Георги Първанов: Консултациите трябва да се проведат форсирано

Работил съм с три правителства за два мандата, но не съм си и помислял да пробвам да вървя към служебно правителство, каза политикът историк при представяне на новата си книга

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гоце е отдавна прочетена книга, какви книги и той взел да пише? Една от многото изтривалки на Боко, който изпълни частично своята мисия да разбие опозицията

Добър вечер, уважаеми зрители. Спите ли? Или чакате да дойдат поредните спасители? Колко пъти се повтаря старата история – Изхвърляме единия, прегръщаме втория. Някой знае ли как един милиционер, Внезапно събужда се милионер? И нали уж са нови, а пак са си същите. Правят се на шефове, гледат мрачно, мръщят се. Изведнъж става ясно, че са пълни с имоти Изведнъж става ясно, че са пълни идиоти. И какво да ги правим сега тия кавали Щом така или иначе сме ги избрали? Не ви ли омръзна да ви лъжат на дребно? Не ви ли омръзна да живеете бедно? Докога ще си траем – вече става банално Толкова ли е трудно да живеем нормално?

от снимката прилича на гулия в главата и на ряпата от детската приказка “Дядо вади ряпа”. Кога българите са избитрали ряпа за президент? Нямам спомен.

кво се обаждаш от гроба бе мутро боковска. знаем че работиш за мутро-ченгетата и акъл от теб не майка ви мръсна комунитическа герберска бесепарска свини

Кокошата уста и той се изказа. Долни джурналя. Кой го интересува мнението на агент ГОЦЕ?

Велик президент !

Лека пръст ан починалите! Не се говори лошо за мъртвите! ГОСПОД БОГ ЗАБРЯВА НО НЕ ПРОЩАВЯ!

трябва да се проведат по конституция.

като президент си беше мижитурка такъв си остана и след това, а за най-голямата ти заслуга да разбиеш бсп да не говорим,по поръчка на боса ти от банкя и за награда хотелче за синковците ти и спокойствие от герберските медии.

и този кремълски плъх надзърна от купата с лайна. Замериса лошо

да, агент Гоце, знаем че си получил тендовагинит на ръката от писането на доноси. Хайде, разкарай се селяндур невнятен. И да не забавиш да си завреш книгата в задния двор!

А когато и президент Плевнелиев хване перото ... Предвиждам такъв живот, че само си викам "А бе що не си ..."

И от цялата статия точно това сложихте в заглавието, яко ви тресе служебно правителство на Президента Радев,яко.

и какви "спомени" може да имаш точно ти бе,продажник, че разцепи БСП ли? и то в договорка с мутрата да не те закача и да си имаш хотелите, затова си живееш комфортно, медиите не гъкват за тебе, а Нинова дето отстоява позициите на партията и не се огъва на герб, я заливат с боклучавите ви статии.Цял живот негодник си оставаш цял живот негодник.

айде, и на тоя му дръпнаха конците и се размърда, страх ги тресе герберастите от служебно правителство на Радев, какъв вой и какви напъни са и по медии, и ръчкат разни да квичат по медиите, та и другарката (кри)сталина и тя "разговаряла" с президента, а Борисофф сън не го хваща. Именно служебно правителство е най-подходящо в такава ситуация, харесва, или не ви харесва.

точно пък доносника и патерицата на герб да се обажда ми идва в повече, срам че сме имали този за президент.

Гоцко и Боцко вече са си братя по съдба.Освен да пишат мемоари та белким някой ги прочете и да си спомни за автора друго не им остава.Е различават се по това ,че единия не е толкова грамотен да пише ,ама Севдито ще му драсне някой ред.

Тоя с оядените бузи къде и той се сложи при мъжете?

Гоце, скрий се. Ти доведе Тиквата преди 20 години и Горския Цар го назначи. Между другото, какво стана с произхода на средствата за хотела?

Агент Гоце се отблагодарява на Баце, че не го е закачал последните 11 години. То не беше Виденов, то не бяха хотели по морето. "младия" комунист не пипна с пръст "дъртия" комунист.

Смятам аз , предвид експлоатационните срокове общо възприето следното , предвид общите ни интереси , живущи в такива постройки от Соц-временна , панелки , пълзящ куфраж и друго : 1. Експлоатационни срокове били изчислени за поне 50 годишен срок , с включените по естеството на материалите ремонти - следователно основен ремонт на Конституция не предстои в дневен ред на парламентарната асемблея на този 45 парламент . 2. Щом има необходимост или нещо наложително , подправка в рамките на необходимито илил спешното . Тоест нещата с които всеки може , а не широкото събрание на всичките с абсолютното квалифицирано 2/3 мнозинство . 3. Ако си поискат ревизии , нека да си ги получават : какъв е сега там основният въпрос ? Дали ще стане въпрос за прожцедури , дали ще са слокове , дали ще са договори на външното ниво , които се смятат непублични , а ресорни ? 4. Процедурие в НАП трябва да се уточнят , да се почисти бъркотията в взаймноотношения помежду такива субекти като счетоводител-фирма и данъчен субект . Неясноти кой какво къде кога . Как така да Ви виси в интернет страница че сте били проверен по спец-процедура , но нито имате достъп към досието , нито били сте уведомени , че нещо такова се е случило ? 5. Бъркотията с този ЕСГРАОН : а. впиша наемател в регистър на община с просто съгласие-подпис , после не мога да го отпиша с същото просто заявление . б. оказва се че данните от личните карти имат достоверност подобяваща подарък от Дадо Мраз . в. щом имате да призовавате в РБългария насрещната страна по някой договор , даже да стане само въпрос за един подпос с съдържание "прекратим взаимноотношение , а контрагента не хожелае , защото Ви сте се доверили на данните му от личната негова карта , тогава късмет и много разход !

