Георги Първанов: Борисов да се оттегли след изборите, а Радев да не влиза в партийна политика

Според президента 2002-2012 г., ако някой иска да се мери с Тодор Живков, сбъркал е времето

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

О,този който се облажи от Герберското управление,сега и той акъл дава ! Набутаха му хотели,спиртоварни....и т.н. и сега "мъдри" мисли предлага !

Не ми е ясно, Радев български президент ли е, или нечий Резидент?

Защо не питахте г-н Пърнанов за едни 80 милиона от къде аджеба ги спести!

Ми то и аз съм скептик за резидента.

физиономия на гниещ сексманиак. И тоя ще говори за държавност, да си гледа панталоните отпред да са поне за пред хората закопчани. Издъни са като типичен пейзан, оказал се на неправилното място в мътното време.

Няма да има оттегляне на Бойко Борисов, Бойко да се готви за правителство Борисов 4!

Уфф, смрдишш...!!

Млад човек, а остарял като цървул, това са дегенератите от селата, типични просташки и долнопробни муцуни с няколко заучени фрази от АОНСУ, направиха доживотна кариера на гърба на Сталин.

Първонов също е нагазил с двата крака в далаверите, знае, че може и той да лежи в затвора заедно с бойко. Крадците се подкрепят, само Радев не е от тях, те затова го мразят.

Много разумен и мъдър държавник. Фатмака Радев не може да му стъпи на малкота пръстче.

"..една от причините БСП да загуби на два пъти след като е на ръба, е заявката на Нинова да бъде пример“. Колкото и да мразя и ненавиждам агент Гоце тук е абсолютно прав! Биволицата отбива немалък на брой електорат, който не я обича и не желае тя да бъде премиер.

Този е такъв долен предател....създаде АБВ, и така откъсна живо месо от БСП, че после беше и в коалиция с ГЕРБ, взел да дава оценки на Радев---на малкия пръст не може да му стъпи!!!!!

KRETEN !!

Sus bre Gs !

Тоя откъде го изкопаха. Що не си ходи на лов за архари и да надзирава апартаментите в Париж. Келчо.

Германската посланичка в Скопие да обясни на какъв език говорят австрийците - на немски или на австрийски. (по повод изявленията и в Скопие)

Кратко, ясно , точно....едно мнение на добър политик, не отличен, добър да!, дори много добър на моменти! Би било добре да го дава по-често, за да може опитът му да продължава да работи за Родината!

Ахъ, той даде мандата на ДСП за правителство на великата тройна коалиция!!!!

Абе много ги е страх тия комуноиди от ГЕРБ, ДПС, АБВ и тем подобни от Радев!! Буда е бита карта, ама Радев не е изцапан с вашата корупция!

MNOGO TOCHNI DUMI NA PURVANKATA.A RADEFF CHE SI E BOKLUK E BOKLUK.OSTAVKA GNIDO

Ти защо разцепи БСП и направи нова партия ?Нали щеше да стоиш на задния ред и да даваш акъл?

Ти защо разцепи БСП и направи нова партия ?Нали щеше да стоиш на задния ред и да даваш акъл?

Човек трудно може да си представи по-гнусен и отблъскващ индивид от Гоце. Той, заедно със Симеон Сакск......, са с основно заслуга за тласкането на страната към олигархичен тип управление и предаването ѝ в ръцете на ченгетата от ВТБ. Този тип управление издигна за премиер една неграмотна криминална мутра, която разруши държавността и уби всяка надежда за нормалност и почтеност в обществото. Гоце и Сакскобургостски изършиха това предателство напълно съзнателно и целенасочено. Вечен позор!!!!

извинете, вие кой сте

Герб затри АБВ. Даже с тях започна, щото се поблазниха от властта и бяха коалиционен партньор на ГЕРБ в първия кабинет на тиквата. Гоце, ти толкова ли си прост да защитаваш тиквата или си толкова крадлив. Щото пък да не са и двете де.

