Георги Илиев или живот на ръба на бръснача (непоказвани снимки)

Не беше конфликтен по време на делото за БИАД, твърди адвокат Георги Гатев

Обратно в новината

Коментари - Георги Илиев или живот на ръба на бръснача (непоказвани снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каква е тая възхвала на тия отрепки?От малък криминален и боклук.Главният...Че и групи във ФБ.Да не би да бъдат случайно забравени той и пасмината му. Аман от отрепки.

Боклуци. В суматохата покрай промените изплува утайката на обществото. Използваха ги като маши далеч по-умни от тях хора. Всичките им пари са от рекет, кражби, контрабанда, наркотици, проституция, побои, убийства... Е, получиха си заслуженото. Смешно и жалко е да ги описват като герои и бохеми разни слугинажи и комплексари. Обикновени боклуци, това е всичко.

И аз като малък с пластмасов пистолет в ръка срещу един голям човек пред други и мацки.А големият ми вика стреляй убит си...Тъпо а!?Бих пролял някоя сълза само за това че са български хора.За друго нищо не бих им отделил внимание и уважение! Гнусни баровци и много пари с неясен произход и наточени кучки....В България нямат място такива опасни богати мърльовци!!Майките плачат за убитите си рожби но ако работеха в Арсенал-Казанлък дали щяха да плачат??И техни врагове или познати или случайнот да е убйството на такива е хубаво че убйците остават неразкрити.Работа за точни стрелци има много ез България!!!!!!

боклук a dir.bg e измет!

Кога ще напишете подобна статия за миналото на ББ? Държи ли ви?

ой ой ой въх въх въх - ша са разплача направо от умиление по този мил човек, направо крокъдилски сълзи роня ала колкото и да му лъскате имиджа боклука си е боклук и такъв си остана до последно

гнусни личности! радвам се че са при Господарят на Светлината. жалко за макя им, обаче. горката женица...

Пази място за Борисов тиквата в Пъкала.

Юрист мисъл мис ,лаик менингит !субект шмит, тийм сомнамбул,мис,слим,златни,щамът, йот !уанг.

Юлфуйр юдъшог сенъгиъ,смисълът

Пенчо-Сливата и той там. Пенчо,пенчо................

Фалшиви герои. Великият криминален преход в който кукловодите присвоиха активите на държавата,като напред бяха поставени измислените СИК и ВИС, а зад тях стояха сценаристите,които в сянка движеха събитията. Мутрите,ако не бяха създадени специални от хората на ДС,никога нямаше да са това,което бяха. Защо сега няма такива структури ? Защото вече активите са в ръцете на хора на "правилните" хора и мутри не са нужни. Анцузите бяха смемени отбелите якички,та чак до най-горе....

Това да си бандит и престъпник в тази държава те прави възвишен.....и някак си много специален. Специален на чий гръб???

na edna ot snimkite , po sredata, ima general .Ot sekretnite slujbi !?

Че кой ще позволи на двама кюстендилски хулигани да заграбят и разпределят милиони левове ей така?!?

Никога назначените бизнесмени не са Главни те просто са Бушонииии.

измет! Всички до един бяха офицери или старшини от МВР или БНА по линия на спорта!

Жалки отрепки,изроди,слуги на комунистическата мафия...това бяха те...

Не знам какви мутри са били,но поне бяха мъжкари-красиви,изискани и стилни.А сега да плюеш и да бягаш от съвременните самоопределящи себе си като мутри-дебели,мазни и с татуировки,дето самите те не знаят защо са си направили.А как са облечении...ужааас.Така,че си плюйте колкото искате,но тогава имаше мъже,а сега-пендели и джендъри гнусни.

Слабото място на тези заблудени момчета е светлината към тях, липсата на страх и невежеството им. Когато идва някой такъв да търси работа в нашия завод им се предлага само да се хванат за парцала да чистят.

Слабото място на тези заблудени момчета е светлината към тях, липсата на страх и невежеството им. Когато идва някой такъв да търси работа в нашия завод им се предлага само да се хванат за парцала да чистят.

Gledai si struga & go duhai...

Не ни занимавайте с престъпници. Мястото на мафиотите е под земята. Бог си знае работата...

Как може да ни занимавате с боклуци, които само са крали, пребивали и изнудва ли. И то от минали времена. И да напишете такава голяма статия с толкова много снимки. Кой има търпение да я прочете докрай не знам. Все едно е престъпление да ни представите един достоен и стойностен човек . Такива като тоя и сега си ги имаме достатъчно.

