Георги Богданов за отхвърлената конвенция: Колко страхлив е политическият и юридически елит

Мракобесническите патриотични сили поставят въпроса дали България трябва да е в Европейския съюз, твърди той

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кой отъждествява ЕС с джендърите?

А кой, извинете, е този Георги Богданов? Какъв точно фактор е той? Поредният "интелигент" на чужда хранилка?

не ни натрапвайте европейските задкулисни мръсотии и деградации,имаме си конституция и то много ЯСНА...

какъв ЕС бълнува този Козяшки лумпен? България никога не е влизала в ЕС.....Пестин леа заплата хахаха, 500 лв заплати.....най-бедна в света , за какво говори този лумпен? ИК противоречи на Конституцията, кое е неясно?

Георги Богданов явно не е чел мотивите на КС според които ИК противоречи на Конституцията на РБ. Поне да беше се постарал да оспори мотивите на КС в словоизлеянието си, но не би, защото по-важно за лица като него е да обявят колко недорасъл за света е българина защото не е приел нещо в което не можаха да го убедят че е вярно пишман идеолози подобни на Георги Богданов. Богданов поне прочети Огнян Минчев и почвай да си отговаряш на въпросите които той задава към такива като вас.

Георги Богданов явно не е чел мотивите на КС според които ИК противоречи на Конституцията на РБ. Поне да беше се постарал да оспори мотивите на КС в словоизлеянието си, но не би, защото по-важно за лица като него е да обявят колко недорасъл за света е българина защото не е приел нещо в което не можаха да го убедят че е вярно пишман идеолози подобни на Георги Богданов. Богданов поне прочети Огнян Минчев и почвай да си отговаряш на въпросите които той задава към такива като вас.

Господа да не се заблуждаваме . Народа , който е суверен на държавата не иска хомосексуалисти. В държавата ни все още Суверена определя кое е конституционно и кое не. Конституционните съдии все пак трябва по някага да се съобразяват с желанията на суверена. А тези , които не са доволни моля за заминат в либерална и хомосексуална Европа и да живеят щастливо с педерастите, а не да дават интервю за Дир БГ.

А моите деца вече са записани на обучение за ЕС лидери при Бенала бахура. Вашите да си седят хетеро изостанали комунисти (който не е педал е комунист).

комунистите са едни от най-големите хомосексуалисти! :))) и ти много добре го знаеш, пено ;)

По ЦЦ и ББ ли съдиш ?

Нещо не разбирам.... Мнозинството и съда изразиха волята си. Какъв е проблема? НК пази отдавна от насилие. Педалите си се шляпат и без ИК. Т.е. целия рев е само, че не паднахме до труповете на други унищожени от изверги страни? А един мармот гледа от хотел Билдерберг и се смее до насиране.

Хайде да не се заблуждаваме! КС изпълни политическа поръчка на узпълнителната власт послужвайки и като ръцеумивалник.

Самият КС е страхлив и конюнктурен..., а тези съдийки, които са гласували за отхвърлянето са меко казано маргинални и некомпетентни...., но пожелавам им да пострадат от мъжко насилие и да няма закон, който да ги защити!!!

ИК не е закон и никакви защити не променя. Има НК, който ВЕЧЕ пази от всякакво насилие. Има полиция, която не ги прилага така или иначе защото са тъпи продажници като теб.

Хайде стига... До кога малцинствата ще бъдат фаворизирани и материално и законодателно. Всички сме хора и трябва да имаме еднакви права и задължения. Защо трябва да приемаме конвенцията и после после по нея да пишем закони? Не е ли по-лесно направо да пишем закони за защита от насилието на всички граждани. Защото не само жени са насилвани. Насилие има и срещу деца и срещу възрастни хора и въобще от по-силни над по-слаби. Толкова ли е трудно да се въведат ефективни присъди за тези за които саморазправата е начин на общуване? Всъщност самата истамбулска конвенция е опит за насилие над традиционните ценности споделяни от мнозинството българи.

