Коментари - Първанов и Дилма си размениха ордени | Днес.dir.bg

Първанов и Дилма си размениха ордени

"Много съм щастлива и развълнувана от първото си посещение в България. Откакто пристигнах, съм обградена с много прояви на обич, което ме кара да се чувствам свързана, заради паметта на баща си", заяви бразилският президент Дилма Русеф.

Обратно в новината

Коментари - Първанов и Дилма си размениха ордени | Днес.dir.bg

Коментари

А как е малкото име на президент Дилма?

За какво му го е дала ордена на Гоце, за да се кичи ли? Какво е направил точно пък той за Бразилия, та да получи такува държавно отличие?

имам шанса да имам прятел бразилец, и да прекарвам време с неговата рода. много ми наподобяват на булгари, сустрадателни и купонджии. там има пак такава драстична граница между богати и бедни. мисля декември да отида за пурви пут и много се радвам :д дано стане *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

За сведение на незнаЮщите-Бразилия е СЕДМАТА икономика в СВЕТА, с население близо ДВЕСТА МИЛИОНА към 2009г. Следователно-нормално е да има поне 8 милиона престъпници, колкото е, да речем, БГ население. Но тамошните 8 мио означава едва 4-5%, престъпност, тъпотия, а при нашите 8 мио измекяри, тъпчовци и престъпници-означава едно: 10)% от народа ни не става за нищо. Била индианска държава?1 Ами Хамериканците кви са тогава бре, а? Нищо не вдявате, ама карай, чутури таквиз

Някой беше пророкувал, че България ще се възроди и ще тръгне нагоре, когато жена застане начело на държавата. Е, те тази жена може да свърши работа. :))

Някой да знае къде и от колко часа е футболния мач м/у българските и бразилски пожарникари?

Евала!Най-после нещо хубаво да прочетем!

Професора не очаквал това посещение да оправи положението на Б-я. Професоре, вземи прочети приказката за Неволята. Стига сте чакали някой да ви оправи ами започвайте да работите.

ДА ЖИВЕЕ ЛЯВАТА ИДЕЯ ,ЧИЙТО ПРЕДСТАВИТЕЛ Е РУСЕФ . ЛЯВАТА ИДЕЯ Е БЪДЕЩЕТО НА СВЕТАИ ЩЕ ИЗМЕТЕ ВСИЧКИ АЛЧНИ КАПИТАЛИСТЧЕТА , КАТО ЗАПОЧНЕЧ ОТ РОКФЕЛЕР И РОТШИЛД ,И СЕ СТИГНЕ ДО НАШИТЕ НОВОИЗЛЮПЕНИ ПЛАЗМОДИИ , ПЪРВЕНЮТА И КАПИТАЛИСТЧЕТА- РАЗНИ ПСЕВДОРАБОТОДАТЕЛИ ОТ БИВШЕТО ЦК НА БКП , ВКЛЮЧАЮИ ВОЖДА ИМ- ТИКВАТА И ТЯХНОТО КОМУНО-КАПИТАЛИСТИЧЕСКО ОБКРЪЖЕНИЕ . СМЪРТ НА КАПИТАЛИЗМА .

много си прав,с изключение на това ,че вместо гербери,трябва да пишеш комунисти!

То е едно и също.

Ти не бери грижа!По протокол си има преводач,защото англииския на Гоце е като твоя-едно "Хай ду ю" и приключил с англииския!

На четири очи преводач няма не се водят записки с една дума само двамата знаят какво са си говорили. Ако има преводач има и свидетел и срещата протича протоколно.

"link Родословното дърво на Дилма Русев

искам Дилма да ни оправи!

С Гоце на 4 очи, добре Гоце знае англииски, ами с Борисов на какъв език ще си говорят на патагонски или пожарникарски.

А защо английски?

Гоце говори английски, колкото баба Гуна от Кошарица!!!!

ДИЛМА е натурален капиталист. Може да е добър президент на индианска държава, но си остава президент на Бразил! И както медийте представят посещението?????????? Какво е станало?! Малко им е престъпността в Бразил, та чак наш Бойко и Станишев ще подкрепя? Незнам в Бразил да се се свършили маймуните, та да дават подкрепа (финансова) на същите в България!!!!!!!!

Бързо взимай хапчетата

Добре е че не е управлението на гейовете,че щяхме да берем голям срам!А и оня пиянгур като се напие и почне да опикава фонтаните!леле ,не ми се мисли,какво чудо можеше да бъде това посещение!Браво на ГЕРБ-достойно ест!

