Подполк. Николай Марков: НСО е охранявала знакови престъпници

В Националната служба за охрана (НСО) е имало ловци, назначени в първи отдел на службата, които били ангажирани само с това всеки петък, събота и неделя да организират лов.

Обратно в новината

Коментари - Подполк. Николай Марков: НСО е охранявала знакови престъпници | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В силовите структури е така. Смрад.

" Страхът винаги превръща човека в подлец". Страхът е най-големия грях на болшинството българи, което е и главна причина за това състояние на обществото ни. Страх от началника, страх от мутрите, страх от властимащите .... СТРАХ!!!

Пазете това момче! Никой досега не е изобличавал отвътре цялата тази измет. Сложете го на длъжност, за която му се полага охрана.

Нали сам той е охранител, или заради физическата му подготовка , че не може да прави лицеви му искаш и охрана. Николайчо до колкото си спомням го изгониха отдавна и то заради това , че в свободното си време е работил като бодигард на престъпници! И за това ли го пазят! Ако трябва пък да го пазят , ама ти плащай за това!

Г--н ПОЛКОВНИК,ако смятате ,че някой от комуноидите бандюги ще си признае, лъжете се.Тези престъпници никога не са направили зулуми, те винаги са "невинни". ПОПИТАЙТЕ РУМЕН ПЕТКОВ (разбира се той ще отрече) колко пара даде да купи на ГОЦЕ мандатите, заеднос Л. СТОЙКОВ братя ГАЛЕВИ и цялата ком-пасмина в този район.

Бате Симо ти като познавач на българската политическа история и най- вече нейната задкулисна реализация , кажи за това колко стотици милиона дадоха герб на последните избори, колко хиляди гласа фалшифицираха и то със заповедта на Цв.Цв. и от къде ги взеха тези пари и продължават да ги вземат и сега! Що не казваш, че сега, всеки що годе нормален държавен пост от директор на държавно предприятие, през лесничей и нагоре струва от 50000 и нагоре и отиват като спонсорство в герб. Останалото е от отдавна действащите контрабанди на цигари, алкохол и амфетки. Но за всичко това Цв. и мутрата ни лук яли ни мирисали , а ти??

НСО-нацонална служба за обслужване - лакеите на политиците...тоя пич наистина е нарушил омертата .Сега е време и да разкаже за на Гоце трипера!!

Мога само да кажа - жалко за Президента/независимо кой е/ щом такива "офицери" са му лична охрана....

До като беше на служба защо Марков не изнесе тези данни. Правилно е уволнен това е човек без всякакъв морал и съвест работил в тези служби. А за Яни щеше да уволнява премиера а на другия ден след изборите отиде на кафе при премиера- много димки хвърли но без резултат-има една поговорка една лъжа тиражирана много пъти се разпространява и всеки я приема за истина. А след това обяснявай че нямаш сестра. Това е ......

ТОЗИ Е МРЪДНАЛ.

Боже, колко глупост и неграмотност има по тоя свят! Направо хлъцнах и не знам какво да кажа. Не знам дали да се смея или да плача, какви е чеда родила милата ни татковина.

Тя престъпността затова е организирана.Защото се ръковди и организира от спецовете. Така сме чували ,че и Чубанов се срещал с някое хора. Ама дали е верно....? Вече ни е все едно Бой и ... не се връщат.

Браво, чест му прави че нарушава закона Омерта, и казва някои истини. Не го прави от будна гражданска съвест а защото е уволнен и репресиран от Първанов и иска да си отмъсти.

Всеки, който говори в един глас с Янето, ми се струва лековат.

Гледам всичките ченгета от хранилката са се втурнали да плюят.Хе хе и да плюете и да ближете(което най-много го можете) казаното е казано вече!!Та заплатаджии, сега изпълнете Падни за лицеви опори!!

