Коментари - Волен Сидеров поиска импийчмънт на президента | Днес.dir.bg

Волен Сидеров поиска импийчмънт на президента

Нова процедура по импийчмънт на президента предложи лидерът на "Атака" Волен Сидеров от парламентарната трибуна.

Обратно в новината

Коментари - Волен Сидеров поиска импийчмънт на президента | Днес.dir.bg

Коментари

Защо си говорим само, а нищо не се прави??? Докога, ще търпим това аругантно и нахално поведение от този НЕБЪЛГАРСКИ президент? Този ли е алтернативата за по-добър живот в България ? Този които отхвърля 500 години турско робство - за 500 години обмен на културно наследство? Този ли които плати на автобусите от Турция - да галсуват за него? Този които е против свалянето на турските новини от българската телевизия? Този е един еничар - които хитро използва БСП, за да се добере до поста президент, а сега ще им вземе и прослувутите социалистически украшения - Стефан Данаилов, Тадаръков, спортистчета и една вампирка - бивша соц.журналистка !!! НИКОЙ НОРМАЛЕН БЪЛГАРИН НЯМА ДА ВИ СИМПАТИЗИРА президенте!!

Партизаните се събират да правят акция "Стани да седна"

Този доностник Гоце трябва да си отиде преди края и то с гръм и трясък, абв и шут отзад, да си ходи на село там да си прави групи с партииците си.

Този малоумник няма ли да се спре?Крайно време е да го приберат на лечение в някоя психиатрия.

А бе свършиха ли психиатрите в България? Ако е необходимо за това болно същество да помогнем от странство? Да му се предпише ежедневен прием не Капка по Капка, а хапче по хапче! В противен случай прехода от параноя към олигофрения не му мърда !

На въпрос дали се притеснява да не бъде отстранен от поста си, президентът каза, че самият факт, че присъства на форума не издава боязливост... s drugi dumi... boli me K..a! i za posta i za durjavata!

и да поканим пак яне...

ПРАВ Е СИДЕРОВ! ГОЦЕ Е ПРЕСТЪПНИК!

А, къде беше развеждача на кучета на Пашата - Боко Пожарната, когато му искаха Вот на доверие в Парламента??????????? Кога и къде беше въпросния помияр, който налапа скромните 10 милиона лева само от Винпром Пещера, за да не ги закачат и проверяват???????? Имаш ли идея??? Къде беше ти г-н Тулупсън, когато Помияра БОКО за когото си гласувал реши да се събират вземанията на ДЪРЖАВАТА само от една БАНКА - БАНКАТА НА ЖЕНА МУ!!! ??? Къде си сега?!?!? Къде мислиш да си утре?!!?! И, какво смяташ да промениш????????? Кажи бе Тулупсън!

ББ вече се срамува да твърди че нямаме президент, щото президента правел партия. Днес се оказа че не било партия. За ББ е пратил ибрикчията сидеров да лъже пак като дърт фашист. впрочем точно това са фашистите- лъжливи курви, като сидеров.

Явно Сидеров не е много добре подготвен по конституционално право.Съмнявам се че той може да спори с юристите на Първанов.Същото правеше Борисов като кмет.И двете длъжности са изборни.Волен е най-добре да се замясли малко,дали нещо отвътре не избива навън,като например-страх,тестотерон или бог знае какво.

Всеки зне, че Сидеров го хапе кучето. Защо обаче, цял ден ни занимават с неговите простотии? НС и правителството за пет стотинки работа не са свършили от 2009 година насам, сега остава пак да си идграят на шикалки с президента. И всичко това по време на криза? За да може времето до президентските избори да мине неусетно, без да се извърши каквато и да е реформа. Целта е за отвличане на вниманието и печелене на време. А идеята идва услужливо от Сидеров, защото ползата ще е за ГЕРБ, но ние не трябва да се усетим.

Защо толкова ги е страх от Първанов ? Според мен трябва да ги е повече страх от недоволството у хората и загубата на доверието им - или и герб и атака смятаха, че ще управляват вечно, независимо от тоталната некадърност, наглост и безочие, с което управляват ? Нека Цветанов ги консултира как да се справят с Първанов - 35 бона ще им струва и готово !

По хубаво Доган да ги консултира за 1500 бона.

