Георги Харизанов имал влязла в сила присъда

Бившият председател на Съвета на директорите на „Напоителни системи” ЕАД Георги Харизанов има влязла в сила присъда за изнудване, съобщиха от Софийска градска прокуратура.

Обратно в новината

Коментари - Георги Харизанов имал влязла в сила присъда | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В свидетелствата за съдимост се вписват само влезли в сила присъди по Наказателния кодекс. Всички други видове престъпления по другите кодекси не се вписват. Така че му е истинско свидетелството :)

Интересното сега е ще има ли оставки? Оставки от човешките ресурси назначили за председател на борда на директорите човек без висше образование, осъждан и с 2 дела срещу него!!! Грубо, грубо нарушение на всички правила за назначение на подобни ръководители. След човешките ресурси отсавка на ресорния му министър и на премиера. Как може никои от тях да не знач, че доверявайки се на документите са назначили престъпник без необходимия ценз на доста висок пост. Чудя се ако се направи едно разследване колко ли още подобни висши ръководители ще лъснат на яве???

Мутраген е Бате Боко, мутраген ще съм и аз!

Нищо против хората със средно образование.Но не е редно да се назначава виш ръководен персонал без необходимия ценз,а в същото време за позицията хигиенист да се иска поне едно висше,поне две специализации и поне два езика писмено и говоримо.Или да се премахне изискването за ценз,нали има конкурси.Познавам много хора със средно образование на които много вишисти биха завидили таино за знанията ,уменията и интелекта който те притежават

Аз пък се учудвам след като има "чисто" съдебно минало с влязла присъда,как не си е купил диплома за висше образование,което е много по-лесно?Също така наистина ли никой в това министерство/пък и в много други /не е знаел истината и защо е мълчал ?Компроматите се вадят само в определени случаи ,което показва ,че няма борба срещу престъпленията по принцип,а е боричкане между .....

Някой дрогдилър ли се гласи на негово място ,или сластна мома от балкана!?!? Или няма значение-важно е да е нагло,слабоумно и алчно същество-по-възможност с огроооомен гъз!

Този голям МЪЖ се оказа!?Само жени заплашва със саморазправа или с убийство!!Що не пробва с някой от неговия пол та да му надуе тиквата.Примерно с мен.Значи запознаваме се през интернет, правим се на голяма работа, най-вероятно се излагаме на любовния фронт - някоя от модерните диагнози еректилна дисфункция или преждевременна еакулация - мацката му казва чао и обидения еректилен дисфункционер започва да заплашва.Герой!!Как обичам такива да ми паднат в ръцете...... Министервството на Мишо явно е спокоен пристан за такива, но какво се чудим какъвто министъра такива и подчинените!!

Много интересно, този от къде си е намерил свидетелството за съдимост?

нагъл мошеник

Най-интересното е, че отново се случва във същото министерство да се назначават хора без съответната квалификация на високи ръководни постове. Тъкмо отшумя случая с Калина и ето пак. Мисля, че е най-добре да започнат преглед на документите за завършено висше и средно образование от министър Найденов надолу, а също и в останалите министерства. За съдебните дела дори мисля да не коментирам - това е абсурдно. Но цялата ни държава е един голям абсурд!!!

Човекът е етичен, възпитан и неконфликтен.

Този си е платил, за да го назначат ... Едиственият въпрос е на кого е платил точно!!!

БОЙКОООО не вярвай на комуноидите те са юдеисти готови са са да предадът майка си и баща си имам 70 годишен опит с тези ГОВЕДА.

Жорко, защо не се скриеш бе момче. Какво ходиш по БТВ и, какво се опитваш да докажеш сега. Всички те видяха що за стока си. Скрий се и не се показвай повече, че не се знае още какви неща ще излезнат за тебе.

Абе сбъркан, ти имаш ли представа кои управляват сега и на кого са тези кадри? След като на най-висше ниво власта е в ръцете на мутри, какви могат да бъдат кадрите под тях? Какви БКП-та, какви ДС-та, какви пет лева са в празната ти глава? Нали сегашните гербери водят война с сътрудниците на ДС. Уволняват дипломати от кариерата, с опит, с авторитет и назначават разни клоуни и смешници.Че и престъпници, както е случая с Харизанов.

На какво ли още ще се нагледаме? Докато министърът на вътрешните работи се наговори срещу съдебната система, се оказа, че същата, явно си е свършила работата, но няма кой да го оцени.Защото: не само, че шефът на Напоителни системи Георги Харизанов се оказа с две висящи дела едното за заплаха за убийство, а второто за грабеж. На всичкото отгоре той е осъден още през 2005 година на две години условно по обвинение за изнудване.

Абе какво се правят, че сега откриват топлата вода. Сякаш не знаят кого назначават. Всеки ден истории с боклуци. Писна ми от гнусната държава.

Абе много му станаха лъжите около него, имал диплома-пък нямал, учил нещо-пък не учил, бил съден - пък не бил, абе това момче много объркано, а го изкараха Бил Гейтс.

choko73

А за него сега какъв круг висш държавен пост подготвяте господа герберченца?

zosha_@

а сега накъде за българския бил гейтс? странни неща стават в българия, тццц... и за съжаление само в българия... толкова нагло..

Две неща ми направиха впечатление първо Харизанов е поискал да мине детектор на лъжата апарат дето не се признава от съда защото дори и опитен специалист може да бъде излъган че тествания отговаря коректно на въпросите задавани от разпитващия и второ тия дето имат карез на Найденов сигурно имат врачка на щат щом още преди ГЕРБ да помислят за властта тия гадове са почнали подготовката си за да омаскарят ненагледния ни министър .

alivap

Това е братчеда!Необразован, "завладяващ" с познанията и мениджърските си умения, послушен и да върви с далаверата напред.