Президентски намек към Дянков: Високомерието не е най-добрият тон

В петък ще обявя своите виждания за приоритетните мерки в усилията ни да излезем от кризата, каза в Пловдив президентът Георги Първанов.

Обратно в новината

Коментари - Президентски намек към Дянков: Високомерието не е най-добрият тон | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Наистина се замислям, за кого работи този Дянков,за себе си да ,но едва ли за България. За кои ли се мислят тези самозванци .Той бил това ,той бил онова,той завършил това,той работил това. Всички го разбрахме. Но едно е ясно шило в торба не стой,така че ще поживеем и ще видим. Като е толкова учен и образован, това ли му е възпитанието,това ли му е езикът с който е контактувал на запад. Първанов може да е всякакъв,но г-н Дяков не може да му стъпи на малкия пръст по възпитание и дипломация. Г-н Дяков не летете толкова високо ,защото падането боли. Ако сте дошли да работите го покажете-стига хленчене и оправдания. А тоталитарния подход Вие всички го отрекохте пък сега се мъчите да го ползвате. Едва ли там от където идвате е така. Или там като чиновник това Ви е липсвало ,а тук може всичко. Какво ли Ви боли, тук сте за да получавате,а не да давате. Нали знаете откъдето жената от там и родата. За съжаление всички вемате и бягате,затова сме на това дередже.............

Извинете, че се намесвам. Не ми плащат, честно. Само две цифри: президентските избори са били при активност около 40%, а сегашните парламентарни - около 60%. По каква математика ги сметнахте, че разликата е четири пъти?

А аз ти припомням, че новото правителство беше избрано на всенародни избори за парламент с 4 пъти по-висока активност от тази на президенстките избори. Демек е четири пъти повече на народа :) Аман от платени публиканти. Дяков върши чудесна работа и всеки, който вдява от икономика го разбира.

Колкото и да се надува Симеон Дянков си е просто едно селянче. Може и да е не знам какъв, но съвършено не може да се държи като човек, да комуникира с хора. Явно е някакъв абсолютен комплексар, щом идва тука и почва да се надува. А резултатите са посредствени.

г-н президент,не падайте на нивото на тези лайняри.каквито са те такива са им и избраниците.оставете ги и им гледайте сеира

Чета коментарите ви и се ужасявам. Как за някакви си 20 години се пръкнаха толкова много простаци в България.

Ох колко сте прави! Пълно е с примери за същества, които някак си са изкретали в чужбина и си мислят, че това им дава право да си избиват комплексите като се върнат тук... Жалки твари от рода на тоя дето по една случайност стана финансов министър... Жална ни майка: какви хора ни управляват!

SUUUUUPER SI KREMENA....KARTISH MIVKI,BAAAHHH TI I TALANTA SI ,MA KUTCKO

kato ne ti otarva PARVANOV PRAV TI PAT DO MOSCWA BEZ OBRATNO..TAM SI KOMANDVAJ ,TAM SI PEY,BELKIM TE CHUJAT...VREMETO TI MINA,NOMERATA NE NA NAS ......

Мисля, че коментарът Ви изчерпва всичко. Крайно време е да се разбере, че не всеки, които е взел диплома в чужбина и/или е работил в пристижна фирма или институция на запад е синоним на качествен ЧОВЕК и ПРОФЕСИОНАЛИСТ. Примери в практиката колкото искате- дори само в НДСВ.

Права си, че българската икономика ще се оправи от крадци на 2 милиарда и половина от българското здравеопазване в полза на МВФ. То от жени като теб, с най -древна професия какво ли друго мнение може да се очаква? Мненията на Околовръстничките са все такива!

Защо президента не си гледа работата. В криза сме, къде е тръгнал до Турция с държавни пари да гледа баскетбола и на кого платихте, толкова често да Ви дават неприятната физионобия. Бяхте ми симпатичен, но с това, как купихте турските гласове и продадохте държавата ни на всяка цена да станете президент ми станахте антипатичен. Моля Ви, по-малко се показвайте и обаждайте. Тъкмо нещата тръгнаха....