АБЕ МАРКОВ , ТИ КАКВО СЕГА ИСКАШ ПЛЕВНЯТА ДА ТЕ НАПРАВИ ШЕФ НА НЯКОЯ СЛУЖБИЧКА. ТИ ДА НЕ СИ РОДНИНА НА ЯНЕ-ОТКАЧАЛКАТА И ТОЙ СЕ ЗЪБЕШЕ НА БОКО-МУТРАТА ПЪК СЕГА Е НЕГОВ ПРИДВОРЕН СЛУГА. ТОЙ И МУТРЕВ БЕШЕ КОМУНИСТ, ПЪК ПОСЛЕ СТАНА ПРИДВОРЕН НА ТАТО, НА ЦАРА. ИЗВОДА Е ЧЕ В ГРОБАРСКИТЕ ЛЕГИОНИ СЕ ШИРИ СЛУГИНАЖА. КОЛКОТ ДО ОБРАЗОВАНИЕТО НА Г-Л ДИМИТРОВ, МИ ТО И ЦВРЪЧКО Е ДАСКАЛ ПО ФИЗИЧЕСКО, А Е МИНИСТЪР. В ПАРТИЯТА ГРОБ НЕ Е ВАЖНО ДА СИ ОБРАЗОВАН, ВАЖНОТО Е ДА СИ МУТРА И ДА УМЕЕШ ДА КРАДЕШ, АМА ЯКО.

Този Палячо-полковник ще да е от хората на Я. Янев, всички са с кафяво около устата, от дългото стоене под Боковият задник ! Но с гарантирана кариера в ГЕРБ, партията на Кафявоустатите !

бб НЯМА НИЩО ОБЩО ТУК. ТОВА СА ПУБЛИЧИНИ ТАЙНИ ,ЗА ПРЕХОДА !!!

Публичната Срамна тайна на Прехода, е ,как все още Неосъден ,бъдещ Затворник-Б.Борисов, стана мин. председател на България !

Доста наивно е да смяташ, че 96-97 чужди сили са свалили любимата ти партия от власт. Но както и казах - сравнено с простотията и неграмотността на мнозинството от българите, които на всякъде виждат я на американски, я на руски агентури сме направо милиардери. Стойте си в креслата на посирано20 и си мрънкайте - я срещу Белене, я срещу някой накърнил жалката душица на Гоце. Поне имайте доблестта да си признаете, че кафявите ви гащи не са произведени с този цвят!

В България всеки е виновен, до доказване на противното, а не обратно.

ДО БОЛКА ПОЗНАТО, ВЪВ ВСИЧКИ СТРАНИ ИМА МАФИЯ, НО В БГ МАФИЯТА СИ ИМА ДЪРЖАВА

Голямата истина за двадесет годишният преход и съсипия на една държава и един народ от червените престъпници които пак се натискат да управляват, това не са престъпници това са българските червени /социални/ терористи които унищожиха цяла нация за собствена изгода, Това е, пак гласувайте за тях, за да приключи с България.

Няма нужда. ГЕРБ ни довършиха.

Тази 13-годишна да не е дъщеря ти или сестра ти ?

не е ..но явно и е харесало, гледам се подвизава по форумите с неизвестно име и опонира на постове против Гоце ...

Такива лумпени,като Марков и Устинов нямат шанс при нас.

няма по двуличен, алчен и подъл тип от Гоце! Пред електората обаче умее да демагогства, и да се искара по-светец и от папата! А за кулисите - лов на защитени животни, и трипер от 13 годишна !

Научи мааалко граматика и тогава се изявявай с "гениалните" си драсканици, бетер жълтите вестници.

Дир, престанете да ми триете коментарите!!! Подлоги!!!

нищо ново не ни казва този човек. Кого в България обучават да убива ... Толкова години бившите от ДС се занимават с контрабанда, поръчкови убийства, поставиха агентите си на ръководни постове,определят политиката в страната,дадоха път на посредствените, а кадърните принудиха да напуснат България, определят живота на хората... Д О К О Г А ?!