участието на Яне Янев и Семов във фестивала в Рио де Жанейро. Янето и Семов ще покажат ритуални танци от пиринския край по бански костюми л Това е уговорено с цел да преглътнат по-лесно резултатите от изборното си участие.

Дано Дилма е връчила на Гоцко и ловен билет за Амазонка - там май имаше алигаторчета и др. готини зверчета , които надявам се папкат комунета :))

....реститутчета като теб - тъпи, ама тлъсти.

герберастите ще ви ядем зимъска живи, като огладнеем още малко...

link Родословното дърво на Дилма Русев Багряна е първа братовчетка на бащата на Петър Русев - Стефан Русев

България да стане бразилска провинция! тъпаци.....

Щеше ми се посещението на Дилма да е при друго управление на страната.Сега като види положението при сегашния режим едва ли ще стъпи повече в Бг.

България да стане бразилска провинция! тъпаци.....

Грешка поздравът вече е "Здравейте тикви!".

Ще ми се да знам как бихме реагирали, ако Първанов беше в Бразилия и някоя тяхна медия напише статия със заглавие: "Русеф и Гошо направиха едищоси."

Трябва да напишат терористката Дилма и ченгето Гоце направиха....

Над 100 журналисти присъствали на церемонията по посрещането на Дилма и нито една тв не я излъчи цялата пряко. Срамота!

Според легендата, манастирът Св. Георги Зограф е изграден през 919 г. от трима братя - Мойсей, Аарон и Иван Селима от Охрид. Когато обителта била основана, монасите не знаели кой от светците да изберат за покровител. Те приготвили дъска, върху която да изобразят лика на своя покровител и след като я оставили в църквата, се отдали на гореща молитва, с която призовали Господ да им открие името на светеца. На сутринта с голяма почуда монасите видели върху дъската лика на Св. Георги, когото те нарекли "Изограф" - т. е. "Самоизобразил се!" Преданието разказва, че в мига, когато ставало това чудо, в един сирийски манастир, нападнат от араби, образът от иконата на Свети Георги изчезнал ненадейно. В двора на манастира "Зограф" се издига паметникът на 22 монаси и 4 миряни, изгорени живи на 10 октомври 1275 година в кулата, издигната от Иван Асен II. Тези мъченици, отказали да предадат православието, са загинали вследствие на нашествието на каталански наемници (кръстоносци), които нападат и опустошават манастира. Паметникът е изграден на мястото на кулата през 1873 г.

По късно сигулно ще и връчат- Южна дъга- степен тангента.

ха ха ха, а понеже "Русеф получи орден "Стара планина" с лента", утре Бойко ще и "резне" лентата...

Добре дошла :)

Че я развежда Гоце е нормално нали е още президент. Че и дава Стара Планина не е голяма чест, като се има в предвид че такъв даде и на Доган. Колкото по малко се среща Дилма с нашите политици, толкова по добре за всички.

Почести и слава на госпожата, все пак тя е ръководител на една стабилна държава и е от български корен.Но да не храним никакви надежди, че с нещо ще ни помогне да си оправим падението на икономиката и селското стопанство.Ще дойде и поживо по здраво ще си отиде, а ние ще продължаваме да лапаме мухите.

Ще лапаме мухите, драги ми Професоре, докато все чакаме някой друг да ни оправи!

не само мухите и едно друго нещо..............

А кога ще спрем да ПРОСИМ и сами ще си оправим държавата ?

при всички срещи на такова ниво се раздават ордени.

Ако нямаше български корени никога нямаше да стъпи в България, а Бразилия може да даде много силен тласък на българската икономика, международен авторитет и т.н. Всичко това е лична нейна заслуга и най-малкото е един орден, който между другото получиха много българи със съмнителен принос за страната.

Дано не приказва с Б.Борисов, защото след такъв разговор веднага ще се откаже от българските си корени.

Няма как да не приказва с Борисов.Дано поне преводачите да са умни и тактични...

на преводачите ли ще се осланяме та нашия премиер да не ръси шменти капели

От българските си корени не може да се откаже човек, или ги има или ги няма. А с Бойко най-много да се харесат.

