Парламентарна комисия ще разследва Първанов-Марин

Временна парламентарна анкетната комисия ще разследва действията на президента Георги Първанов и вицепрезидента Ангел Марин, свързани с помилванията, опрощаването на държавни вземания и даването на гражданство, реши мнозинството.

Обратно в новината

Коментари - Парламентарна комисия ще разследва Първанов-Марин | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Червените не знаят ли, че вчера / 15.02 / Международният съд в Хага стана на 90 г. ? Ако Румен П. и сие имат някакви възражения, то нека тогава се обърнат направо към Международния съд, за да разбере цял свят за какво става въпрос , а именно, какви хора са били помилвани, което на практика обезсмисля значението на НПК !

След като депутатите нямат работа и си създват комисии за отклоняване вниманието на хората, да се направи и комисия за помилваните от Петър Стоянов, Ж.Желев, който помилва КИРИЛ РАШКОВ/цар Киро/, който беше осъден до живот. Един крадлив циганин, който след помилването си става богат като Крез, поръчва убийства, не плаща данъци, не спазва законите на България.

аззз

сега е моментът да се смачка главата на червената ламя

... сериозна работа...до напролет..

И КОЙ ЩЕ ГО ПРАВИ ОНЯ ЯНЕ ЯНЕВ ЛИ ПО ГОЛЯМ СМЕШНИК ИМА ЛИ А ДА!!!ИМА ОЩЕ......ВЕЧЕ ЗАПОЧНАХА ДА СЕ ИЗЛАГАТ ДА ДОЙДАТ ИЗБОРИ ЧЕ ТАКИВА КАТО ЯНЕ И ....ДА НЕ ИМ ВИЖДАМЕ ВЕЧЕ ФИЗИОНОМИИТЕ - ЗАЩО СЕ СТРАХУВАТ ОТ ПЪРВАНОВ????????НА ВСИЧКИ НИ Е ЯСНО

С една ръка глади ("помилва демек), а с другата xy(Z) вади! И не е ли време както имаме омбудсман с нищо на никого непотребен, да въведем и синекурна длъжност "Главен помилвач на Републиката"? Така и така май още имаме главен конструктора на персонални компютри (бивш Гоцев съветник)

Искам да знам ще започне ли и парламентарно разследване към Маргарита Попова, защото тя е знаела за" проблема" с указа и е завеждала всички процеси по помилвания и български гражданства с указа от 2002 г? Значи и тя е в нарушение. Искам да знам защо се внушава на населението, че всички, които не са от ГЕРБ са престъпници? Защо всички разследвания и вътрешни и външни щом са за хора от ГЕРБ заключват по един и същи начин? Това политическа война ли е?

Ей, голям страх от тоя Първанов. Каза че ще се връща в политиката и гербашите напълниха гащите. А пък последната синя утайка останала след изпарението на симпатизантите и членовете им, вероятно ще кряка с децибели обратно пропорционални на остатъка. Жалки смешници - и едните и другите.

Защо пък мислиш, че има страх от Първанов? Ами те сами ще се разбичат - кой да стане председател - Първанов или Станишев. Не им е нужна помощ. А пък недей да мислиш, че Първанов е чак такъв капацитет, че да всява страх!

Първанката е страшен. Плаши гаргите ... и малко Станишев. Докара я до разследване ... Сега ще му вадят кирливите ризи за смях на горските птици и животни. Дето не ги е гръмнал, докато е бил Президент.После ще се борел със Станишката за лиДер на БСП/БКП....

колко взема 1 дупедат за участие в измислена комисия , има нема 1000лв отгоре.

Най-после дадоха кокалче и за послушното Яне. Ненапразно стоеше със събути гащи в наведено положение. Гнусно поведение.

КАК МОЖЕ ,ПРЕДИ БОЛНОТО ПАРЛАМЕНТАРНО ЧОВЕЧЕ, ДА ОТИДЕ НА ЛЕЧЕНИЕ в ПСИХИАТРИЯТА, ПАРЛАМЕНТА ДА ГО ИЗБИРА ДА РЪКОВОДИ КОМИСИЯ????? О , УЖАС! ЯНЕ Е ТОЛКОВА НЕНОРМАЛЕН ......НЕ ГО ЛИ ВИЖДАТ КОЛКО Е ЗЛЕ??