Никакви преговори с тиквата и герб. Никакви. Първо оставка, после избори. След изборите ще се говори. Необходима е ревизия и на прехода и най-вече на това в последните години - на най-якото крадене в 13 вековната ни история. Ако герб след изборите са съгласни на ревизия ще се говори и с тях, ако не, никакви разговори. Съдебната система е гнила и не може да разследва обективно. ОСтавки. Първанов управлява с герб в първия мандат. Калфин беше социален министър. Не сме забравили. Патерици на герб.

Най-якото крадене е от 1944 година до към 1996 година- само "цуцане" на народа- то не бяха "доброволен труд в полза на БКП, КПСС и бла,бла,бла", то не бяха "доброволни ученически, комсомолски, студентски и отново бла, бла ,бла бригади", то не бяха ленински съботници, то не беше "доброволно носене на хартия, бутилки, билки и т.н от учениците", то не беше "доброволно самозадоволяване с отглеждането на домашни животни, зеленчуци и т.н" щото иначе ще ядеш на някои еди кво си, а и по магазините - нищо, то не беше "оцуцано" златото на България т.е дадено на СССР да бъде "пазено"?!?!?! - на два пъти...то не бяха рушвети, рушветчета, другари и другарки и техните другари и кръшкачи, и заводи на десетилетия от конкуренцията и външен дълг и , и, и ,и...те така

Е и какво. Щом при социализма е било зле, значи при герб може да е още по-зе, така ли да разбираме?

Ама си невежа и нищо не си разбрал/а. Иначе нямаше да плещиш тези глупости.

ДА БЕ СИГУРНО, ТОЙ ГРИПЕНА ТОЧНО ТОВА СИ МИСЛИ. ЩЕ ИМА БОРБА ЗА КОКЪЛА ДО ПОСЛЕДНО.

Грипена остави, кажи де са ефките бе гробарски миндил спукан. На двойна цена и никакви гои няма. Ще дойдат въоръжени като от времето на Втората световна. Никакво модерно въоръжение няма да имат. Няколкото хеликоптера, кото имаме също не са въоръжени. Те служат само за бягство на велможи, когатостане напечено. Ето това е итината тъпак. Грипена е по-добър за отбрана на страната, Ф16 е по-добтър за война с Русия. Някой Ф35 ще ги командва. Кво ти хваща кухата кратуна гробарска на тебе?

На лицето Му е изписано- пътник е. Остава Му една година. На 100%.

Кой те пита и кой ти иска съвета. Стой си там в забвение и си трай.

Преди изборите трябва да се оттегли.

Добре си беше замълчал защо трябваше да си доказваш подлагането на боко както направи преди години влизайки в управлението с него?????? Хората му искат оставката на мутрата сега а не след фалшименто поредните му избори и не им дреме какво ще прави след това, защото всичко ще зависи от реалните разследвания на гешефтите на кабинетите му.

Бат Жоро статуквото ревнува, че Радев ще успее ако направи партия, а той яко се осра със своята АБВ и пикаещия във фонтани в нея!

и двамата с радеффф са за боклука.

Хем е против правителството, хем то трябва да си изкара мандата. Хем е за Радев, хем не е. Единствено е сигурен, че ще има "2-ра вълна на коронавирус" хахаха.

Гоше я кажи колко престъпника, рецидивисти и убийци абмистира с Ангел Марин за 8 години = над 500 човека!!! Само за сравнение ще ти кажа, че за това време в САЩ, които са над 300 милиона няма и 100 човека абмистирани.Айде сега да сметнем парите под масата за тези убийци, които сте взели те са са пак сред хората на свобода и разбира се да продължават с престъпления!!!

Защо така всички бивши президенти са като оси срещу сегашния?! Както виждат, никой за нищо не ги споменава. Те каквото можаха, направиха!