ПО ДЕЛАТА ИМ ДА ГИ ПОЗНАВАМЕ И ПОСРЕЩАМЕ: През 2010 г. Дилма е кандидат за президент на Бразилия от Партията на работниците. В своята предизборна кампания се обявява за аграрна и политическа реформа, расови квоти, свобода на вероизповеданията и хомосексуални граждански съюзи, против смъртното наказание и узаконяването на леките наркотични вещества. СВОБОДА НА ХОМОСЕКСУАЛИСТИТЕ И СВОБОДА НА ДРОГИТЕ! БРАВО, БРАВО! ДАЖЕ СУПЕРРР! ТОКУ ТАКА ЛИ СА ТЕ ИЗБРАЛИ ИЛЮМИНАТИТЕ, НИЩО НЕ Е ТОКУ ТАКА, ВСИЧКО СИ Е НА МЯСТОТО! ДАБРЕ, ЧЕ НЕ ВСИЧКИ СА ТОЛКОВА СЛЕПИ, НЕИНФОРМИРАНИ И ЗАБЛУДЕНИ, ЧЕ ДА ВЯРВАТ НА ТОВА, КОЕТО ИМ СЕ ПОКАЗВА НА ПОВЪРХНОСТТА. ВИЧКО СИ ИМА СВОЯТА ДЪЛБОКА И СКРИТА ЗЛА СЪЩНОСТ.

По-бързо да реформират Здравното министерство, че съвсем ще изтървем коня май.

Ами ти за какво мислиш, че Гоце я награждава....всичко си върви по план...... не се притеснявай .

Ясно е,че не можем да предложим нищо на Бразилия.Тя произвежда всичко:от игла до самолет,а ние всичко внасяме.Но все пак-добре е,че ни уважиха.

ако можем да им пратим малко от нашите бразилци, ще е добре !!

Направо гледам на Нея,като на Български Президент.Пожелавам и здраве и като и свърши мандата в Бразилия да дойде на избори в България за Президент.Дано ги вкара в час нашите политици.Народа,като я гледа 100%ще Я избере.

дилма русефф е голям човек , гений, голяма българка, да живее дилма русефф .....како дилмо и аз съм от габрово и съм русев ( разбирай русефф ) , ади дай 5000 лева на заем да си купя един голф , че да та споменавам с добро ...щи ги върна тука до 1-2-3-4... години, честно ....

как се гордея ,че се падаме братовчеди с пеле по дилма русефффска линия...

Dir-a не е зле да пуснете малко повече инфо към новината Нейният баща Петър Русев от Габрово е бил близък приятел на Елисавета Багряна. Като активен член на БКП през 1920-те год. е принуден да емигрира от България през 1929 г. във Франция, където започва да изписва фамилията си с Rousseff. Вече овдовял (със син Любен), пристига в Бразилия през 1930-те год. Преселва се в Буенос Айрес, Аржентина за няколко години. Завръща се и се установява в Бразилия, където постига успехи като юрист и строителен предприемач. В Бразилия се жени за Дилма Жане Силва, от която има 3 деца: Дилма Русев, Игор (юрист) и Жана (1951 - 1977). В България Дилма Русев има заварен брат - инженер Любен Русев (починал в София през 2007 г.), с когото никога не се е срещала.

Инженер Любен Русев е полубрат (имат общ баща), а не заварен брат на Дилма Русеф!

Ненужна поправка: заварен брат е този с когото имат общ баща, а доведен брат - този с когото имате обща майка.

Полубрат ми звучи като полу на*бан

ouuuu значи и таз е комунистка:)))

и кво от това ,световното бъдеще е на комунизма ,а не на разни самозабравили се реститути и новоизлюпени капиталистчета . треперете богаташи гнусни ,времето ви изтича .......

Добре, че е Бойко да ни измие срама от Първанов. Както винаги - той се е нагърбил с цялата отговорност при организирането на посещението. Да ни е жив и здрав за много години напред.

Оооох, и ти си една овца непросветена. Намери си друго занимание вместо да ръсиш недомислици.

Ами какво друго искаш ти от жената??? Сега е на работа в някаква администрация и след като е изчоплила всички семки и е напоила кравите във Фейсбук това и остава да си пише тук.А от много седене без работа задника и е прекомерно увеличен и вече никой неще и да я опъва , та какво друго остава??????

Ти сериозно ли... Айде сега да обясниш ти платена ли си, или просто заблудена?

Да бе, видяхме и чухме оня ден в Прага как изми срама ни! Колкото и да плюеш Първанов, той едва ли щеше да се изцепи така, че да се чудим министър-председател ли го изтърси или някой галфон от Фикултето.

не мога да приема 'президент' с физиономия на тракторист от Сирищник... А освен това и архитект и подръжник на тройната коалиция, ограбила милиарди от българите за 8 години !

Винаги съм искала да питам някой дупелизач какво става ако човечеца има диария?

ами не е ясно - питай кумира ти (и работодател) агент Гоце..той може и книга да напише относно твоя въпрос, а също и как се хваща трипер от 15 годишни

Браво, Силвия-Светла! Да живее българо-бразилската дружба! Да живее герб! Да живее и българо-марсианската дружба!

