Георги Марков пред Dir.bg: Има основание за импийчмънт още в началото на следващия парламент

"Казусът с гражданството на Кирил Петков е фасулски, не за първокурсници, а за първолаци - г-н Радев е нарушил Конституцията", коментира бившият съдия от КС

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя освирепял каум докога ще се изживява като върховен съдник на цяла България май трябва него да го импийчнът

Как ли щеше да коментира казуса "великият" конституционалист /агент / ,ако любимият му Орбан беше в тази ситуация.

Марков няма лабаво, дръж на фасула и гледай ауспуха !!!

ДИР е подложка на Герб. Вече няма да им чета помиите

Този е мръсен герберист

Помогнете му..

Тая подложка за какво я пробутвате на хората. Доказан некадърник и лъжец със стаж.

Жоре, май по-добре да идеш до унгария да помогнеш на Орбан, че тамошните нещо му вадят душата. Тук щом и Близнашки (бивш турски експеерт) се появи ситуацията е ясна.

Има нещо с обработка на бутоните на Дир-а. Натискам "За" на текст, за който не съм гласувал и броячите не помръдват. Пробвам "Не" и сработва нормално -"За"-едно надолу, "Против" - едно нагоре.Т.е от моя ИП е генерирано мнение което не е от мен. И това не е еднократно а се проявява от около две седмици - времето на блокираните IP-ta

Явно вече на доста хора им прави впечатление. И аз го забелязах от около 2 седмици и повече, както и блокираното IP. И човек с трезва мисъл (каквито рядко са нужни за целите на троленето), като видят + и - за какви мнения преобладават и ведната ти става ясно, КОЙ (+ГРЕБ) плаща за тролене на коментарите и изкривяване на like/no like... МИНУСА от цялото нещо е, че не толкова критично мислещите може да се подведат, каквато явно е и целта, но пък ПЛЮСА е, че това лично мен ме отвращава още повече от ГРЕБ-аджийската сган.

Нещо са ъпдетнали, умишлено или погрешка

За импийчмънт си требе пич! А пилота е утьо!

Колкото и да се напъват ГЕРП пак ще загубят

Я тоя МИШОК и СМЕШНИК пак се появи със смехирийте си Такива плазмодии предизвикат само ГНУС

Няма ли най-накрая Господ да прибере и боклуци като Г. Марков, Костов, Доган и още много агенти мръсни комунисти бъркащи нормалното развитие на България. А може би и на него боклуците са му отвратителни и не иска да си ги прибере.

Мишката и той се изказал

инфантилно лекенце, агент Николай,Сорос така му го е нацепил в гъза, че очичките са му изкочили навън и лунатично си повтаря Сорос та Сорос. Келеш жалък, изтъркана плоча.

А бе Жоро, ти съвсем си изфирясал. Ако не беше, трябваше да знаеш кои са юристите в правното звено при президента. Как смяташ, дали ти знаеш повече конституционното право от професор Емилия Друмева и другите юристи в кабинета на президента ? Защото аз те знам, че не го знаеш. И това си беше така още преди да те набудат за конституционен съдия в миналото по политически причини.

Г.Марков да не се пеняви, защото обслужва политиката на престъпниците от ГЕРБ. А какво ще последва от това решение на КС ще му кажем – още едно дело срещу България в международния съд за правата на човека. Ще е интересно да го видим тогава, но едва ли.

"Престъпниците от ГЕРБ"?! Това сериозно ли? Да напомня, че единствената сега съществуваща партия, чието управление официално е било обявено за престъпно (и то със закон, приет от Българския парламент) е БСП. Нагли цървени изроди!

Младеж, назад си с материала. Чети по вече!

Агент Николай пак изпълзя и взе да ръси глупости!

пита Георги Марков: “Ти мъж ли си”. Той отговаря: “Да” Тя продължава: “Покажи ми путката си тогава”.

Когато тоя и Тиквата правят изказвания, добре би било да са съпроводени от коментар на психиатър,,,

Как така в България винаги изплуват най големите ла.на. Вместо да отплуват по каналния ред те се носят на повърхмостта.

243Win

Спрете да давате трибуна на този изперкал агент на ДС!!!!

Аг. " Николай" да не забравя,че гласуващите за ДПС живеещи в Турция са със двойно гражданство и избраните от тях трябва да изпълняват тяхната воля- така сочи " Конституцията", а шербет войводите раздадоха сума паспорти на лица и ги превърнаха в такива с двойно гражданство за да гласуват за тях. Становището на КС не е силно и морално издйржано,въпреки,че е задължително, то не е уважително- не е естествено чужда държава поради бюрокрация и чиновничество да счита ,че Х е неин гражданин след, като е върнал паспорта и другите си документи и публично е заявил,че се отказва от това гражданство.Те утре ще ни обяват за граждани на Съветския съюз по тази логика.