Защото сегашният не е президент , а резиЛдент и много тъп.

Защото Радев не е подлога като предишните на Изпълнителната и това ги вбесява че са се подложили а сега са едно нищо с добри мангизи от нашия гръб ама никой не ги базари за нищо..

Всички сегашни не искат Радев да влиза в политиката, защото има най-голяма подкрепа и ще им развали статуквото. Ако Първанов смята, че президента няма място в политиката, защо тогава той направи партия?

Най-новият виц - Мунчо има подкрепа - да , от мафията и Русия.

Първанов за мен си остава един от най-уравновесените президенти. Много точни думи! Нито Борисов, нито Радев трябва да участват във властта. (За курнела не говоря, щото тя не е фактор). Крайно време е да се даде поле за изява на нови лица с нови идеи

Та ако не беше толкова ''уравновесен'' разбирай и така и вака дали щеше да има втори мандат??? Колко реално е бил уравновесен се видя какъв ''поток'' от хората отидоха в партията която направи, за да и се изплюе в суратя на БСП която го направи някаква фигура, че не го припознават вече като фактор след президентстването му

Ти беше ли в коалиция с ГЕРБ, другарю? Беше. Избирателят ще реши кой къде и как.

Нещо бъркаш! Първанов никога не е бил министър председател!

Типично по гербераски писане:((((( преписвай каквото ти кажат независимо че няма нищо общо с това под което е...

Ама солташака му Калфин от АБВ беше социален министър на тиквата в Боко 1.

Предполагам, че Радев е достатъчно разумен да не влиза в партийната политика. Първанов, вероятно, дава съвет, изхождайки от провала си с АБВ.

Че той влезе още с изборите и не е преставал да подкрепя БСП и копейкин.

Никой не ти цени мнението,защото то,всъщност не е твоето мнение.

и тоя партиен лилипут почна да се изказва, кой да кара влака

Оправя България.Биржоазните партии до 1944 г. доведоха България до 4 загубени войни и 37 процента територии.Та тази велика политическа класа остави активи за 5 млрд.долара. Комунизмът осигури 45, годишен мир и 141 млрд.долара активи. След 10 ноември прекръстиха капиталистическата буржоазия в демокрация, която е робпвладелска форма за управление на обществото. Тази демокрация за 30 г.ликвидира България