ТАКА ЩЕ ДО КАТО НЕ ВЗЕМЕМ ЗАКОНИТЕ НА ДЪРЖАВИ КАТО ЯПОНИЯ ГЕРМАНИЯ ИЛИ ЩВЕЦИЯ КЪДЕТО ВОДАЧ НА ПАРТИЯ СТАВА ЛИЦЕ НАВЪРШИЛО 60Г И ЛИЦЕ КОЙТО Е ЗАВЪРШИЛА НЯКАКВА СПЕЦИАЛНОСТ ЗА ВЪТРЕШНА ИЛИ ВЪНШНА ТЪРГОВИЯ ЗАТОВА ПРЕДЛАГАМ ДА ВЗЕМЕ ТОЗИ ПАРЛАМЕНТ ЗАКОНИТЕ НА ЕДНА ОТ ТЕЗИ СТРАНИ ДУМА ПО ДУМА ДА ПОСЛЕДНАТА ТОЧКА И ПАСЛЕ СЪС ТИЯ ЗАКОНИ ДА ИМА ИМА НОВИ ИЗБОРИ И ЗА ПАРЛАМАНТ И ЗА ПРЕЗИДЕНТИ ТОГАВА ВСИЧКИ ЩЕ СИ СЕДНЕМЕ НА ГЪЗА ДА РАБОТИМ И НЯМА ДА НИ ОСТАВА ВРЕМЕ ДА ПИШЕМ ПО ФОРУМИТЕ ДАНО НЕ Е ГЛАС В ПУСТИНЯТА

Важното е да е завършил някаква търговийка, някаква далаверка .....

Тоя Сидеров пак го хвана лудостта.

Виждам много, че тук има доста недопуснати изказвания. Сигурна съм, че са на антикомунисти. Докато почти всички останали са на ...комуняги! Те са и на щат тук! Това, кето прави първанов е типично безобразно действие на комунист-изпълнител, който не мисли, а действа като военен по заповед. И на вътрешни и външни /руски/ сили, искащи да дестабилизират Родината ни. Какъвто и да е Сидеров - тази му реакция е много права! Президентът е такъв на всички българи - няма право да заема избирателна позиция по какъвто и да е начин! Нямам обидни думи - следователно няма причина да не ми поместите коментара!

Тая алкохолизирана подлога на ГЕРБ нищо умно не може да измисли. Преди години беше главен редактор на в. "Демокрация"-твърд привърженик на СДС. Сега къде е, а утре -не се знае.

Волен само разцепление и разруха вижда. Вместо да види себе си, на какво мекере се е обърнал. От Бойково име се чувства застрашен от новото движение АБВ. Какво стана с референдума за членството на Турция в ЕС? Оная крава, шефката, на парламента изкара подписите на хората незаконни. Волен си млъкна с кокал в уста. Сидеров е дегенерат. Това вече не го знаят само тези, които в последните месеци са били на Луната или на орбита около Плутон.

Браво Волен!!! Ти си от малкото запазили здравия си разум в тази корумпирана страна. Тоя изрод и предател др.Гоце трябва да получи импичмент и го изолират от всякаква обществено-политическа дейност, като го натикат в пандиза поне за 10 год. и му изземат натрупания капитал от слагане чадър над престъпния свят.

абе емигранте, що срамиш българските емигранти като си позволяваш да се наричаш емигрант, те не са толкова прости и елементарни като теб. Та целия бизнес елит на Сидеров е от най-мръсните капитали и най мръсните дейности. Най голямата мутра на България и втори човек на хазарта С.Б. оглавява партията АТАКА вместо Сидеров. Сидеров е куклата на конци в ръцете на С.Б. А , цял народ се срамуваме кой ни представлява пред света в Европарламента.

Волене, явно трябва да се прегледаш при психиятър.Чакам с нетърпение следващите избори, при които само ти и може би Капка ще гласуват вече за Атака.Излъга и ти надеждите на този ограбен до сушка народ.

Всъщност, г-н Сидеров казва сериозно-аргументирани неща .

Този пак не ев час или не си е пил хапчетата. Всички разбраха какво става сал ББ и ВС не успяха.

