БСП губи, защото не излъчва сила, смята Георги Първанов

БСП губи, защото не излъчва сила. За това и хората не ни се доверяват, заяви в Кърджали бившият президент Георги Първанов. Той пристигна в града край Арда, за да се срещне с актива на партията.

Обратно в новината

Коментари - БСП губи, защото не излъчва сила, смята Георги Първанов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БСП губи, защото не излъчва насилие.

БСП губи, защото има антибългарска политика. ГЕРБ също губи, защото и тяхният президент е нахлупил феса, както Първанов. Освен населението в Кърджали и Арда, в България все още има и българи! Всяко правителство, което няма българска национална стратегия ще губи, доколкото нещата зависят от избирателите.

пдрванов е роден за водач. боиковци, станишевци са продукти от миналото. беше добар президент, надявам се да е балгарски премиер. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Боклук!

Pdrvanov e roden za vodach. Boikovci, Stanishevci sa produkti ot minaloto. Beshe dobar prezident, nadiavam se da e balgarski premier.

Браво на Първанов.Първо трябва да обере тези боклуци......

БСП губи защото лъха на крадливост, корупция, мафия и наглост.

Не нападайте Гоцката. Той дори е служил в соц. казармата като всички набори...Което е било тежко бреме за Сергей Дмитриевич и за другаря Калфин. Както и за други другари, синове на високопоставени татковци. Къде ще тичат по плаца с противогаз и АК. По - добре е да се разболеят, после бързо да оздравеят и да учат в Москва някакви техни си науки за военни униформи. Освен това Гоце иска да мери сили с Бойко. Което е сериозна работа и е необходим голям кураж...

Поне ще сте сигурни ,че не е отишъл в Кдж за джамията.

тези които сънуват ликвидирането на БСП искат ликвидирането на демокрацията в България и създаване на путински РЕЖИМ. В демократичните страни има десни и леви и между тях е битката. Където няма силна левица или силна десниця а няма демокрация. ТОВА Е АКСИОМА. Преобладаващо десни в политиката- води до израждане, преобладаващо леви- пак. Ляво и дясно- това е баланс и аксиома за демокрация. Другото е комунизъм или пунинизация или фашизъм. Другото е декоративна демокрация. У нас преди 1944 именно този банас е бил нарушен от партините котерии. Нашата реалност, добра или не, но такава е историята и тя е неотменима- нашите леви да са бивши комунисти. Ако някой може да създаде нова лява силна партия, да го направи. Но очевидно опитите излязоха безплодни. Като четете миналото- отдалечено или близко мислете.

Принципно сте права, но БСП всъщност НЕ Е лява партия. Тя е дясна партия, която не защитава бедните и работниците, а интересите на крупните капиталисти, направени такива от самата БСП. Лявото на БСП са само лозунгите и локумите, дето ги разтяга. България има нужда от истинска левица, а не от тези паразити. Така че, един разпад на БСП може да катализила появата на нова европейска левица в България, каквато БСП никога няма да бъде. Прекалено са обвързани с корпоративни интереси. В момента единствената лява, при това крайно лява партия, е Атака.

Защо си мислите, че БСП е лява, след като от редиците й излязоха първите и най-едри капиталисти, спечелили първите милиони с "честен труд" - кражби, злоупотреби, раздаване на пачки на свои хора, експлоатация?! Да, балансът е нарушен - сега в цял свят липсва лява партия.

Леле какво доживях да видя!!!!Да свързвате тази демагогска и ретроградна партия с демокрацията...ужасссс!!!И за какъв баланс и за какво градивно начало говорите...ами че те са като рак орел и щука ...всичките...и затова България не върви наникъде!!!По важно за тях е било винаги да са добре пък хората вълци ги яли!!!

Ако има някой, който да харесва гоце, с кривите и черни зъби, нека да бъде така добър, да обясни какви качества вижда в този демагог?

Мразя гоце и лечков.

Тоя чува ли се какво говори? Способен е да лъже, само и само да опонира. Та Трайков беше най-големия противник на Белене, то дори се разбра и след решението, което се взе.. Сега не мога да разбера, как така хем критикуваме Борисов, че спира Белене, хем провал за Трайков.. нещо нелогични изказвания прави тоя смешник... А за неговия провал кога ще проговори прокуратурата....

Гоце, Гоце , както гледам кокалът е бил голям и не е за изпускане.Дали президент, дали водач на партията-столетница лапачката е голяма. Дръж здраво ние сме с теб - само да разцепиш тази бабушкера.

"Смяната на Трайков е провал на Борисов" каза Гоце. Твоето разточително далаверско президенстване също. Човека иска да не отпада от влака на хранилката и далаверата. БСП му е удобната патерица за домогване до копанята.

