Първанов: Предсрочни избори? Ако БСП не е част от пейзажа

Въпросът с предсрочните избори не е на дневен ред, а това, че БСП говорят за тях е част от вътрешнопартийното напрежение, от помпането на самочувствието.

Обратно в новината

Коментари - Първанов: Предсрочни избори? Ако БСП не е част от пейзажа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най - големияТ престъпник и демагог на прехода. Предател на човещината и лявото. Себеуреждащ милиардер обвързващ се с не честни хора. Ще сравнява войсковия генерал Радев с "генерала" Боку който създаде два пъти генерал, човек от СИК, ВИС, крадец на МПС, наглец и крадец. Това е Първанов. Докара Станишев с олигархичния плосък данък, теглото на работещите бедни и заменкаджия за милиарди. Аверът на Доган и царя и Буда. Костов червено. Браконер и курвар.

Първанчо Предателя-----гнусна кръстоска на поп Кръстьо и Рачко Пръдлето!!! ...повече като последния!:)))))))

Патерицата на БОЙКО БОРИСОВ да си зарови главата в пясъка и да мълчи като наакано дупе.Поиска си БСП но му показаха сре$ден пръст/партиините членове/, влезе в парламента първия път, втория път пак му показаха сред?ен пръст/този път избирателите/ и агент Гоце е бесен.Та нали уж сдаде властта и в АБВ, що се обаждаш от коневръза а?

Общественият пейзаж без кака Курни и Лудото Ленче ще бъде сив и безличен.Те дават палитрата отвсякъде.

Костов, царя, Боку поне от части правеха това, което казваха. Този се оказа най-коварен и подмолен.

Първанов , защо предаде БСП?

Щото сте си червени боклуци. Важното е, че никога не предавате КГБ-ДС и никога косъм не пада от другарска ченгеджийска глава. Спестихте милиони от държавна служба и сега децата ги харчат.

В България , двамата ''бащи'' на държавата , я срутиха .Кои са те : --''Бащата на корупцията'' , лицето И. Й. Костов . --''Бащата на тройната /гнойна/коалиция'' ,..../БСП,ДПС,НДСВ . Да в държавата много ясно се вижда и резултатът : ''БЪЛГАРИЯ НАЙ-БЕДНА И НАЙ-КОРУМПИРАНА ДЪРЖАВА ''...

И тоз пее песента "Който говори за корупция трябва да я докаже". Е как да я докажем като баш мафиотите са окупирали МРВ, Прокуратура, Съд, ВСС, Парламент, Министерски съвет, общини, университети, болници? Не щете външно разследване. Как точно да я докажем? Всички ви знаем!

А,от къде взе милионите за подаръци на синовете си,хотелите и другите имоти?С президентската заплата ли?

ДАЛИ НЯКОГА ЩЕ СЕ ПОЯВИ НЯКОЙ НОРМАЛЕН ЧОВЕК С КОМУНИСТИЧЕСКИ УБЕЖДЕНИЯ ??? ЕДВА ЛИ !! ПОКАЗАТЕЛНО Е, ЧЕ ДОСЕГА, НИТО ЕДНО ГЕНИАЛНО ОТКРИТИЕ НЕ Е НАПРАВЕНО ОТ ТАКЪВ !! ДА НЕ ГОВОРИМ НА НОБЕЛОВИ НОМИНАЦИИ, ТА ДОРИ ДА Е КАК СЕ ЗАГРЯВА ВОДАТА !!!

Разхооди се, байно, до Китай, попроочети малко книжки, (ама да не са само за Винету и Хари Потър), пък тогава споделяй умните си философии.

Сега Китай ли стана на мода след като и Пути призна несъстоятелността на комуняшката идеология?

На теб май дъската ти хлопа. Ние правим онова,което реши цялата партия,а вие правите онова,което реши един безумец......Зомбита,зомбитааа..Направихте го милиардер,а вие ручайте киселец........

ТИ СИ ЧОВЕК БЕЗ МОРАЛ.ЦЯЛ ЖИВОТ ЯДЕ БЯЛ ХЛЯБ ОТ БСП И СЕГА ПЛЮЕШ СРЕЩУ ИМ.СТАЛИН ТАКИВА КАТО ТЕБ ВЕДНАГА ГИ РАЗСТРЕЛВАШЕ ЗА ПРЕДАТЕЛСТВО.

Байьо,то никой не се интересува от вашата попикана столетница каквито сте и вие но си милите,че все още сте живи......живите мъртви сте но до време

Естествено че ще заставате за мутрогейското властване защото тъй или иначе няма как да се доберете и до властта и до нс. За пореден път доказвате правилността на хората че не ви дадоха доверие дори за депутати щом на това управление се наслаждавате..

Гоце, Гоце, вече не си част от пейзажа даже. Най-лошото е, че историята ще те сравнява с пастирката, не с Президента Радев.

Мръс..ник! Половин век БСП го рантути и два мандата президент беше.Безсрамник.

:))))))))))))))ха ха,врагът с партиен билет....така ли казвахте бе зомбита......партията го "хрантутила",хранехте го вие всички тъпи селски комуноиди които казвате и правите само това което ви нареди партията защото "НЕМА МОЗЪК В ПРАЗНАТА КРАТУНА":))))))))

Един от първите 5 в погрома върху България ! Той е един създателите на последния.