Visoko ovajavani g-n prez.PARVANOF,2005 sme te posreshtali v ST ZAG kogato ti preriaza lentata na novata shkola po izobr.izskustvu i kogato padna varhu glavata ti portreta na VAN DAIK...togava as biah obliakanata faf narodna nusia i s bakar4e voda....daje as ti o IZLIAH na glavata vodata za da se svestish ot udara ....togava ti kato me zagovori -bila sam hubava,bila sam liceto na kitna trakia i snagata mi bila katu na tupola.....SIGA uba4e shi sa zastapa za SIMION DIANKOF--as mi e iaasnu 4i toi kato GERBADJIA ni ti e bash pu fkosa-no toi e idin IUPI i FAF NEW YORG e nau4il taz materia opstoinu i siga shi zapretni rakavi da vadi vashliasalia ot nimotia NASH MOI i VASH ,g-n PARVANOF NAROT ot BIDNOTIATA.....AS KATO ZAMOJNA balgarka ZASZTAVAM ZAT GERB i BOIKO i NI MI E pu FKUSA DA SA UDRIA PU IMIDJA NA TAKAF IDIN VAZPITAN i UGROMNU UBRAZOVAN MENISTAR-DIANKOV

ааа, пак ли тоя! гоце, умри, света освободи!

Какво работят хората не се знае, но до сега само лайна са произвели! Господинът ви Дянков се хвана на тънката въдица и призна, че въведеният от предната правителство Плосък данък е нещо перфектно, а подоходният данък е малоумно! А да го видим сега накъде ще мърда от високата си оценката за управлението на БСП? Е, тоя си е заслужавал да бъде подарен на най ББ за министър!!! И двамата са Тикви недозрели!

Вие как усетихте кризата по време на предишното правителство? Останахте без работа ли, или ви изгоряха спестяванията в банката или не си направихте ремонт, или не увеличиха пенсиите на родителите Ви? В България кризата тепърва ще се усеща осезаемо и тежко ни, защото сегашното правителство хал хабер няма какво да прави.

Припомням ви, че Първанов е легитимно избран от народа българсики Президент. Избран на преки, всенародни избори. Избран на първи тур , с огромно мнозинство от следващите претенденти. Дянков е никому неизвестен чиновник от Световната банка. Назначен от ББ, редом с още 15 такива световни неизвестници. Назначен с една - единствена цел - да изгори като бушон при първата икономическа неудача на правителството. Харесва ли ни или не г-н Президента, това няма значение. Мислим ли , че Дянков е икономически гений, и това няма значение. Един министър не би трябвало да си позволи такъв тон по отношение на Президента си.

КРИВИЯ ПИЙНИ ЕДНО ЧЕ ДА СЕ ИЗПРАВИШ САМО ГЛУПОСТИ ПИШЕШ НО ТО НАЛИ СИ КРИВ ПРАВО НЕ МОЖЕШ ДА ПИШЕШ.

Пак показа на чалгарите по-висока култура и дипломатичност. Все пак си президент и браво, че не падна на нивото на простаците, незнам по каква причина станали министри. Тях народа не ги е избрал директно, дори и министър-председател се уплаши от изборите и не се яви и за такъв бе назначен. ПРОСТИ СА ПО РОЖДЕНИЕ.

хен имало единомислие , хем имало полемика- когато както му отърва на агент гоце

Това, че се твърди и иска да се работи единно за доброто бъдеще на България, е похвално (макар и малко учудващо след историите от последните години) . Колкото до тона, който се наложи в обществените прояви на нашите ключови фигури напоследък освен очевидно да има своето основание, е задължитело да бъде грижливо редактиран (и да се избягват всякакви дву-и-повече смислици, както и жаргонни изрази на файтонджии от Централна Гара през 30те на миналия век) . Изследване, за което се твърди че е академично по дефиниция е за идеалния/научен свят ..... а за момента имаме необходимост от реално приложима в днешния ден на страната ни програма ясна, контролируема и задължително осъвременявана систематично (след влизането й в действие). Дано не се окаже, че отново са раздавани бюджетни пари на добре известни отличници .... които отново просто да показват чинопреклонност към сегашните управители на нашите земи от древноста (оттатък Черно Море) .

Гоце е много загрижен, но сега , а преди се усмихваше и хомосексуален поглед и ръкопляскаше на кражбите на неговото правителство.

Двама комунист се карат. Е и? Пак ни отвличат вниманието с много приказки. А дела кога?

А ти си Гоце!

Г-н Първанов Вашите антикризисни мерки трябваше да ги кажете на коалицията, а сега просто не трябва да пречите!Оставете хората да работят!

Господин Президент, първо - Българската икономика няма да се оправи от разни професори получили титлите си благодарение на партийната си книжка, доносите в ДС, които цял живот са дремели в БАН, нищо не разбират от икономика, но ако кифлата сутрин не им каже добро утро професоре им се разваля целия ден! Второ - защо тези мерки не предприехте по време на управлението на създадената и покровителствена от вас тройна коалиция?! Много странно, когато целия свят беше в криза, управляващите с вашата благословия харчеха държавния излишик, че даже и са в преразход! Трето - народа ви показа, че не ви иска Оставете работещите в сферата на икономиката да оправят страната. а не да говорят с назубрени от комунизма фрази. Как някой който е станал професор по икономика - при плановата никаква икономика на комунизма, ще разбира от пазарна такава, това аз не мога да разбера! ПРЕСТАНЕТЕ ДА СИ ПРАВИТЕ ПР-акции, няма да ви преизберем!

