Георги Първанов отново е избран за председател на АБВ

Досегашният лидер на АБВ Георги Първанов е преизбран за председател, обяви председателката на Националната изборна комисия за председател на партията.

Обратно в новината

Коментари - Георги Първанов отново е избран за председател на АБВ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

как така човек, който си подава оставката, т.е. вече не иска да бъде начело ( или поне това би означавало в нормалните държави) изведнъж пак е номиниран, че на всичко отгоре и преизбран.и това ако не са сцени от селски вечеринки, здраве му кажи.всъщност има ли все още в българия сериозни политически партии, или всичко е някаква лоша драматургия, с некадърни сценаристи..

В България "оставките" са превърнати отдавна в печеливш бизнес. По метода "тука има тука нема" - искат ти оставката, не я подаваш и "пичелиш"; подаваш си оставката, не ти я приемат и пак "пичелиш". В бизнеса с подаване на оставки Боце води на Гоце с 3:1. В не подаването на исканите им оставки нямам статистика, но си мисля, че са фифти:фифти.

това трябва да е изненадата на десетилетието. а по изявлението на гоце, че това му е последния мандат трябва да ни говори, че той се е дърпал да не го преизбират, ама другарята го е задължил с думите: "на кого ни оставяш, бащице? без твоят процент да следващите избори ще гласуват само роднините ни." сладка работа е политиката. хем разсипваш държавата, хем ти дават пари за това. нали така другари.

а защо не с 99.99%? И оти Гоце руча жабетата?

Седевчов, това е ЧУДО! Това знак, че ти си Човека, който успя да погребе окончателно всякаква лява идея

Венсеремос , тоя за малко да ги докара като чичо тошо , до 99 процента .

Старата курва, е отново в бардака...

Каква изненада! Селски-комунистически номера на оня с чукундурестата глава-агент Гоце,дето 10 г.ни беше президент и за малко да ни продаде на Путлер. Не знам някой да му се връзва на цирка,обаче.Рейтинга на тия БГ предатели е около 2%.

Мафия.

Тоя нали си подаде оставката, да ходи на село да си гледа пенсията.

93.57 на сто от членовете!!!!!!! Има да го гони Путята с 65% от гласовете и нито един член!

Краставите магарета си избраха пак продажното човече.

Браво 27хил от тях 11хил члена БСП имат 500хил гласа ГЕРБ имат над 1милион гласа Идва светлото бъдеще!??

БСП имат 500хил. гласа, но нито един член!

Неделник-със Волен Сидеров сега от 14:00 по телевизия АЛФА

ли ще бъде? Защото руският ми е слабичък...

Тоя не беше ли оня дето два мандата само за прическата си се грижеше и не позволяваше да му се задават неудобни въпроси???И през живота си нищо полезно и положително не е свършил??Той ли е това??

Според сценария на Румен Петков трябваше да има 9 % за марионетката му Трендафил. Нещо се случи в последния момент и прехвърлиха 6 към председателя в оставка. В речта на новоизбрания лидер беше казано между редовете: събирайте пари за изборите наесен, че с 27 000 гласа ще ни изхвърлят и нас от Врабча.

Има ли НЯКОЙ в България ,който да е очаквал друг резултат?!?!?! Защо ли беше този "ВОТ",това ТЕАТРО? Да ,да точно така ,за това!

цял живот се "учат" от и подражават на Кремъл.

Бравоо, Гоцеее..!Пак ще се докопате ..до субсидиятааа..!Всички сте алчни като ..гладни въшшшкиии.!!!Жалкоо за електоратоооо!?

Вълкът и в овча кожа си е ..ВЪЪЛК...!?Нищо ново в мироглед и ...политика..!

От първият момент на този ЦИРК с "оставката", бях убеден, че крайният резултат ще е такъв!!! Честито на КУКЛОВОДИТЕ, чийто много добър служител се оказа Гоцето.......................

и ученик. А кукловодите, както знаем, са в Кремъл. От там бяха и заръките преди за някакъв "голям шлеН" ли беше, "голям Члем" ли - не помня. ;-)

шефче

Кукловодите са си кукловоди, те се покланят и служат на всички, които им осигуряват комфорт!!! Та не забравяй, че България е пръв приятел на САЩ и е в ЕС..................

Жална и майка на родинката. САМОневзрачни и самонадеяни кокалояди. Гоце гоце ЧЕСТИТО - Веке треба да се управим ако сами не можем както до сега ке ни управят, кой от горе кои от доле к.ро все си е за нази

Ех, традициите не са каквито бяха. Навремето при бай Тошо веднъж гласувах два пъти, първия път не ме бяха отметнали и ме потърсиха към обяд, че секцията трябвало да е на първо място, а пък процента бил едва 99,98. Какво да правя, ходих пак и стана този процент на 99,99. А сега , мани мани , пълна излагация.

Е по то и Божо Дупето го избират единодушно даите да го направим и него президент.

Цирка свърши! Ако на някого не е ясно що е "АБВ", е вече ще знае!

Знаем - Гоце - дето са негова собственост Фабриките за утилизация на бомби - се направи на ЛАЙЙЙЙЙНО и по този начин се взе заем от 16 МИЛИАРДА. Сега е "приятно изненадан", че отново го преизбраха! ГАД, СВИНЯ, ГОВЕДО!

За 27 000 човека колко депутати се полагат за в парламентацията. Другите АУТ.

В Северна Корея, Куба ,Казахстан, Русия и у нас преди 1989 - така ги избират !

Да ви е честит Гоце Трипера и все така да крепите кайсиите на Тиквата.

Това си е цирк "БУШ",някои го очакваха,много противно и за окото и за ухото...0 % на всички следващи избори ще поучат !!!