Я да видим др. Парванов ловец ли е бил или не? Не искам да съм лош пророк, но смелите и достойни хора в България ги убиват. Мафията ревниво пази завоеванията си!

И Устинов гледаше така,ако си спомняш.

Този полк.Н.Марков от снимката гледа много особено,затова искам да му кажа -"Не гледай тъпо българино!"

разделяи и владеи(не съм го казал аз) стар закон 6 000 000 българи 6 000 000 различни мнения.не се е родил този които ще обедини българите,а може би се е родил и вече са го убили,и в двата случая губим всички.

един свидетел , не е свидетел .

Защо ли вярвам на човека? Дано не го гръмне някой от амнистираните слуги на Първанов... Очаквам обаче справедливия ни съд да оправдае всички

Някои малки уточнения НСО не са полицаи а военни съответно за тях важи ЗАКОН за отбраната и въоръжените сили на Република България и правилникът към него. Дейността на НСО се регламентира от ПРАВИЛНИК за устройството и дейността на Националната служба за охрана при президента на Република България който приет с постановление на Министерски Съвет 151 през далечната 1992 и последно е изменен през юни 2010. Въпросният полковник първо се е жалвал на Първанов през 2002 като до оня момент има няколко дисциплинарни наказания. Минават още 5 години докато отново се жалва на Първанов който най-нагло иска доказателства за казаното, същото е искането на комисията в народното събрание което изслушва въпросния подполковник. Има стенограма от 2007 година в която този човек отказва да повтори думите си пред хората които обвинява (Стенографски протокол от съвещанието по актуалното състояние и перспективите в развитието на НСО, проведено по инициатива на президента на Републиката 04-07-2007 12:15 СТЕНОГРАФСКИ ПРОТОКОЛ 3 юли 2007 г. "Дондуков" 2, зала 2, (11,50 часа)). Да обобщим вече 10 години този човек говори едно и също само сменя името на текущия президент, 10 години от които поне 5 е бил на служба не може да представи нито едно доказателство за думите си, трето поколение военнен който смята уставите и субординацията в армията за ограничаващи гражданските му права, кой и как да бъде охраняван се решава от Министерския съвет. Остава сами да си решите това офицер за чудо и приказ ли е или най-обикновено мрънкало.

Може и така да е, човекът да е мрънкало. Но не може да се отрече, че политическият елит няма национална политика, държавата няма национална сигурност, силовия държавен апарат и съдебната система работят за определена прослойка, а кадърността на управляващите се свежда до замитане на следи и способност да не се оставят някакви доказателства.

браво господин Марков,само че простия българин още не може да се опомни и гласува за тези престъпници дето трябва да са в затвора на строк режим и да сведат глави пред децата и внуците ни и да искат прошка,че ги принудиха да напуснат родината си и да са слуги на други държави,за такива като тях СМЪРТ

Неграмотник!

аз съм неграмотник,а ти си гаден комунист,затова не ти изнася боклук такъв

Иван Костов каза на времето за главата на Октопода ,че води към Гоце. Страшне е че не му личи, а Борисов и други мутрички, ала Бинев си играят личния мач ,но няма значение по същество - Всичо е вярно.!!!

Всеки замогнал се през власта или случайно комплексар,купува джип пушка и хуква да трепе животинки.Гоце е водещ в това начинание,да му кажем евала,все пак има семейство да храни.