Вместо да наведе глава и да се срамува, този нахалник продължава да учи другите, как да извадят България от блатото, в която той и неговата партия я вкараха.

Не прави чест на някакъв вносен касиер или брокер, все едно, с гласче на кастрат, да употребява подобен език! Чухме многоумните му съждения, ясно чии интереси ще брани, не нашите, във всеки случай, но той затова е и поставен. Да, Милен Велчев-, обзаведен с нови лозунги за ... светло бъдеще. Смееееех.

Интересувам се как Вицепрезидента помага на Президента Първанов.Въпреки критиките които отправяте не забравяйте че това са мъже на ЧЕСТА.

ами простако,ще гледаме гоци със захлас/защото се пише със преди З/кого да гледаме тъпанара ти Дянков ли.е ,поне се убедих,че всички които плюете Първанов са неграмотни и тъпи .това ме изпълва с гордост,че наистина защитниците на Първанов са с високо ниво.

Прав е Гоце, ма да си оди НЕМЕДЛЕННО !

Във време на икономическа криза най-добрата инвестиция е в образованието. Нагъл сиии! Когато учителките протестираха срещу бездействието на твоето правителство и искаха инвестиции в образованието, всички се криехте в кабинетите и се правехте, че не ги забелязвате. Тогава не се ли сети, коя е най-добрата инвестиция? Не се ли замисли, какво кара тези жени да се строяват всеки ден под прозорците на президентството?! Ааа, сетих се! Чакали сте да се заформи световна икономическа криза и да изберем някакво ново провителство, за да се спре орязването на бюджета за образованието. Както и да го погледнем и това изказване на президента е крайно тъпо.

Г-НЕ,ПЪРВО СЕ НАУЧИ ДА ПИШЕШ НЕВЕЖА СВИНЯ,А ТОГАВА ПРАЩАЙ УМНИТЕ КАТО ПЪРВАНОВ ПРИ БРАТУШКИТЕ.ТОЙ НАВСЯКЪДЕ ЩЕ СЕ ОПРАВИ АМИ ТИ СИ МИСЛИ,ЧЕ СИ НЕГРАМОТЕН И ТЪП.АКО ИМАШЕ ПО-МАЛКО КАТО ТЕБ В ТАЗИ ДЪРЖАВ ЩЕШЕ ДА Е КИТКА.

Ако масата от тия, дето пишат тук коментарите си, са нормални, то аз предпочитам да съм луд! Все съм мислил, че българският народ е станал емоционално и психически нестабилен, но като гледам какъв език използват маса хора, направо е трагично положението. Щом не можете да търпите чуждо мнение - в случая това на президента, значи вие най-малкото имате правото да сте защитници на демокрацията. Не сте интересни, а направо е ужасно това, което става.

Ох, как ми се иска да бъркам, ама ще мине не много време и дори и най-големите сегашни блюдолизци ще разберат, че Първанов, че и Станишев са били по-добрите политици за България. Да! А, на бас!

не може този който е една от причините за кризата, да дава акъл как да излезем от кризата !

Гоце - Първанов се е развихрил поради простата причина, че остана единствената трибуна и възможна защита, на принципа чадър, за всички безродни изроди съсипали и ограбили държавата , но няма да му мине номера , най- много на народа окончателно да му писне и да му бие шута с инпийчмънт!

След пълното компрометиране да даваш акъл е пълно безочие.