Червена люспа и тя дава акъл,да каже колко процента получи на изборите-.

Леле и Седефчо се изказа. Веднага след Плювналиев. Интересно къде е Пепи Стоянов? За Же ЛюЖелев знаем. Тъпоооооожж

За 10 години колко шеги за агент Гоце имаше в шоуто на учиндолеца? Нито една .

Агент Гоце, тройната коалиция ако не е служебен кабинет кво е тогава?

"....За историята не е маловажно да се знае, че спасяването на нашите медицински сестри в Либия има един мит, който витае - че този въпрос е решен от президента Саркози и неговата съпруга Сесилия, заедно с финансовата помощ от арабски лидер", каза Първанов. "Не отричам, напротив, подчертавам и съм признателен за ролята на френското президентско семейство. Но да се разберем, скъпи приятели, драги сънародници, заслугата си е наша, българска", каза още Първанов.... ------------------------------------------------ Айдееее, и Гоце си приписа заслуги за освобождаването на българските медици.... Сигурно Иван Костов,ако го питат и той ще си припише заслуги....Забравиха как се бяха снишили като мишоци и ходеха да се гъзят на кого ли не.... Действително за наш български късмет французите решиха да ни помогнат... "Легендата" е следната: Кадафи (според негови собствени изявления) бил много"близък" с Мадам Сесилия и затова решил да стане спонсор на предизборната кампания на нейния мъж -Никола...Същите тези "близки ,приятелски отношения" между Кадафи и Сесилия спомогнали за освобождаването на нашите медици...след "задушевен"разговор между тях двамата"тет а тет".... Само, че самозабравилият се мазен африкански "льо санж" (маймун) , (автор на предишни изцепки в близкото минало от типа на "Аз ще ви докарам бели роби" и т.н...) взел,че се и похвалил пред други държавни глави за "разговора" "тет а тет", който провел с Мадам Саркози... Това вече изкарало малкият " Наполеон"-Никола извън релси.... (тук ще вметна,че Путин също е Наполеонов типаж,...а такива са най-опасни) Всички знаете какво се случи след това....Либия (бивша френска колония ) беше ударена с почти една трета от огневата мощ на Франция....самолетите "Мираж" и "Сюпер Етандар" налитаха като оси, а ракетите "Екзосе" целеха всичко,което се движи....По земята пък части на "Лежион етранжер" преоблечени като арабски "революционери"търсеха под дърво и камък самозабравилият се камилар да му порнат гъза...И го намериха...в една тръба... И наистина му сцепиха гъзеца с цевта на автомат...:) Та, така ...такива ми ти неща

Куцат ти знанията за Либия. Тя е бивша италианска, а не френска колония. Що се отнася пикантните ти намеци за интимна връзка между Сесилия Саркози и Моамар пак ще ти кажа, че прекалено много конспирации четеш и дотам си се увлякъл, че живееш в паралелна вселена. Между другото дай ни някъкъв ъпдейт за великата гражданска война, която ще се води в САЩ след падането на Тръмп на изборите. Последно за кога се отлага войната? :-)))

Толкова простотия и злоба накуп колкото видяхме в петък в тази сграда не помним. Ще се наложи някой да припомни, че НС - която и да е негова сграда - не е Орлов мост, не е площад, на който се хвърлят яйца и домати, не е място за доказване на новопридобита власт с крясъци, обиди и магарешки инат. Бих искал да видим как връх взимат интелигентни хора с ясни позиции и демократично възпитание, които са в състояние да правят промени с институционални средства, без мурафетите на един битпазар. Зная, че тези хора не са много. И не са основната сила - особено в някои от фракциите. Интелигентните и възпитаните хора трудно се съгласяват да бъдат марионетки на олигархични мутри зад кулисите. Мутри, които смениха впряговете и сега дават нареждания на новите мулета, които са впрегнали в служба на олигархичната мафия. Тези нови-стари връзки и зависимости ще изплуват бързо на бял свят - защото не могат да бъдат скрити. Рискът е дотогава да не бъде опропастен крехкият баланс, в който се намират обществото и държавата в условията на епидемия, икономическа криза и нарастващ международен конфликт. Бог да ни е на помощ! https://www.24chasa.bg/mnenia/article/9718787

О.М. Е торба с л..на.