Джендъри не разбрахте ли че сме в демокрация не искаме да приемем вашите измислици . Половете са два - биологично определени и това е .

да се занимава с деца и до живот да му бъде забранено да се доближава до деца, освен до своите собствени!!!

Всички останали държави, дето са я ратифицирали са по-глупави от нас? Това ли се опитвате да ми кажете? Я се замислете малко от коя страна заставаме за пореден път.

трудно ти е да преодолееш стадния инскит, а тими? :(

- През 1909 г. със Закона за народната просвета за пръв път у нас се дава право на жените да бъдат избирани в училищните настоятелства, без да могат да участват в гласуването. - През 1937 г. "жените майки от законен брак" получават правото да гласуват в местни избори, но не и да бъдат избирани. - През 1938 г. това право се разширява за гласуване в парламентарни избори за жените над 21 години, които са "омъжени, разведени или вдовици". Дава им се само активно избирателно право - т.е. да гласуват, но не и да бъдат избирани (пасивно избирателно право). - През 1944 г. жените в България придобиват равни избирателни права. - През 1945 г. в 26-ото обикновено народно събрани са избрани първите 16 жени за депутати. Ето и кога жените са получили право да гласуват в други европейски страни Финландия - 1906 г., като жените получават и активно, и пасивно избирателно право: 28 ноември 1893 - В Нова Зеландия за първи път жените гласуват на избори 15 март 1907 Във Финландия са произведени първите парламентарни избори в света, в които участват и жени. Съгласно приетата на 20 юни 1906 г. нова конституция финландските жени първи в Европа получават право да избират и да бъдат избирани Норвегия - 1913 г. Дания - 1915 г. 14 декември 1918 В Англия за пръв път жени участват в избори Албания - 1920 г. Турция - 1926 г. Югославия - 1946 г. Франция - 1946 г. Гърция - 1952 г. Швейцария - 1971 г.

Днес, като всички имаме право да гласуваме, ама няма за кого, какво ни грее това ни право. Пък и изборите се фалшифицират дори в най-демократичните държави.

Аз нямам приятели, защото съм християнин не защото съм джендър, а това че българските съдий се изживяват като корифеи на юдаизма и исляма си е техен проблем.

Точно юдеите нямат нищо против този пасквил.Достатъчно е само да се каже , че протеста от днес на защитниците на конвенцията е съставен от ЛГБТ общостта е показателен за кого е направена и чии интереси обслужва.

