Първанов: Партенка е, че пари на разузнаването са харчени за мен

Президентът Георги Първанов е поискал публично опровержение на информациите, които се появиха, че пари на Националната разузнавателна служба (НРС) са били използвани за личните му нужди по време на неговия мандат.

Обратно в новината

Коментари - Първанов: Партенка е, че пари на разузнаването са харчени за мен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Горд" съм с нашият екс президент.. Какъв речник има.. какъв изказ :)

Ама разбира се, че е партенка, бе Първанов! Не са парите на разузнаването, а парите на данъкоплатците! Освен това, може и да не са харчени от НРС, а от НСО, нали така? Що не кажеш, че ако се докажат твърденията за парите, ще ги възстановиш? Като ги докажат, сигурно ще заявиш "Ама аз не съм знаел!" То бива дебелоочие, бива, ама пък бивол за мезе не бива!

Да сте видяли някои престъпник да е признал?Та и с наш Гоце е така.Ами тези сафарита които е правил редовно. Кой ловува сам.Кой е плащал на помощник ловците, за храна и спане по хижите на придружителите му.И ако това е било охраната му, тя не е прадназначена за лов.Бил избран от народа.Първият път беше по случайност, а вторият гласууваха неза него, а против Сидеров с отвращение, както направи и Костов.

Бащата на мафията в България.Затвор за такива мръсници

ПОДЛА КРАДЛИВА МУТРО, ВЪРВИ СИ НА СИРИЩНИК ДА ЛЪЖЕШ БАБИТЕ И ПАТКИТЕ!

сит червен тарбух за народа глух. даи на простака власт и му гледаи сеира. гоце е наи миризливата партенка в балгаря. едно човешко недоразумение плод на алкохолен секс.

наи миризливата партенка в даржавата е агент гоце. смарди отвсякаде: мутри, ученички, певици, бракониерство, руски комисионни, петрол. срещу храни,милошевич, нато, ес, олимпядата в австраля, архарите, скапите ловни пушки, апартаментите в чузбина, пуснатите на свобода убиици срещу пари, протезетата садии и про курори, ... партенката парванов не смарди, а вони страшно от всякаде. в балгаря още не се беше раждала подобна гад.

Като гледам ГОЦКАТА как изглежда сега, а как дуеше гащи ми идва да ревнем с глас и да не спирам 3 дена отмъка--ГОРКИЯ!!!

Яне е получил задача да клепа Първанов. Какво получава за това не знаем.

Този само му кажи доностник и край,те са си такива нещо за гепене и далавера, да прекарат някой и това е.

Е НЕ, ЩЕ СИ ПРИЗНАЕ! ЕСТЕСТВЕНО, ЧЕ ЩЕ ОТРЕЧЕ.

Мислих да напиша нещо, но една чистачка ми каза, че се следят IP адресите на доволните и недоволните и т.н.. Затова аз съм за ... здравите сили, независимо от коя политическа сила са! Ура! :-)

доносник Гоце реве. Като вдовица за.......Не, няма да кажа за какво може да реве една вдовица - цензорите на Дир-а само това чакат - наточили са ножицата и дебнат някой да каже нещо срещу доносниците на ДС. Щото те са им истинските чорбаджии. Че НСО винаги е обслубвало висшите етажи на властта като прислуга е ясно за всички. Разхождат им кучетата пазаруват им, организират им оргии - и ловни и не само. Интересното е че самите служители на НСО хич не се дърпат. от една страна и за тах пада гювеч, от друга стават свидетели на такива сцени, за които елитът хич не иска да се говори. Пък и както се казва никой в НСО "морен вода не се е напил". Докато са на служба мълчат. Но увоилнят ли ги доста охотно започват да изнасят всякакви пикантерии. Аз няма да коментирам нещата от гледна тиочка на дискретността. Но ако всички тия неща са истина, давате ли си сметка какви невероятни боклучаярници са и доносик Гоце и цялото му обкръжение. И като се вземе пред вид че огромната част са висши партийни кадри от времето на милиционеро-социализма, това надали учудва някого.

Гоце ти си автор на партенки. Не се прави. Хубаво ли ти е сега. Ама съм сигурен че това е истина за теб

Може да не е на 100% вярно,но комин без огън не пуши.Това е остатъчен НАВИК от соца,когато велможите ходеха редовно на сафари из Африка.Така че,рано беше за президента да прекрати традицията,но ризите ще започнат да излизат с помощта на Станишката,Янев и следващите.Хаирлия!