Не си е пил хапчетата, да ходи да се прегледа, луд е.... ей палячовци май няма за какво друго да се хванете и не спирате да повтаряте едни и същи заучени фрзички... кое от това, за което говори не е истина?!? Щом толкова много цвърчите мишки такива значи нещата вървят в правилна посока... само да не стане така, че Сидеров да стане президент на следващите избори, че тогава вече ще става страшно за много хора!? Нямам търпение да дойдат президентските избори и като излязат резултатите в полза на Сидеров тогава да видя, какви коментари ще пишете... ле-ле-леле просто нямам търпение цялата сган начело с БСП, ДПС, РЗС и там подобни предатели да бъдат завряни там, където им е мястото!!!

дааааааааа !! тези комунисти от БСП (БКП и АБВ) вече 21 години ни стъжняват живота!! време е да ги изритаме от политиката и обществения живот. Началото трябва да се постави с импийчмънта на агента на Държавна сигурност - "Гоце" Георги Първанов!

КОГАТО ГЛЕДАМ ПОЗИТЕ НА ОМРАЗНИЯ ЗА ЦЯЛА ЕВРОПА ХИТЛЕР, ВИЖДАМ ОБРАЗА И ПОЗИТЕ НА СИДЕРОВ. В МОМЕНТА АЗ И МНОГО ОТ СИМПАТИЗАНТИТЕ НА СКАТ И ГЕРБ НЕ ИСКАТ ДА ГО ЧУВАТ, А ДА НЕ ГОВОРИМ ДА ГО ВИЖДАТ. ТОЙ Е ВЕЧЕ ПОЛИТИЧЕСКАТА УТАЙКА.

Жорка, кой те наговори да приказваш подобни смешки?! Моля те недей да ни натоварваш с глупостите си, а омразния на "цяла" Европа Хитлер ако беше спечелил войната България щеше да е на светлинни години от сегашното си положение!!! И за в бъдеше моля те като коментираш прави го от твое име само, а не от името на няколко милиона души, които няма как да знаеш какво всъщност мислят!!!

Браво Волене,трябва да се затвори устата на този мръсен плювалник-Гоце!

А аз мисля, че докато е на този пост Първанов не трябва да се занимава с политика и създаване на каквито и да е движения - за мен това е злоупотреба със служебно положение и точно толкова подло, колкото и всяко престъпление.

Тоя пернишки брикет се взе насериозно. То тая партия е мъртвородено-ясно е и на бебетата. Хубавото е , че ще разцепи БСП докрай-за което му правя евала. Иначе на другаря Гоце не му се стои безработен. И иска да паркира мазна трътка като депутат. И Ще я паркира де. Все пак на тези географски ширини е пълно с дебили, така, че все няколко неразбрали ще гласуват за него и ще се уреди. Като недорозумението РЗС и Янка.

Не е смешен.Знаете,че е така. Преди 1-2 седмици косовският президент е подал оставка,след като съдът е решил,че е противо-конституционно да е лидер на партия или движение,а трябва да се занимава само с политика в рамките на длъжностната му характеристика на президент -описана е в конституцията,която трябва да е по ,универсалната декларация за мир -хартата по човешките права и задължения,с вкл ограничения

Този пък става много смешен вече с неговите изцепки, защо не поиска такъв за ЦЦ след разкритията за имотните му афери?! Я оставете Гоцето на мира, да си върши работата. То се видя, че от вас нищо не става. Само аларма вдигате и нищо друго.

Че агента Гоце си е за махане е ясно - още от прелетта. Тогава, обаче Яне-п....а му подари президентството. като един истинскио хомосексуалист се отметна от думата си и се качи в колесницата ан БСП и ДПС. Оттогава, та чак досега. Нещо в Доган ли намери, Доган ли намери нещо в него не знам, но е факт че Яне смени резбата (или по-скоро боята, той май винаги си е бил с обратна резба). Сега вече е ясно че заради подкрепата на т.н. президент оказана на Ал. Петров и влиянието му върху Яне и компания, импийчмънта е технологично невъзможен. Пък е и в някаква степенбезмислен - агент Гоце така или иначе си отива догодина - с импийчмънт или без. И повече няма как да бъде президент. А като си пресдтавя кой може да го замести - оня солдафон Марин, избран с гласовете на ДПС-то, лошо ми става. Но процедурата е интересна за друго - да видим кой ще застане зад БСП с подкрепата си зад Гоцето. за да се види ясно кой кой е. Другото просто е несериозно

