Първанов отказа да подпише за посланиците

Президентът Георги Първанов е върнал проекторешението на правителството за отзоваването на българските посланици в САЩ и Турция, съобщи Фокус.

Обратно в новината

Коментари - Първанов отказа да подпише за посланиците | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и всичко зопочва от САЩ. Спомнете си лошия човешки материал. Спомнете си Лила Георгиева по гол гъз. Всичко следва естествиния си ход

Хора,които не живеят в България нямат никакво право да гласуват,защото после не сърбат попарата на управляващите.Да живее една година минимум в България и тогава да гласува за когото си иска.Никакви секции в чужбина - никъде !!!

Г-жо Желева, опитайте чрез Красьо - черничкия, може пък да успеете.

Не съм ти фен, даже никак! Но този път си АБСОЛЮТНО ПРАВ!!!

Наистина ти идва да се разпллачеш. Представете си: чистачката изхвърлила документите. Ако не беше толкова тъжно, щеше да е безкрайно смешно. Това е обяснението на един ПОСЛАНИК. Който е отговорен за всичко, което става в посолството му. Но всъщност това, с бюлетините, е най-малкото престъпление на посланика с кадифената усмивка Лъчезар Петков. Срещу него вече бяха повдигнати други обвинения, още преди заминаването му като посланик в САЩ. Тогава му се размина, под политическия чадър, сега пак ще му се размине.

aman ot besepari

zashto prizidenta mal4a 4 godini dokato v darjavata se razvajdashe anarhiq i korupciq, koqto unishtoji bulgarskata ikonomika, a sega PRE4I NA PRAVITELSTVOTO? Ne mu li beshe qsno, 4e bsp laje za krizata i q zadalbo4ava??? dva pati glasuvah za bsp i parvanov, no nikoga pove4e i dano horata sa se osaznali nai- posle. A te izobshto dali shte sa v sledvashtiq parlament

А какви смята да сложи Борисов на мястото на тези посланици? Някои негови послушковци или Дянков и Цветанов? Само тези от познатите ни герберски имена не са си сменили дръжността от 5.07.09 г. до сега. Другите му любимки през месец са на нова длъжност. Какво да очакваме? С какво Бойко ще ни изненанда?

За пръв път разбрах, че имаме президент. Браво!

Браво на Президента! Аман от малоумници! Реве ми се хора, честно, като виждам какво става...как Бойко няма срам и спирачка да се изживява като върховен вожд! Сигурна съм, че всички тези, които сега му лижете гз догодина ще говорите за него така, както сега за Станишев! Прост народ, прост...Жалко!

Истината е,че не трябва да има никакви секции в чужбина. Който не живее тук да няма право на глас. Че отде наде разни полуграмотни миячи на паници и пр. тъпанари в САЩ ще влияят на изборните резултати? За резняците в Турция пък да не говорим...Нещастна история!

Ето това е добър пример за работна дейност на Гоце, когато не е на екскурзия в чужбина. :D

Чета ви недомислиците тук, и направо ми иде да се разплача... Ей, ама не случайно старите и мъдри хора са го казали: ПРОСТ НАРОД- СЛАБА ДЪРЖАВА! Как може да се гушкате в тоя мръшляк- Първанов, дето е бил в ДС и е писал против бащите и майките ви бре? Как може да сте толкова късогледи и да не виждате каква пионка е тоя , ама си придава някаква важност.. Как може да забравяте какви ги осраха партията на другаря ви Гоце? Как може да подкрепяте тея, които до вчера ви доиха? Наистина май вече тоя народ никога няма да съумее да прогледне и със силен шут да изрита боклука БСП, и всичките им разклонения. Само ще си ревете стачкувайки като магарета по улиците, или гарите, щото те нали си приеха закона за манифестажиите и протестите, и трябва да знаете, че нямате право да протестирате пред обществено значими сгради.... Да са ви честити и Първанов, и неговите зверове, дето дано да не иде момента да дойдат на власт, че тогава съвсем ще ви ОГЛОЗГАТ.. Селяци прости..

Първанов е за доживотен затвор само защото даде орден Стара планина на Амед Доган. Естествено трябва да се добавят и 5 години заради убийството на защитен животински вид.

Първанов остана единственото препяствие пред очертаващата се диктатура.