ПОЧУДИХА СЕ КАК ДА ОЧЕРНЯТ ПЪРВАНОВ НЕ СЕ ЛИ ВИЖДАТ ЧЕ МАЛКО ЩЕ ИМ Е ТРУДНО ДА ЗАСТАНАТ ДО НЕГО - ЯНЕ ЯНЕВ Е ЕДИН0 КУКО НА КОЕТО МУ ОСТАВА ОЩЕ МАЛКО И НИКОГА НЯМА ДА ВИДИ ПАРЛАМЕНТ ПОВЕЧ

Кат" Първанов няма втори на света! Той е моята опора, той е мойта красота! Цело село Сирищник го обичаме, само някой си Яне - не! Какви хубави доноси пишеше, какви софри правеше. Има да го търсите, ама няма да го намерите, човеко е богат и партия ще си купи.

А ...,бе "ГОЦЕ"Ти ли знаеш какво партертенка?Служил си като "трудовак" и нямаш даже чин ефрейтор.Стига!Засрами се !Писна ни от твоята жащда за власт!

В Строителни войски българите бяхме малцинство. Синове на "народни врагове", криминални престъпници, недъгави физически и психически и не на последно място комунистически отрочета, които не знаеха къде служат, защото бяха трудоваци по ведомост, т.е. на домашно отглеждане. Какъв е бил Гоце не знам, но явно не е от низвергнатите "кулашки" или "фашистки" наследници.

Аман от Първанов, аман от Янев и други подобни негодяи.Не ме интересуват и по-добре да ги няма. Интересува ме единтвено: -защо се повишават цените на тока, водата и горивата -защо след 5-10% ръст в цените годишно не се повишават детските надбавки, пенсиите и заплатите -защо стотина човека крадат българските и европейските пари, които са наши общи и неработят за нас -защо повечето от хората са гневни, угнетени, злобни, завистливи, недодялани, груби, бедни и неграмотни -защо тъпотията , простотията, неграмотността и ниския морал се увеличават със всяко следващо поколение. -защо ни управляват неуки, прости и недодялани хора, алчни, користолюбиви, нагаждачи, измамници. -защо нямаме авторитет по света, а ни унижават като мошеници, разбойници, измамници и лъжци

Виновен съм, Колега . ( Не успях да поправя `натвореното` от ясно-кои . Не се оплаквам ; Просто -- продължавам . )

БКП/БСП

Да,според експрезидента България е все някакава "...визирана" .Сега се яневизира,до скоро пък беше гоцевизирана......

Тоя е толкова нагъл и дебелоок, че ще предаде и свойте заради собственото си благополучие. Жаден е за власт, защото парите са въ властта и той знае как се крадът, защото има и опита и безсрамната си алчност!

Гербаджиите не стига че са с хиляди кусури, само яневизицията им липсваше. Не го уважавам това стадо от ментаржии и разбойници!

Не се разбра кого визираш, че лапа, Янето, Тиквето или Гоцето? От я мислим, че всинките са от един калъп вадени.

Не че умирам от симпатии към Първанов, но тази "ФАТАЛНА ГРЕШКА НА ПРИРОДАТА" Янев: нямали някой що-годе свестен около него да му налее нещо в канчето?

Лапането ви е безгранично, но води до посиране. Този път Янето се показа като мъж. Грешките на природата ги търси на "Позитано" 20 или в Сев. Корея.

ЛОпата! Това ли ти е представата за мъж? Та ти в такъв случай изобщо нямаш ценностна система!?

Конституционният Съд е в шок - внезапно е починала Ванюшка Ангушева - съдийка на 72 год. от квотата на Първанов. И то веднага, след като е участвала в заседанието на КС, когато обявиха за противоконституционна анкетната комисия, разследваща двата мандата на Г. Първанов и подлогата А. Марин.

Ванюшка - измислено женско име от Ваня /съветски воин с Калашник/ и Катюша /вид съветско ракетно оръжие/. Подобни звучни имена са се измисляли от комплексари с оглед светло бъдеще в комунистическото общество на недоклатените си отрочета. АнГушева - фамилия, белязана от синдром за ненаситност за незаконно забогатяване /гушене/. Истинската фамилия е НаГушева и 72-годишната девойка напълно я е оправдала в краткият си, но безсмислен и вреден за обществото живот.

Няма друга страна в която съветници на президента да са убити, да е стреляно по тях или да са в ареста с обвинения за поръчкови убийства. Всеки да си прави изводите сам! Мозъка на наглите е НАЙ НАГЛИЯ - ГОЦЕ!

