Генералният секретар на ООН: Светът е поел по един катастрофален път на затопляне

Споразумението за климата от Париж цели да се ограничи глобалното затопляне под 2 градуса по Целзий

Обратно в новината

Коментари - Генералният секретар на ООН: Светът е поел по един катастрофален път на затопляне | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За тези дет се имат за елит най-важното е да сме заключвани,фалирани и склонявани за бодене с фъксини.

Там трябва най големите екологични норми да се налагат.България не е гъсто населена,така,че тук не трябва чак такива изисквания едва ли не да си затворим и ТЕЦовете като Марица и край,ще оправим световната екология.

Ахам. И ще го постигнем с 30% увлечение на цените на газта, тока и всичко останало. Обаче това не пречи на проекти като Старлинк, които сигурно конкурират периода на надпреварата в ядрените опити по вредни вещества и затопляне...

Няма ли един смел политик да каже, че царят е гол? Тръмп, но го отсвириха коалиция от социалисти, мошеници и престъпници.

Думнете няколко вулкана за възбуждане с по някой килотон и може и миниледникова епоха да стане .....

Голем праз като има климатични промени! На някой пука ли му наистина за тъпото затопляне -не естествено. На мен лично ми е през оная работа.

Сега Били Прозореца ще затъмнява Слънцето. Не бе, не нашият Толуп.

Онова смахнатото Грета там ли е ....

Тоя сега ни подготвя за бъдещите локдауни да предпази е планетата от прегряване.

След 5-10 години ще има огромни територии на които не може да се живее. Дори България може да е от тях. Това е драги - Game Over!

Ъхъ. Не знаеш колко си прав, или пък не. Подобни прогнози имаше и в първия доклад от далечната 1990 г. И там казваха същото за 2000 г. Познай дали дори едно от апокалиптичните "предсказания" се сбъдна.

Колко си прав. Много тъпаци се навъдоха. Е как да може да се живее

Помниш ли озоновата дупка? И тогава беше същото.

Който се интересува знае . Затоплянето е в цялата Слънчева система.Хората нямат никаква вина. Обаче престъпните световни групировки,които знаят този факт,са решили да го използват за своя полза. Например че хората са станали прекомерно много. Полярните шапки на Марс за 50 г. са спаднали с 50 %.Има данни и за спътниците на Юпитер и Сатурн ,все в същата посока. Бъдете уверени,спокойни и не им обръщайъте внимание. Но се грижете за околната среда както подобава на културни жители на Земята.

Който е тъп пише глупости като тебе

най-обичам кога природозащитник с частен самолет ми държи реч за глобалното затопляне аре чиба от тука бе

като пръднеш отгоре му, та да го охладиш!

Изкарват новото плашило,краят на ковид цирка сигурно наближава,балонът издиша вече и сега ще ни ограничават правата,под предлог има глобално затопляне

Общо взето всички лобират за Китай, защото имат 5G антена на покрива (като господина в случая), а тя освен друго е и насочено лазерно оръжие.

Преди промените. Там се казваше, че въздухът и водата не признават граници. И ако държавите в цял свят не спазват еднакви правила - няма смисъл от екология.

Но това включва и Китай и Русия

явно изданието е било съветско, изисквало е всички да се предадат на руските съвети.

Нали се охлажда планетата, какво затопляне.

това е еко фашизъм. България трябва да напусне зелената сделка и парижкото споразумение на часа!! това е ЕКО ФАШИЗЪМ!!

Глобално затопляне причинено от човека няма. Хиляди заглушени гласове на учени го казват - това се естествени процеси, които не са причинени от човека. Искат да ни разрушат индустрията.

Нашта голяма българска индустрия. Основополагащ фактор за сигурността на ЕС! Българският слон и българската индустрия - най-големите в ЕС!

И този в рисковата група със всичко увиснали като на закачалка ще ми дава тон в живота. Защо не си сложи маска за да не му гледам физиономията? Всичко, дошло от ФАЩ е зло и вредно. Харвардите включително.