Казват, че навремето съ-гражданинът (в по-общ смисъл) на господина бил бил наистина умело-жонглиращ с въпросите вън от България .... но после позабравил що е род и родина .

На агент Гоце не му е мястото в президенството. Народе вдигай се да го изхвърлим от там и нови извънредни президентски избори. Не чакай ББ да ни нареди.

Най-после един държавник в тази изпростяла България! Не може да се отзовава посланик, защото чистачката изхвърлила торбите с бюлетини. Ако се върви по тази линия, трябва да се уволни и външната министърка, която вместо да си гледа рабтата гастролира като певица или танц'орка!

Да, най-после някой да се опълчи на тази диктатура от некадъни боклуци. Тази зъбла външна мин. да спре да се перчи, че излага цяла България!

колко е смел ихихихихиихихиххихих

Браво на Доцента

жоре,време е за път.

Защо ще ги сменя ?Вършили са си работата хората а това ,че се разнесе вонята ,те не са виновни.Редно е да ги превика по тихичко като се послегне пушилката и да им даде по един Стара планина за понесеното безпокойство а и защото са имали проблеми изпълнявайки стриктно разпорежданията на ухо не ,че и сега не им пазят местенца в приятелския бизнес.

ГОШЕ ТИ СИ НАЙ ДОБРИЯ ХАХХХАХАХХАХАХАХАХХА

по принцип съм за отзоваването на двамата посланници, но ме кефи какво готино и точно определение си направил на госпожа Фернандел хихихи ха ха ха:))))

Столетницата не се дава лесно, брейййй. Рита и хапе бабичката!

ЗА ДОБРЕ СВЪРШЕНАТА РАБОТА ,ПРЕЗИДЕНТЪТ ДА ПОЗДРАВИ НА ТУРСКИ ЕЗИК И ДА НАГРАДИ ПОСЛАННИЦИТЕ С ОРДЕН СТАРА ПЛАНИНА .

Първанов е доказал,че държи посланниците да са честни хора и с добро психическо здраве.Например Никола Филчев,когато го назначи за посланик в Казахстан.

Браво президенте сритай ги тези постни пици!!!

Никъде не е казано че словото Борисово е единственото вярно. Да го духат пенсионерите.Явно на Борисов са му се изчерпили личните средства с които плаща масрафите на държавата и сега няма да даде и за пенсионерите. Какво става, явно да управляваш не е като само да критикуваш.Умения се искат и скоро балонът ще се спука. Лошото е че вече наистина няма алтернатива. По-добре всички да напускат държавата и да останат на ББ хората ама кой ще работи за да могат да го рекетират.

Бракониерът настъпи мотиката

Не стана ли ясно вече, че президентската институция е излишна. Само разходи и салтанати. Вярно, че тоя селски шмекер, Първанов, съвсем я орезили, но такова животно, като нашето президенство, нема. Промяна на конституцията и... спестени пари за избори, за заплати на нищо неправещи експерти и тем подобни, за безцелни екскурзии на Първанко и сие, и свободна хубава сграда в центъра на София. Нека управляващите добре да си помислят. Кое все пак е по-добре за държавата.

Изборите в чужбина бяха манипулирани. Гласувах в чужбина и видях ,как няма никаква защита срещу повторно гласуване. Пропускът е беше толкова голям ,че няма няма как да е случаен. Посланниците може и да имат вина, но основната вина е на другарите от ЦИК. Те трябва да бъдат разследвани за манипулация.....

Ееее,ама още не са си приключили мисията нашите хора посланници ...нали идват президенстки избори ,трябва да ги манипулират и в Турция и в САЩ .Тъкмо наптрупаха опит ..

