Натискът срещу Либия закъсня с години, обяви Първанов

Президентът Георги Първанов излезе с официална позиция по последното развитие на ситуацията в Либия.

Обратно в новината

Коментари - Натискът срещу Либия закъсня с години, обяви Първанов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Той даде преди 5 години на Саркоши и останалите нападатели нашите концесии в Либия заради освобождаването на сестрите, а сега - естествено "няма защо да участваме" - те отиват да си вземат нашето, а ние къв шъ го дъвим?

Вечеряли баба и дядо яхния, и както вечеряли, дядото станал и шибнал един шамар на бабата. -Што ма бииш, бе????? -Слушай, ма, кат те вземах навремето, ти што не беше честна, ма?????????? ХА-ХА-ХА

Президентът ни се изживява като медицинска сестра, а не като мъж президент.Невинността на въпросните сестрички не е на 100% доказана. Достатъчно много направиха за тях,няма нужда да продължават да ги размахват като знаме.

А някои изроди ще продължават да злословят срещу собствените си сънародници каквото и да стане, ако ще лично Кадафи да се отрече публично от комплота срещу България

Закъсняха, така ли? А що не разпореди на дипломатите ти де-се агенти да им го кажат по-рано бе, лицемер такъв? А на теб умника от..лов не ти остана време? Българският НАРОД закъсня да те махне теб завинаги ама нейсе!!!

По-спокойно, господа гербарий, оплюли сте целия форум, без въобще да сте прочели какво пише в статията! гербарий->коплексарий!

Да, трибунал ще има. Но срещу военопрестъпниците от САЩ и техните пудели

замислил се пък тоя картоф,за това колко нещастен бил либийският народ! ЛИЦЕМЕР ,не си вижда собвственият народ,ама гледа в чуждата паница.Понеже тук е Марионетка и не може да каже гък ще се изявява на вън ПАлЯчО

А гоце какво има в устата толкова години. че я отваря чак сега по темата?

Гоце се кани да атакува с всички сили. Но къде ли са армията, флотът, авиацията на главнокомандващия??

президента на сеñото каза че кадафи не е обесен на време

Закъсняхме и с тебе рубладжия, но все някога идва възмездието.

Я...Гоце ! Ма ти жюф ли си ва ...... ! Чекаме сега и мудрийй Боко да се изходи по въпроса .....

ха-ха. Та те не спират да се Изхождат от толкова години.То тая държава стана като градски кенеф от нашите управници

Г-н Президент,а не е ли малко късно вие да стигате до този извод?

Не само за Либия е закъснял....ами и за вас бандити

Пак не публикувате всички постинги срещу Президента на РъБъ. Особено по-интрлигентните и съдържащите компрометираща, но крита до сега, информация. Гешефти и далавери! Това е политиката по Гоцевски!

Когато Гоце беше само председател на "столетницата", агентите на иракския диктатор, Садам Хюсеин,намираха радушен прием във всички клубове на тази партия. Това не е било безплатно, както се разбра по-късно. Диктаторът си е плащал на комунистическата ни олигархия за "радушния" прием. Когато демократичната общност наложи ембарго на същия тиранин, българските комунисти и комунистическите тайни служби нарушаваха най-безкрупулно международните санкции. Същото беше и съссръбския сатрап, Милошевич. Въпреки, че ако можеше, Милошевич със същия съдизъм щеше да избива и българския народ, както това направи със собствения си. Това с комунистите! Интернационалисти! По-точно смятат, че парите не миришат, дори когато са оплискани с кръвта на милиони жертви!

Както винаги нищо не казва с това изявление.

Hемахте ли снимка от трети клас да му изкарате?

Вие г-н президент, защо се изказват от позицията на Русия? Цял свят знае, че Русия продължава да няма грам демокрация, че гради някакъв вид олигархичен капитализъм- куче марка. За това и Европа се отвращава от политическата система на Русия. Аз също не я обичам, макар да харесвам руския народ и руската култура, смятам го за най-толерантния в света, но предпочитам да съм далече от нея. Не съжалявате ли руския народ, че всяка година 1 милион млади хора напускат Русия от невъзможност да живеят в нейната страшна корупция и невъзможността да се прави честен бизнес ?