Аз пък се сещам за един неформален лидер на една партия. За него може

До този момент виждам 8 болни, които са си дали мнението. Само това ли сте останали привържениците на тройната банда и на синята коалиция? Ако не ви плащат сигурно и толкова не може да се съберете, а сте почнали да се тревожите за АТАКА дали ще влезе на следващите избори. Нямайте грижа за това, Атака нито е правила заменки, нито е крала, за разлика от вашите бандити, така че все ще се намерят достатъчно честни хора, които ще гласуват за нея. За крадците и лъжците отговаряте вие, от вас зависи дали те ще влязат или не при едни следващи избори. Но те няма да са другата година, колкото и да ви се иска и колкото да ви го говорат звездите.

Тук си напълно прав. Комай само те не са крали. И следващите избори съм за АТАКА.

Н.В.Цар Симеон Втори ще ви даде една "Атака", ама отзаде. Не зная дали ме разбирате. Истината е в Царя. Долу Костов. Лауреат д-р Зенгинова Доцент-Ръководител-Организатор-Дистрибутор (ДРОД) на Национално Движение Долу Костов (НДДК)

4 км 2 ет в ляво ще бъда с бяла риза с ръкави вързани на гърба

Бъркаш много. На повечето от участващите във форумите не им се занимава с Болен Сидеров защото няма смисъл.

Като няма смисъл да се занимавате с Волен Сидеров, тогава се занимавайте със Сергей Станишев, Доган, крадливият Симо, Костов, Маргините, Косьо, Гоцето....... Въобще имате много материал за занимавка.

не са крали защото не са били на власт .няма и да крадат.

Крадецът не може да допусне, че може да има хора, които не могат да крадат.

Сидеров иска имиджът за да седне той на президентското кресло. Това му, е стара мечта. Знае за фалшивата избирателна система която намести Първанов, но не казва нищо за нейната смяна, щото разчита на коалиционния си партньор да му подари изборите. Смях в залата!

Напълно подкрепям Сидеров, след като Гоце получава заплата от нашите данъци за да работи като надпартиен и избираем от народа президент, не трябва да учредява партия или уж движение, нито да го оглавявя, а ако непременно държи да си направи партия - да подаде оставка и да си сформира, ако иска, 5 партии и движения.

Това е най-подходящия човек за президент на България. Той завърши висшето си образование по теология в Шумен с отличие, така че има нужния ценз. Ако ли не стане това може да заеме поста на дядо Максим. А Капка ще му бъде попадията.

Волен е толкова удобен говорител, чрез него Герб казва всички глупости, които иначе не би казала в пространството. Колкото до Първанов, той в момента не прави никаква партия, в момента той пипа почвата и доста хора ги хвана шубе.

ЗАТВОРИ СИ УСТАТА ДРАГИ ВОЛЕН, МИСЛЯ, ЧЕ СИ БОЛЕН, А ДНЕС ИМА МАГНИТНИ БУРИ И МОЖЕ ДА ПОСТРАДАШ!

Янето е на своя пост и долния Волен няма никакъв шанс!

Доста години тоя бръщоливи глупости. Да направи нова партия "Луфтханза"

А този Болен (Волен) няма ли кой да му тури усмирителна ризница, че горкия за резил стана.

А ти, Сидеров, какво направи? Искам да видя при едни нови избори кой ще гласува за теб! Ще си отидеш безславно като НДСВ, защото нито един интерес не защити на тези, които гласуваха за теб.

На Болен пидеров му кука пура.Нали си уреди оня льохман в европарламента- до края ще си чепкат въшките цялята фамилийка безгрижно.Но да не му гепат постоянно хапчетата за да си ги пие редовно.

ТОЗИ ПАК НЕ СИ ПИЛ ЛЕКАРСТВАТА АМАН ОТ ТАКИВА В ТОЗИ ПАРЛАМЕНТ

А пък искам нови избори! Искам да си корегирам гласа!

И аз искам. Догодина ще имаме този шанс.

И аз мисля да си корИгирам гласа ... това с Атака беше грешка, трябваше за ГЕРБ да гласувам

Аз пък искам да гласувам за другаря Пиночет, все повече започва да ми липсва напоследък. И чак сега разбирам защо се е появил!