Ако не беше Сталинка и Боку Тиквата които направиха , тази простотия срещу България , сега щеше да е Българката Елена Бокова , Генерален Секретар на ООН ! ДОЛУ ГРОБ !

Намаше да стане. Най-малкото там с пола не дават да се влиза.

Нали не ни трябваше втори АЕЦ? Що цените на тока са таквиз?

На мен и сега не ми требва АЕЦ. Цените на тока са си много добри. От какво се оплакваш толкова?

Просто, такова... Едно време хората по селата се оплакваха от ЗМЕЙ. Сега се оплакват от ВЕИ.

Абе ай стига бе!Ние трябва да се откажем от колите с двг, а американците ще ми развиват космически туризъм. Знаете ли колко кислород изгаря всяка ракета!

Дано Доживея да ги видя всичките Увиснали на Площада в Нюрнберг като ПредШествениците си!

Дано,тези сатанисти ще ни побъркат

Не е света като цяло, а части от него, която: 1) много плюска, САЩ- 350 мириона изразходват световен ресурс от поне 50 %. 2) много се пръка като се фъка, това са главно Китай и Индия. Не ми стоварвай лицемерино, грехове на моята глава на обикновен бегейски емигрант, каквито нямам. Имам 1 дете, немам кола, ям умерено и ползвам градски транспорт , а също въртя педалите на колело тука при педерите в Дания. Бая педери тука също въртят колела щото е уредено с велоалеи, ама се въртят и един друг, за което нема тужда от велоалеи.

Отношенията се охлаждат, климатът става по-топъл.

От ООН командват фашисткия поход по изтребването ни. Трябва да им запари под дуртите задници за да оживеем. Интернационал социалиста Гутереш изобщо не е невинен.

Добре, че си ти и твоята банда! Сега, като намалите населението и ще се оправят нещата.

Това го знаем, само че , дали ще шма хора на земята или не няма особено значение. Земята си минава своите цикли и никой не може да промени нищо, просто някой се възползва от това.

Затоплянето и застудяването е проблем на компаниите, които се занимават с ОВК (Отопление, вентилация, климатизация). Бах това затопляне - цял септември не става за море, както й юни не ставаше. Още не гледаме портокали в пловдивско, шопско или бургаско. Просто едно време не сте имали толкова точни сензори на толкова много места по света. И сега, ау, бау, ще мрем. И при тоя скъп ток и газ? Баш 7 милионна Българийчинца да опира пешкира и да спазва еко-норми наравно с индустриалните колоси?

Дъртаняне, такива политици-боклуци като теб го направиха.

инфо. гладни за пари ,за...

няма нужда.

Цитат от статия: „Учените откриват „изненадваща“ и „статистически значима“ тенденция на охлаждане в цяла континентална Антарктида“ От P Gosselin на 17. септември 2021 г.

Нищо катастрофално няма. В един топъл и светъл свят няма да плащаме високи сметки за парно и ток. Енергийните холдинги да преориентират персонала си към еко-земеделие.

Великият IPCC, който няма една вярна прогноза, сипва още от същото. Според докладите им Ню Йорк трябваше да е под вода отдавна...

Има цикъл на затопляне всеки 11 г., който не щеш ли съвпада с 150 годишния цикъл....

Един от големите мошенници, подкрепящ още по-голямата измама - глобалното затопляне. Крайният резултат - Европа на свещи, а зелените терористи- милиардери.

Мерки и терор без край.

Добре де, така да е, обаче кой обира пешкира?! Европа без горива, само на ток, супер скъпи CO емисии, яко дране на хората. В същото време Китай си отварят една централа на въглиша на месец ...?!?!!? Е, какво правим?

Пешкира се ПЕРЕ, защото обикновено е мръсен, не се бере!

Не думай говнарю

Още един глобалист....

Зелените Фашаги в България се казват Харвард. И искат едни големи пари за да ни продадат на този фашист.