ВЛАСТ И СМЕ БУДНИ !!! ТОВА Е ВИСША ФОРМА НА ЦИНИЗЪМ!

Агент, президент, важното е,че е умен човекът. Издърпа им ушите, накара ги да си размърдат задниците и да почнат да работят, че то колко време вече само приказват.

КОЛКОТО ПО-ВЕЧЕ ГОВОРИШ ГОЦЕ, ТОЛКОВА РЕЙТИНГЪТ ТИ ПАДА! ДА БЕШЕ ГОВОРИЛ ПРИ УПРАВЛЕНИЕТО НА ТВОИТЕ ПРИЯТЕЛИ ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯЯЯЯЯЯЯЯ!!!

ОК, Президентът решава какво се дискутира, Премиерът - какво се върши. Дискутирай!

Млъкни, Гоце!

Хахах... Bundi, как се прави на мъж Гоцето а ? След 8 години се сети да решава! И това ще е политик. Представям си как му капе мед на сърцето като си говори глупостите и колко е горд. А тия, които го подкрепят сигурно вече са на края на Вселената... И нагъл ... благодарение на него правителството се задействало, едвали-не...

Абе,... човек, гледай си историтята... недей да се вреш на коня в краката ! ! ! !

И всъщност какво решава Президентът за доклада? То няма какво да се решава, просто ако правителството иска, ще го вземе предвид, ако не иска, ще го хвърли в коша. От прездентът нищо не завоси и няма какво да решава, освен дали да забута доклада в склада в мазето да го изядат плъховете или на тавана, за да го оцвъкат гаргите - само това е възможното решение на Президента!!!

Г-н Президент! Вие не можете въобще да решите дали доклада ,който сте поръчали ще се реализира или не. Правителството е висшия изпълнителнителен орган на България.Не Вие и президентството!!!

За доклада решавам аз - президентът Иск да кажете - Агентът?

До: Празноглавецо.. пичлеме!!!!!!!!! Прието е прието е-е-е...полуграмотен дъртофелнико, президентско мекере ..!? / Виж на бутилката вино к`во пише: фашташ ли на фокус ??? А в твойта празна кратуна се търкалят само .. петолъчки и сърбове: чуваш ли ги?

Цървулът от Сирищник видя че губи почва и почна медийна кампания от която 50% са чисти глупости и излагации.

понеже неговите ортаци-крадци се посраха тотално сега параванов ще се опита да хвърли л...то върху Борисов. да,ама не! Българите г-н параванов вече сме по-умни отколкото ни мислите и няма да ви се вържем на комунистическите номерца

Гоце недей симулира оргазми!!!

Агент, президент, важното е,че е умен човекът. Издърпа им ушите, накара ги да си размърдат задниците и да почнат да работят, че то колко време вече само приказват.

Ком-прасето се изживява на Саркози-Медведев-Оба Гоце слеянино от Сирищник - президент си - прочети некой законец, некоя конституцийка- приемрно нашите - виж се къде си...