Първанка, ти не работи ли там в ЦК на партията, там дето свалиха петолъчката,по македонския въпрос и дето сега казват че тоя договор е вреден за Македония.

Гоце, щеше да показваш данъчна декларация, да видим от къде са парите за хотела в Кюстендил? Какво стана?

Това поведение на Първанов е тактика! Нима някои разумни хора могат да се вържат на такива плитки разработки на "комунягите"...

"Става дума за силни фигури, които трудно мелят помежду си, ако мога да перефразирам народната поговорка". Двама генерали се мелят взаимно!

и двамата, той ги направи генерали!!

Второ - трябва да има силна опозиция. Но не в смисъл да говори високо, радикално, а в смисъл която да се възприема като алтернатива. Засега Позитано се възприема по-скоро като част от пейзажа. Титан на мисълта е тази поплювко.

Този ли подл.ц ? Храни куче да те лае. Расна под крилото на партията и я подяде. Стана милиардер. Създаде гювечарското АБВ като в него събра най-големите интересчии. Един от циреите на прехода. Той ще дава акъл ? БСП да се изчисти от неговите авери в партията. Аверчето му Киро Добрев.

Бедността е най-справедливото наказание за глупостта-няма да казвам чий цитат е но е най-краткото обобщение за селските зомбита тук......ПЪЛНА ЩЕТА:))))))

Той е ваша креатура, както и Бойко, както и всички, които ни управляват от 70 години насам. Рожби на любимото ви БКП и кагебедесе. От какво се оплаквате точно? От себе си ли? би трябвало да сте доволни?

Този, който все още не иска да напусне "пейзажа", си ти!

Гоце, Гоце, душа, освен книги да пишеш друго не ти остана. Червена трамвай може да е раздрънкан и пътниците вътре много да се карат, но все пак се движи. И то се движи без тебе.

БЕЗСРАМЕН ЧОВЕК

Че тя БСП отдавна е само пейзаж. Той се опита да скалъпи няколко интриги по стар комунистически обичай, но си остана храстче от пейзажа. Добре е да свикват, защото скоро няма да са и пейзаж, а само "мил" спомен.

Лакомият за власт Гоце е пълен гъонсурат щом продължава да говори против тия, които 10 години го държаха на власт. Втори път няма да му се отвори парашута, каквито и подли въртели да прави.

Неприятно звучи , когато един доскоро, основен играч в политическия живот на страната , говори като страничен наблюдател!Това означава , че и него като Борисов , въобще не го интересува как се развива икономиката и как живее народа!Влязъл е вече в ролята на ветерана който раздава съвети - т.е. торбаакълия!Скрий се Първанка , червените те имат за предател , а останалите за "бита карта"!Изчезвай!

А ти Първанов доказа ,че си част от политическата мафия ...

Каква силна фигура е фатмака пред Великия Бойко Борисов- абсолютен рекордьор по спечелени избори на капо за 150 години история ! Никой не го знаеше преди година,измъкнаха го изпод кюлотите на лъжкинята да баламосва простия матриал от откачени бабички и сбръркани о.з военни! !Бойко му даде хляб в ръката за 4 години,за да не храни гугутките в парка,а сега пекинеза лае срещу Повелителя си!

Започне ли един дъртак да си пише мемоарите, значи скоро ще скочи в кутията.

В момента ДС играчи крепят Атака, Каракачанката и Скат Тв. Те са по представени в правителство и мнозинство, отколкото биха били при това БеСеПе на Курнелия. Затова и ДПС не скача много, щото и то още няма рИсурс да управлява. ДС като решат ритат столчето и Бойко отново пада, било то заради някое протестче на онеправдани социално недоволни, било то щото волен няма да е разбран правилно като напсува някой пред джамията в софия или валери - като се ругае с дпс. Когато трябва, сценарият се пуска. Това казва и първанката с тия думи. Спокойно засега "нашите" са ОК.

Плешивия фатмак се консултирал с агент Гоце. Чакайте още повече простотия, далавери, корупция, грабежи, фалити!

Гонереята от кой гардероб я изкопаха да се обажда

Първанов: Предсрочни избори? Ако БСП не е част от пейзажа Първанов е вторият голям политически "труп" след Костов. За годините във власта "момчето" от Сирещник успя да удари "джакпота", за да може неговите "невръстни" синове да се превърнат в "едри" бизнесмени и притежатели на верига от спа хотели.

Гоцето Първанов все повече заприличва на Роско Плевнелиев! Всеки до ББ се превръща в пудел.

Президента Първанов си е личност. Избран от Народа, а не от партийните листи. Затова имайте уважение към хората на България. Такива Президенти бяха и Желев, и Стоянов, и Плевнелиев. Те винаги си остават Президенти на България, колкото и да хе харесвате някои от тях!

Радев нещо не го споменаваш...

Колкото до....А нещо за ГорниЛом,за "Миджур "да коментираш?Все изпълзявате ма..цата ви мръсна.Срам нямате ,достоенство пък въобще.Бог да ви съди за деянията ви.

И Гоце сме го хванали на къса каишка. Не смее имената ни да изрече даже. Иначе е добро актьорче, изпълнително.

развратен комунистически олигарх откраднал милиони, рубладжийски архар, доносник Гоце, как не те е срам

Защо така бе, първи бесепар? И ти ли Бруте вече си част от олигархията?

Гледам го този и виждам злото. Ако обича да не се показва, че ми разваля деня.