17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ловния сезон в БСП е открит.За участие се иска само партиен билет.За сега е разрешена стрелба само по едър дивеч Чак като се свърши с тая задача и ще се разреши и по пернат дивеч

"Четири години Румен Радев не си отвори вратите на президентската институция за никой и за нищо, освен за жестоко политическо противопоставяне, което той избра още от ден първи. Радев в момента е в много тежка ситуация. Не му отива да каже нещо, а след това да се отметне. Когато посочи датата 28 март, не е той човекът, който постави под съмнение тази дата, а шефът на Стратегическия му съвет". "Радев постоянно повтаря как ще измете мутрите от България - "мутри, вън". Същевременно тези, които създадоха мутрите, агентите на Държавна сигурност са в Президентството, те са шефове на Стратегическия му съвет. Агентът на ДС с прякор "Майстора" (бел.ред. Александър Маринов), постави под съмнение датата на изборите", каза Плевнелиев.

Герговизмът,като явление-разяждащо,разграждащо,разединяващо структурите на партията,трябва да бъде анализирано със съответните изводи! Проявена бе воля,за пречистване! Процесът ,трябва да продължи! Иначе,остават Паргов и такива,като него! А,те са почвата на герговизма! Това не трябва,да се допусне! Герговизмът,значи-шупли в структурата,а това я прави лесно рушаща се! Не го допускайте! Няма време!

Отстраненият милионер избра отстранилата го милионерка.

Отдавна трябваше да се започне, само дето парадоксът е, че една видна "приватизаторка" /разбирай бандитска работа/ отстранява друг виден "приватизатор".

Абе, Гергов, ти съвест нямаш ли? Все другите виновни, ти си целият в бяло и ровиш, ровиш?

Нама богат комунист!!!! Докато ръководството на БСП е съставено от милионери ще бъде все така! Гергевци, Овчаровци, Лечеви и всичко останали вън от Партията!

Има,има! Енгелс основателя ,спонсора на Маркс. Ама не на десертчето ,не го бъркай с Марс.

Странно,защо Гергов не е в партията на дружката си Първанов?

Или си богат или си социалист.Трето положение няма.

Няма богат социалист ,бе Гергов ! Още Атанас Буров го е казал.Като пратиш комунист в Парламента и "като му се усладят дневните"/цитирам Буров/ той вече няма да е комунист.И с Гергов е същото.Масон, едър бизнесмен не може да е нито комунискт , нито социалист.

Гнусен, мазен, престьпник, сьщият като спящата красавица Борисов. Като две капки вода" Сега, гнилоча ще изплува!

Свинска работа.

гергов помияр,приказките ти не струват 5 пари

Еххх Гергов, Гергов!!! Истината е, че един свинар, превърнал се в свиня може да прави само свинщини!

Ти си точно престъпник

Ле-ле, каква " трагедия"! Този да си отива при гербаджиите , там му е мястото!

НИНОВА Е ИЗПРАТЕНА В БСП СЪС ЗАДАЧАТА ПОСТЕПЕННО ДА Я РАЗРУШИ ОТВЪТРЕ.ЗАСЕГА СЕ СПРАВЯ УСПЕШНО.

Госин Гергов в Затвора,гнусенпредател

въпросът е, защо?

Това че се разграничават от ръководството на БСП, не ги прави по-малко гнусни.

Отдавна си далеч от социализма и комунизма ,човече ! Гледай си далаверите там и какво още може да откраднеш в Пловдивско и не се прави на такъв ,какъвто не си и никога не си бил ! Гледай масонската кариера и нейния "свят на фантазиите" !

А останалите от БСП какво да гледаме ?

Манифеста на Маркс и Енгелс.

Гергов, кажи си за отношенията с Борисов, Цацаров, мнението ти за гл.прокурор.Бизнеса ти върви, а това став с послушковците.Кажи как натрупа милионите!

С Цаци сме от една ложа , а с Баци сме от една порода !

Кажи ти като знаеш.

Хората имат съмнения във ваксинацията, защото как да вярваш на тази администрация, която смята за хотел подпорна стена.

след Г Г иддва ред на Р Р

Курнела не е глупава и знае, че на изборите пак ще яде бой от герб. Гергов би бил малък проблем в такава ситуация. Е, няма човек - няма проблем, този подход е доказан във времето

Леле, ще се изпоизядат един друг тези честни частници-другари с чинове. Я да ги поканят дружно и другарски на една почивка на Халкидики да отседнат и да се сдобрят в името на пролетариата!

ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНОСТ СЕ ТРЕСЕ ЯКО ОТ СКАНДАЛИ И ИНТРИГИ. МУТРООЛИГАРСИ СИ ИГРАЯТ НА ПОЛИТИЦИ. Е НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!!!!

Гергов е злият гений на БСП. Продава БСП на Борисов срещу 49 милиона. Далавераджия от висока класа. С последен напън се мъчи да разбие Бсп и то преди избори.. Чорбаджия изедник да мисли за народа.!

Иде ми да направ1 една последна серенада на Корни.Толкова агресивна и толкова незапомняща се с нищо градивно,БСП никога е нямал толкова слаб ръководител.

Чеп за зеле не става от Простакинят@, дори и за мандръсанье не става,но може да "приватизира". Но до ден днешен не разбрах дали е плащала.