Само да Ви напомня ,че по времето на Петър Стоянов за един мандат са помилвани 1500 затворника ,а в случая са два мандата с 500 помилвани

Много се забавиха.

Защо 29 от БСП са били против ? Нали Седефчов е комунист като тях, чистички, неопетнени ...лекета ?

не съм видял документи кои точно са помилвани, но и на мен не ми харесва новата зала армеец направена с държавни пари че боко я даде за 30 години да я стопанисват тимаджиите и таксите и печалбите ще се прибират от тях ане да отиват в държавния бюджет но това са нашите политици!

По-добре да не разследват нищо, още от сега мога да ви кажа, че нищо няма да се докаже!

Изобщо не ми е симпатичен тандема Първанов Марин,но тази комисия има за цел да провали евентуален политически проект на Първанов.Това показва,че в ГЕРБ има голям страх от него.

Политически проект на Седефчов-дрън,дрън.Някой да е виждал умрял кон да рита?!

поредните глупости на циркаджиите !

Затова ли им плащаме заплатите? Нека да помислят за бедния и умиращ народ.Не виждат ли,че мрем като мухи?Защо не заработят в социалната сфера,в доброто образование,в достъпно за всеки човек здравеопазване,ами взели Гоце да разследват?!

циркаджии.

Еле, па Янето какво разследване ще проведе, направо е смешно. Господин премиер, мобилизирайте Герб да свършат някаква работа за тая държава, вместо да организират предварително обречени на неуспех циркове.

Другите депутати сигурно са в избирателните райони и ринат сняг.

дали ще има скоро комисия за това как да се помогне на все по-бедния българин? дали скоро ще се сетят малоумните политици за мизерията в българия да помислят ?

Сакън недей моля ти се. Те комисиите са единствено за да се взимат допълнителни пари за участие в комисия. Само им даваш идеи какви комисиики да си спретнат :)

И като ги разследва какво - НИЩО!!! За изчезна в забвение разследващата комисия, както и тази за Цецо и още дузина други преди това ...

С тези трябва да се заемат и Съд и Прокуратура.

чети член 103 на конституцията преди да говориш глупости!

Поредния фарс на Боко тиквата. Сега ще поразглеждат 5-6 месеца. Ще си турят по някоя хилядарка в джобовете за участие в комисия а на нас през седмица ще ни подхвърлят някоя троха резултат от тази комисия, която за 2-3 дни ще се оказва, че не е била баш така ..... циркаджии.

Комуняги,нещо ви присви дебелия търбух???

вземи прочети член 103 от конституцията пък тогава говори глупости и че разстройство оттях може да те хване!

Вземи тогава се наведи да те УБИДЯТ щом не носят отговорност като нашите мюсюлмани изселници в което са взели участие и нашите ком. ПРЕЗИДЕНТИ.

скоро ще има и тълкователно решение на конституционния съд което ще е в полза на първанов защото това е написано в конституцията, тогава да видим кви комисии ще си правят депутатите!

Чл. 103. (1) Президентът и вицепрезидентът не носят отговорност за действията, извършени при изпълнение на своите функции (4)Президентът и вицепрезидентът не могат да бъдат задържани и срещу тях не може да бъде възбудено наказателно преследване това е поредния цирк за хората, явно депутатите не са чели конституцията никога хубаво е да се запознаят с този член и да разберат че от това освен цирк не може да се получи друго!

Нормално-тази Конституция е мислена и приета от точно тази клика на извършители на престъпления. Не случайно са се застраховали от носене на отговорност. Социалисти...

този член е добре защото може след мандата по политически причини да те изнудват както в случая се прави а не по юридически причини!

комисия ще разследва действията. кои казва че сте им бъде търсена отговорност или сте бъдат задържани и срещу тях сте бъде възбудено наказателно преследване. просто сте се покаже как са си изпалнявали функциите и хората (м/у др. избиратели) сте си имат едно наум).

Няма ли най-после да започнат да вършат нещо смислено?Ако им е скучно да ги сложат на пост до язовирите.Тъкмо ще могат да ги преброят.И да питам още,къде са останалите стотина народни избранници?

а Цецко?

А къде е мястото тук на г-жа Маргарита Попова?