Майтапиш се, нали?! Това е ирония, сигурна съм... P.S. Кажи, моля те, каква професия имаш.

Платен писач по форумите.

Абе тоя кумуняга докога ще срами тази държава,това човече от ДС е срам за страната,да взима партийката и вън от България.

За кой точно от ДС говориш, защото в ГЕРБ бившите от ДС са на ръководни позиции.

ДС май са при Яне.

Твърде къса е паметта на много от герберите- не помните ли ,че поканата при встъпване в длъжност беше за президента ,но външно министерство я скри и ББ се изтъпани в Бразилия вместо Първанов ,затова се налага сега президента да я кани и да заглади гафа на правителството ,пък и така е редно -държавен глава да кани държавен глава ,има си ред за тая работа!

Кво искаш да кажеш, че поканата на Бойко Борисов е само за пожарникарите на Бразилия ли?

Е браво бе добър виц излезе. Що не - ще им обясни как се разгъва шланг в гориста месност, нали такава му е дипломната работа.

Нали Бойко Борисов на официалната церемония в Бразилия и връчи официална ПОКАНА, а сега говорят че Първанов я е поканил. хагли комунисти.

Ми те поканиха хрезидента ама отиде пожарникаря в Бразилия или не си спомняш ха ха ха

Официалната покана Борисов я връчи от името на президента. Той го ползва просто за куриер.

Колеги, някой от вас да знае португалски, 1 дума поне?

жмяуш - котка жбауш - куче

Защо трябва да знаем португалски???? На португалски ли трябва да коментираме във форума? А ,за сведение контактувам с португалци, е и?

много ясно хакай си го в голямата ... и хич да не ти дреме.

На изпроводяк да я наградят с 1 милион бразилци да си ги интегрира в Бразилия...

чудесно предложение!в знак на българо-бразилската дружба! :) и още 3 ордена да й дадат тогава!:)

цената на нефта е под 100 долара. кога ще свалите цените на дребно. или ако отново се повиши барела ще ни цакате с цени от по 3 лв за литър

Една достойна жена президент,жалко,че идва на посещение по време на управление на режим срещу който тя се е борила в Бразилия и затова е лежала в затвора.

ти пък от къде знаеш дали е достоина или не , колко я познаваш , какво знаеш за нея , че я окачествяваш...прочете два реда информация чрез гоогле и готово , достоина жена , велик човек , голяма работа...ех да ви се невиди и тюфлеците зомбирани

Аха..естествено, че и орден. За....той първанката сигурно си знае за какво. Ами направи я и почетен гражданин глупако. Добре, че ще се махнеш скоро.....

Ленторезецът ще и каже, че всичко, което и хареса в Родината на баща и е направено през последните две години!

Ххахахаха

Гледах посрещането на Русеф и останах изумен от поредния гаф на президента!Поканил президента на Бразилия и отишъл да спи!Посрещната от секретар на президентството,без тържественост,без химна,без гвардейски почести!Всичко е много провинциално и без нужното уважение!А ставадума за държавен глава на седмата икономическа сила в света и петта територия и население в света!Дано поне Бойко се държи адекватно,а да не изтърси някоя глупост!

Шматков има си протокол и цяло министерство, което да се занимава с посрещаниqта и изпращанията и т.н. не си мисли че много ги чуваш нещата.

глупако,ти ли щеучиш президента на ред и протокол.като не го харесваш избирай си новопредложения дето 2 думи на кръст не можеда каже,а чете.срам....срам.браво на първанов ще си остане най-готиния.

Хм, аз също си го помислих, че е гаф, но по-вероятное да не познаваме протокола.

Вече около 20 години българският държавен глава не посреща никого на летището. Гостът пристига по време, което му е удобно, а церемонията по посрещането се провежда или на площада между президентството и Археологическия музей, или на Незнайния воин /тя е по-тържествена и помпозна/. В зависимост от времето на пристигане на госта това става в същия ден /ако идва до 16 часа/ или на следващия ден, като гостът има време да си почине и да се аклиматизира. Това е новият протокол, прилага се за всички високи гости. Само ако посещението е много кратко - 2-3 часа, може да има среща между държавните глави на самото летище в залата за държавните ВИП, докато се зарежда самолетът.

Гена си е ген. Достойна е за уважение. Само от нас зависи по нататъшното ни сътрудничество.

тия ордени ги раздават за добро утро... взема и аз да ходя си взема един ... ?