Продължавам да се убеждавам, че повечето честни хора, които поддържат Истанбулската конвенция са хора, които се оставят да се носят по според тях от модерното политическо движение, без да се замислят критически върху това, което им пробутват и твърдо вярват, че политиците са обмислили всичко за и против предварително и трябва могат да им се доверяват безкритично. Това е дълбока заблуда. Съвременните политици в голямата си част са хора, които мислят само за себе си и за личната си изгода и са готови да продадат майките си, любимите си хора и дори и децата си., за да осигурят оставането си във властта. Повечето откровено може би вярват, че щом се твърди официално, че това е насочено срещу насилието над жените и сигурно е правилно и практически действат като коне с капаци. Истината обаче е че създателите на тази идеология са откровено ненормални хора, с болна психика и перверзно и извратено мислене, които са се добрали до властта и под прикритието на модерни, но иначе нищо не значещи фрази за равноправие за хората в неравностойно положение, за толерантност към хората с различно от нормалното за човека сексуално поведение и за борба срещу насилието над жените се опитват да прокарват някакви странни виждания за начина на живот на хората и обществото. Нищо не значещи фрази се опитват да променят човешките, религиозните обществени ценност. Всичко е само фалш и лицемерие. Очевидно никой от тези хора не е чел конвенцията или по-лошо използват целенасочени лъжи, за да заблуждават хората и обществото, защото приказките за защита на жените от насилие са само параван. Не е страшно въвеждането на трети пол, колкото и безумно да е това от научна гледна точка. Не толкова страшно и пропагандирането на еднополовите бракове, въпреки че противоречат на цялото човешко, културно развитие на човешкото общество. И джендър измислицата може да приемем като някаква пародия на желанието да се различаваш от останалите. Колкото и да е противно, неетично, аморално и перверзно всичко това мога да приема за някаква странна приумица. Но не мога да приема и странно защо за това рядко се говори посегателствата към крехката детска психика. Всичко мога да приема нине мога да приема да се НАЛАГАТ НАСИЛСТВЕНО ПОДОБНИ ВЪЗПИТАТЕЛНИ ПОДХОДИ. Да се опитваш да объркваш детската психика насилствено, без да даваш възможност на детето само да изгради своето биологично, генетично заложено отношение към сексуалното самоопределение е СВЕТОТАТСТВО. ТОВА Е УЖАСНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ КЪМ ДЕЦАТА. Не мога да разбера защо не се говори за това. КАКВО ОБЩО ИМА НАСИЛИЕТО НАД ЖЕНИТЕ с насилието над децата да играят някакви странни психологически игри за усещане на някаква чужда, неприсъща на биологичната им същност сексуалност. Това е най-долното и най-гадно в тази конвенция. Срещу родителите, срещу традиционното възпитание и обучение на децата във всички съвременни човешки, културни и религиозни общности. ТОВА ТРЯБВА ДА СЕ ЗАБРАНИ И ДА СЕ ПРЕСЛЕДВА С ВСИЧКИ СРЕДСТВА НА ЗАКОНА.

Този пич нещо много се вживява в ,,поезията,,! Явно са се почерпили с журналиста преди интервюто?!

Защо трябва да ни натрапвате мнението на някакъв си г-н, пък билк той кандидат на незнам си какви науки?!? КС е решил в полза на народа, а не на група лапачи и дребни душици търсещи келепирец продавайки всичко българско и родно. Точка!

Този само като го погледни човек и моментално познава от кой пол и котило е. Такива извратени типове нямат работа, не в университет, не трябва да бъдат допускани до прага на нашите основни училища. Решението на Българския Конституционен Съд е абсолютно правилно и навременно. И сега джендър-мендър конвенцията отива където и е отредено почетно място - в казаните и оттам на бунището. Още и от преди подозирахме големите мераци на гадните пед....ти, че под булото и претекста за "защита на правата на жените и на децата от домашното насилие", искат да прокарат нещо, което тук, в България не може да се прокара. НЕ МОЖЕ, ЗАЩОТО БЪЛГАРСКИТЕ ЖЕНИ И БЪЛГАРСКИТЕ МЪЖЕ ИМАТ ЗДРАВ РАЗУМ ЗА СВОЯ ЗАКОНЕН БРАК МЕЖДУ МЪЖ И ЖЕНА, ПРОЯВЯВАТ НЕИМОВЕРНО ГОЛЯМО ДОВЕРИЕ И ОБИЧ КЪМ СВОЕТО СЕМЕЙСТВО, КЪМ СВОИТЕ ДЕЦА. Нека беснеят извратените мръсници. Техните гадни и нечовешки мераци отидоха там, където им е мястото - на голямото бунище.

*88888

Дир. защо триете коментари, в които се ссъдържат цитати от БЪЛГАРСКИТЕ закони? Вие знаете ли, че тези закони са публикувани БЕЗПЛАТНО, те НЕ СА държавна или служебна тайна и са създадени от НС в качеството му на законодател? ЗАЩО ТРИЕТЕ ЦИТАТ ОТ ЗАКОН ЗА КОНСТИТУЦИОННИЯТ СЪД- ЧЛ.14 АЛ.6, В КОЙТО СЕ КАЗВА, ЧЕ ВСИЧКИ ДЪРЖАВНИ ОРГАНИ, ЮРИДИЧЕСКИ И ФИЗИЧЕСКИ ЛИЦА, СА ДЛЪЖНИ ДА ИЗПЪЛНЯВАТ РЕШЕНИЯТА НА КС?