....ДРАГИ ФОРУМЦИ, ИЗПУСКАТЕ ВАЖЕН КОМПОНЕНТ ОТ ИМЕТО НА ГОЦЕ, КАТО ГО СПОМЕНАВАТЕ, АИМЕННО - "АГЕНТ"!((((((((((((((((((((((

Ама пък и Путин на какви разчита само: Момата, Сачмата, Дудука, агентите Гоце и Енчев... Мале, мале!

....УЖКИМ И СЪСЕЛА ЩЕШЕ ДА СИ СТОИ ТУК И 'ДА РАБОТИ ЗА БЛАГОТО НА БГ"(((((((((((((((((((((((((((((((

Гоце вервам в твоите номера

Кокалааа........ Статуквото е в апогея си. Шашма, фалш и демагогия. 16 млрд за парцелиране.

ТОЗИ ГОЦЕ НЕМОЖЕ ДА Е БАРОВЕЦ НА КОМУНОИДИОТИ, ЩОМ НЯМА 99.99%. ТОЗИ ПРОЦЕНТ Е ПЪЛЕН ПРОВАЛ!!

С партия от 13 души, колко процента да има като сичките други вече са на хранилката, нема да го остават да гладува?

11 души са що 13

11 са у кошарата при Цецка, един минестер и Гоцето най-отгоре.

много висок резултат е

КАЛФИН, НАПУСНИ ТАЯ ПУМИЙНА ЯМА АБВ...УТРЕ ЩЕ Е КЪСНО

ГОЦЕТО ЕДИНСТВЕНО СМЪРТА МОЖЕ ГО СВАЛИ...НЯМА ГО И ГОРБАЧОВ ДЕ ГИ РИТАШЕ ТАКИВА АБОНАТИ ЗА ВЛАСТ

ЧУДЕСА НЕ СТАВАТ, ДОРИ С ПОДАДЕНА ОСТАВКА ПРЕД ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ

....Е.А МУ М..ТА!!!!ДАЖЕ И ПУТИН НЕ ГО ПРЕИЗБИРАТ С ЧААААК ТАКОВА МНОЗИНСТВО! К'ВО СТАА ТУКА ВЕ?!

Изборът на председател на АБВ и Президент на расия са с предизвестен победител. С една дума-БЕЗМИСЛЕНИ!!!

Ами и в Америка изборите са безсмислени! При само две възможни партии в техния Конгрес, и двама възможни кандидати за президент, които провеждат почти еднакви политики по всички важни въпроси!

Не е вярно. Единият президент започва някъде война - следващия в довършва.

Още малко и щеше да изпревари Тошката....

балшой театре

Големия червен шлем се сравнява със СДС. Нищо ново. Само стар социален мухъл.

Всички еничари от "Петатат колона" - Атака, ДПС, БСП и други по-малки, сме очень щастливи.

И аз, като ГОЦЕ, се изненадАх от преизбирането му... Бай Тошо навремето и той така се изненадваше - на избори, за които нямаше ни реклама, ни гявол, 99,9 на сто от населението гласуваше все за него и кохортата му... Ама тия наистина ли ни вземат за такива абдали или просто не им пука за мнението на мислещите хора?!? То не, че има мислещи хора в партийните редици, де...

Всъщност някой може ли да ми посочи КОЙ лидер и на КОЯ партия или организация е сменен след демократични вътрешнопартийни избори?! Аз не се сещам, докато за обратното примери - колкото щеш: мухоБойко го преизбират с 99,9%, Станишката - и него 13г. го любеха, докато не избегА в Брюксел; Кривоустата и тя хвърля оставки, пък остана; мръсната Перука в БФС и него го преизбират яко; няма, НЯМА нито един, който да се явява на честно състезание - или е с един кон, или е с разни мукавени имитации на състезатели... Пфу, гнусяри...

...ВСЪЩНОСТ НЯМА НИЩО ПО-РАЗЛИЧНО В БРИТАНИЯ - СЪЩИТЕ БОЯДИСВАНИЦИ НА ТРОТУАРИ, ПОДРЯЗВАНЕ НА ТРЕВА, ГРЪМКИ ОБЕЩАНИЯ, ОБИКНОВЕНО ПРОТИВ НАС, И НАЙ-СМЕШНОТО - 2 СЕДМИЦИ ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ ВСИЧКИ СА В СТУПОР, А ОТ ТВ ЕКРАНИТЕ СЕ ЛЕЕ ЖЪЛТО ПРОГНОЗИРАНЕ И СЕ ПРОМИВАТ МОЗЪЦИ КОЛКОТО МОЖЕ! 2 СЕДМИЦИ ПРЕДИ ИЗБОРНИЯ ДЕН В БРИТАНИЯ СЕ ЗНАЕ КОЯ ПАРТИЯ ЩЕ СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ, ТАКА ЧЕ ТЕЗИ ,КОИТО ИЗОБЩО ГЛАСУВАТ - ДА ГЛАСУВАТ ЗА НЕЯ....ПО-ГОЛЯМ ФАРС НЕ БЯХ И СЪНУВАЛА. ДОКАТО НЕ БЯХ ХОДИЛА ТАМ, ИМАХ СЪВЪРШЕНО ДРУГА ПРЕДСТАВА ЗА ИЗБОРИ В БРИТАНИЯ - "НАЙ-ДЕМОКРАТИЧНАТА" СТРАНА

Голяма изненада Гоце, мислихме си че ще напуснеш.

И за кво бяха тия финтове с оставката? Щот е тирикат,както казва жината,дет е от неговия край!

За да има алтави мероприятия и показвания по ТВ-то.