на прости ора кът теби ни дават5

Коментари - Първанов и Дилма си размениха ордени | Днес.dir.bg

Първанов и Дилма си размениха ордени

"Много съм щастлива и развълнувана от първото си посещение в България. Откакто пристигнах, съм обградена с много прояви на обич, което ме кара да се чувствам свързана, заради паметта на баща си", заяви бразилският президент Дилма Русеф.

Обратно в новината

Коментари - Първанов и Дилма си размениха ордени | Днес.dir.bg

Коментари

А как е малкото име на президент Дилма?

За какво му го е дала ордена на Гоце, за да се кичи ли? Какво е направил точно пък той за Бразилия, та да получи такува държавно отличие?

имам шанса да имам прятел бразилец, и да прекарвам време с неговата рода. много ми наподобяват на булгари, сустрадателни и купонджии. там има пак такава драстична граница между богати и бедни. мисля декември да отида за пурви пут и много се радвам :д дано стане *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

За сведение на незнаЮщите-Бразилия е СЕДМАТА икономика в СВЕТА, с население близо ДВЕСТА МИЛИОНА към 2009г. Следователно-нормално е да има поне 8 милиона престъпници, колкото е, да речем, БГ население. Но тамошните 8 мио означава едва 4-5%, престъпност, тъпотия, а при нашите 8 мио измекяри, тъпчовци и престъпници-означава едно: 10)% от народа ни не става за нищо. Била индианска държава?1 Ами Хамериканците кви са тогава бре, а? Нищо не вдявате, ама карай, чутури таквиз

Някой беше пророкувал, че България ще се възроди и ще тръгне нагоре, когато жена застане начело на държавата. Е, те тази жена може да свърши работа. :))

Някой да знае къде и от колко часа е футболния мач м/у българските и бразилски пожарникари?

Евала!Най-после нещо хубаво да прочетем!

Професора не очаквал това посещение да оправи положението на Б-я. Професоре, вземи прочети приказката за Неволята. Стига сте чакали някой да ви оправи ами започвайте да работите.

ДА ЖИВЕЕ ЛЯВАТА ИДЕЯ ,ЧИЙТО ПРЕДСТАВИТЕЛ Е РУСЕФ . ЛЯВАТА ИДЕЯ Е БЪДЕЩЕТО НА СВЕТАИ ЩЕ ИЗМЕТЕ ВСИЧКИ АЛЧНИ КАПИТАЛИСТЧЕТА , КАТО ЗАПОЧНЕЧ ОТ РОКФЕЛЕР И РОТШИЛД ,И СЕ СТИГНЕ ДО НАШИТЕ НОВОИЗЛЮПЕНИ ПЛАЗМОДИИ , ПЪРВЕНЮТА И КАПИТАЛИСТЧЕТА- РАЗНИ ПСЕВДОРАБОТОДАТЕЛИ ОТ БИВШЕТО ЦК НА БКП , ВКЛЮЧАЮИ ВОЖДА ИМ- ТИКВАТА И ТЯХНОТО КОМУНО-КАПИТАЛИСТИЧЕСКО ОБКРЪЖЕНИЕ . СМЪРТ НА КАПИТАЛИЗМА .

много си прав,с изключение на това ,че вместо гербери,трябва да пишеш комунисти!

То е едно и също.

Ти не бери грижа!По протокол си има преводач,защото англииския на Гоце е като твоя-едно "Хай ду ю" и приключил с англииския!

На четири очи преводач няма не се водят записки с една дума само двамата знаят какво са си говорили. Ако има преводач има и свидетел и срещата протича протоколно.

"link Родословното дърво на Дилма Русев

искам Дилма да ни оправи!

С Гоце на 4 очи, добре Гоце знае англииски, ами с Борисов на какъв език ще си говорят на патагонски или пожарникарски.

А защо английски?

Гоце говори английски, колкото баба Гуна от Кошарица!!!!

ДИЛМА е натурален капиталист. Може да е добър президент на индианска държава, но си остава президент на Бразил! И както медийте представят посещението?????????? Какво е станало?! Малко им е престъпността в Бразил, та чак наш Бойко и Станишев ще подкрепя? Незнам в Бразил да се се свършили маймуните, та да дават подкрепа (финансова) на същите в България!!!!!!!!

Бързо взимай хапчетата

Добре е че не е управлението на гейовете,че щяхме да берем голям срам!А и оня пиянгур като се напие и почне да опикава фонтаните!леле ,не ми се мисли,какво чудо можеше да бъде това посещение!Браво на ГЕРБ-достойно ест!