Еба ти "п"резидента.... Срам ме е за това чучуло...

Обърши си лигавника, огледай се и тогава си напиши гербаджийското домашно!

Тоя помияр доносник е президент само за няколко опростяли дъртака , последни подръжници на умиращата партийка БКП/бсп/ За всички останали е едно посмещище с килийно историко - комунистическо основно образование Но пък ако сега го затворим при маймуните в зооологическата градини , ще си паснат напълно по интелект , макар , че няколко от тях ще бъдат с класи пред пропадналият доносник

Aко беше започнал ти преди години, сега да си oще по-велик! Hо не е късно! Mожеш да се изкажеш против аец белене!

Гоце, Гоце много си прост, по добре замълчи и си ходи на село!

и там не го искат доносника

"Русия съжалява за въоръжената интервенция на външни сили в Либия" Гоце, играй по-убедително, че ще има уволнявка!

Сетил се г-н Първанов да се изказва за Либия и демокрацията след дъжд качулка. В същото време в съседство е публикувана друга статия със заглавие "Уикилийкс: БГ мафията е финансирала политици" , нещо не ви чуваме да се произнесете по въпроса?

...си,бре агент Гоце! Обществена такна е,че всички комунисти и всички ченгета на ДС стискахте палци Муамар Кадафи да успее. Искаше ви се някой тиранин да даде "урок" на демократичните държави. Вие сте про-форма съюзници на Запада. А всъщност сте си същите тирани като Кадафи. Сърцето ви е в Москва, а парите и имотите ви са на Запад. На Запад е по сигурно, заото има неприкосновеност на собствеността и личността. А на Изток съществува истински произвол над личността и собствеността. И това е точно благодарение на такива ТОТАЛИТАРНИ копелета като тебе!

ти затова ли си тука измет такава, че да те поизмета тогава...

Първанов, Барак Обама предупреди света, да не допуска в Либия да се повторят, събитията от България! Първанов, за кои събития говори президента на щатите, че да плаши света с нас? Защо не го попитате като колеги и после да споделите събитието с нас и медиите?

УМНО МНОГО УМНО ИЗКАЗВАНЕ

само там не е ходил на лов тоз турист,излезе ни по-скъпо от космически турист

Този некомпетентен посерко до кога ще се изказва по теми, чужди за него? В същност, кой го пита?

Васка, а на тебе, кой ти чете коментара и изобщо, защо съществуват фаш..тите по света?

Боли ли те за пропадналият доносник , той отдавна е политически труп , без никакво значение за никой освен пропадналите доносници , като него

Режимът на Кадафи трябва да бъде свален от власт, а самият той и неговият кабинет - арестувани и съдени от военен трибунал, както навремето бяха съдени хитлеристките военнопрестъпници! Пряка военна намеса да се използува само в краен случай, когато всички други средства не дават резултат, понеже при нея са неизбежни жертвите сред цивилното население!... Може да се приложи например дипломатическа и финансова изолация на неговия режим, а в същото време - всестранна хуманитарна помощ за цивилното население! Обикновените либийци не са виновни за неговите престъпления и не трябва да страдат заради него!

дребосък, кой те излъга, че си биг???

Беден човек и паднал от власт ,нямат приятели.

Що пари излапа и ко-от време на време монолози по медийте

Гоце от това изявление, ако не бяхя ударили французите...!?!?

Нищо положително не си направил по време на мандата си,освен мръсотии-награди друг доносник с орден "Стара планина"-Доган!

Ми той и Кадафито е носител на "Стара планина"...

Брей, за пръв път да се съглася с позицията на Първанов. Слушам и не вярвам на ушите си. Все едно говори десен политик.

Комунистичско мекере

Мръсен доносник...гади ми се от тебе

Както в повечето случаи - Президентът и сега е прав.

Щом и Гоцето приятеля на всички диктатори го отписа - гадафито няма щансове

Гоце, Гоце...мълчи си бе, не си много умен.

първанката от всичко прави PR. еи тая нема равен. голем смех :))))

не е смех, а Президент дето знае какво да прави, не да почва сега да се учи.