Гоцето до колко процента ги докара за последно?0.5-0.6% ли бяха?Барабар с Белата Златка.:-))))))

Не го мисли Гоцето. Той достигна политически връх, мечта за всеки политик - два мандата като Президент на Република България. Повече няма накъде.

Успешен е колкото политическия си проект партията АБВ.

10 ХГОДИНИ ПОДМОЛНИ ИГРИ И ТРОЙНО КОАЛИЦИИ. айде да не даваш ъкъл,у

Георге,знаем,че Борисов ти е на сърце.Нали сте на една партия отрочета,пък и генерал го направи от капитан.Редно е да застанеш в негова ,макар и задочна,подкрепа.

Работил? Какво е работил, манекемн а официални костюми или шушу-мушу тарикат?

Преди години за да е здрава една сграда вграждали в темелите и сянката на най личната мома.След това тя загивала.Ами сега е времето да вградят в темелите на държавата сянката на най голямата тиква у нас.И да се отървем завинаги от нея.

Че защо да изменяме на здравата народна традиция. Я колко лични моми се борят да ги вградят в темелите на демокрацията - Нинова, Манолова, че и Дончева, от лична по-лична момичка. Неее, народът ни затова е оцелял, защото се е държал за традициите си. Нине, присно и во веки веков, както би рекъл дядо Дионисий.

Един от хората които са на изчезване. Образец на президент. Интелигентен, образован и културен

Добра шега.

Един от хората които са на изчезване. Образец на презисдентент. Интелигентен, образован и културен

Коя пернишки бандит с много хотели и охранителни фирми докара тулупа от Банкя. Ти си срам за България.

В нормална правова държава Гоце Трипера щеше да е отдавна в затвора, а сексуалните му набези над малолетна щяха да са най-малкото му престъпление. ГОЦЕ-ГЕРГОВ-ЦАЦАРОВ-ЦВЕТАНОВ… МАСОНСКИ АФЕРИ И ПРИКРИВАНЕ НА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ https://bivol.bg/gergov-lozha-plovdiv.html

И този си направи самореклама.Но тогава времената са били други, както и действащите лица. Продължавай да пишеш книги, сигурно си ги четеш сам

Айдее, и този изпълзя. Сигурно очаква длъжност при новите и част от откраднатото.

Със сигурност няма да прочета книгата на господин Първанов. Имам достатъчно спомени за неговото управление,предизвикващи само презрение.

Още един мазен тъмночервен измамник изплува от забвението на историята. Историк бил, божкеее.. , да в АОНСУ, ха ха

Другарят Първанов спомня ли си как крещеше от трибуната на Народното събрание, ,, Не на НАТО, не на ЕС" БСП - комунисти спираха развитието на държавата, за да могат да заграбят колкото може повече!

Бойкикиев иска да върне времената на президента Гоце, който посочи Борис Велчев за главпрок, а Лазар Груев за ВКС... Интересното е, че Борис Велчев беше съакционер с Огнян Донев в Статус инвест и че наследникът на Статус, СКАЙ, сега се оглавява от Владислав Панев, който пък е съпредседател в коалицията на Бойкикиев... Обвинител и обвиняем, бивш, са съакционери... Навързани са.

Гоце помага.

Моля ви се не го показвайте вече този зъл човек. Взе достатъчно.

Глупаци и сред петровците има.

Всички президенти управлявали до сега що годе се справяха обаче по некадърен слаб и малоумен президент като Румен Радев никога не сме имали до сега! Румен Радев е най слабия президент на България най неподготвения и най голямото недоразумение! Но за да е президент този идиот е виновен само Бойко Борисов с кандидатурата си на Цецка Цачева ако ГЕРБ бяха сложили силен кандидат този щеше да бъде смазан със 10 процента най малко преднина! Сега сърбаме попарата на един отявлен русофилски идиот или по скоро Путински лизач!!!!!!!!

ли имаш предвид. Радев си е натовски офицер, а вашите калинки са избирани да са слушкат, каквото им се казва. В 99% бивши членове на БКП, щото такова било времето и до един с пострадали от комунетата дядовци. Лустрация трябваше за да не си спомняте и ревете колко са ви мъчили комунистите, когато сте им били в партията!

Натовси офицер, ама преди това делегат на 14 конгрес на БКП? Интересен натовски офицер. Бекапист под прикритие, а?

Браво на Гоце, придобива и той свински вид.

Гоше, ние знам как уреди Гергов с Панаира и после с ЦУМ, и как ти носеха всеки месец едни куфарчета от Гергов. А помним и как на 2 парламента позволи да правят золуми и без кворум в зала да приемат просташки закони. Помним, Гоше!!!! Видов ден ще има и за теб, да знаеш

Плъх, нямаш думата.Не се ли накради достатъчно.

Видяхме те и теб и нивото ти, не се обаждай. Щом разчитане на един психопат да ви донесе гласове.....много сте ни ясни.