браво на президента ,човек който мисли с главата си а не с гъза каквито за ББ и обкръжението му . Тия вместо да се занимават с други работи гледат да сменят всички които не са от ГЕРБ .Бойко ченгето да каже с какво и как че се отопляват хората ,кога икономиката ще се оправи и ще има работа за всички ,вместо за закриват болници и поликлиники да намери пари за здравеопазването ,да излезе и да каже как и какво мисли за стандарта на живота на хората в тая страна .По преди изборите беше много лесно като се обещаваха някои работи а сега да го види народа .Къде у него толкоз акъл и кадърност ,чобанина си остава чобанин ако ще и на луната да го качат.

mai nazrqva bunt s/u lovdjiqta-ostavete turista da si vqrva 4e e nqkoimalko mu ostana i otiva na buni6teto pri buzdugan i o4ilatko

Да се сменят всички посланици агенти и доносници, няма нижда България да бъде представяна от такава сган, защо имаме посолства в държави които нямат икономически отношения с нас. Комунистите са ги назначили и за това трябва да се изчистим от тези подлоги. Как може един такъв доностник да представя милата ни родина.

С този негативизъм ,който изразявате по всякакъв въпрос независимо на каква тема, просто няма да ни бъде като народ. Не бъдете толкова крайни . Всеки има право на мнение нали затова сме демократична страна .

Ясно, искат да заемат отговорни места, специално в АМЕРИКА, независимо от закона, просто върви захват... а потом ...боже пази България.

i na tozi shte mu doide vremeto....nikoi ne iska socialisti da sa na vlast....vizhdate rezultata...

ТЕ СА НА ВСЕКИ КИЛОМЕТЪР.

Работата става ДЕБЕЛА. Явно е , че БСП и сателитите и са в агония , а Първанов е последното дишащо парцелче от белите дробове на организма. Но според мен идва краят. Това е по-скоро конвулсивно и некотролируемо изказване , отколкото сериозен акт на мозъчна дейност. Нека да питат Гоце какво мисли , а не Първанов.

Гоце Гоце Гоце.Почти всички драскачи тук сте най обикновени малоумници.Чули сте от някъде нещо и си го повтаряте потретяте само и само да не мълчите.И да си показвате простотията.То Виденов ви бе виновен Костов царя Станишев Доган и май всички без изключение.Виновни са ви празните тикви който разнасяте и използвате за закачалка на шапките си.Вас който не е решил той не ви е управлявал и манипулирал а сте и много едно 90%.Заради такива като вас стадо долно страдаме и ние мислещите.Продължава да хленчите и да си врете главите в задниците ТОЙ Бате Бойко ще ви ОПРАВИ...без вазелин.След време и него по същия начин ще го оплювате и така ще си продължава всичко....

че ще му резнат бюджета за следващата година(ако не са го направили вече:))

Браво Първанов! Натрии им простите физиономии на нискочелите гербери. Много голяма лъжица е за техните уста - управлението и посланничеството. Не може всичко което си помислят да е тяхно. Без друго в цялата страна е започнала такава чистка и подмяна на всички нива със свои хора /макар и некадърни/, че не ми се мисли докъде ще стигнат. Къде са масите които гласуваха за тях и съответно бяха употребени. Стачкувайте, защо сега си мълчите - без заплати, пенсии, социални помощи и други придобивки.

Време е да се прегледат тия доносници по посолствата, защото повечето са едни партиини апаратчици които са назначени от червените боклуци по някакви заслуги. Не могат такива хора които са се впили във власта като паразити да представят България. Имам пресен случай как камен вличков ми иска процент за да ми помогнел да си извадя бизнес виза. Такива отрепки които лежат като кърлежи по посолствата и си спрягат коктеили и фиести в държави където България няма търговски отношения е престъпление към народа в тези кризисни времена. Да се проверят до дупка всички такива лицемери и подлоги-агенти завъшили руската школа. Да се даде път на млади и способни хора.

абе прсотите милиционери що си мислят че като ПРЕЛОЖАТ и работата им е опечена??? това да не ти е пазарът да събираш рекет ???

ПОЗДРАВЯВАМЕ - ПРЕЗИДЕНТА ПЪРВАНОВ , г-н ИВАЙЛО КАЛФИН , ДПС и ВСИЧКИ КОРУМПИРАНИ , СЪДИЙ , ПРОКУРОРИ , ДОЗНАТЕЛИ , СЛЕДОВАТЕЛИ , ПОЛИЦАЙ и ФИНАНСОВИ РЕВИЗОРИ!

ми то си беше ясно ама госпожа Фернандел само цвили и се върти около Боко ...ми сиа кво ши праят??? да не сменят президента?

Комунистът си остава комунист. Той не работи за родината, а за партийния секретар! Не се интересува от интересите на българите и на България.