Ще стана социалист/комунист/Ами то ,като в черквата-обещава се ,но не се дава!

ГОЦИ скрий се, Крадец и подлец мръсен. Алчен за власт плазмодий

Гоце, поредният демагог политик в тази държава, който като тръгне да ти говори първо от 100 негови думи имат смисъл 5, пък и е хубаво да погледнеш навън ден ли е, нощ ли е. За това Бойко ще е министър-председател още поне 1 мандат.

Яне, усърдно прави компромати срещу не действащи и изпаднали политици за да се сложи на мутрата! Яне не разбра ли , че тебе отдавна те пуснаха на асфалта.

... не ви е еня! Свикнали сте да крадете безнаказано, да убивате "класово", да ви закриля КПСС и СССР. И не можете да свикнете, че тях ги няма! Но от грабенето не се отказвате.

Не ме еня за яне защото отдавна трябваше да се премести в друга институция не ме еня и за тебе, но ще ти дам съвет, ти най добре отиди на лекар, че при теб масовото слюноотделяне е станало хронично и има опасност да се удавиш.

.А стига бе простотии гусине ил гужа. То бива, бива, ама цял бивор за мезе не бива. То, накра ще си излезе, че крадеца, вика дръжте крадеца.

Гоце, лъжеш като дърт циганин. И то пернишки. Хайде сега не ни прави на балами. Всички ти се отъркваха, за да има дадеш някой орден или да ги прикриеш когато ги хванат да крадат. Та нали съдиите са твои. Лично предани, и твои е почти цялата съдийска пасмина, която ще вкара държавата в разруха. Само и само, за да могат такива дебили като Гоце да ни лъжат, без никой нищо да може да им направи. Гоце - вземи си ловната пушка и се махай......аман от тебе - ЗАКРИЛНИКО НА ПРЪСТЪПНИЦИТЕ И КРАДЦИТЕ!!!

Внезапно е починала Ванюша Ангушева - съдийка на 72 год. от квотата на Първанов. И то веднага, след като е участвала в заседанието на Конституционния съд, когато обявиха за противоконституционна анкетната комисия, разследваща двата мандата на Г. Първанов и подлогата А. Марин.

А? И в Перник ли има цигани?

съгласна съм напълно с г-н Президента, но опредено считам, че кандидатите за депутати трябва задължително да преминават през психиатър, не само във връзка с избирането им, а и на профилактика и да бъдат отстранявани своевременно, за да ни разтоварят от присъствието си и да облекчат и държавната хазна в полза на държавата..

Никай не се страхува от тебе "ГОЦЕ", и също и от ортака ти Ахмед Доган.

изобщо няма да се учудя ако са ги харчили за ловни излети. то какви ли не кирливи ризи излязоха като се почне от амнистиите за пари...прокурор и затвор (ако даде господ съда да ги осъди)

Абе Гоце, говориш глупости! Държавата се Бойконизира...

Много жалко, че този е бил цели два мандата президент. Жалко, че още има глас да говори...Мухльо беше при подписването на присъединяването към Алианса, към ЕС и накрая при отстрела...Все негативи за пред комунисти-противници на хамелионщината му.

Първанов подобно на всички предишни президенти си беше и си е безгласна буква - нито парите са в него, нито ножа - така е по Конституция. Плевенлиев е по-различен от Първанов единствено по това, че има повече лични парички натрупани от далаверка ... На Практика единственото което може да направи който и да е Български Президент е да седи, да слуша клюки от шефовете на службите, да раздава ордени и да изпълнява разни дипломатически перверзии.....

е,че си многоооого далеч от истината но е по-добре да си слепок,по-спокойно ще живуркаш

Не можеш да очакваш че Стоянов, Първанов, а сега и Плевенлиев можеха или могат "да направят нещо" .... Просто господарите им са едни и същи ....

Гоце цака с топла бира !

Стига долни клевети по името на най-светлия мъж в държавата - Първанов! Атаката идва от различни страни, включително и от Сергей, който не може да се примири, че това ще е бъдещия премиер!!!

браво Маро......Илиева ли ти беше фамилията?

Празна Мара тъпан била.

Ти от името на Дева Мария ли говориш и калесваш безпринципния, отмятащ се като фурнаджийска въртилопата агент Гоце по всички основни въпроси за бъдещето на държавата ни за светия??