участието на Яне Янев и Семов във фестивала в Рио де Жанейро. Янето и Семов ще покажат ритуални танци от пиринския край по бански костюми л Това е уговорено с цел да преглътнат по-лесно резултатите от изборното си участие.

Дано Дилма е връчила на Гоцко и ловен билет за Амазонка - там май имаше алигаторчета и др. готини зверчета , които надявам се папкат комунета :))

....реститутчета като теб - тъпи, ама тлъсти.

герберастите ще ви ядем зимъска живи, като огладнеем още малко...

link Родословното дърво на Дилма Русев Багряна е първа братовчетка на бащата на Петър Русев - Стефан Русев

България да стане бразилска провинция! тъпаци.....

Щеше ми се посещението на Дилма да е при друго управление на страната.Сега като види положението при сегашния режим едва ли ще стъпи повече в Бг.

България да стане бразилска провинция! тъпаци.....

Грешка поздравът вече е "Здравейте тикви!".

Ще ми се да знам как бихме реагирали, ако Първанов беше в Бразилия и някоя тяхна медия напише статия със заглавие: "Русеф и Гошо направиха едищоси."

Трябва да напишат терористката Дилма и ченгето Гоце направиха....

Над 100 журналисти присъствали на церемонията по посрещането на Дилма и нито една тв не я излъчи цялата пряко. Срамота!

Според легендата, манастирът Св. Георги Зограф е изграден през 919 г. от трима братя - Мойсей, Аарон и Иван Селима от Охрид. Когато обителта била основана, монасите не знаели кой от светците да изберат за покровител. Те приготвили дъска, върху която да изобразят лика на своя покровител и след като я оставили в църквата, се отдали на гореща молитва, с която призовали Господ да им открие името на светеца. На сутринта с голяма почуда монасите видели върху дъската лика на Св. Георги, когото те нарекли "Изограф" - т. е. "Самоизобразил се!" Преданието разказва, че в мига, когато ставало това чудо, в един сирийски манастир, нападнат от араби, образът от иконата на Свети Георги изчезнал ненадейно. В двора на манастира "Зограф" се издига паметникът на 22 монаси и 4 миряни, изгорени живи на 10 октомври 1275 година в кулата, издигната от Иван Асен II. Тези мъченици, отказали да предадат православието, са загинали вследствие на нашествието на каталански наемници (кръстоносци), които нападат и опустошават манастира. Паметникът е изграден на мястото на кулата през 1873 г.

По късно сигулно ще и връчат- Южна дъга- степен тангента.

ха ха ха, а понеже "Русеф получи орден "Стара планина" с лента", утре Бойко ще и "резне" лентата...

Добре дошла :)

Че я развежда Гоце е нормално нали е още президент. Че и дава Стара Планина не е голяма чест, като се има в предвид че такъв даде и на Доган. Колкото по малко се среща Дилма с нашите политици, толкова по добре за всички.

Почести и слава на госпожата, все пак тя е ръководител на една стабилна държава и е от български корен.Но да не храним никакви надежди, че с нещо ще ни помогне да си оправим падението на икономиката и селското стопанство.Ще дойде и поживо по здраво ще си отиде, а ние ще продължаваме да лапаме мухите.

Ще лапаме мухите, драги ми Професоре, докато все чакаме някой друг да ни оправи!

не само мухите и едно друго нещо..............

А кога ще спрем да ПРОСИМ и сами ще си оправим държавата ?

при всички срещи на такова ниво се раздават ордени.

Ако нямаше български корени никога нямаше да стъпи в България, а Бразилия може да даде много силен тласък на българската икономика, международен авторитет и т.н. Всичко това е лична нейна заслуга и най-малкото е един орден, който между другото получиха много българи със съмнителен принос за страната.

Дано не приказва с Б.Борисов, защото след такъв разговор веднага ще се откаже от българските си корени.

Няма как да не приказва с Борисов.Дано поне преводачите да са умни и тактични...

на преводачите ли ще се осланяме та нашия премиер да не ръси шменти капели

От българските си корени не може да се откаже човек, или ги има или ги няма. А с Бойко най-много да се харесат.