Коментари - Волен Сидеров поиска импийчмънт на президента | Днес.dir.bg

Волен Сидеров поиска импийчмънт на президента

Нова процедура по импийчмънт на президента предложи лидерът на "Атака" Волен Сидеров от парламентарната трибуна.

Обратно в новината

Коментари - Волен Сидеров поиска импийчмънт на президента | Днес.dir.bg

Коментари

Защо си говорим само, а нищо не се прави??? Докога, ще търпим това аругантно и нахално поведение от този НЕБЪЛГАРСКИ президент? Този ли е алтернативата за по-добър живот в България ? Този които отхвърля 500 години турско робство - за 500 години обмен на културно наследство? Този ли които плати на автобусите от Турция - да галсуват за него? Този които е против свалянето на турските новини от българската телевизия? Този е един еничар - които хитро използва БСП, за да се добере до поста президент, а сега ще им вземе и прослувутите социалистически украшения - Стефан Данаилов, Тадаръков, спортистчета и една вампирка - бивша соц.журналистка !!! НИКОЙ НОРМАЛЕН БЪЛГАРИН НЯМА ДА ВИ СИМПАТИЗИРА президенте!!

Партизаните се събират да правят акция "Стани да седна"

Този доностник Гоце трябва да си отиде преди края и то с гръм и трясък, абв и шут отзад, да си ходи на село там да си прави групи с партииците си.

Този малоумник няма ли да се спре?Крайно време е да го приберат на лечение в някоя психиатрия.

А бе свършиха ли психиатрите в България? Ако е необходимо за това болно същество да помогнем от странство? Да му се предпише ежедневен прием не Капка по Капка, а хапче по хапче! В противен случай прехода от параноя към олигофрения не му мърда !

На въпрос дали се притеснява да не бъде отстранен от поста си, президентът каза, че самият факт, че присъства на форума не издава боязливост... s drugi dumi... boli me K..a! i za posta i za durjavata!

и да поканим пак яне...

ПРАВ Е СИДЕРОВ! ГОЦЕ Е ПРЕСТЪПНИК!

А, къде беше развеждача на кучета на Пашата - Боко Пожарната, когато му искаха Вот на доверие в Парламента??????????? Кога и къде беше въпросния помияр, който налапа скромните 10 милиона лева само от Винпром Пещера, за да не ги закачат и проверяват???????? Имаш ли идея??? Къде беше ти г-н Тулупсън, когато Помияра БОКО за когото си гласувал реши да се събират вземанията на ДЪРЖАВАТА само от една БАНКА - БАНКАТА НА ЖЕНА МУ!!! ??? Къде си сега?!?!? Къде мислиш да си утре?!!?! И, какво смяташ да промениш????????? Кажи бе Тулупсън!

ББ вече се срамува да твърди че нямаме президент, щото президента правел партия. Днес се оказа че не било партия. За ББ е пратил ибрикчията сидеров да лъже пак като дърт фашист. впрочем точно това са фашистите- лъжливи курви, като сидеров.

Явно Сидеров не е много добре подготвен по конституционално право.Съмнявам се че той може да спори с юристите на Първанов.Същото правеше Борисов като кмет.И двете длъжности са изборни.Волен е най-добре да се замясли малко,дали нещо отвътре не избива навън,като например-страх,тестотерон или бог знае какво.

Всеки зне, че Сидеров го хапе кучето. Защо обаче, цял ден ни занимават с неговите простотии? НС и правителството за пет стотинки работа не са свършили от 2009 година насам, сега остава пак да си идграят на шикалки с президента. И всичко това по време на криза? За да може времето до президентските избори да мине неусетно, без да се извърши каквато и да е реформа. Целта е за отвличане на вниманието и печелене на време. А идеята идва услужливо от Сидеров, защото ползата ще е за ГЕРБ, но ние не трябва да се усетим.

Защо толкова ги е страх от Първанов ? Според мен трябва да ги е повече страх от недоволството у хората и загубата на доверието им - или и герб и атака смятаха, че ще управляват вечно, независимо от тоталната некадърност, наглост и безочие, с което управляват ? Нека Цветанов ги консултира как да се справят с Първанов - 35 бона ще им струва и готово !

По хубаво Доган да ги консултира за 1500 бона.