Мбу-ха-ха-ха! И какво е произвел през живота си, освен ЛАЙНА?

Дир не ви ли е неудобно да ни занимавате с боклуци от минали времена. Все пак сме 2018 година.

Че бяха обикновени физкултурници със закрила от службите е ясно, но по важното е че сега техните останали живи карикатури не са никои и са бедни стари дебелаци. Страх ги е от новото общество. Хората не се страхуват, не плащат рекет на старите дебелаци сламени герой.

Даа,сега плащаш като поп на пристъпниците,дето командват в България в този век...и то в 10торен размер ха ха ха

Тия боклуци изобщо не ги знам и не искам и да знам но не мога да разбера защо изобщо се пише за тях.

Тия боклуци изобщо не ги знам и не искам и да знам но не мога да разбера защо изобщо се пише за тях.

Много, много примери от мутренските времена може да пишем тук - времето няма да ни стигне!! Но аз да припомня, че те - мутренските времена не са изчезнали все още!! Някога - през 90-те , когато държах не бакалия, а голям магазин за електроника минаха не само Висаджиите, СИК, Корона инс и разни други местни бандити, за да ме застраховат. Бях заплашен, че ще влязат и ще изпотрошат всичко вътре по рафтовете с бухалки и т.н. Беше време мътно, намерих начин да ги отърва от мене и магазинът ми беше един от малкото незастраховани в града. Конкуренцията помежду им беше техния най-голям враг и аз използвах този коз !! Днес мутрите са по високите етажи на властта, източват банки, прибират яки пари от комисионни и т.н....

Лека им пръст на братята Илиеви а вие незнаини мишоци които ги обиждате по добре щеше да е очи в очи даги обидите или по тоя начин вие лесно и те не са били виновни времената са били такива

Брат, що ти цъкат минусите. Замисли се малко.

Като те гледам как не можеш да свържеш 2 думи в изречение не се учудвам че величаеш тези калъфи.

и името си не можеш да напишеш правилно даже! То много лесно е да извадиш пищова и да застреляш някого. Още по-лесно е ДА ПЛАТИШ на някого да го направи вместо тебе (както са правели твоите "достойни мъже", хахах), обаче Я СЪЗДАЙ НЕЩО да те видим. Инженерно изобретение, програмен код, дори картина... Не става толкова лесно, нали? Какво ни плашиш с твоите боклуци? Я кажи какво са създали тези паразити?

Грешиш, не ме е било страх нито тогава, нито сега да се срещна с такъв физкултурник. Идваха и при мен да просят вересия и естествено нищо не получиха. Сега на тези другарчета им треперят мартенските да не ги разпознаят за какви са се мислили. Единици от тях имат една идея по висок интелект и успяха нещо в живота. Масата "страшници" си останаха нещастни бедни възрастни хораца за посмешище. Робин Худ- товци, Ха ха ха Ще завърша с един виц! Английски бизнесмен диктува на секретарката си писмо: "Уважаеми господине, тъй като моята секретарка е дама, не мога да ѝ продиктувам това, което си мисля за Вас. Още повече, тъй като аз самият съм джентълмен, нямам право даже да си мисля така за Вас. Но тъй като Вие не сте нито едното, нито другото, надявам се, че ще ме разберете правилнo..

Толка, Толка, тъп си като на тапир муцуната:)))???:)))!!!

Интересно припомняне на "застрахователните" времена точно в момента, в който един друг застраховател е в центъра на вниманието (моите съчувствия за съгражданите ми, на които сега им се налага да се изръсят за нова, по-скъпа ГО барабар със заплатите, които плащат на ония явно вечно заспали главочи от КФН от данъците си). Митьо Очите пък съвсем наскоро също се оказа "консултант" в застрахователна фирма с фунцкия да "открива обекти за застраховане". Чудя се дали след 15-тина години ще пишат същите статийки с изрази като "лоши момчета" и за него.

Точно тези боклуци съсипаха частната инициатива в България. Кадърните хора или бяха стъпкани от такива кретени, или принудени да напуснат държавата, за да могат да се развиват без някакви физкултурници да ги рекетират. Та затова държавата 30 години тъпче на едно място. Хубавото поне е че червеите вече са ги изяли и изср*ли.

Анджак. Браво за ясната мисъл. И като си помисля, че още има кретени, които величаят тия завършени мафиоти, че "помагали на хората". Бележка под линия: Още си имаме физкултурници в правителството. Сещаш се кого имам предвид.

Тези всичките герои на снимките, без Фатик са имали служебни карти на офицери от полицията. Нещо да кажете за държавата?!

