Първанов поиска консенсус за европолитиката

Президентът Георги Първанов каза в началото на заседанието на КСНС, че темата на срещата днес е избрана, защото трябва да се реализира в конкретни мерки консенсусното разбиране за европейското развитие на България.

Обратно в новината

Коментари - Първанов поиска консенсус за европолитиката | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо ни запознавате само с това което е казал Президента и г-нСтанишев.И накрая една забележк на г-н Дянков. Питам първите двама ли ще изпълняват консенсусните решения или правителството на г-н Борисов. А за него няма ни вест ни кост!?!

сега просто е момента да се направят на загрижени. едва ли ще мине пред биби този театър..

Ами то и министър Дянков се изказва похвално за работата на Станишевото Правителство! Нали това Правителство въведе плоския данък, който така влюбено се защитава от Симеон Дянков? Защо ли го наричат ХЕР Флик?

червена маймунке, щом тема с Първанов ти се струва сериозна... мани,мани. Пък и каква диагноза да ти сложи, човек щом смяташ, че коментат в нета служи за параван пред неспособността на правителството. Страшно нещо е това професия Изкукуригал палтен драскач. Почваш да си вярваш накрая, нали така.

Много странно ми стана като чух оценката за правителството на Станишев от Първанов. Какъв е смисълът на този съвет по национална сигурност щом не се свиква в ситуация на криза, а се изнасят доклади(нали така се казваше по комунистическо време) за това какво е БИЛО управлението на БСП в криза.

ДОКЛАДА Е ПОЛОЖИТЕЛЕН НЕ ЗАРАДИ РАБОТАТА НА ВАШИЯТ ЕКИП , А ЗАРАДИ ШУТА ,КОЙТО ПОЛУЧИХТЕ ОТ ИЗБИРАТЕЛИТЕ Г-Н СТАНИШЕВ!

Ох, как ги боли, че не могат да лапат от еврофондовете! Да ходят в чужбина да работят, както се пънат много наши съ- народници.

Момчета, хайде минете към кабинета ми утре сутрин, че като гледам доста сте напреднали... Първо си излекувайте изтерзаните нерви и след това пишете насам-натам. Темата е по-сериозна от това, за което вие в момента можете да пишете. Защото вие май мислите момчетата от Брюксел за големи глупаци - ще видят каква гюрултия се вдига тук и веднага ще повярват, че парите им са в безопасност. Може, ама не сега... Въобще май зад емоционалните коментари в нета успешно се прикриват опитите на някои да ни убедят, че работят и променят нещо.

Тарикатът от Пернишко агонизира, чуди се какво да измисли, плете коварни ходове и дебне. Дано Б. Борисомв най-сетне разбере с какво чудовище си има работа и да не го подценява - Гоце е цар на ударите в гърба. Той е мнего отмъстителен и ревнив към рейтинга на доскорошния си приятел.

Интересно Станишко като какъв се изкава , че нещо не разбрах? Боже , ами я виж ти четири години преливах от пусто в празно и сега когато нещо започна да се прави хоп и се наредиха като първи кипри.

Защо изобщо пускате новини с идиота на всички идиоти Г. Първанов?! Какво ни вълнуват нас, нормалните хора, брътвежите на този глупав, умерен мъж?! Какво е направил за България, освен да мунка несвързано под нос? През жалката си кариера, единственото движение, което може да се посочи е движение СРЕЩУ българите и България! За какво ни го наптрапвате този анадолски людоблизец и явен българофоб. Не искаме да го знаем. Него и престъпната му дружинка от тройната проституция. Оставете ги в историята и стига ни го вадихте на показ, дайте ни свобода на изтерзаните нерви и крила на измъчените мисли. Не ни врете така безочливо чучелата, които вместо да изгонят гаргите от българската нива, изпъдиха способните ни деца. Плюя на този плъх Първанов, плюя на цялата му пасмина от урудливи червени българомразци, плюя на режима, от който излезнахме само преди два месеца. Плюя на всички новини и снимки (и изобщо спомени) по тези, мъчни и пагубни за нас, времена. Погребете Първанов и сянката му! Погребете спомена за болна България!!!

Консенсус - т.е. правителството да съгласува с Първанов. нали? Понеже загубиха комунисто-мафиототе властта, се опитват да получат контрол чрез техния президент!

Спрете да мърсите сайта си с новини за този предател!

Четири години нищо не направиха бившите управляващи,освен да крадат,сега седнали акъл да дават.Цялата далавера е ,че искат да провалят новото управление с малоумните си съвети.Ало,ДПС и БСП не разбрахте ли,че вече никой не ви вярва и този път тънките ви игрички няма да минат.