СДС и ДСБ: Първанов се държи като търговски посредник

Поведението на президента Георги Първанов в този момент е недопустимо. Особено, когато се водят преговорите по енергийните проекти и той се държи като търговски посредник.

Обратно в новината

Коментари - СДС и ДСБ: Първанов се държи като търговски посредник | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вече не мога да сгреша - съселянина ми за първи път от 20 години се прави насила СОЦИАЛИСТ! Каква безочливост след толкова години мълчание и кръстене по църквите!? Къде ти беше ИСТОРИЧЕСКИЯТ ти УМ бе Гоце? Не можеш надхитри пернишки мутант - ние сме на всеки километър. Вече почна даже да изглеждаш ЗАДРЪСТЕНО, съселянче мое... Хайде извади дисертацията си за глобалната икономика от комунистическо... Гоце-е-е, не шпионирай народа, понеже ти се пише лошо!

...бягайте всички млади от тази държава. Вземайте и родителите си. Оставете тези баздарници тук. Те ще си умрат сами. А бе ти българин ли си или апологет за втората обетована земя? Дано да си само с промит мозък, от нашенските мехмедмедии.

никой няма право да критикува президента.критикува и се подигравайте на некадърното правителство на ББ.до сега в историята на България не е имало по-некадърно и тъпо правителство.това му пролича само за 2 месеца,а по-нататък мале.........бягайте всички млади от тази държава.вземайте и родителите си.оставете тези баздарници тук.те ще си умрат сами.

i se darji kato takav, toi ne e prezident, nito e balgarin,a prosto edin cherven bokluk!

А другарите Костов и Атанасов чии търговски интереси бранят, обявявайки се срещу АЕЦ и газо/нефтопроводите?

От кога България има ДВАМА ДЪРЖАВНИ ГЛАВИ?

Колю Колев - социолог? Ха-ха! Един доносник, при това тъп и подлога на Първанов.

Най-доброто е,че прогнозите на Кольо Колев не са се сбъдвали никога.Президентът ще продължи с опитите,превишавайки пълномощията си,да контролира изпълнителната власт,критикувайки я все по-често,но ще става и все по-смешен в очите на обществото.

Как може Първанов и БСП да одобрят стратегията на правителството на ГЕРБ в областта на съдебната система, след като такава правителството няма и всичко една пушилка до сега в неговите действия?!. Това е начало на започналата политическата играта между БСП като градивна опозиция в НС и ГЕРБ като управляващи от друга , като Първанов я започва и играе на страната на БСП, той винаги е работил за БСП и нейната олигархия и продължава да работи. Това е заблуждението, което прави БСП на Гербоното управление(съответно и на СДС, изживяващ се като управляващи сега) праща ги в глуха линия. ЕС ясно каза позицията си по въпроса в думите на Барозу: Искаме да направите антикорупционин органи ,за да ви дадем еврофондовете!.Тов означава въвеждане на мащабно аниткорупционно законодателство за държавния служител с ясно разграничение на корпоративните интереси от властта и политиката и не във вида на приетия в България скоро закон за конфликт на интереси, който е едно огромно заблуждение и няма нищо общо с действащото антикуропционно законодателство в развитите страни и демокрации на ЕС от Северна и Средна Европа. Това предполага и мащабни реформи в съдебната система, нейната пълна деполитизация и чистка, а ГЕРБ управление не дава никакви признаци да прави такива реформи. Не може да се заблуди ЕС с такива действия. Също СДС + ДСБ да не се изживяван на управляващи, защото влязоха в парламента с 99% купени гласове и едва берат душа с 6% на изборите или под 2 % от всички избиратели. ideyazabulgaria.org

Защо като, той си е търговски посредник. Навремето П. Дертлиев му повярва и сгреши. Бойко да внимава с него. Да следва своя път. Тои е верният път за България. А Г.Първанов ако беше добър политик ,С Митрова нямаше да лежи и една седмица в тази тоталитарна-антибълг и лекомислено призната от нас, държава.

Първанов отдавна се държи като такъв, ама при предишното правителство на червения парламент наглостта му оставаше незабелязана. Или нарочно поощрявана...Кой знае да каже срещу колко?

Сегашният президент наистина се държи като посредник, бих казал като цар-балансиращ за да не загуби трона си. Такова поведение на г-н другаря Седефчов нямаше през целия мандат на ДПС и БСП. Дойде време и за по-достоен президент. Дано при изчакването не се допуснат вреди от президентството на БСП.

програмата на Гоце е визирала служебно правителство. Значи той се е готвел за нови избори след три месеца. Доста нереалистично ми изглежда. По скоро може би се е надявал да се направи програмно правителство с подкрепа на ГЕРБ, БСП, НДСВ и ДПС.

може би наистина тук не става дума за политика, а за това кой е силния човек зад който стоят силни икономически интереси. Май ББ има повече инстинкт за тях, докато Гоце винаги ги е украсявал политически по социалистически, т. е. проруски. Все пак той три пъти се среща с Путин. Поне три пъти явно.

НАМИРИСВАМ НЕЩО. Сотиров е в скритата опозиция на Маритн Димитров. Сотиров не може да говори от името на ДСБ и СДС едновременно защото май само е общински съветник. ТОЙ НЕ Е народен представител от тяхната парламентарна грепа. Тогава защо го лансират медиите? ОЧЕВИДНО Е. Създават му имидж, създават му легенда, избутват го напред. НО ЗАЩО. Защото той също така е скрит, но известен противник на ДСБ и Костов. Той е възможен клина между СДС и ДСБ. Стар изпитан номер на манипулативната медийна среда. Все пак идват кметски избори. Нали така почнаха с ББ. Само че май той малко им се измъкна.

Абе - кои бяха тези ДСБ и СДС? Има ли такива партии? Аз от изборите насам нищо не съм чул от тях. Те не управляват ли сега?

Първанов се държи като гузен тип, който се страхува ,че ще го разкрият много скоро, и се пъне да изпреварва някои ходове на противника, който е законно и всенародно избрания премиер на страната и неговата партия. Тази позиция на гоцето е може би логична, но е крайно идиотска за длъжността му президент и никак не се връзва с нея. Освен това, той не можа да запази поне формално дистанция от любимите си БСП и ДПС и явната си зависимост от тях, а продължава да адвокатства и да защитава тяхното социално управление и да не се дистанцира официално от кражбите и злоупотребите, които вече са докладвани дори на прокуратурата ... /не че точно това ще доведе до присъди, но нали все се надяваме да се случи!/. Така че ситуацията на Гоцето е много неприятна, ама какво да го правиш - сам си я надроби, сега да си я сърба! Много са ми неприятни високопарните му наукообразни словоблудства, и претенциозните му съветници и техните глупотевини прекалиха! Кога най-сетне ще се отървем от всичката тази сган?!

гоце феса да мълчи и да не мучи!

СДС и ДСБ да не се изживяван на управляващи, защото влязоха в парламента с 99% купени гласове и едва берат душа с 6% на изборите или под 2 % от всички избиратели. Първанов е започнал политиката на градивна опозиция на БСП в парламента, защото винаги е работил за БСП и нейната олигархия ideyazabulgaria.org