Законът за обявяване комунистическия режим в България за престъпен е действащ закон на Република България, приет от 38-о народно събрание на 26 април 2000 г. и обнародван в Държавен вестник, брой № 37 от 5 май 2000 г. Текстът му се състои от четири члена. В член първи се казва, че управлението на Българската комунистическа партия, дошла на власт с помощта на външна сила, обявила война на България, довежда страната до национална катастрофа. В член втори се изброяват десет обвинения към ръководствата на БКП и шест срещу целия режим. Според различните точки БКП е отговорна за различни неща, вариращи от „унищожаване на традиционните ценности на европейската цивилизация“ и „моралния и икономическия упадък на държавата“ до нарушаване на човешките права и свободи по редица начини и подчиняване интересите на страната на чужда държава-СССР „до степен на практическа загуба на държавен суверенитет“. Член трети обявява БКП за престъпна организация въз основа на обвиненията от член втори, а член четвърти обявява всички действия, извършени с цел съпротива и отхвърляне на режима, за „справедливи, морално оправдани и достойни за почит“.

А как ще коментирате действията на терористите взривили вагона "Майки с деца" на гара Буново, които също бяха тълкувани като съпротива срещу режима. И те ли са справедливи, морално оправдани и достойни за почит? Вие въобще мислите ли...?

Нерде Ямбол, нерде Стамбул?! Твоят коментар няма нищо общо с предишния и е в стил 'А вие защо си биете негрите?'. Терористите, взривили вагона не се различават от терористите, взривили църквата 'Света Неделя'. Много прости парчета се кмундерите, ей...

Е това е някакъв уникален филм. Значи той е за импийчмънт, щото назначил за министър който стъпил лощо на интересите на много бизнесмени (престъпници) в България. В същото време хора като Бойко Борисов (контрабанда на цигари, далавери с договорите за пътищата за милиарди), Ахмет Доган (далавери за 1,5 млрд. Цанков Камък), Иван Костов бивши седесари и НДСВари и други видни кадри на БКП и Държавна Сигурност и псевдо съдии са на свобода. НА СВОБОДА и си крадат а децата им отдавна в чужбина. И забележете министъра ни си има собствен бизнес и доходи в чужбина и идва да си скапе живота в тая помия България. Не си заслужава жетрвата, човече. Голяма част от хората в България за съжаление си заслужават съдбата.

Мустакато , алкохолно петно и мнооого злобно петно!

Жоро -"Дантелата", се дупи на Толупа и плюе по Сорос , НО може.. да "Намаже Тиганя" като Оня.. другия Георги Марков дето го ОПРАСКАХА със "Чадър".. в Лондон!!;)

какво искаш от гьансурат...какъв манадат вищо нищо не заслужава тоя човек..дълбоко се разкайвам че гласувах за него

Когато агентите на ДС ритат срещу нещо, значи сме на прав път.

Дантелооо, дантело, един вмирисан плъх си нищо повече

То че има тролове тук е ясно. Щом се опитват да ни убедят, че президента нямало как да знае какъв гражданин е кандидата за министър. Демек може да назначи и Щирлиц, ако не му декларира, че е руснак - хахахахаха. Егасимуси и Президент. С всичките служби и съветници, с които разполага не е проучил кого предлага за монистър (в нормална държава са проучени до 9-то коляно). Аре боклуците да не пишат.

Ще гласувам за Генерал Радев ! Агент на ДС не ме интересува !

Дерзай... Но да си знаеш вече, че оттече тази работа с преизбирането на Радев...

Радев така оплеска нещата, че повече няма накъде!

Николайчо, и ти не си, нито демократ, нито юрист, а обикновен доносник! А ръсиш мозъци и показваш гадната си физиономия. Стига вече, скрий се там откъдето си се пръкнал!

Николай, за да бъде установено гражданството в процедурата за назначаване на служебен кабинет, а и за избор на правителство от парламента, законодателят е предвидил попълването на декларация. Нито на президента, нито на НС, е вменено задължението да проверява истинността на декларацията или да извършва служебна проверка на гражданството на декларатора.

Така е. От страна на Президенството единствено може да се направи проверка дали е български гражданин. Което е направено и потвърдено. За чуждо гражданство - министъра попълва и подписва нотариално заверена декларация че не е чужд гражданин. Това е процедурата. Ако Петков не е казал на Радев за канадското си гражданство, как Радев може да знае и да му иска документ че не е?