има ли друг президент на който да стрелят по съветниците му в европа, страни от африка не ми давай за пример.... агент гоце е доказан престъпник

Ами, яневизира се, просто бат Бойко е пуснал помияра Яне да лае срещу опонента му. Хем аристикратично не се включва лично в нападки, хем някой хвърля по опонента помия. Чиста работа. По милиционерски

Готвим се за избори и хамелеона бомбаджия Янев останал без членове в РЗС е готов на всичко пред Бойко,за да го вкара в парламента.Лъжеш се Яне измикярите никой не ги бръсне и за слива.Бойко няма да ти осигури местенце в парламента просто те използва .Станал си за смях Яне като подлога на ,,Герб,, ,а искаше до уволниш Б.Борисов.

Може би забвението е най-добрата рецепта по отношение на един от НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ на България, агентът на ДС ГОЦЭ! Всеки журналист, който споменава името му, носи персонална отговорност за стотиците хиляди заблудени, които тази шайка от КРАДЦИ(Първанов,Р.Овч.,СерГЕЯ, Доган и царските юпита) все още подвежда да гласуват за тях! И няма ли най-сетне ПРОКУ-РАТУРАТА да се еманципира от близостта си с ГОЦЭ и да започне да разследва КРАДЦИТЕ и СЪСИПНИЦИТЕ на съвременна България???

Факта, че си задаваш въпроса, а и не само ти, а целия народ вече 3 години, а именно - а няма ли най-после ... еди какво си - трябва да те наведе на мисълта, че към тази редичка дето си изброил с имена, трябва да допълниш още 10-тина. IQ-то ти тряба да ти стигне да се сетиш кои трябва да са тези 10-тина.

Гоцеееееее!Вашите хора тази игра я играят вече 11 години срещу Иван Костов.В какво ли не го обвиниха.

Не е вярно, Държавата с бавни стъпки се рапърванизира.

Разпърванизирва се, за да се бойковизира

Отрепка сирищенска! Махни се най-накрая и си отиди там където ти е мястото - в Сирищник да гледаш кокошки и прасета, за нещо повече не ставаш!

Ааааа,и за това требе акъл.Не мой така!

Гоце, почна да боли вече от публичната истина. Сега сам си кажи къде пипна трипера, и за отсреляния овен.

Сигурно го е пипнал от Архара и затова го е убил...

На народа му писна от вас. Изживявате се като звезди, медиуми и един бог знае кво ... а всъщност сте политически импотентни ... Чудя се как някой ви се връзва на приказките ... Имам чувсъвото че съзнавате това че й го вкарахте на 2 ката отзад на държавата и всичко е едва ли не непоправимо и гледате баре вие да се отгоре, в лайната , вашите лайна но отгоре все пак .. горди капитани ... Бог да ви накаже

Немож изплаши Кирчо.Той е разузнавач и е готов ако трябва да си тегли куршума,за едната офицерска чест. Даже да го измъчват с македонска наденица-нищо няма да каже. Иначе няма да генерал , а Вакарелски ЖеПе спирач. Нали ? Е, не остане читав човек в ПГУ. Бат Бойко му тегли и на него една Пушка. Да му е честито. Сега дела,дела и само дела. Като Тошко добрев от Софийски имоти.

Е той Тошко Добрев си го премести от единия крачол в другия

Добре де, Гоше -- партенка да е . ( или чорап ... или чорапогащник ... или върказунка ) Колкото до шубето -- голям страх е, прав си ! ... Ама я сега ми кажи ти на Нас Данъкоплатците : -- де са Парите Ни , А ?! ( Зер Главнокомандващ беше я ! )

Ам чи питай Боката би.Он знае най-доре къде е денал парите / 4 милиарда и косур останале от Станишката/, от здравната каса от Сребърен фонд и тем подобни. Бя пара ти свил, ако питашш, шъ знаеш. Ам нал си дърварин не ти сече пипето ил не ти сиска, а да питаш правилния чиляк.

Ма де сега и пипе да Ви/ви търся зер ?! Колкото до бате Бобчо -- ми той манечък такъв ... наскоро изтапанен от неговите-му тъпано-биячи ; Та затуй тях питам . ----- Вие/вие бихте ли вспомогнали да намерим ?!( и отговора, че и парсата дет пропиляха !)

Защо си мисля, че името на президента е друго?! Дали за някой в редакцията времето е спряло?! Може ли такава манипулативна некоректност!!

Когато на един президент приключи мандата му, титлата си му остава. Затова Първанов винаги ще си остане президента Първанов.