ТАКА ЩЕ ДО КАТО НЕ ВЗЕМЕМ ЗАКОНИТЕ НА ДЪРЖАВИ КАТО ЯПОНИЯ ГЕРМАНИЯ ИЛИ ЩВЕЦИЯ КЪДЕТО ВОДАЧ НА ПАРТИЯ СТАВА ЛИЦЕ НАВЪРШИЛО 60Г И ЛИЦЕ КОЙТО Е ЗАВЪРШИЛА НЯКАКВА СПЕЦИАЛНОСТ ЗА ВЪТРЕШНА ИЛИ ВЪНШНА ТЪРГОВИЯ ЗАТОВА ПРЕДЛАГАМ ДА ВЗЕМЕ ТОЗИ ПАРЛАМЕНТ ЗАКОНИТЕ НА ЕДНА ОТ ТЕЗИ СТРАНИ ДУМА ПО ДУМА ДА ПОСЛЕДНАТА ТОЧКА И ПАСЛЕ СЪС ТИЯ ЗАКОНИ ДА ИМА ИМА НОВИ ИЗБОРИ И ЗА ПАРЛАМАНТ И ЗА ПРЕЗИДЕНТИ ТОГАВА ВСИЧКИ ЩЕ СИ СЕДНЕМЕ НА ГЪЗА ДА РАБОТИМ И НЯМА ДА НИ ОСТАВА ВРЕМЕ ДА ПИШЕМ ПО ФОРУМИТЕ ДАНО НЕ Е ГЛАС В ПУСТИНЯТА

Важното е да е завършил някаква търговийка, някаква далаверка .....

Тоя Сидеров пак го хвана лудостта.

Виждам много, че тук има доста недопуснати изказвания. Сигурна съм, че са на антикомунисти. Докато почти всички останали са на ...комуняги! Те са и на щат тук! Това, кето прави първанов е типично безобразно действие на комунист-изпълнител, който не мисли, а действа като военен по заповед. И на вътрешни и външни /руски/ сили, искащи да дестабилизират Родината ни. Какъвто и да е Сидеров - тази му реакция е много права! Президентът е такъв на всички българи - няма право да заема избирателна позиция по какъвто и да е начин! Нямам обидни думи - следователно няма причина да не ми поместите коментара!

Тая алкохолизирана подлога на ГЕРБ нищо умно не може да измисли. Преди години беше главен редактор на в. "Демокрация"-твърд привърженик на СДС. Сега къде е, а утре -не се знае.

Волен само разцепление и разруха вижда. Вместо да види себе си, на какво мекере се е обърнал. От Бойково име се чувства застрашен от новото движение АБВ. Какво стана с референдума за членството на Турция в ЕС? Оная крава, шефката, на парламента изкара подписите на хората незаконни. Волен си млъкна с кокал в уста. Сидеров е дегенерат. Това вече не го знаят само тези, които в последните месеци са били на Луната или на орбита около Плутон.

Браво Волен!!! Ти си от малкото запазили здравия си разум в тази корумпирана страна. Тоя изрод и предател др.Гоце трябва да получи импичмент и го изолират от всякаква обществено-политическа дейност, като го натикат в пандиза поне за 10 год. и му изземат натрупания капитал от слагане чадър над престъпния свят.

абе емигранте, що срамиш българските емигранти като си позволяваш да се наричаш емигрант, те не са толкова прости и елементарни като теб. Та целия бизнес елит на Сидеров е от най-мръсните капитали и най мръсните дейности. Най голямата мутра на България и втори човек на хазарта С.Б. оглавява партията АТАКА вместо Сидеров. Сидеров е куклата на конци в ръцете на С.Б. А , цял народ се срамуваме кой ни представлява пред света в Европарламента.

Волене, явно трябва да се прегледаш при психиятър.Чакам с нетърпение следващите избори, при които само ти и може би Капка ще гласуват вече за Атака.Излъга и ти надеждите на този ограбен до сушка народ.

Всъщност, г-н Сидеров казва сериозно-аргументирани неща .

Този пак не ев час или не си е пил хапчетата. Всички разбраха какво става сал ББ и ВС не успяха.