Като чета коментарите оставам с убеждението че тук оразнуеат и злорадсват всички изнасилвачи, педофили и биячи на жени и хора с увреждания...

Нали си чувал, че луд е тоя който мисли другите за луди, та и при теб така. Айде окачвай знаменцето с цветовете на дъгата, обърни табуретката и сядам. Предполага се, че ще те напъпли душевен покой.

И сядай. Това да пише човек от телефон си е тото от към краен резултат.

Абсолютно е прав! Само словосъчетанието "патриотични сили" трябва да бъде в кавички. Това не са никакви патриоти а шайка айдуци - примитивни, елементарни, беобразовани мракобесници. Само им вижте мутрите....

не ви се отвори парашута с извратената ви джендърска педалска конвенция

Господин Богданов, какво мислите по въпроса за педофилията?

Жените са за разплод, момченцата за удоволствие.

Целта на Конституционния съд е да се изкаже дали има нужда от промяна в Конституцията на България- той днес каза - Да има нужда от промяна на Конституцията. Така .....какво тоест следва от това? - Трябва да се събере Велико народно събрание за промяна на Конституцията. Е това е Соломоновско решение - Браво на ГЕРБ - онзи ден си измиха ръцете с Президента, а днес с Конституционния съд, а комунягите доволни та и се кефят. Това е да та пратят на майната ти а ти да умираш от кеф! Ама и Нинова много добре знаеше, че да се приеме Истанбулската Конвенция трябва Велико народно събрание и не изпусна шанса да натрупа плячка по време на Европредседателството!

Мракобесникът е този чорапогащник! И някой го е турил да се занимава с деца! Махайте го оттам, веднага и без спорове! Мърляч...

Да идем да поздравим този мъж по мъжки? Пък и той е човек - да опита и той от това, за което проповядва.

Станишев страда, народът е радостен.

И Георги Богданов и Филип Димитров си приличат на джен.ъри. Не е чудно да роптаят срещу това решение

Педофилите са недоволни - значи ние сме прави!!!

Тоя какво ги прави децата с тая мрежа?

Кой малоумник или по-скоро джендър е сложил тоя да отговаря за деца?!

Внимавай с децата да ти не резне някой баща главата!

Тоя сам си направи харакири.Идиота обвинява нормалните,че са нормални.

А бе, като се замисля, ми се струва, че такива като тоя е по-добре изобщо да ги няма. Чисто физически. Не виждам полза от човек, с мислене като на тоя боклук. Пет пари не давам дали е гей, джендър или мендър, но да говори, че създадените от природата ДВА пола - мъже и жени са нещо неправилно или отживелица, ме кара да го спукам от бой. Не може от такъв извратеняк да има каквато и да било полза. А че е откровено вреден, мисля че повечето хора го разбират.

Не ви ли се струва, че тази разгърната мрежа от НПО-та представлява всъщност в зародишна фаза бъдещата стуктура за контрол на обществото чрез инструментариума на ИК. Все още нелигитимни, но функционално отделите на бъдещия Комисариат на Конвенцията в България с ранг над суверенитета ни, са вече готови. Кадрите - също. След Конституционния съд на работа да се захваща ДАНС.

Да обобщим -"Колко жалки са соросоидите, които искаха да пробутат гнусната идеология за третият пол зад фасадата на чистата идея за спиране на насилието над майките и децата" ! Защо трябваше да го вмъквате зад тази добра идея а - толкова ли ниско сте паднали ? Гнус ме е от такива плужеци и хрантутници !

Оставете другото ами ей този ДЖЕНДЪР е накичен с разни научни титли и позиции осигурени му от соропитетските и еврогейските кръжоци!!!!!

