Георги Първанов: Двама министри дърпат кабинета надолу

Георги Първанов заяви в Пловдив, че на дневен ред стои и въпросът доколко правителството е дееспособно и резултатно и отправи критики към определени министри.

Обратно в новината

Коментари - Георги Първанов: Двама министри дърпат кабинета надолу | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

прав си седефчо двама министри начело с боко тиквата карай до край като си почнал

Мисля, че всички руски шпиони са директно за затвора като национални врагове. Още от атентата в църквата Св.Крал тези чудовища се борят против българската държава. Чудя се как са ни освободили от Турско робство и толкова години след това се грижат да ни унищожават при всеки повод?

Толкова е нелепо Гоце да дава оценки на министри, че няма що.....нека бъде благодарен на българите, че го търпяха за президент десет години и ни излагаше по света!

За министъра на външните работи съм съгласен че не е в час, защото няма българска външна политика. Той не е наясно и затова повтаря това което провеждат като политика Германия, Франция и САЩ. Другия министър който не знае какво да прави е Министъра на образованието. Абсолютно куха лейка, за да влезе в новините прави абсурдни изказвания и вреди на образованието.

Субектът който излезе да крещи на жълтите павета 1998-1999-та - Вън НАТО от Балканите. След като стана президент стана пръв натовец. Като се махна от президентското кресло пак е антинатовец и открит Москвич. Цялата АБВ заедно с БСП и Атака са руски подлоги и бъдещето им зависи от рублите които Кремъл им праща.

най-подлите и гнусни негодници, раждали се на българската земя!Какво беше казал Симеон Дянков преди не много време, когато се сдърпаха в лют скандал!?Г-н Първанов е млад милиардер с десетки имоти........ къде беше!?Хайде допълнете докрай думите, които той каза!?А не, не!Не са в Москва!

Ади бе!!! ти 25 години дърпаш държавата надолу и ти е много мъчно ,че твоите хора те изпращат зад борда

Кога яде кюфтетата на корем по ловни стопанства и резиденции и се снима с разни убити животни,хич не ти беше до критики и словоблудстване.Сега на интересен се правиш,но изобщо не си.

и други министри са недоразумение - на образованието, Горанов, Л.Павлова, на армията, на вътрешните работи....

Ще Ви го сложа този пак за президент! Виждам, че много го обичате! И го слушкате!

Сладка работа е това русофилията.Изправяш се пред аборигените,казваш две три антизападни приказчици и хоп,сметката ти в банката набъбнала.Кеф ти след това архарчета,кеф ти ученички,сладка работа....

ЕЙ ТВА ЕКС ПРЕЗИДЕТЧЕ 80 МИЛИОНА В НАРОЧЕНАТА БАНКА ИМА... ТОВА СОЦИАЛНО ПРЕЗИДЕТЧЕ...КАК МОЖЕ БЪЛГАРИНА ДА Е ТАКЪВ ПРОСТАК И ДА ДАВА ВЛАСТ НА ТАКИВА ИДИОТИ

Ами на теб ли да даде власт бе Мунчо :)

Отново Държавна сигурност ни съветва...

Забавни са усилията на Първанов да догонва Волен в русофилията независимо от обстоятелствата. За негово съжаление обаче, в АБВ чува само ехото от собствения си глас. Ами нито Калфин, нито Цочев можеш да сравниш с Чуколов или друг дрогиран атакист. Самотата на "орела"е неговата ситуация..

Хубаво казано-"ДС агентите отдавна трябваше да бъдат отстранени от политиката,за да дръпне страната напред и да има развитие"Ами освен агенти то други няма.Кой да дойде?

А ТАКА - ДРЪЖ СЕ ЗА РУСИЯ--ОТ ДРУГ ЕДВА ЛИ ЩЕ ВЗЕМЕШ ПАРИ! щО НЕ МЛЪКНЕШ И СИ ХАРЧИ ОГРОМНАТА ПЕНСИЯ, КОЯТО ДЪРПАШ ОТ НАШИЯ ДЖОБ ЕЙ ТАКА ЗА НИЩО?!

Абсурдистана продължава!Сякаш говори на неграмотни,некомпетентни и неинформирани!Беше то,доверието,този етап приключи!А и докога агентите на ДС ще правят партии, ще стават депутати и ще определят съдбата ни!

ДС агентите като Първанов отдавна трябваше да бъдат отстранени от политиката,за да дръпне има напредък.

разбира се,че не се мери с еднакъв аршин, един доносник-агент, наречен БУДА се опитва да управлява, но не се получава ....

ДС агентите отдавна трябваше да бъдат отстранени от политиката,за да дръпне страната напред и да има развитие!Проблемът не е в този и онзи Министър,а в основния факт,че ДС номенклатурчици като Първанов се 'наместват' в политиката когато отдавна трябваше да бъдат отстранени от всякакви партии и политически постове/организации!!!

Я,па ти!Ми нека си "трепят" украинците казваш,те не са хора!"Никаква" антируска риторика,абсурд!Не може една "велика" нация да мачка "невеликата" и за това да има санкции,напротив,трябва да се "стимулира" руската икономика!

