Георги Кадиев обявява до дни нов политически проект

Георги Кадиев, който беше изключен от БСП, ще даде начало на свой политически проект с група съмишленици.

Обратно в новината

Коментари - Георги Кадиев обявява до дни нов политически проект | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Срамота,на това му се вика дебелоочие,докога ще търпим тези номенклатурчици да се изявяват къдото и да е.Няма такава наглост ,защо не каже как си е уредил да получава милиони от слънчевите панели,как обикновенните бизнесмени ,не се уредиха с парче от тази баница,а само богопомазаните олигарси,които отричат да са такива.

е ми ще направи едно мултисоларно кръжоче!!!!!!

Кадиев да каже ЗАЩО социалистическата партия действа и реализира антисоциална политика; защо партията се разпада и защо е символ на лъжа, кражби и национално предателство. ах Кадиев, Кадиев, какъвто и да е проектът ти, малко хора вярват на лъжци и национални предатели (първанов, калфин, попълни липсващите имена)

Опасявам се, че ще се пръкне само еднопроцентова буржоазна елитарна партийка, представяща се за лява. Дано да греша. Все пак пожелавам успех на новата формация ако ще е наистина лява, а не като АБВ, БСП и Движение21 буржоазно- олигархически, субсидийно-келипирджийски кръжоци.

Обявявам проект - КАК ДА СЕ СКРИЯ ОТ СВЕТА ЗА ДЕТО СЪМ ТОЛКОЗ БЕДЕН, ЧЕ МЕ Е СРАМ. Не ща ни партии, ни избори, ни пощи да ми правят, ни електронни здравни карти , ни нищо. Искам само заплата дето да ми върне желанието да съм гражданин. Ама няма. Чудя се как да се скрия та никой да не ме знае и търси ама пусти данъци няма как. Лични документи, тинтири - минтири. Нищо им не ща. Ще нахраним още една партийка видело се е.

ChatGPT

ама вижте само как така бизнесменски звучи "нов политически проект" това с евро субсидии ли е?

Добре че ДПС се разцепи. Иначе на следващите избори БСП щеше да е трета политическа сила. Бат Бойко ги вкара в режим на неуправляем ядрен разпад.

БСП е толкова беззъба, безидейна, безлидерна, номенклатурна и отчуждена от народа, че и без ДПС върви все по-надолу. Отчайващото е, че при 50 процента бедни няма реална, разпознаваема лява партия. Просто опиянението на народа е тотално.

Владко Зидаров...

Поредният, който иска да води бащина дружина ... аман вече!

Предлагам за име на формацията: Червена Буржоазия за Повече Износ на Ток. Какво изобщо ще е новото, като очевидно са същите муцуни с тлъсти червени корени.

Едни и същи дрогари от ДС си правят партийки вече 25 години!!!! Това си е цял бизнес, минаваш 1% граница и получаваш 1 милион на година от държавата!!!! В България няма политика, има бизнес от всичко!!!

"Партиите като гъби никнат и растат им зъби"

Не се хаби.Тези проекти вече омръзваха на българите.Ако искате да направите нещо просто предлагайте променете финансирането на партиите,променете възнагражднеията на олбщнските съветници,защото те ограбват общините,променете изборния кодекс .Нищо няма да се случи с нови проекти.Всички заедно изгонихте децата.А Вашите отиват доброволво,защото имате много пари-политици,певици и т.н.Ние оставаме по-малко , а партиите се множат .Писна ни и то много. Народа ни изгина в мирно време.А ние само си говорим

НОВА ПРОРУСКА ПАРТИЯ-МУЛТИГРУП.

По-скоро поредната МУЛТИТРУП.

Кадиев ще я нарече Енергетик , цялата му фамилия се занимава с енергетични паркове ! Този плазмодии СерГейчо го направи политик , този е един от мошенниците в Политиката !

Явно има голяма далавера да си лидер на партия. Току що се отцепи някой и никне партия. Заври си я в гъ..

Мухльо.

а избиратели откъде?

Как от къде? Ами кебабчета? Бареков цял щанд със сандвичи беше направил!!! Целта е да мине 1 %!!! Толкова цигани ще събере!

БСП- БКП продължава да се люспи...