Георги, Георги - язък ти за мъжкото име , кифло !

Аз чух за решението на Конституционния съд по радио "Хоризонт". Бяха посочени мотивите, че понятия като "джендър" и "трети пол" противоречат на принципите, залегнали в нашата конституция. И какъв беше първият въпрос на журналистката, можете ли да отгатнете? Тя попита - сега ще се наложи ли да си променяме конституцията, за да бъде в синхрон с Истамбулската конвенция.

Ама що за въпрос,ТАЯ НОРМАЛНА ЛИ Е ДА СЕ ПРОМЕНЯ КОНСТИТУЦИЯ. А ЗАЩО НЕ ЗАДАДЕ ВЪПРОС ЗА ОГРАБВАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ,ЗА ОБЕЗЛЮДЯВАНЕТО,Е ВЯРНО В МОМЕНТА НЕ Е ПИ ТЕМАТА,АМА И ИМАЛО И ТАКИВА ТЕМИ.ЩО ЗА ПОРЪЧКОВИ ЖУРНАЛИСТИ

Точно това ще стане - Велико Народно събрание и промяна на посткомунистическата Конституция!

Вижте какво пише зад гърба му - "Национална асоциация за приемна грижа." Този мухльо има ли идея, че ако в България започнат да се отнемат деца и да се дават на приемни родители джендъри ще се лее кръв, ама мнооого кръв...

Тоя тъ......к не знае ли ,че за българина децата са най святото нещо и някой опита ли се да му посегне,кръв ше се лее,особено в приемни семейства от извратени хора.Не винаги в семействата са идеални условията,но си обичаме децата и сме го доказали с времето.Всеки работи денонощно,отива в чужбина само дом да подсигури на децата си.Искаме внуци,а не джендъри.Явно ще му секне хранилката.Шизо

Георги Богданов - Гоуемио приятел на мауките деца!

На който не му харесва днешното решение: Чайнис пластик бек -> трейн стейшън -> ИДИЛ Адиос чифутсоросоиди педалски.

Защо в интервюто не са попитали Георги Богданов, дали той има друга ориентация и дали трябва да бъде на този пост, който е свързан с деца . Такъв трябва да бъде на друго работно място .

Поредният паразит чуждопоклонник заквича.... не е до политическия елит, там са по-зле и от вас платените джендъри, а до народа, народа започва да се съпротивлява на плиткоумните ви механизми за контрол...

Как не! Отиде му службичката, отиде му финансирането. Жалко, ако този човек защитава децата ни, жалко, ако ЕС се отъждествява с ИК . В същност НПО-тата, гей-парадите и цялата медийна пропаганда около тях показаха истинската същност на Конвенцията.

Абе Богданов, Какво се оправдавате с тази Истанбулска конвенция, със страхливите и крадливи политици и с марсианците ?! Я се вземете в ръце, седнете направете един анализ на текстовете в проклетата конвенция, извадете ценното от тях, добавете специфика за България, оформете го като един проект на закон и го треснете в Народното събрание. Нека да го мислят и гласуват депутатите без да са обвързани с Истанбул, джендъри, ЕС, ЕК и кои ли още не играчи. Направете си го наш този закон, толкова ли е трудно ??!!

Отдавна в България. В случая става въпрос за политически игри.

Не е никак трудно, ако целта действително беше защита на жените и децата.. Само че друг ефект се търси тука.

С какво право служител от държавен университет се изказва като последна инстанция по решение на Върховния държавен орган? Защо този "историк" не е уволнен и защо не се занимава с история а с юридически казус?

Трябва да се забрани на работещи в институции на държавна и бюджетна издръжка да работят в неправителствени организации. Това е смешно - хем държавна заплата, хем неправителствена - т. е несъобразена с държавнота политика?

Защото е джендъра като четиримата от КС с особеното мнение