Първанов отстрелял защитено животно

При посещението си в Узбекистан в началото на ноември президентът Георги Първанов е отстрелял див планински козел „архар“ - вид, защитен в Червената книга.

Обратно в новината

Коментари - Първанов отстрелял защитено животно | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

АБЕ КАКВО ОЧАКВАТЕ ОТ ЕДИН КОМУНИСТ, ТОЙ Е СВИКНАЛ САМО ДА РУШИ И ДА ТРЕПЕ.И НАПРАВО УМИРАМ ОТ СМЯХ КОТО ГО НАРЕЧАТ ИСТОРИК.ЗАВЪРШИЛИТЕ ПАРТИЙНИ ШКОЛИ ЗАЩО ИМ ПРИЗНАВАТ ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ? ПЕРНИШКИ БОКЛУК !!!

О времена о...Хайтов някъде беше описал подобна ловна картина. Наша правителствена делегация,след пазарлъците пас на лов-Монголия. Бай Пенчо видял няд главата си стотици орли и вдига чифтето...Местния политик обаче внимателно сложил ръка на пушката и обяснил на преводача,че тези орли са защитени-въпреки,вид били на брой както в България врабците

Българският президент е с просташки манталитет. За това говори не само тази отвратителна постъпка. А кой го избра?...

Какво ти е сторил козела та си го убил. Ние не искаме да плащаме данъци, за да се забавляваш с убийства на животни. Защо не се заемеш с отглеждане на животни и растения. Създай нещо, защо само унищожаваш. Спри да убиваш. Спри да позориш българия.

На предния му лов един вагон изгоря и колко души загинаха, че сега един козел, бил той от защитения вид, не е чудо голямо!

Президентът следвал програмата на домакините си в Узбекистан, заявиха от прессекретариата му... затова се изкефил на възможността да поубие някое и друго беззащитно животно... Абе, човек, който се кефи на това да убива беззащитен, пък било то и животински вид, си е същински урод по душа. Пък било то и президент.

Първо, и вие не сте много умен щом можете да държите такъв тон на непознат и да правите заключения от едно изречение и те да нямат нищо общо с действителността. Второ, архар е див баран, а туй ще рече - див овен. Трето, всички ловци по света са диваци, варвари и позор за цивилизования свят по вашата логика. Четвърто, има си протокол за тази работа и щом са му разрешили проблема си е тяхен или ще плачеме и за негрите . Който иска да си плюе винаги си намира причина.

Голям позор за България е този президент! Голям срам и голямо нещастие! Дано го осъдят за бракониерство! А един ден и Господ ще му раздаде възмездие...

Ей, комунист, и ти като президента си абсолютен малоумик и див варварин, позор за цивилизования свят и за човека изобщо. Жалки комунисти сте вие - прости, неграмотни, бездушни и жестоки.

goce si pokaza rogcata

Чудя се как може да има толкова неграмотници... Пър архарът е вид дива ОВЦА, а не коза. ))) Второ - защитени са само някои подвидове, вкл. в Русия. На територията на Узбекистнан архара е все още разрешен за лов. А

Това са някакви големи смешки.Той човека къде да го е чувал този див планински козелархар.Камо ли да знае дали е защитен или не.Това е просто един световно известен козел....Пълни глупости

Великия ловец, няма що. Селяндур!

Двама борци били на лов. Вървели през гората и видяли една овца. Босът вдигнал пушката и я застрелял. Другият го попитал: Защо я застреля? А той отвърнал: Щом е в гората- значи е Дива Овца! Разделили се и след малко се чул друг изстрел. Босът се затичал натам и като наближил чул другия борец да вика: Шефе, шефе! Застрелях една Дива Бабичка!

Двама борци били на лов. Вървели през гората и видяли една овца. Босът вдигнал пушката и я застрелял. Другият го попитал: Защо я застреля? А той отвърнал: Щом е в гората- значи е Дива Овца! Разделили се и след малко се чул друг изстрел. Босът се затичал натам и като наближил чул другия борец да вика: Шефе, шефе! Застрелях една Дива Бабичка!