Ба ! - бройката на политнезнамквосито на 'наште' чччукна 402 (Четири Стотин и Две.) ! ЗАЕ...тиит !

Този човечец, е интересен с непрекъснатите си претенции за несъществени неща (също като онзи не особено изучен "шоумен") и в същото време за собствен интелект и мащабно мислене.Едното явно е в недостиг, а другото се привнася от външни сили ..много му набиват обръчите , чак Своите го отбутнаха.

Георги Кадиев обявява до дни нов проект за доразграбване на народа

Гошееее българин на комунист не вярва бе.Не се пъни.

Най-лесното е да емигрирам. Ами емигрирай.. ама като и за чеп за зеле не ставаш какво ще правиш в чужбина?

Българските комунисти странен са народ нямат татко, нямат майка, нямат даже род...... тях червено знаме ги родило, всичко руско много им е мило, лъжат-мажат и крадат народа, всичко правят за своя изгода.

Първо се кръстиха БСП-ари После пък станаха СДС-ари... След туй минаха на Крадлив Дедо Симо в НДСВ-то И на Костов - в ДСБ-ето Накрая, нали са педерасти, станаха до един ГЕРБ-ерасти!

Тях червеното знаме родило, всички са от едно котило...

абе какво става с тия дни ..партийки никнат като гъби след дъжд,крайно време е да се спрат партийните субсидии и тогава ще броим пилците...

....скоро, не сте слушали комунистическа лъжа,.. ето ви я??.. щял да прави партия??? Kолко, още, ще се роите бе комуняги, за да смучите държавна субсидия, че то не останаха българи вече, повечето имигрираха и продължават??! Hакрая, ще си останете само, с излъганите за две кебапчета цигани,.. и те, ще ви довършат с камъни и тояги!!;))

Супер! Ще го питам как става и аз ще си направя! Да не съм по-безформен и нагъл от него... Айде де!

Започвам да си мисля и аз за един проект, имам си пациенти, все ще ги събера около четири хиляди за 35 години, става, нали?

ако антон кутев е прав, че социализмът се предава по полов път , то георги кутев го е е.... някой друг !

`Айде следващия, дето сънува, че краде, без да дели с никого.

Комунистите от репресивната Комунистическа Партия, нарекли се по-късно БСП, все повече ми приличат на оркестъра от Титаник- който е можал се е спасил, а те свирят последната си песен, докато корабът потъва

Тава са думи на друг човек по повод на ЕС! Кажи нещо от свое име!

Нека късма ''месо'' от БСП, както и Първанов го направи! Това е добре за България!

Какво "месо" бе, човек - то си е залежала се мърша...

ГК съвсем е изперкал!

разни хора се взимат на сериозно. Или не са много умни или разчитат, че другите не са много умни. Че ще намерят последователи. Че те са харизматични личности, които ще увлекат тълпите....Така-де, след като един дядка излезе пред един микрофон, каза че оправи българите за 800 дни и после ги "оправи" де ...После един мутро-пожарникар ни управлява вече 6-7 години...Що пък недоносче, като Жорката Кадиев да не се пробва..

ДРУГАРИТЕ ОЛИГАРСИ СА В ПАНИКА, КАТО КОЙ ДА ПРОБУТАТ НА НАРОДА, ЗАЩОТО СЕГАШНИТЕ ВСИЧКИ СА НАСРАНИ :) ДРУГАРИ, СТЕГАЙТЕ КУФАРИТЕ И ДИМ ДА ВИ НЯ-МА!!! КОЙ ОСТАНЕ ЗНАЕТЕ СИ - ЖИВ ВЪВ ЯРМОМЕЛКАТА!!! СЕМКА НЯМА ДА ОСТАВИМЕ ОТ ВАС :)

Не че ми е работа, ама БСП и ДПС ми се струва, че правят всичко възможно бате Боце да спечели над 50% на следващите избори . . .

И аз имам политически проект Вие ми давате 1 милиард да си купя изборите а аз ви обещавам че ваши фирми ще спечелат дуржавни поръчки за поне 10 милиарда Останалото си е моя работа

Кои леви и кои интелегентни? Аз съм интелегент, но препоръчвам това лице да си продава тока, да си печели, да си гледа добрия бизнес и да се маха от политиката.

