Първанов: Не трябва да сме ястреби в европейската политика

Лидерът на АБВ Георги Първанов каза, че партията му е против санкции срещу Русия, от които не страдат управляващите там, a хората и бизнесът.

Обратно в новината

Коментари - Първанов: Не трябва да сме ястреби в европейската политика | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Едно ти харесвам Първанов, а то е, че вкара нови лица и достойни хора в листите си. Дано да ги оцените!

Колко пари прибира от хотела в Белчин баня, от хотел Родина в София, тоя мушеник.

ШАРЛАТАНИН

Този не беше ли основният участник в аферата преди години БСП Ойл с покойния Саддам Хюсеин

Тази изчерпана личност не знам на каква основа се изказва

Гоце, бита карта си, рублите няма да помогнат партията ти да влезне в парламента.Тогава щя настъпи обаче най-кофтия момент- връщането на вложените в проекта ти средства.Дано да можеш да се разплатиш.

Защо да сме ястреби? Може да сме мършояди - ешояди. Без ЧЕСТ, без ДОСТОЙНСТВО! НЕКА СМЕ ЯСТРЕБИ! ВИЖТЕ ПОЛЯЦИТЕ КАК ДЕЙСТВАТ! ВИЖТЕ ЛИТВА, ЛАТВИЯ, ЕСТОНИЯ! Какво е тая политика вечно да ходим надупени и да се крием под масите? РУСИЯ СИ Е АГРЕСОР и сега да не представлява пряка заплаха, тя никога не е обичла България!!! За Русия винаги Сърбия е била голямата любов! Бълграия вечно е ПРЕЦАКВАНА и предавана от Русия за сметка на Сърбия и на Гърция!

да се представяш и акъл да даваш за голяма част от почтените и честни българи ти си предател и алчен за власт. Благодарение на БСП ,ти 10 години беше президент, възползва се от тези позиции. Сега си в услуга на всички останали нечисти сили но не и за хората. Защо заради личните си интереси разцепи БСП? Не те уважавам.

Значи трябва да семе мижитурки като теб.

Отвратително е когато от шпицкомандите на Путин говорят за ястреби.

добре да сме архари значи

Но не е достатъчно. България трябва да се научи да използва положението си (географско и историческо) и да се ориентира в политическия покер, като не взима нито една страна, а да поставя мост между тях. Първанов да се обгради с читави хора и да действа с по-голямо самочувствие и твърдост и тук и навън.

по-изискано е да се правим на Троянски кон. Иначе няма да ни забележат.

Не е достатъчно да заявяваш че си против. Трябва да предложиш друг начин на противопоставяне с руския диктатор-гном. Първанов винаги е бил силен на думи и кръгла нула на дела. Типичен комунистически манталитет практически без покритие

Интересно! Гоце знаел че има държава Грузия! През 2008 не чух да казва нищо, когато москалите нахлуха в Абхазия и Южна Осетиял

Този ме гръмна ! Нас и за врабчета не ни броят А този с ястреби ни сравнява! Или с четириглави орли, а ! като си вдигнем ескадрилите и небето почернява, а слънцето упрашено се скрива зад Луната, нали така а?

подопечният му и бивш партиен секретар Михов седнал по радиото да ни връща години назад. Кэде бяхте бе господа, когато бойните пилоти един по един тъжно си отиваха? Или вашата капиера . преди всичко...

Гоце не е социалист! Гоце е служител на Кремъл, който се крие зад социализма! Много мастити европейски социалисти са ЗА санкции срещу Русия. За санкции срещу Русия настояват Социалисти като Франсоа Оланд (Франция), като Хеле Торнинг-Шмит (премиер на Дания), Хаинц Фишер (Австрия), Алгирдас Буткявичюс (премиер на Литва) и други. Българските социалисти са против санкции срещу Русия, не защото са социалисти, а защото са чиновници на Москва и Путин!

Първанов- Първанов от проникването на социализЪма в България - чрез лъжите и заблудите на Д.Благоев - за някакво светло бъдеще --- с вас винаги е била демагогията, лицемерието, изнудването! Така и сега! Ако не бяхме в руския блок -- сега България да е Швейцария на Балканите! Една изостанала Гърция- в лоното на Европейсдката демокрация -- се издигна 4 пъти по- високо в стандарта на живот -- на народа си! И Гърция е била под турско робсво , но не беше в концлагера на руския комунизъм---хапвахте,пиивахте и грабехте --- само вие алчните комунисти !Ние обикновените хора бяхме "БИОМАСА" ---както ни нарича Пиргова! Ограбихте ни, унищожихте онова,което изградихме ние - с много лишения,накрая си направихте преврат вие - П.Младенов и вие комунистите ни казахте:"За бога братя не купувайте" Фалирахте банки-пак грабеж!?И най-после ----си създадохте незаконна противоконституционна патерица на БСП- етническото ДПС!?!? Не ти стигнаха 8г. върховна власт- сега пак искате с оня Калфин -власт! От къде ви извира толкова омраза бе Първанов и Калфин- с какво я храните,че става все по-нетърпима! И имате очи---след тоя погром на избори 2013г да говорите за справедливост! Срам нямате!!!

Много точно казано!