ПО ДЕЛАТА ИМ ДА ГИ ПОЗНАВАМЕ И ПОСРЕЩАМЕ: През 2010 г. Дилма е кандидат за президент на Бразилия от Партията на работниците. В своята предизборна кампания се обявява за аграрна и политическа реформа, расови квоти, свобода на вероизповеданията и хомосексуални граждански съюзи, против смъртното наказание и узаконяването на леките наркотични вещества. СВОБОДА НА ХОМОСЕКСУАЛИСТИТЕ И СВОБОДА НА ДРОГИТЕ! БРАВО, БРАВО! ДАЖЕ СУПЕРРР! ТОКУ ТАКА ЛИ СА ТЕ ИЗБРАЛИ ИЛЮМИНАТИТЕ, НИЩО НЕ Е ТОКУ ТАКА, ВСИЧКО СИ Е НА МЯСТОТО! ДАБРЕ, ЧЕ НЕ ВСИЧКИ СА ТОЛКОВА СЛЕПИ, НЕИНФОРМИРАНИ И ЗАБЛУДЕНИ, ЧЕ ДА ВЯРВАТ НА ТОВА, КОЕТО ИМ СЕ ПОКАЗВА НА ПОВЪРХНОСТТА. ВИЧКО СИ ИМА СВОЯТА ДЪЛБОКА И СКРИТА ЗЛА СЪЩНОСТ.

По-бързо да реформират Здравното министерство, че съвсем ще изтървем коня май.

Ами ти за какво мислиш, че Гоце я награждава....всичко си върви по план...... не се притеснявай .

Ясно е,че не можем да предложим нищо на Бразилия.Тя произвежда всичко:от игла до самолет,а ние всичко внасяме.Но все пак-добре е,че ни уважиха.

ако можем да им пратим малко от нашите бразилци, ще е добре !!

Направо гледам на Нея,като на Български Президент.Пожелавам и здраве и като и свърши мандата в Бразилия да дойде на избори в България за Президент.Дано ги вкара в час нашите политици.Народа,като я гледа 100%ще Я избере.

дилма русефф е голям човек , гений, голяма българка, да живее дилма русефф .....како дилмо и аз съм от габрово и съм русев ( разбирай русефф ) , ади дай 5000 лева на заем да си купя един голф , че да та споменавам с добро ...щи ги върна тука до 1-2-3-4... години, честно ....

как се гордея ,че се падаме братовчеди с пеле по дилма русефффска линия...

Dir-a не е зле да пуснете малко повече инфо към новината Нейният баща Петър Русев от Габрово е бил близък приятел на Елисавета Багряна. Като активен член на БКП през 1920-те год. е принуден да емигрира от България през 1929 г. във Франция, където започва да изписва фамилията си с Rousseff. Вече овдовял (със син Любен), пристига в Бразилия през 1930-те год. Преселва се в Буенос Айрес, Аржентина за няколко години. Завръща се и се установява в Бразилия, където постига успехи като юрист и строителен предприемач. В Бразилия се жени за Дилма Жане Силва, от която има 3 деца: Дилма Русев, Игор (юрист) и Жана (1951 - 1977). В България Дилма Русев има заварен брат - инженер Любен Русев (починал в София през 2007 г.), с когото никога не се е срещала.

Инженер Любен Русев е полубрат (имат общ баща), а не заварен брат на Дилма Русеф!

Ненужна поправка: заварен брат е този с когото имат общ баща, а доведен брат - този с когото имате обща майка.

Полубрат ми звучи като полу на*бан

ouuuu значи и таз е комунистка:)))

и кво от това ,световното бъдеще е на комунизма ,а не на разни самозабравили се реститути и новоизлюпени капиталистчета . треперете богаташи гнусни ,времето ви изтича .......

Добре, че е Бойко да ни измие срама от Първанов. Както винаги - той се е нагърбил с цялата отговорност при организирането на посещението. Да ни е жив и здрав за много години напред.

Оооох, и ти си една овца непросветена. Намери си друго занимание вместо да ръсиш недомислици.

Ами какво друго искаш ти от жената??? Сега е на работа в някаква администрация и след като е изчоплила всички семки и е напоила кравите във Фейсбук това и остава да си пише тук.А от много седене без работа задника и е прекомерно увеличен и вече никой неще и да я опъва , та какво друго остава??????

Ти сериозно ли... Айде сега да обясниш ти платена ли си, или просто заблудена?

Да бе, видяхме и чухме оня ден в Прага как изми срама ни! Колкото и да плюеш Първанов, той едва ли щеше да се изцепи така, че да се чудим министър-председател ли го изтърси или някой галфон от Фикултето.

не мога да приема 'президент' с физиономия на тракторист от Сирищник... А освен това и архитект и подръжник на тройната коалиция, ограбила милиарди от българите за 8 години !

Винаги съм искала да питам някой дупелизач какво става ако човечеца има диария?

ами не е ясно - питай кумира ти (и работодател) агент Гоце..той може и книга да напише относно твоя въпрос, а също и как се хваща трипер от 15 годишни

Браво, Силвия-Светла! Да живее българо-бразилската дружба! Да живее герб! Да живее и българо-марсианската дружба!