Не си е пил хапчетата, да ходи да се прегледа, луд е.... ей палячовци май няма за какво друго да се хванете и не спирате да повтаряте едни и същи заучени фрзички... кое от това, за което говори не е истина?!? Щом толкова много цвърчите мишки такива значи нещата вървят в правилна посока... само да не стане така, че Сидеров да стане президент на следващите избори, че тогава вече ще става страшно за много хора!? Нямам търпение да дойдат президентските избори и като излязат резултатите в полза на Сидеров тогава да видя, какви коментари ще пишете... ле-ле-леле просто нямам търпение цялата сган начело с БСП, ДПС, РЗС и там подобни предатели да бъдат завряни там, където им е мястото!!!

дааааааааа !! тези комунисти от БСП (БКП и АБВ) вече 21 години ни стъжняват живота!! време е да ги изритаме от политиката и обществения живот. Началото трябва да се постави с импийчмънта на агента на Държавна сигурност - "Гоце" Георги Първанов!

КОГАТО ГЛЕДАМ ПОЗИТЕ НА ОМРАЗНИЯ ЗА ЦЯЛА ЕВРОПА ХИТЛЕР, ВИЖДАМ ОБРАЗА И ПОЗИТЕ НА СИДЕРОВ. В МОМЕНТА АЗ И МНОГО ОТ СИМПАТИЗАНТИТЕ НА СКАТ И ГЕРБ НЕ ИСКАТ ДА ГО ЧУВАТ, А ДА НЕ ГОВОРИМ ДА ГО ВИЖДАТ. ТОЙ Е ВЕЧЕ ПОЛИТИЧЕСКАТА УТАЙКА.

Жорка, кой те наговори да приказваш подобни смешки?! Моля те недей да ни натоварваш с глупостите си, а омразния на "цяла" Европа Хитлер ако беше спечелил войната България щеше да е на светлинни години от сегашното си положение!!! И за в бъдеше моля те като коментираш прави го от твое име само, а не от името на няколко милиона души, които няма как да знаеш какво всъщност мислят!!!

Браво Волене,трябва да се затвори устата на този мръсен плювалник-Гоце!

А аз мисля, че докато е на този пост Първанов не трябва да се занимава с политика и създаване на каквито и да е движения - за мен това е злоупотреба със служебно положение и точно толкова подло, колкото и всяко престъпление.

Тоя пернишки брикет се взе насериозно. То тая партия е мъртвородено-ясно е и на бебетата. Хубавото е , че ще разцепи БСП докрай-за което му правя евала. Иначе на другаря Гоце не му се стои безработен. И иска да паркира мазна трътка като депутат. И Ще я паркира де. Все пак на тези географски ширини е пълно с дебили, така, че все няколко неразбрали ще гласуват за него и ще се уреди. Като недорозумението РЗС и Янка.

Не е смешен.Знаете,че е така. Преди 1-2 седмици косовският президент е подал оставка,след като съдът е решил,че е противо-конституционно да е лидер на партия или движение,а трябва да се занимава само с политика в рамките на длъжностната му характеристика на президент -описана е в конституцията,която трябва да е по ,универсалната декларация за мир -хартата по човешките права и задължения,с вкл ограничения

Този пък става много смешен вече с неговите изцепки, защо не поиска такъв за ЦЦ след разкритията за имотните му афери?! Я оставете Гоцето на мира, да си върши работата. То се видя, че от вас нищо не става. Само аларма вдигате и нищо друго.

Че агента Гоце си е за махане е ясно - още от прелетта. Тогава, обаче Яне-п....а му подари президентството. като един истинскио хомосексуалист се отметна от думата си и се качи в колесницата ан БСП и ДПС. Оттогава, та чак досега. Нещо в Доган ли намери, Доган ли намери нещо в него не знам, но е факт че Яне смени резбата (или по-скоро боята, той май винаги си е бил с обратна резба). Сега вече е ясно че заради подкрепата на т.н. президент оказана на Ал. Петров и влиянието му върху Яне и компания, импийчмънта е технологично невъзможен. Пък е и в някаква степенбезмислен - агент Гоце така или иначе си отива догодина - с импийчмънт или без. И повече няма как да бъде президент. А като си пресдтавя кой може да го замести - оня солдафон Марин, избран с гласовете на ДПС-то, лошо ми става. Но процедурата е интересна за друго - да видим кой ще застане зад БСП с подкрепата си зад Гоцето. за да се види ясно кой кой е. Другото просто е несериозно