Преди години Гоце писа на Слободан Милошевич "Уважаеми другарю, ние ви подкрепяме" и организира протести против НАТО. След това се скъса да се оправдава и обяснява, че не го е мислил така! Днес Гоце изпраща послание до другия диктатор Путин "Уважаеми другарю, не ви подкрепяме" и плюе по ЕС. Но сега Гоце няма нужда да се оправдава и обяснява, понеже никой в ЕС не се интересува от Гоце. Гоце е политически изолиран. Нито един европейски политик не е канил Гоце на срещи и няма намерение да го кани.

Абе Гоце, американците ли анексираха Крим? Или те пак пращат войски и оръжие в суверенната държава Украйна?

За "ястреби"-не знам, но ти можеш да си най-много муфлон в политиката!

Руски,еничар-педераст!

Руският агент Гоце няма думата-молчат и не росуждат.

Да, не трябва да сме ястреби, но не бива и да сме заспали ЛЕМУРИ като Г.П., чието международно и всякакво безличие търпяхме не една, две, три, четири, пет, шест и ..., а цели десет години ! Пълен застой, абсолютно безвремие...

Ако бяха американците ,друга песен щеше да пееш!

На някой лъснаха задните части.Вълкът нрава не си мени.

Първанов, това, което 45 години ни бяха учили за класовия враг, за неговата непригодност към съвременната цивилизиция, към реваншизма и омразата, желанието за мъст и ниската култура, се оказа вярно. Десните не разбират, че живеят с левите в една и съща страна. Че разединени, хората са слаби, неефективни и обречени на мизерия. Да сте видели десни в ролата на миньори, хамали, тъкачи? Десните не разбират, че съвременните леви не носят отговорност за горчивите и скъпоструващи уроци на историята и че техните предци от 1919 до 1944 г бяха клани така, както и турчин не ги е клал - помните ли поета? Ако днес не бъдем заедно както сме на стадиона, на купона, на морето, в болницата, страната ще западне Левите са труда, съзиданието. Десните, вместо да въведат онези порядки в Швеция и Швейцария, ни връщат към фашизма. Не го разбират и тъпо продължават да рушат нацията. Малко размисъл, малко изводи, малко прогрес и единение в бедата - обща за всички - мизерията на една уж европейска страна...

Ястреби ?! 'Наште' 'избранници' ?! -> Хайде холан я, Гоше ! ...ама Ако вземеш да Го Изкажеш кат Типичен 'наш' че Всичките 'наши' Сте Доказани москавско-канални изделия - бих отделил наносекунда да чуя.

Гоце,рубладжийо мръсен. Трябва да сме "троянски коне"в европейската политика-нали? Големият Шлем на този рубладжийски бокл*к коства на БГ вече 3-4 млрд.

Ние не сме ястреби. Ние сме народ мангали. Дай ток, дай джилязу, дай пари

КЪВ ЯСТРЕБ СИ ТИ БЕ МУХЛЬО. ОДИ У ПЕРНИК ДА БЕРЕШ ЖЕЛЕЗО. АЙДЕ.

Ние не сме ястреби в политиката. Ние сме проскубани гарги. Нашите задници лъскат през скъсаниет ни потури. Миришим на чесън и прокиснало, едно изречение не можем да вържем, нахални сме, надменни и агресивни простаци. Десницата ни е надъхана, озлобена, опасна - помните ли войната, дето я обявихме на САЩ и Англия през 1941 г? Нали десните го сториха, защо днес се пишат първи приятели на старите ни врагове? Дето ни донесоха две национални катастрофи и разпокъсването на страната. Десните имат къса памет, помнят не своите зоруми, а как после са ревали, че ги боли. Жалка работа.

Жална работа!Ако бяха ни завладяли онези държави,нямаше да тичат нашите хора там сега за долари и лири,и да да си изкарват "хляба"!Но ти сигурно си добре,ако те храни вашата майка,"партията".Тя в България е една.Всички останали са от нейното "прасило".

Разбирам те, той сигурно е партиен, а и кви са тия глупости за "десницата" през 41 година??? НО, Чърчил не е искал да ни превзема а "да бъде изравнена със земята и в развалините и да се засеят картофи". Така че имаш малко грешна представа за Запада.

Кой беше този..?! А-а-а, сетих се! Шефа на БСП, когато създаваха мутрите и изнасяха петрол за Югославия! Изчезни откъдето си изпълзял!!!

Минусче..?! Ти ли, троле депесарски..?! Боли ли като ти вадят зампредседателя от Парламента арестуван?!

Какви ястреби бе,комунистите винаги са поставяли България като проскубана кокошка сложена на дръвника и отгоре и руския топор!!!

123

Гоце, вие всите сте голубчики ...

Гоце ,щял да прави източно европейска политика с Русия, Грузия,Азербайджан , Казахстан и Узбекистан . Много ясно , него никъде другаде не го приемаха ,дори когато беше президент.

В много "разкрачена" позиция сме, за да имаме достойна и защитаваща икономиката ни политика - още повече да сме ястреби...! Остава ни само горчиво да се усмихваме и да продължаваме да се гънем пред агресора, тъй както Партията ни определи курса отдавна.

преди беше старият архар, сега са му виновни ястребите... чудя се, този тип дали изобщо е напускал измисленият резерват в който си живее измилената роля ?

След изборите импийчмънт на Президента Плевналиен и прочистване от калинките на партия герб, това е птя

И после: Оня от Мадрид вече не ви се вързва...

Истината е в Закона за Защита на Държавата. Не знам защо комунистите не го харесват този закон.

Sangre sica

Или въжето ги убива ,или оловото им тежи!:)))