НЕ ЗАЩИТАВАМ ГОЦЕ, НО КОСТОВ И ОСТАНАЛОТО МУ СТАДО ОТ КАКВО НАПРАВИХА МИЛИОНИТЕ, ОТ КОЕ ЗАБОГАТЯХА, ТА ОТ МАГАРЕНЦЕ БЕЗ КАРУЧКА, СЕГА КАРАТ МОДЕРНИ ЛИМУЗИНИ, КОЛКО ЛИХВИ ПЕЧЕЛИ ДРУГАРЯ, ПЪРДОМ ВЕЧЕ ГОСПОДИНА КОСТОВ ГОЛЕМИТЕ ЛИХВИ, НО НЕ В БЪЛГАРИЯ, А В ЧУЖБИНА? ОТГОВОРА НА ТЕЗИ ВЪПРОСИ Е ЕДИН - ОТ ТЪПИЯ НАРОД КОЙТО КАТО МАЙМУНИТЕ ПОМНИ ОТ КЛОН ДО КЛОН, ОТ ИЗБОРИ ДО ИЗБОРИ!

Абе застреляния, къде са му на Костов милионите, охолния живот и лимузините бе?.....и не мисли, че като пишеш с главни букви някой ще ти повярва!

защо крещиш като простак ?

Ега ти единака..Всички криви сал той прав....С какви очи гледа колегите си с които е работил, а сега ги нарича какви ли не, сякаш той не ебил заедно с тях на работа и е вършил нещо по-различно..

А какво направи Плевнелиев, който дойде с големите обещания за промяна на НСО и да ходи без охрана и т.н. Първото му занимание беше да се огради с още по-голяма охрана от Първанов и да ненаправи нищо от гръмките обещания. Сигурно има от какво да се крие, а най-вече от "народната любов" която прелива от всички форуми.

ЗАЩО КОГАТО ПЪРВАНОВ БЕШЕ ПРЕЗИДЕНТ ТОЗИ МЪЛЧА - ТОЛКОВА ГРОЗНО БЕШЕ - ЖАЛКО ЧЕ ИМА ТАКИВА ПОДЛИ ХОРА КАК МОЖЕ ДА СЕ РАЗЧИТА НА ТАКИВА - ГОРКАТА НИ ДЪРЖАВА ПЪЛНО Е С ТАКИВА - КОЙ ЛИ МУ ПЛАЩА ЗА ДА ХОДИ ПО ТЕЛЕВИЗИИТЕ И ДА ГОВОРИ НЕ СЕ ЛИ СРАМУВА ОТ ТОВА

Абе човече, ти не следиш ли новините.Още през 2006 г.този господин ги каза същите работи.Но тогава всичко отшумя за 3 дни.И познаи защо? Кои бяха на власт и кои обслужваше пресата и телевизията.

Не е важно защо е мълчал, а че сега говори, въпреки че тези срещу които говори, са си реално на власт и могат да застрашат живота си. Може би го е било страх, но му е писнало, може би не е бил сигурен, може би е събирал доказателства, има десетки може би, ако ще и лични да са мотивите му, какво значение има това? Масивна организирана престъпност и НИТО ЕДНА ръководна фигура в затвора!!! Ето тука трябва да викаш ЗАЩО???? Като че ли на всеки вече не е известно, че организираната престъпност замести законовите структури, защото държавната собственост бе заграбена незаконно и трябваше да се охранява с извънзаконни методи, т.е. чрез структурите на организираната престъпност изграждани от ДС, местни милиционерски властници и т.н. и т.н.

От 4 години говори човека , - ,,камбаната не повтаря за глухи"!

Няма какво да говори пред телевизии. Да не е хванат от гората?! Защо не е сигнализирал прокуратурата?

Дърпа му конците някой ! Ясен е следващия лидер на БСП, но така е в голямата игра. Тжеката артилерия се използва точно когато е необходимо.

Тя овладя мирно страната след 10 ноември и няма намерение да пуска кокала..

Тайни служби -комунистически служби, които връчиха целият капитал на държавата в амбициозни спортисчета и гардове - Не амбициозни а продажни!!! И много трябва да внимава този мъж да не му омръзне живота..

При омертата няма лични желания а заслуги...

както изглежда и тоя ще го посеят сред цветята,ако не играе с боко цирея на българия,но не за дълго.