МК, жалко, че не си чул нищо от президента досега, явно си си бил заврял главата в задника. Или може би ще кажещ, че е случайност дето саго избрали два пъти. И моля спестете ми обобщения от типа - ами то тройната коалиция са дупе и гащи и прочие празни приказки. Ами ти, тт, ще те питам как ще преживееш тая зима, защото кризата току-що кацна в българско. Досега криза имаше на запад, сега кризата удря Русия и целия изток и нас в това число. Президентът не е една година назад, просто ориентацията на икономиката ни е такава, че досега не усетихме нищо особено от кризата - нови коли, нови строежи, заведенията пълни целоседмично, бум на раждаемостта и прочие. През есента на 2007 министър Орешарски каза, че 2008 ще е тежка, но това, което ни чака 2009 и най-вече 2010, ще ни върне напълно усещането за реалност. Но вероятно МК е проспал и това, както и всичко останало, което се случва последните 10 години, а то драги ми сафорумци е приемственост. Приемствеността в политиката в България е установена вече и колкото и да сменяме правителства и да плюеме на различни нива резки смени на посоката няма да има повече. Това е така, защото се вдигна стандарта - последните 5-6 години се наливаха милиарди инвестиции, а парите, драги, идват с условия, а условията, за разлика от провителствата не се променят на 4 години. Така и ББ - замразяваме Белене, тръбите и всичко направено досега, но чуйте каква песен се пее в момента. Не си правете труда да ме оборвате и да ме плюете - нищо ново няма да може да напишете - толкова сте скучни изобщо. Чел съм всичко, на което сте способни в дир и то по няколко пъти и не мисля, че ще се впечатля. По-добре повече мислете, вместо само да плюете.

Първанов увеличи задкулистно правомощията си ..в-к.Дневник AL :::)))))) Историч погледнато , комунистите САМО в това са се обучавали-задкулис на тъмно,тайно и конспиративно да увеличават властта си.:).Вродено им е ..Като тъмна и никъде не можещи да спечелят властта с ИЗБОРИ, партия..:)) Е, отвреме навреме-печелят тук-там-но пак купувайки и печелейки с популизъм гласове.. Гоце , след 3 месца лежане в Евксиноград-не е по- различен..КАКВО друго може да прави с ограничения си интелект ? С турци и комунисти- да назначава висш съдебен съвет или главен прокурор, да стане онбашия на руските агенти у нас,да ползва мангизите или пази от пандиза своите си хора, да оглави тук и там ДС-октопода, да лъже старите баби-по комунистически, да наизустява текстове в отчаян опит да покаже Ентелект,да има генерали зад гърба си -защото това е традиция за демократичния комунизАм- защото без армия-току виж им взели властта, като някакъв си профсъюз в Полша..:))Власта им трябва да е НАВСЯКЪДЕ- в светия синод, радио и телевизия, вестници и футбол..:)) Изобщо нищо ново, когато става думна за ВЛАСТ и КОМУНИСТ от ДС..:))) ГОЦЕ, кога ще си намериш някой Медведев и после пак да си ??..Няма да стане , Гоце..:)) Повече демократични традиций имаме , от любимата ти Империя на ЗЛОТОНе се напъвай,лежи на плажа, ходи на волейбол,пии кафе с Доган- длъжен си му, викай отвреме на време чучелата- Велчев и Груев-на върховния съд, отвреме на време напиши и Некои сАображения за развитието на .. ТОВА и толкова можете , ДС- боклуците..:)) ЗА ДРУГО- требе и акълА той е в дефицит, в червените ви глАви:)))

Пълна енциклопедия!Ломонос в кухнята,рецепти предлага,а не пита дали някой ги иска.След толкова много провали на партията му и негови такива,би трябвало да даде обет за мълчание и да поиска прошка.

Република България е Парламентарна Република не Президентска , яснооо !!!!

Всички дето лаят срещу президента са способни на всякакви противозаконни агресивни действия! Между впрочем един от тях го доказа, като отвлече автобус! ---

най-добрият политик-е г-н Първанов! Не му прави чест на Дянков да си служи с думи които не са за министри!Дано да прочетат там където е работил и да разберат какъв кадър са имали и са се отървали!

След 4 години ще ви се струва истинско чудо, че сте успели да прескочите прага за влизане в парламента! Това не е крилата фраза, съжелявам. Просто ви чета, следя мислите ви и си вадя изводи как сте устроени. Не усещате как сами се закопавате. Вие сте грешка!!! Тумор!!!

ГОЦЕ ДА ПОМИСЛИ ЗА ИЗХОД ОТ ПРЕЗИДЕНТСТВОТО

точно,когат автобуса на българската държава зе че тръгна в някаква посока по различна от комунистическата през последните години и кондутора(президента да пърди през пет минути белким слезнат и тия дето са останали дасе возят само хора с парийни билети и запушени носове,но наближава спирка(избори) и ще свалиме кондуктора със шут

Няма ли някой съветник да обясни на Гоце принципите на разделението на властите.

Първанов се изкара по-умен от 30 бр. професори..Можел да спори и с тях..Ей,това самочувствие,ех този д-р по философия - комунистически водач.Що не вземе да отиде на лов-откриха вече ловния сезон тази година.Забрави какво прави миналата година по това време.Има го документирано със снимков материал.

От агент Гоце , освен чадъри на бандити , ордени на безродници и празни приказки , някой да е видял нещо друго?