Първанов може и да е историк и президент, но не е животновъд, ветеринар или професионален горски работник та да разпознава кой вид е защитен и кой не. Това е работа на домакините. Друг е въпроса, след като домакините му го предоставят с какъв манталитет са те самите, и ако преценката е не много положителна, какво прави да се среща с тях президента Първанов. Чичковците дето убиват за удоволствие, по принцип са си циганета- нищо че от много, моного поколения си боядисват дъски и яйца и им се радват те никога няма да влезат в хармония със света.

ма тоя целия Български народ отстрелва, та камо ли едно животинче, макар и защитено! но народът не е защитен, така че...

Presidenta ni e sram za rodinata!!! Korumpiran, demagog, otkroven lujec. Koi 6te go ospori tova. Neka vidim kolko 4engeta sa im platili da draskat po foruma v za6tita na gospodarite si, koito i tehnite deca zatrivat zaedno s na6ite. Za6to ni6to ne pravim za da se oturvem ot tazi kradliva pasmina?!?!?!?

Този господинчо е класически пример на НИЩОПРАВЕЦ

Те това е социален президент, евала гоце

щом е записан в червената книга-само червени могат да го стрелят-значи сензация няма ...

До Каруцаро. А бе тикво магарешка. Ти виждал ли си архар бре? Нали имаш Интернет-отвори го и глей какво е красиво хайванче, не като тебека. Ти май само роги имаш, а не като у архаро. Нема по-лесно да ти подгонят козело и тизека со снайперо да пуцаш. Така че не приказвай за Бриджит Бардо, ами си мълчи. Ако си видел по талавизията как нашите мингяни са мачиле мечките, че плямпаш друго. Казаа че мечките са много ентелегентни животни, повече от тебека.

еиии,хора, ми то не е виновно мом4ето, бре, просто ску4ае-не му идва на акала какво да прави в БГ и си ходи и по 4ужбина да се 3абавлява....

еиии,хора, ми то не е виновно мом4ето, бре, просто ску4ае-не му идва на акала какво да прави в БГ и си ходи и по 4ужбина да се 3абавлява....

ами значи добре са те преценили. Па и свита от 100 човека си взел...

Първанов е пич! Лошото е, че отнася негативите на феса ,хомосексуалиста и старият шмекер.

ostavete Sedef4o-off na mira..... nali vie si go izbrahte. ne sa go izbirali uzbeki ili kazahi. sardete se na sebe si....

Има, има за какво да го попържаме! Архарът- е просто поредният предтекст, ...за добрия си живот го попържаме и въпреки личните несполуки/негови думи! Той с тези лични несполуки- изкара 80% от българите- НЕУДАЧНИЦИ! Е те за тва го обичаме!

Нищо не разбирате, нищооооо.... Това е Козела от романите на Христо Калчев. Господина се бори с престъпноста.......

Аз съм го учил да ловува по Татово време. За това е толкова добър. Помните ли ме, а? Наше момче е гоце. Айде палнете още един влак, че ми се ходи на лов с мочето по време на траур. Най е убаво тогава.

Абсолютно прав си.

Извинете любимеца ми,беше пиян и не видя ,че е защитено животното.Добре ,че не бях и аз отсреща!!

Алоу, двамцата от службите до кога ще плюскате пражоли, пък ако ще да трябва да хвръкнете за защитен архар до Узбекистан? И Какво стана ясно, че спрените 220 млн. не са чак 220мил Ами са си сумарно баш 1милиард!

е, че днес ловец е комплексарят. Има видове ловни спортове, при които можеш да оттренираш уменията си и да задоволиш мъжкия нагон за лов. Но да си Президент и да ловуваш наживо - си е сбърканост. Ловецът, който отстрелва животно за кеф, е по-див от животното и неморален. Показва изостасналост от днешните ценности и диващина. В Европа /където нашият Първанов присъства по силата на гражданство/ дори рибите от язовирите се връщат живи след улавянето им. БСП не за първи път показва, че не е съставена от умни, интелигентни и етични хора. Май не е и за последен, след като допуснаха да си гласуват пенсии, надвишаващи десетократно най-високите за страната. При полойение, че в момента се провежда борба Конституционният съд да задълйи народните представители да призъстват в Народното събрание. Т.е. те не работят. А и да работят, не виждам с какво толкова трябва да ги обезвъзмездяват, сякаш са си рискували живота или са си похабили здравето. В накой страни народните представители не получават дори заплата, а считат за чест да работят за родината си. Нашите водещи политици очевидно са далеч от подобни усещания за мисия и дълг. Обратното.