Аз пък се сещам за един неформален лидер на една партия. За него може

До този момент виждам 8 болни, които са си дали мнението. Само това ли сте останали привържениците на тройната банда и на синята коалиция? Ако не ви плащат сигурно и толкова не може да се съберете, а сте почнали да се тревожите за АТАКА дали ще влезе на следващите избори. Нямайте грижа за това, Атака нито е правила заменки, нито е крала, за разлика от вашите бандити, така че все ще се намерят достатъчно честни хора, които ще гласуват за нея. За крадците и лъжците отговаряте вие, от вас зависи дали те ще влязат или не при едни следващи избори. Но те няма да са другата година, колкото и да ви се иска и колкото да ви го говорат звездите.

Тук си напълно прав. Комай само те не са крали. И следващите избори съм за АТАКА.

Н.В.Цар Симеон Втори ще ви даде една "Атака", ама отзаде. Не зная дали ме разбирате. Истината е в Царя. Долу Костов. Лауреат д-р Зенгинова Доцент-Ръководител-Организатор-Дистрибутор (ДРОД) на Национално Движение Долу Костов (НДДК)

4 км 2 ет в ляво ще бъда с бяла риза с ръкави вързани на гърба

Бъркаш много. На повечето от участващите във форумите не им се занимава с Болен Сидеров защото няма смисъл.

Като няма смисъл да се занимавате с Волен Сидеров, тогава се занимавайте със Сергей Станишев, Доган, крадливият Симо, Костов, Маргините, Косьо, Гоцето....... Въобще имате много материал за занимавка.

не са крали защото не са били на власт .няма и да крадат.

Крадецът не може да допусне, че може да има хора, които не могат да крадат.

Сидеров иска имиджът за да седне той на президентското кресло. Това му, е стара мечта. Знае за фалшивата избирателна система която намести Първанов, но не казва нищо за нейната смяна, щото разчита на коалиционния си партньор да му подари изборите. Смях в залата!

Напълно подкрепям Сидеров, след като Гоце получава заплата от нашите данъци за да работи като надпартиен и избираем от народа президент, не трябва да учредява партия или уж движение, нито да го оглавявя, а ако непременно държи да си направи партия - да подаде оставка и да си сформира, ако иска, 5 партии и движения.

Това е най-подходящия човек за президент на България. Той завърши висшето си образование по теология в Шумен с отличие, така че има нужния ценз. Ако ли не стане това може да заеме поста на дядо Максим. А Капка ще му бъде попадията.

Волен е толкова удобен говорител, чрез него Герб казва всички глупости, които иначе не би казала в пространството. Колкото до Първанов, той в момента не прави никаква партия, в момента той пипа почвата и доста хора ги хвана шубе.

ЗАТВОРИ СИ УСТАТА ДРАГИ ВОЛЕН, МИСЛЯ, ЧЕ СИ БОЛЕН, А ДНЕС ИМА МАГНИТНИ БУРИ И МОЖЕ ДА ПОСТРАДАШ!

Янето е на своя пост и долния Волен няма никакъв шанс!

Доста години тоя бръщоливи глупости. Да направи нова партия "Луфтханза"

А този Болен (Волен) няма ли кой да му тури усмирителна ризница, че горкия за резил стана.

А ти, Сидеров, какво направи? Искам да видя при едни нови избори кой ще гласува за теб! Ще си отидеш безславно като НДСВ, защото нито един интерес не защити на тези, които гласуваха за теб.

На Болен пидеров му кука пура.Нали си уреди оня льохман в европарламента- до края ще си чепкат въшките цялята фамилийка безгрижно.Но да не му гепат постоянно хапчетата за да си ги пие редовно.

ТОЗИ ПАК НЕ СИ ПИЛ ЛЕКАРСТВАТА АМАН ОТ ТАКИВА В ТОЗИ ПАРЛАМЕНТ

А пък искам нови избори! Искам да си корегирам гласа!

И аз искам. Догодина ще имаме този шанс.

И аз мисля да си корИгирам гласа ... това с Атака беше грешка, трябваше за ГЕРБ да гласувам

Аз пък искам да гласувам за другаря Пиночет, все повече започва да ми липсва напоследък. И чак сега разбирам защо се е появил!