По-нелеп и неуместен коментар едва ли може да бъде направен! Преместете се в Русия с Първанов!

Този театрал Първанов, как разбра, че някой тегли кабинета надолу? Всъщност това си е посоката му, явно тези министри са моторите на кабинета. Пак са му докладвали грешно или той не е разбрал, както за дълга...

Разбрахме вече,че Путя ще ти плати кампанията!И ето почнаха недвусмислени стъпки за компенсация!И защо точно тези двама министри,какво се е случило?А министрите на икономиката и правосъдието щото голяма работа свършиха,та вървим "нагоре" ама то не е важно,а външната към Русия и отбраната!Ами налага се вече да си стоим в НАТО,да не се повтори Украйна,я каква войска струпаха там "борците" за мир,а хилядите жертвите,това е позора на съвремието!

Вярно е. Министърът на трипера и министърът на архарите.

а така гоце ,да слушаш евреите щото ще ти духнат под опашката и пак на село с кенефа у дворо...

за гоце или добро или нищо ! все пак е труп . политицески труп , ма труп ! имайте уважение .

Ограмоти се бе, колко грешки имаш в това изречение? Само му вдигаш рейтинга.

отивам

не може всички да сме безгрешни като тебе .а пък рейтингът му не може никой го вдигна .

Митов се справя успешно, като външен министър,а рубладжията агент Гоце е срам за нацията.

Митов е еманация на кухата рИформаторска политика. Демек, и пуйка да сложиш на това място, винаги ще пасне, стига да лиже там където трябва.

Чудесно ни излага, тази подлога! След такива отрепки като него, младенов, вигени, паси и сие...решението е да закрият външно!

Колко дебилност е необходима, за да му даваш такава оценка? Този Митов е простак, освен за американските интереси в Европа, нищо смислено не може да направи за България.

ДОЖИВЯХ , СЛАВА БОГУ , ДОЖИВЯХ , ТОВА Е ЧУДО - ШАРАН ДА ПРОГОВОРИ , СЛАВА ТЕБЕ ГОСПОДИ

Това е голям комплимент за двамата министри щом гоце ги хока. Още повече като се има впредвид че го прави по заръка на кремълските си господари. Което не се харесва на кремъл е добро за България. Дай Боже повече министри като двамата споменати от г-н седефчов.

Прост, та чак дрънка! Какво общо има Първанов с Москва? Ако може да отговориш, направо ще взривиш форума. Но да се говори, ей така, за да се харесаш на самия себе си, това е друго нещо. Правителството на 4творната ламя е най-слабото от началото на "прехода". Само виж какви са министрите - мижитурки без професионална биография, събрани от кол и въже, за да може Тиквата да каже: "Видяхте ли, всички са слаб мат'рял, само АЗ мога да оправя нещата".

КАКВО ПРАВИ В МОСКВА И КАТО КАКЪВ БЕ ТАМ?!ТОВА ПОСЕЩЕНИЕ ЛИ ГО АКТИВИРА ДА ГОВОРИ ПО ТОЗИ НАЧИН?НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА ЛИ ТОВА ДЕЙСТВИЯ В УЩЪРБ НА НАЦИОНАЛНАТА НИ СИГУРНОСТ?НЕ Е ЛИ ПОДСЪДНО ПО СМИСЪЛА НА ЗАКОНА?

Първанка, твоето мина, почини си, стегни си градинката, посади доматки, вземи си пресно сиренце, ракийка и се отдай на заслужен отдих. Електорат ти е останал, колкото да седнете на квадратна маса и да мезите заедно...

Че това са назначенията на най-добрият приятел на България! Как така ще ги критикуваш?

бракониера номер едно на републиката се опитва да отстрелва проедропейските министри по поръчка на путлера!

Нагоре, нагоре дърпат, а Първанов дърпа назад към комунизма.

за добро

НО САМО ЗА ОНЕЗИ ФАМИЛИИ ИЗПЪЛЗЕЛИ ОТ КОПТОРИТЕ ПРЕЗ1944 И РАБОТИЛИ ЗА УНИЩОЖЕНИЕТО НА РОДИНАТА НИ В ПОЛЗА НА РАШИТЕ!НЕ СА ПОВЕЧЕ ОТ 1 ПРОЦЕНТ НО ИЗБИХА СТОТИЦИ ХИЛЯДИ И СЛЕД ТОВА КАТО НЕ МОЖЕХА ДА ИЗБИВАТ ИЗГОНИХА МИЛИОНИ!

партия "АБВ",ще се казва "ВГЗ".

Наследник на обирджии и терористи, сам доносник и предател, вместо след 25г преход да му изтича вече времето за лустрация, тръгнал акъл да дава. Да ви.....м...а разбойническа.

Гоце дърпа кабинета надолу.

Така са му съобщили по Гаварит Москве

Ех къде е приятелят ти Милошевич да се прегърнете с него двамцата и да пиете по една с др.Путин.

Никой не те пита за мнението ти бе Първанов,нещо не си в час.

Егати перушинестия сбърканяк.

IGNORE Първанов, той е пенсионер.Говори си нещо на носа.