Ей ,че хубаво да си живееш в демокрация. Можеш да си попържаш президента - няма значение за какво. Във случая всички се правим на Бриджид Бардо и защитаваме нещо, за което не сме и чували. И ни става леко на душата.

Хей, ч кажи къде е тази информация, че 220млн. не са спрени. На мен не ми е попадало подобно четиво. Не се заяждам, а наистина ми е интересно как тече всякаква информация/ дезинформация.

Каква наглост трябва да притежава човек, за да е начело на една държава, която се води за цивилизована(колкото и условно да е това) и да ходи на лов да отстрелва животни. Мръсно, коравосърдечно, комунистическо говедо-това е ГОЦЕ и заслужава ТОЙ незабавен разстрел.

Браво на Гоце! Момче на място ... Върви като олигофрен и стреля по животни, когато все нещо става в държавата му, но той няма рецептори да го разбере. След изцепката по време на пожара на влака, сега пък изцепка (и то каква!) по време на санкциониране на България с 220 млн. евро! Да ни е жив и здрав, я, как добре изглежда ...

Позоооооооор!Долу гоце!

от операта Вълшебният крадец- Вебер - БайГоцко,безгрижн живее,за него животът е кеф несъмнен..А вечер щом падне със свойта прохлада,в мацките ний ще нарееерим наслаада и весела чалга се нооси от нас...Йо ,бум, тра ла ла ....

президентът Георги Първанов е отстрелял див планински козел архар - вид, защитен в Червената книга. Червени книги, глупости, погледнете му фотото, току що слезал от трактора!

Много важна тема. Когато отидете на гости и ви дадат да ядете пържоли да не би да се отказвате от тях, защото е упражнено насилие над животното? Да попитаме също дали самолетът ,като е минавал над Узбекистан, не е събудил някой спящ козел? Когато търсиш под вола теле, винаги ще го намериш.

абе ходи по западна европа, япония, сащ, канада, стига се тътри по ссср и китай ама че ходиш ако те поканат де

Не е имало по голям лицемер от Първанов. И по-голям нагаждач. От антинатовец стана пръв подръжник на Нато. Поне да се бе достойно оттеглил за радост на бабичките, като видя, че е извън времето. Ама сладко е във властта. Отстрелваш си когото ти хареса-я забранен козел, я непослушен журналист.

егати простака. голямо геройство, да застрелях беззащитно животно.

Какво да коментираш. Все едно живеем в различни държави, все едно имаме различни културни, исторически и религиозни ценности. Не ми го побира акъла как може държавен глава да ходи да избива животни било в България или другаде, защитени или не. Сигурно след това си прави снимки с пушка в ръка и трофея полегнал в краката му. Вероятно се надява името му да стои редом с видните садисти- рекордьори Тодор Живков и Пенчо Кубадински, които си правеха ловни екскурзии по целия свят и трепеха вързани за дърветата животни.

За да стане ЛОВЕЦ НА ГОДИНАТА му трябват още: пингвин/пропусна възможността/, коледарче,пенсионер и поне един олигарх/ за това все още има време/ Изцепките Му продължават с пълна сила, приза ще бъде негов!

TOI TOZ PREZIDENT E QKO MALOUMEN-EBASI MARIONETKATA-AKO MU BQXA KAZALI 4E PO PROGRAMA SLEDWA SUNET I EZDA NA 6TRAUS.BEZ KOLEBANIE 6TE GO NAPRAWI

ей комуне, БСП винаги са лъгали народа с демагогия от рода на не са чак 220 и май не са и съвсем спрени и бил съм бил пил! а също и щял съм бил да бъда, май.. Не си простирай тука глуповатите БСП-арски номерца ! БСП и Първанов направиха щети за десетки милиарди на българия - преки, а косвените не могат да се измерят с пари ...