Въпроса е как реагира Радев, след като разбра.

С какво прави един доносник на ДС (агент Николай) ще се прави на морален стожер и раздава правосъдие? Ген. Радев е класи на този доносник и логочното е Президента на обяснява на доносника, а не обратното.

"Радев е класи на този доносник" Радев и 'класа'?! Това е новина за мен...

Аз ще гласувам за г-н Радев - най-добрият резидент на Масква...

ми е смешно , като някой от върхушката заговори за конституционализъм и законност. Говорят , само когато им е изгодно. То и противоконституционна партия си имаме от 30 години, че заради вашата алчност и сребролюбие ви контролира всичките, но за това и дума не обелвате. Предатели на род и родина говорят за конституция ....ХАХАХА

Пляс, пляс педалите......

Тази безгръбначна гнида Георги Марков (агент Николай), изпълзяха, като влечуго, за да оцапа новините!

Агент Николай бе активиран от Агент Буда, за да цапа един Българин, който се отказва от канадско гражданство, за да работи за Родината си. Това е тази история.

На всички избори борбата е между народа и престъпниците - дори и народа да избере някой тия бандити измислят начини или да не го допуснат до изборите, или после да го разкарат. Примери колко щеш - Жан Виденов, който народа избра, но Сорос с бг продажниците спретнаха криза, Тръмп, който 4г се опитваха да импийчват и какво ли не и народа пак го избра , но наложиха с фалшификации дементния Джо , така че борбата е пак да ни наложат човек на световната мафия, дори и да го изберем.Всичко е предизборно, затова КС сега се произнася.А импийчмент няма да стане защото найма защо, и тоя плужек го знае ама да нагнетява нещата преди изборите да разколебае електората. Всичко е сценарио и театър.

Бактън от педелаи!!!

Агент николай, дърта номенклатуро, ставаш за посмешище с изцепките си! Отдавна е ясно, че си откровена тиква! ПАЛЯЧО!

За промяна няма да стигнат 121 депутати. Трябва конституционно мнозинство и Луна президент със закон за лустрация и палатка за пред Белия дом.

това решение на КС само показва колко гешефтурата е обхванала цялото ни "правосъдие."С такава прокуратура създадена избирателно да преследва едни и да прикрива други по американски модел(виждаме как се преследват БЛМ и Протестиращите от 6 януари - едните мирни протестиращи, другите били вътрешни терористи, цял свят видя). Какъв съд е това, когато от страх от прокуратурата не смее да гъкне, и е дирижирано защото се произнася нарочно близо до изборите,и нарочно не допуска Кирил Петков да се защити. Дано тия другари от КС, с Гешо начело и създателя му от Банки ги видим скоро в затвора. Тогава БГ може да дръпне напред.

Кирчо е дал молбата си, посочил е датата от която иска да не е гражданин и няма вече пасспорт, няма елементарен документ с който да удостовери че е гражданин. Какво точно трябва да направи, да чака 1 година, да не е пенсионер да си седи у дома и да чака, всички знаят че тези процедури са формални и е въпрос на техническо време да се удостовери. Ама герберската ламя гладна и драпа за БГ месце, търси под вола теле, и ако българите и сега не се преборим и се поддадем на пропагандите наистина спасение вече от никъде няма да има.

Пфуууу, колко е противен тоя, няма начин да не изпълзи, нали за това му плащат. Колкото мръсотии е надробил и като съдия и сега няма да стигне цял живот да е в затвора, така ще си отиде оплют и като мръсник от тоя свят, като всеки доносник и нагаждач.

Я ! дир.бг манипулират плюсовете и минусите ! Смайващо ! Какъв срам ! :) :) :)

Отклоняване от важното: РР наистина извърши престъпление - ЗС! За него "лъже-опонентите му" не говорят.

Божее, ние чакаме такива продажници като тоя да са в затвора, а те още по-нависоко и при големите заплати и лаят по медиите, вижте какво му се искало - импичмънт, как така ще допуснем народа да си избере когото иска, не, това не е разрешено, на тоз другар му плащат да разкара неудобните, а не народа каквото иска. Народа е само да се стриже и дои и после на кланицата. Ама като нямаме прокуратура така ще е - престъпниците нагли и на власт.Явно народа трябва да разкара тия дяволски изчадия, не е по силите на Президент и няколко министрй да се справи с тия престъпници, трябва си яко народа да се размърда.