Майтапиш се, нали?! Това е ирония, сигурна съм... P.S. Кажи, моля те, каква професия имаш.

Платен писач по форумите.

Абе тоя кумуняга докога ще срами тази държава,това човече от ДС е срам за страната,да взима партийката и вън от България.

За кой точно от ДС говориш, защото в ГЕРБ бившите от ДС са на ръководни позиции.

ДС май са при Яне.

Твърде къса е паметта на много от герберите- не помните ли ,че поканата при встъпване в длъжност беше за президента ,но външно министерство я скри и ББ се изтъпани в Бразилия вместо Първанов ,затова се налага сега президента да я кани и да заглади гафа на правителството ,пък и така е редно -държавен глава да кани държавен глава ,има си ред за тая работа!

Кво искаш да кажеш, че поканата на Бойко Борисов е само за пожарникарите на Бразилия ли?

Е браво бе добър виц излезе. Що не - ще им обясни как се разгъва шланг в гориста месност, нали такава му е дипломната работа.

Нали Бойко Борисов на официалната церемония в Бразилия и връчи официална ПОКАНА, а сега говорят че Първанов я е поканил. хагли комунисти.

Ми те поканиха хрезидента ама отиде пожарникаря в Бразилия или не си спомняш ха ха ха

Официалната покана Борисов я връчи от името на президента. Той го ползва просто за куриер.

Колеги, някой от вас да знае португалски, 1 дума поне?

жмяуш - котка жбауш - куче

Защо трябва да знаем португалски???? На португалски ли трябва да коментираме във форума? А ,за сведение контактувам с португалци, е и?

много ясно хакай си го в голямата ... и хич да не ти дреме.

На изпроводяк да я наградят с 1 милион бразилци да си ги интегрира в Бразилия...

чудесно предложение!в знак на българо-бразилската дружба! :) и още 3 ордена да й дадат тогава!:)

цената на нефта е под 100 долара. кога ще свалите цените на дребно. или ако отново се повиши барела ще ни цакате с цени от по 3 лв за литър

Една достойна жена президент,жалко,че идва на посещение по време на управление на режим срещу който тя се е борила в Бразилия и затова е лежала в затвора.

ти пък от къде знаеш дали е достоина или не , колко я познаваш , какво знаеш за нея , че я окачествяваш...прочете два реда информация чрез гоогле и готово , достоина жена , велик човек , голяма работа...ех да ви се невиди и тюфлеците зомбирани

Аха..естествено, че и орден. За....той първанката сигурно си знае за какво. Ами направи я и почетен гражданин глупако. Добре, че ще се махнеш скоро.....

Ленторезецът ще и каже, че всичко, което и хареса в Родината на баща и е направено през последните две години!

Ххахахаха

Гледах посрещането на Русеф и останах изумен от поредния гаф на президента!Поканил президента на Бразилия и отишъл да спи!Посрещната от секретар на президентството,без тържественост,без химна,без гвардейски почести!Всичко е много провинциално и без нужното уважение!А ставадума за държавен глава на седмата икономическа сила в света и петта територия и население в света!Дано поне Бойко се държи адекватно,а да не изтърси някоя глупост!

Шматков има си протокол и цяло министерство, което да се занимава с посрещаниqта и изпращанията и т.н. не си мисли че много ги чуваш нещата.

глупако,ти ли щеучиш президента на ред и протокол.като не го харесваш избирай си новопредложения дето 2 думи на кръст не можеда каже,а чете.срам....срам.браво на първанов ще си остане най-готиния.

Хм, аз също си го помислих, че е гаф, но по-вероятное да не познаваме протокола.

Вече около 20 години българският държавен глава не посреща никого на летището. Гостът пристига по време, което му е удобно, а церемонията по посрещането се провежда или на площада между президентството и Археологическия музей, или на Незнайния воин /тя е по-тържествена и помпозна/. В зависимост от времето на пристигане на госта това става в същия ден /ако идва до 16 часа/ или на следващия ден, като гостът има време да си почине и да се аклиматизира. Това е новият протокол, прилага се за всички високи гости. Само ако посещението е много кратко - 2-3 часа, може да има среща между държавните глави на самото летище в залата за държавните ВИП, докато се зарежда самолетът.

Гена си е ген. Достойна е за уважение. Само от нас зависи по нататъшното ни сътрудничество.

тия ордени ги раздават за добро утро... взема и аз да ходя си взема един ... ?

на прости ора кът теби ни дават5