наи обикновен служител и цял президент се занимава с него ало маи ни взехте за канарчета

Няма никаква надежда за БГ. Като ви чета коментарите направо ме хваща срам, че съм българин. Още дълги години ще сте роби на Гоце, Боце и подобните. Излиза някой и казва истината, а вие зомбита го заливате с помия, защото не е мишка като вас !

Алоо, Полковник Марков сбъркал си и държавата и сериала ... книга за мръсното бельо на Гоце няма да се радва на голям успех, тъй като Гоце не е принцеса Даяна и България не е Англия. А на мен ми е интересно кое качествено ченге от службите ще дрънка наляво и надясно поверителна информация от службата си ... Да не би Яне да те излъга, че ще плати?

всеки провалил се в бг прави опити да оправдае собственото си бездарие по подобен начин/костов ,,яне ,ф. димитров и тн/ като е толкова голям мъж и офицер, що не ги е гръмнал, а реве като гимназистка...

Има и честни ченгета, не само болшевишки изроди. Когато е казал истината, са се опитали да го смачкат, не са му дали и думата, ако се сещаш. Иситнската демокрация (парадоксално, нали?) дойде днес, когато хората могат да кажат какви ужасни неща са ставали при болшевишкото управление. А по почина крадецът вика: 'Дръжте крадеца!' - БСП се опитва да обяви Борисов за тоталитар. Защото неотклонно гарантира наистина чрез себе си правото на истината. Е, нека такъв тоталитар, който да дава права чрез себе си на народа, вместо тоталитарна машина, която 'демократично' задшава народа си и го ограбва. Болшевиките са осоебно задружни и 'демократични' в системното крадене и рушене на обществото. Човек с повърхностен поглед би се затруднил да различи как една малка група от Виена ръководи целия фарс. Е, сега имамее поредният пич, който разказа кое как правят. От началото до края.

'честен' защото е удобно конюктурно да се плюе по Гоце а не по някой друг. Не съм фен на екс президента - но като гледам алтернативите му, просто .. явно има нужда от пелапейна с пагон за да го снижат до равнището на Сергей, Янка, и Болен.

Позволи ми да разнеса заблуждението ти - Гоце е тоталитар интелектуалец, а Бокй о етоталитар - мутрафон!!! Сега тоталитара-мутрафон се притеснява, че тоталитаря - интелигент ,демек Гоце ще го изфърли от мястото, на което го настани. За да се защити по стара ченгеджийска метода е изкарал този да разнася кириливи ризи. Скоро очаква г-н Марков да ни разкаже за пералнята на Зорка и кухненските и тенджери ...

Поверително е формулирано в ЗЗКИ, а в охраната, ако има такова е до провеждане на събитието. Кирливите ризи може да са срамни, но не са поверителни, най-малкото защото никой не иска да му ги поверяват.

В Илиада, хитроумният Одисей убива предателя Долон с думите: "Един предател е еднакво вреден и за чужди и за свои."

НСО охранява Президента, Мин Председателя, Министрите, Председателя на Парламента, депутатите ..... Всите тия са знаковите престъпници на последните 23 години :)

Липсата на национална стратегия за сигурност се вижда от всеки. На простонароден език се нарича "продажност". Това, което смущава в признанията на този мъж е че свързва продажниците единствено БКП и ДС. Вярно е, че от там тръгват нещата, но вече минаха 20 години и е по-правилно да се говори за продажен политически елит, а не за отделни партии. Тези, които се възползват от липсата на национална стратегия не се интересуват от партии, а от верни "кучета" в управлението на България.

Брей, че честно ченге! Къде е Б.Б. за да разпореди на Цв.Цв. и Роско Послушков, да намерят на на'що момче някой пост?

Чакай малко бе! Ще дойдат! Тоя за това реве - да го видят и да му дадат службица. Недохранен е от предишните "работодатели", та реве за още