Е доста по-добре е от миков пияндето, нали си споммяте баце как го подиграваше

Изключително удоволствие ми прави да чета как мършоядите от БСП се ръфат и самоизяждат едни други. Най големия мършоят - Свинята от Крушевица - любовницата на Иван Костов, уволнената за корупция от СерГей Станишев, приватизаторката на Техноимпекс, притежателката на огромен хотел на Халкидики "Мираджио Термал Спа Ризорт" където спира яхтата на Черепа, мъжът на която получава всеки месец "заплата" от Лук Ойл в размер на 110 000 лв. без дори да има офис там /както знаем Лук Ойл е поделение на ГРУ и защо ли разузнаването на Русия плаща на мъжът на Нинова тази астрономическа заплата?/ синчето Рафаел на която закупи огромно ранчо в Аризона /подозрително покупката съвпадна със липсата на едни 30 милиона от партийната каса / - та същата Свинкя нарита останалите мършояди и сега наистина погреба 130 годишната алчно, злобна и безродна старица. Да ви е честит поредния четвърти и пети кабинет на Борисов.

Голяма злоба си изкарал бе човече! Извади си главата от задните си части и вдишай свеж въздух. Ще се задушиш със смрадта си.

Да живеят крадците мутрите телефонните измамници нарко трафикантите депутатите от ГЕРБ и БСП корумпираните чиновници калинките

Точно личните интересчии от Бсп, гони Нинова, боли!

Води ни другарко Нинова, води към власт през пропасти дори!

Да живее анархо-комунизма!

Абе тая партия нема ли млади "другаре и другарки " бре?? Само някакви дърти курви и свинари!! Аре смяна малко!!

Това не е партия. Това е сбирщина.

интереси!

Не са като мютренската партия,деди! Точно там са сбирщина по интереси!

Позна деди! Няма мютри с шкафчета!

Защо свинарят от село Маноле не си отиде смиром и защо занимава аудиторията с гнусната си порода?!

Само се чудя още колко свинари има в управата на БСП за които не знаем.

Гергов не е от Маноле, а е родом от село Джурилово Врачанско през 1956г.,което село е преименувано през 1950 на партизанското име Нивянин!!

Чичо Гошо в Панаира. Верни хора все прибира. Некадърни, ама верни. И роднини достовени. Те разсипаха изложбите. Но развихриха заложбите. Да разчитат на дажбите. Крадливите просперират. Честните не се котират. Леля Вили все кадрува. Протежетата купува. Да са верни, раболепни. Роби, но пък достолепни.

Не е лошо, но замени някои точки със запетайки.

Гергов да не халосва, а да се прегърне с Двойника си от Банкя, та да му напълнят още 1 ДУПКА с 43.2 млн. лв.!

Това ли е новата опорка? Доган одобри ли ?

Герга ли си гарга ли си, хайде стига с тия циркове, отиди си при Бойко и се съберете старите комунисти, тъкмо с Пеевски и Доган ще си заформите квартет!

Гергов, ГЕРБ и медиите на ДПС говорят в удивителен синхрон за някакви проблеми между БСП и президента Радев. Говорят като един. Да ,има и възможност това да е напълно случайно?

Типично за червена кратуна. Търси проблема извън собствения телевизор. Не ставате.

Някой знае ли, как мога да огранича дир да не ми показва статиите за червените тъпаци? Благодаря

Да, ходи си в ПИК

Иди в Предпочитания и напиши : Блокиране на статии за ГЕРБ. Това е!

Проблема е, че като блокирам гербаджийските, остават предимно онези за червените тъпунгери. От тях здраво пада IQ-то.

Гергов, я кажи как така стана та ГЕРБ и ДПС ти платиха дупката във Варна за 35М с държавни пари, а после развърза и Слънчев Ден на няКой. БСП найьпосле почна да се чисти от кадри на ГЕРБ, ДПС.

Абе щом му дават гласност, сигурно си прав. Като кашират и Кирчо Добрев, може и да повярвам че се изчистват.

Какъв ГЕРБ те гони. Червените шушумиги си повярваха и решиха да разпределят власт, която няма да видят.

В тез времена , другар за другаря е куче

А Р . Овч. , кога ще бъде отворен

Когато свалят Корнито.

Технодалавераинпекс , срещу Пловдивпанаиррахатмарка

Купчината гъзолизци. Кланят се насрани. И тресат се в нервни изблици. А сега какво ще стане? Хранилката като престане. А пък като спрат и кражбите. Ще спрат и дажбите. Ще се разбягат хлебарките. Ще напълнят кабеларките. Ще обясняват колко лошо. Е било при Чичо Гошо. И за бившия застъпник. Чичо Гошо е престъпник.

Гарван гарвану, око вади

Този нахалник не може да го изритаме бе! Нали си изключен, какво се вреш. Бегай в ГЕРБ свинарю, там те обичат.

Съд и каторга доживотна за антибългараките терористи от бъсъпъ и дъпъсъ взривявали църкви и влакове

Най после комуноидите умреа

ДЕДО МИ БЕШЕ ПИШМАН НАБЕДЕНО УЖ ПАРТИЗАНЧЕ , ТЕЙКО МИ БЕШЕ ВИСОКОПОСТАВЕН ДЖЕЛАТИН ОТ МеВеРе , А СЕГА АЗ СЪМ СИ НАПЪЛНО РЕАЛНО МЪРЗЕЛИВО НИЩОПРАВЕЩО МИЛИОНЕРЧЕ ПОДВИЗАВАЩО СЕ В НАШТО СЛАВНО СОФЕ ! ИМАМ СИ И ЕДНО ЗАВОАЛИРАНО НОВИНАРСКО ИНТЕРНЕТ САЙТЧЕ ОТ КЪДЕТО ПУСКАМЕ ТАКиВИ ПОРЪЧКОВИ ЕВРАЗИЙСКИ ФЕЙКНОВИНИ ,ЧРЕЗ КОИТО НАНАТЪК ПО ИНТЕРНЕТ ВЕРИГАТА ВСЯВАМЕ БЕЗВЕРИЕ И НЕСИГУРНОСТ В НАРОДА НИ