Абе изкукала пенсио, той си има осигурена държавна хранилка до живот!А работата му в БСП ще е само хоби, но може да се окаже и цирей в гащите му.

Това, дето ще го получава Гоцэ доживот, са жалки курешки в сравнение с онова, до което може да се докопа, ако е на власт. Освен това, властта по себе си е сладка работа. Твърди се, че властта била по-приятно нещо и от оная работа, дето се прави под юргана. Та затова драпа Гоцэ за власт.

Гоце,Боце,Седефчоф ,агент ...не знам какво си ...но с него и Станишев такива излагации и провали,каквита гледаме сега,не е имало.Колкото и да не ни харесват и двамата ,просто не вярвам че могат да ни докарат такива катастрофални последици като сегашните.Засега компетентност и пробългарска политика има само в БСП и донякъде в ДСБ/донякъде-заради Белене и шистовия газ!/.Всеки да си решава сам докога да си скубе косата!

Нещо си в грешка. В БСП няма пробългарска, а проруска и промафиотска политика. Справка - искането да станем 16 република на СССР и създаването на мафията в България през 1990 г.

Е,ти драги, наистина имаш проблем и той е в главата ти, щом възхваляваш този алчен за власт некадърник - Гоце!Човекът на олигархията, който мънка пред бабичките в кварталните организации, лее глупости и после ходи на лов или секс срещи, това ли в образа на модерния ляв лидер? Айде замисли се малко,ако можеш разбира се!

То на тебе, Гоце, цялото ти президентствуване беше провал.

Гоце - архара иска още да лапа.

Гоце, не мога да те гледам, но ако разцепиш тая архаична партия, ще направиш нещо добро за страната.

Те не са партия, а организирана престъпна групировка.

А дано Гоце да разцепи накрая БСП заради властовите си амбиции.

Агент Гоце не иска да е без кокал. Готов е дори да разбие бесепето, но да има и за него. Затова е цялата парлама.

Гоцэ, Гоцээээ... Сръфахте се яко за власт във вашата глутница май, а? Давайте така до пълно самоизяждане, че най-накрая да се отърве България от паразити като вас. Обидно му било да не е на власт... Наглец и гьонсурат!

БСП - то не излъчвало сила. Това е основният мотив на Гоце. Ама каква сила в БСП с лидер като Сергей Дмитриевич??? Неговата основна задача е да запази началническия стол в партията и привилегиите с него. Иначе Сергей трябва да разчита само на Моника, да гледа децата или да изкарва по някой лев като преводач/ка/. Гоце е нещо друго - знае процедурни хватки, може да гърми с пушка, има агентурни връзки, обича спорта... Даже е бил Президент. Той е по-достойният лидер. Всъщност ми е все едно...

Кви почетни длъжности бе!? Там няма лов, няма кинти, няма теманета. Аре у десно.

Гоце ти си толкова тъп, че направо ме радваш как ще сринеш БСП. Дано тъпите комунета гласуват за теб. Това ще ви бъде края. Успех тъпак.

бе, тоя е голям досадник- 10 години не му се чу гласа по никой въпрос, спеше ли не знам, сега не можеш да му затвориш лайняанта уста. по всеки въпрос се изхожда

като не-привърженик на БСП ще кажа- Станишев е по европейски лидер на БСП. Но дали такъв и трябва на БСП в момента. От друга страна той е по удобния за ББ защото му служи за боксува круша вече 3 години. Първанов е левият, по консервативен и не достатъчно европейски лидер в БСП, но съответстващ едновременно на носталгията в нея и на новата й фразеология. Първанов е по неудобния на ББ защото Първанов има преднина пред него като президент и като скучен, но пестелив на приказки които, що се отнася до оценките му за ББ, тежат. Първанов не е бил губещ което му дава предимство, пред губилия Станишев. Ако БСП иска да дръпне от 17% -те трябва да избере Първанов колкото и Станишев за мен, като демократ, да е предпочитания от външен поглед. Дали Гоце ще направи коалиция с ББ е второстепенен въпрос и зависи от ситуацията. В която самият ББ ще бъде значително по- слаб.

БСП губи, не защото не излъчва сила, а защото за двата последни пъти начело на държавата сра на метеното. Ако това, Георги, ще те успокои, останалите не се справиха кой знае колко по-добре. Те и затова сега са там, където са.

Едно е по митингите на бедните да казваш другарю, и съвсем друго след това да ходиш на лов или банкет с Г. Гергов!-Ако Първанов застане начело на бсп, исчезването на последната е гарантирано.

Абсолютно сте прав!!!