45 годишен мир + манифестация на децата под радиоактивния дъжд на 1ви май... България е една от най-засегнатите държави от Чернобилския инцидент – официално на 8мо място, но ако вземем предвид размера й, то сме на 3-4то място по засегната територия. А ако намерим начин да оценим реалните човешки поражения, то най-вероятно сме на първо място. Причината за това е престъпната политика на българската комунистическа партия, еквивалентна на умишлен геноцид. За периода 30 април – 2. май 1986-та радиационният фон над страната се увеличава няколко хиляди пъти, а ядреният облак достига територията ни на 1. Май. Българското население е държано в пълно неведение за случващото се, въпреки че аварията се случва 5 дни по-рано, въпреки че дори съветските медии имат официално съобщение за инцидента 3 дни по-рано, въпреки че Шведската академия на науките официално е обявила за опасността над Европа и е локализирала източникът на радиацията. В България, по причини които аз лично не мога да си обясня, хората не са предупредени, докато партийната номенклатура се запасява с всичко необходимо. Действията на същата тази номенклатура са не само престъпни, а практически малоумни. При положение, че цялата страна е под тоталитарен ботуш и няма и намек за възможни бунтове, протести или каквото и да е гражданско неподчинение; при положение, че не си ти виновен за случилото се, а се е случило бедствие в друга страна; при положение, че няма какво да губиш, то да си замълчиш и да не предупредиш населението да ограничи престоя си навън, да не яде замърсени продукти и да взема необходимите профилактични лекарства, това означава, че си абсолютен човешки изрод, морално банкрутирал, умствен деградант, перверзия на всякакви ценности и сатанинско зло в планетарен мащаб. Никакви оправдания нямат престъпниците от БКП за тези си действия! Знаели са много добре какво се случва и за тях, техните семейства, деца и приятели, се е направило всичко необходимо, за да не пострадат. УБО е изкупило цялото сухо мляко в страната, защото са знаели, че радиационните частици поразяват най-бързо млякото, защото се натрупват на най-широка площ в тревата, която животните пасат. Досетили са се да се запасят с незамърсено сухо мляко, а не са се досетили, че българските деца не си слагат млякото в кафето като тях, а го приемат като основна храна. Досетили са се да ядат консерви, а на обикновеният българин са му оставили да яде пресни салати (това е им е сезонът), които също както тревата, са едни от най-замърсените храни от радиацията. Забележете, никой не се е усетил в страната какво се случва, когато е изчезнало сухото мляко (все пак по това време постоянно нямаше нещо). Какво им е пречело, дори без да съобщават за причините, да изтеглят от пазара най-замърсените с радиация стоки?! Най-голямата демонстрация на цинизма и уродливата егоистична същност на тази престъпна шайка е, че на 1. май 1986, под радиационен дъжд те изкарват на манифестация хората, за да могат за пореден път да изиграят театъра колко много ги обича народа. Най-опасният момент при радиационното замърсяване е когато то слиза от атмосферата към почвата, т.е. когато от ядрения облак вали дъжд. И ти точно тогава да изкараш практически всички деца в страната да маршируват, за да може склеротиралия ти мозък да се самозалъгва, че си станал нещо повече от онзи крадец и мошеник на дребно, какъвто си бил преди 45 години…?

Само провалени политици да не дават съвети! Никой не ги пита,но те пак се опитват да са обект на внимание.

Той не е провелен политик, а историк! За разлика от всички други президенти достойно представяше България. Точно затова му спретнаха компромати. И на никого по тогавашните върхове не беше изгодно да обясни разликата между Първо, Второ, Трето, Четвърто, Пето и Шесто ГУ на ДС. Доносници са единствено тези от Шесто - какъвто е БББуда. Останалите са с мноооооооооого различни задачи във връзка с опазването на държавната граница, сигурност, интелектуална собственост и исторически ценности. Но невежите вярват на всякакви идиотизми. Защото е много лесно да вярваш. Четенето и разсъжденията обаче не са за всеки.

Някои от твоите колеги станаха милионери зад граница, като присвоиха парите на създадените задгранични дружества. Никой не ги потърси. Много добре запазиха "сигурност, интелектуална собственост и исторически ценности":))), всички за собствено ползване:)))

Браво Джоре, истински си... За да си го мерят с Теб, всички тия "любители на власт" първо трябва да се "самоимпийчнат" в собственото си съзнание и да тръгнат от нулата...

Гоше, ами ти защо направи партия и се опита пак да влезеш в политиката? Не успя, а сега мислиш, че и Радев няма да успее, а?

Първанов е пример за един разумен президент. Изказването му е точно навреме.

Как пък нито един бивш президент не си заслужи с достойнство привилегированите пенсии и имоти!

Не съм запомнил позитивно изявление на президента Радев.

А закон без Вето от Р. РАДЕВ имало ли е? То си е дежурно, да каже, че върши нещо.

Тези писания в услуга на някого, платил достатъчно на когото трябва ли наричаш закони?! Които са в чутовно противоречие с Конституцията ни?! Боже, не се смилявай над тях, защото не знаят какво вършат, но много добре знаят какво печелят!

Обаче Радев би станал перфектен погребален агент. Утре се очаква следващото му погребално слово.

От обиден другар. Гъста мъст до пълната победа! После? После ще го мислим, като настане утрето.

Продажниците се познават по това че хапят ръката която ги е хранила -Този на снимката е ярък пример

Гнусния характер на Гоце ,се изписал на сурата му