ИнтелИгент се пише с "И"!

bita karta nyama smisal

Желая на Георги Кадиев да избере лесния път-да емигрира.Да подбере и 240те търтея от парламента.Да видим как в чужбина ще крадат законно като у нас.Тук всеки крадец прави партия а всеки идиот се гласи за президент.

За Кадиев биха глсували по-младите и интелигентни социалисти-хора с по-леви убеждения. Но до колко има такива в България е трудно да преценим! Специално ''интелигенте социалисти'' не знам дали ги има :)))

WTF е този оксиморон?

Надявам се младите, интелигентни социалисти да са много, което му дава сила да прави партия. Но тогава защо се провали на кметските избори?

Народът няма грам светлина в празните тикви, затова му е тъмен... тунела.

Парцал жалък.

За този анонимник не гласуваха и сто човека като си беше повярвал че става за кмет на София се га тръгнал партия да прави Боже Боже слез го прибери този да ни се излага повече че заради такива като него мее срам вече че съм българин

Ако не беше с ореола на корупцията щях да се замисля, но не би и ти си в кюпа...

Се чуди от къде да лапа на ново. И ако може още повече - тоя път като шеф на парламентарна група. Пожелавам му 3,99% на изборите и да похарчи всичко откраднато за предизборна кампания!!!

Заблуден Полза за народа и от неговата партия няма да има.

Още един родолюбец от поредицата такива в парламента!Колко партий има в БГ и т.н.пол.групи?Боже опази!И този,дори не знам кой е той,като емигрира,интересно е каква партия ще основе някъде в чужбина?!По-добре си стой в БГ и си основавай партий,играй си на политика,както всички в парламента.До там сме докарали нещата.Бог да пази БГ!

поредният наследник на Луканов създаващ нова дясна партия под ляво лого. мамин убавец

И колкото повече ръководните кадри на тази партия се търкалят по сипея на времето в преследване на своите лични интерси толкова повече "камъчета" във вид на нововъзникващи формации се отцепват от тази някога исполинска за нашите мащаби партия и постепенно от единна монолитна канара я превръщат в купчина от все по-дребни и по-дребни камъчета който във всички случаи се стремят да обърнат нечия кола.

И вашите партии нещо се разбиха, не знам какви бяха - болшевики, комунисти, кандидат партийци, комсомолци или нещо друго? Но ето че пак сте във властта с пълни сили, начело с един пожарникар и един бизнесмен строител комунист.

Кои са тия наши партии?! Тия ли дето ни докараха до просешка тояга и дето дадоха правата на циганите безнаказано да си правят каквото си искат?! Или тия дето преди да дойдат руснаците беха с немците а после станаха първи отечествонфронтовци?! Тия ли дето се клаха и избиваха за това че не са от еди и същи партизански отряд?! Тия ли дето през 50-те и 60-те на миналия век насила караха българското ннаселение от пиринския край да се пише макендоци?! Тия ли дето искаха да ни правят 16та съветска република, а след това станаха първи "борци за демокрация"?! Тия ли дето загробиха де що имаше стопанство и промишленост ва тази държава и изхвърлиха без работа и доходи хиляди хора на улицата?! Тия ли дето реституираха "апетитните" държавни имоти?! Тия ли дето обраха държавната хазна и я прехвърлиха в джобовете си?! Тия ли дето загробиха България с непосилни "приватизационни и инвеститорски" договори?! Тия ли дето пренебрегнаха националния сувереренитет, унищожиха армията и отбраната ни с това огъзиха държавата ни пред НАТО и висчики чужди армии?! Тия ли дето десетилетия наред ни грабят и правят законите от гнили по-гнили само и само да могат да ограбят и източат и последното което е останало в тази оглозгана до кокал държава?! Тия ли де то всеки ден се пребоядисват в различни цветове и се наричат с различни партиини и коалиционни имена?! Тия ли дето всеки ден ни лъжат в очите че работят за благото на държавата и народа, а са си чисти облечени във власт крадци и послушни слуги на чужди държави?! Тия ли са нашите партии?! Е не са тия мръсници от нашата партия! Не са защото не сме партия а сме народът на тази мизерна държава, а те са все едни и същи от край време само дето си менят боята и лъжите, но не и интересите си!