Георги Първанов: Димитър Главчев не е подготвен за външен министър

Партиите от сглобката искат да имат един лост повече да се докарат пред евроатлантическите партньори

Обратно в новината

Коментари - Георги Първанов: Димитър Главчев не е подготвен за външен министър | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Георги Първанов: Димитър Главчев не е подготвен за външен министър, трябваше да ме поканят мен да стана такъв

Дрън дрън чи пляс. Бузанчу.

Такива времена дойдоха, че да се чудиш добре ли е или не, че Първанката и аверите му вече не са във силата си - тоя, ако се изправи на открит дебат, ще прати поне половината политически елит къде слънце не огрява и даже няма да си даде зор. Апропо - преди епохата герб, имаше и такива цивилизационни постижения в България, като открит дебат м/у политическите сили. Нещо, което вече забравихме, че е съществувало някога и в нашата държава, сега само ходят по медиите по единично да си леят монолозите необезпокоявано. Камък в/у камък не остана от тия герболяци, а народа продължава да си ги избира - къв е тоя мазохизъм не разбирам.

Гоце Главчо е завършил международни отношения в банкянският университет.

Агент Гоце изпусна още една възможност да си премълчи

Вместо да казваш известни неща, кажи какво правиш рамо до рамо със Станишев който те изхвърли от БСП като не-нужен парцал!?

гоце, трай си!!

Как се присмива на материала, даже не може да се удържи

Само вие от коминтерна сте подготвени за всичко! Това външен, вътрешен, страничен, долен , горен, ляв, десен министър - нямате проблеми! Хлъц! Ама нещо ни ви избират никъде!

Защо не е подготвен според теб? Защото не е послушен и няма да изпълнява заповедите на САЩ и Турция ли?

..то щото Кирчо беше много подготвен за Премиер..

Имах си аз Първанов да не даде рамо на творението си от АБВ Стефчо Димитров...

Не ми обяснявай за какво не е подготвен, ами кажи има ли нещо, за което да е подготвен? Може би освен бокова подлога!

дайте все пак за нещо да го главим да оглавява

Пътванов не разбра, че този външен го сменяме заради американеца. Вместо да паднат унизителните визи за САЩ тоя заместник наглее, уплаши Бойко и ... на Главчев му се стъжни. И кокошка да бе казал - пак чинно щеше да го послуша. А Главчев да ви се вижда дипломат? Не. Уплахата от Бойко у него е голяма. Помните ли как го махна като пионка от шеф на НС? Ами как го заплаши? А той вече бе назначен за Министър Председател. Страхува се човека и ... вместо да остави министрите да работят сам щял да е Министър на външните работи. Да се смееш ли, да го съжаляваш ли....? Срамна картинка на послушковец. Какво падение.

със СПА хотела в Кюстендил?

Цял живот на държавни постове - хотели за милиони сега

Агент Гоце не беше готов за президент! И кво от това? Направи от двамата си съветници шефове във ВКС и прокуратурата. Те така овладя съдебната власт и "Батко и Братко" само си подсвиркваха, люпейки семки. Сега ПП-ДБ се опитват да правят същото. Само дето нещо не им се получава. Дори съидейничката на Радан Кънев, Елена Йончева е осъдена окончателно. За подробности - "Елена Йончева окончателно загуби данъчно дело за 58 000 лв." в "Сега".

"Нещо много важно се случи на пролетните срещи на Международния валутен фонд и Световната банка, които традиционно се провеждат през април и през есента. Всички послания, до едно, посочиха, че България няма да влезе в еврозоната в обозримото бъдеще".

Дано никога да не влезем.

най после една добра новина!

България има марионетно управление, ние нямаме външна политика. Няма нужда от никаква подготовка, а от послушник. Човек устояващ своите принципи и интереси на държавата ще бъде махнат незабавно и заклеймен като неподготвен от американските медии.

не е подготвен за никакъв министър, тоя главчо е куха лейка!

распространённое в современных публикациях название Магнаврской высшей школы в Константинополе.

Брава на Първантътъ

Когато правих избори с 90% рейтинг, магаре да бях вързал за депутат, щяха да го изберат

Ами ако беше вързал архар?

Предлагам нашето магаре Иванчо за министър на Външните работи. Много е послушно и прави всичко каквото му кажеш. В замяна искам някоя митница.

Посланик в Полша - Александър Йорданов Посланик в Турция и дългогодишен външен министър - Надежда Михайлова Посланик в Монголия - Едвин Сугарев Посланик в САЩ - Елена Поптодорова и една порнозвезда в персонала Посланик в Германия - един дето наричаше външния немски министър Йошка Фишер "Йошката" В този ред на мисли - що пък не, кво толкоз има във външно, мара хаджидимовска също се цани за там въпреки че я гонят отвсякъде, хахаха

Той и Гоце беше случайник в президентството.

То и твоя син не беше подготвен за хотелиер но му купи хотел нали. Как само давате съвети но не гледате собственото си ниво

Охранената, пиянска глава, дето този си е отгледал

3.8 млрд. евро за заложени в бюджета на руската федерация за нуждите на АЕЦ „Белене" и ако те потрябват ние ще ги предоставим, заяви президентът Путин. https://webnews.bg/uploads/images/33/8433/38433/orig.jpg?_=1446787456

Не помня да сме подписвали толкова много споразумения по време на една визита. По-важно е, че действително подписаните договори дават възможност за качествен пробив в нашите отношения. https://news.bg/politics/postignahme-golyam-shlem-obyavi-parvanov.html

за ГолемиО Шлем

"че има дефицит на дипломатически кадри" каза другаря Първанов. Така е, навремето дипломатите се подготвяха в Москва - Московският държавен институт по международни отношения (една част от тях), а другата част се подготвяше в школата в Симеоново т.н. Симеоновска Академия. Ама вече Москва е далече, а Симеоновката академия подготвя контрабандисти на дрога и стоки без акциз.

Идиоте, президентът Първанов казва точно обратното. ПРОЧЕТИ!!!

Кажи твоето предложение да го чуем.Всички много знаете да хейтвате.

Гоце можеше да направи проектите от Тройния Шлем необратими, както продажниците направиха с договора за самолетите, които все още са на ниво чертежи, но са платени до стотинка! Но Гоце не е толкова предвидлив, колкото е нужно, а проектите вече щяха да работят и да се се изплатитли до голяма степен!

Нашите ПОЛУтици се интересуват само от парата и пътуванията в чужбина. Те си мислят , че министерствата са селски нужници !

То той и за премиер е още по-малко подготвен ... ама това е друга тема ... ПС Грам не съм фен на пияницата първанов, ама за това е прав.

Гравчев, толкова може човека, просто не става и за премиер, а камо ли за външен министър. Останалите длъжности също предлагаха подобни хора, а, бе ужасни глупости. То за сопа са ПП и ДБ с тяхното изменение кой постове в Държавата да станат Министър председател при служебно.