КАкво да кажем? Тя държавата ежедневно казва за себе си всичко, което има да се каже по неин адрес.

С една дума - "кенеф"

Държавата е мафия,и още дълго ще бъде.Мутренските времена продължават с още по -силни темпове и българите спят.Лесно е да се дават оценки за минали времена и мъртви хора,а сега какво прави лесно даващия оценка българин????.....СПИ!!!!!!

хаидутите са останали в сьрцето на народа защото са защитавали чест и са биели чорбаджии и турци. Били са личности, индивидуалисти ... Тези са точно обратното - на служба при чорбаджиите и турците срещу народа.

Дано се пържат в ада боклуците

Докога ще и натрапвате минала информация за бандитите от прехода. Колко добри били . Какви хуманисти били. Тези съшите сега владеят застрахователния пазар в страната. И бансканският тиквеник-сикаджия ви строява да публикувате неща като това горе. Срамота!

Г. Илиев - създателят на лъскавата чалгаджийска гилдия "Пайнър"

Да си припомним - годината е вече 2018-а, а не 1996-а. Хората залесиха космоса с рози, ние още се занимаваме с братя Илиеви. Тези небрежни героизации на хора, които са разплакали не една и две майки са абсолютно излишни. Масата бяха полуграмотни момчета с тестостерон в излишък и "белите яки" си направиха армия от тях. И едните, и другите са за екарисажа.

То щото сега всичко цъфти и живееш в Рая...Заблудени хора,оставящи се да бъдат манипулирани от тикви и физкултурници...Отново!

НАБИВА се на очи едно: Отсъствието на държавата (полиция, следствие, съдебна система, финансово разузнаване и т.н.) Братя Илиеви, Маргини, Галеви, висаджии, сикаджии и какви ли още не, практически си правят КАКВОТО поискат под благосклонния поглед на политици и управници от всички цветове...

Точно т.нар. ни "държава", под формата на ДС и парите на БКП, седи зад всичко това! Прочетете книгите на Георги Стоев - една малко по-интелигентна мутра от котилото. Има ги всичките на читанката. А него самия го застреляха преди 10-ина години, понеже им беше разказал и пъпната връв...

Какви бизнесмени са тия бе? Тва са едни прости мутри.

Не подхожда на сайт като Дир.бг да пуска такъв обилен материал за един боклук. Дори го определят като "бизнесмен". Е затова няма да се оправим никога. Когато мутрите са бизнесмени, а някои от тях министърпре дседатели. Никъде по света няма министър председател с взривен джип. Само у наше село. И се намира около 1 млн. население, което си го иска.

Толкова ли не можеш да си направиш справка кога е създаден гир.бг !?. Самия колаж подсказва афинитета към темата и хората за които пишат.

Обикновени боклуци... Неграмотни, нагли, агресивни комплексари, разплакали хиляди хора. Крадци. Слуги и маши на кукловодите. Спонсори на жалки драскачи, величаещи ги в пасквили като този. От страх и за стотинки..

Mamkavi baiganyovska,pravite se na evropeici,ama site chalgadjii i mutrolyubci,umirate za tiq urodi,shto ne im napravite pametnici i im se klanqite vseki den,ne moje da gi zabravite

народа е прост,вдигат му парно,ток и всичко свързано с тях,но му отвличат вниманието от животоопределящи неща с машите на прехода

Ама тия по-големи батки ли са били от Джаро от "Под прикритие"?

мн ясно все пак са играли с държавата

Е щооо, той и тоя художествен герой играеше с обществени поръчки, вносче-износче, митници, бизнесче под чадърче, връзки тук-там, пък и беше бивш офицер от МВР... връзва се някакси!

Дир, избивате рибата днес. Най-много ми допадна: Звучи култовото парче на Тони Дачева "Бедни и богати". Време е за един пълнител в тавана...

Разсмя ме

Повече няма дачета тоя слугински ПАРЦАЛ - ОТВРАТ

сигурно децата са много горди

Айде стига вече с тия кавали ....

тея пък кви са??/

Ш.ибани мутропоклонници!

Колко е нивото на помиярите в електронните и печатни издания, че да ни занимават с престъпници и изроди, които "имали някакъв ореол и очарование"? Само ДЕБИЛИ могат да пишат за такива изроди с някакво умиление! Този олигофрен е осъден за участие в групово изнасилване, помияри! И ако не беше паднал бай Тошо, щеше още да духа на някой циганин в централния. Мамка ви продажна помиярска!