17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЩЕ ПРОСИ ТОЯ ?

Я, ти да видиш! Господарите идват да огледат част от територията си... Защо си губят времето, изобщо? Просто да дадат на Тиквата едно листче с инструкции и разпореждания и ние, като послушковци, веднагически ще ги изпълним дословно...

Не искаме Нато! Искаме мир!

ЛОША РАБОТА-ШЕФЪТ ИДВА!!! КАКВО ЛИ ЩЕ ИСКА ПАК? НА КОЛЕНЕЕЕ,РАВНИССССС!

Щолтенберг се мисли за генерал, а той е само един секретар!

Нищо добро не ни чака щом тези започнат да ни посещават. Значи няма да има разширение на Турски поток в БГ. Ще построят още някоя база у нас и ще ни превърнат в мишена. Да си вървят в Америка, да се борят с колумбиици и мексиканци и да оствят Европа намира. Посещенията им са последвани от майдани, конфликти и войни.

Подготовката на източна Европа за пушечно месо, върви с пълна сила ...

Бате да не говори празни приказки, а да докара едно управление тук, един щаб, координационен център, да им построи една сграда, да дойдат едно 200-300 чужденци чиновници и специалисти, да станем седалище на нещо... и некой лев да влезе в София, а то сега по чукарите гонят Михаля- няма лошо ама винаги може повече.

Освен пак да нагъзят България за нещо за друго няма за какво да се мъкне тоя дето никой не е питал българите искат ли да спонсорират тероризма..

Защо пък да се хаби да пише. Може и по телефона. Гуайдо как стана президент. Пенс го назначи по телефона.

Пак ще ни пеят старата песничка за руската заплаха.

Може да си търси жилище в Манастирски ливади...

Сега е момента Бойко да си поиска 8 самолета без пари от шефа...

Е, то от тия идиоти какво друго? Руска "заплаха", новичоци, скрипали и пр.....

директна заплаха за България - да бъде въвлечена във война с Русия, съответно Русия ще отвърне на удара и ще унищожи българите само с една ядрена бомба. Защо ставаме пушечно месо на чужди интереси???

А какво те кара да мислиш, че не е точно така?

В Брюксел става несигурно. Идват избори, не е ясно кой ще влезне в европарламента, а на всичкото отгоре Кьовеши ще става там прокурор. При това положение на Баце му трябват нови "закрилници" и заменя Юнкер със Столтенберг. Жалка катринка, вижда се от космоса за какво иде реч. Да видим този пост колко време ще оцелее, ако напиша "Баце е тъп", няма да има проблем, ама виж текстове с разсъждения цензурата хич не ги обича...

през България газопровод за транзитен пренос на газ е много, ама много малко вероятно има. Причините са няколко. Едната е стратегическа: България става плацдарм и полигон за натовски воиски, ставаме плашило в Черно море за да правим стрес около Крим. Другата причина е чисто тактическа: Боце ще направи всичко възможно да остане на власт, включително жертвайки интересите на страната. Този човек мрази народа си! Ако не сте го разбрали се вгледайте. Откакто ГЕРБ са на власт в България има втора вълна на емиграция. Само за последните пет години се напълних с "фейсбук"-приятелства, защото маса народ се изнесе, сами, с деца, със семейства, кой ли не. Пак ви казвам- за да се задържи на власт Борисов е готов да превърне страната в пустош. Ние не сме му необходими. Цензурата, и това ли ще изтриете, защото има анализ и истини, а не само простотии?

А този полаячо за какво ни трябва?

И ще вдига цените на визите за българите на козяк

И ще вдига цените на визите за българи на козяк

ще го помолим за още 400 щатски храбреци ...за гаранция на честните избори

Нали искахте да сте в НАТО и то да ви пази драги ми прости селяндури. Но вие не знаете подробности около създаването на това жалко създание наречено НАТО като общи войски на още по жалката Европа. Нали дотук ви докара светлата демокрация измислена от съседите гърци.

ПАРДОН,ДРАГИ! НИЕ НЕ СМЕ ИСКАЛИ ДА БЪДЕМ В НАТО,НИКОЙ НЕ НИ Е ПИТАЛ! АЗ ЛИЧНО НЕ ИСКАМ,АМА ИЗОБЩО!!!

Този е толкова кух и противен.

Г-н Столтенберг е първокласен бюрократ от който не зависи нищо. Неговият пост е ей така...за красота. Същото като ГС на ООН...безгласни букви от безгласни държави. Но искам да поздравя Тиквата с повишението....до сега все второклсани и третокласни бюрократи идваха да го голят по темето, но изглежда се е издигнал в очите на Господарите си щом му изпращат бюрократ първа класа - най вероятно е впечатлил с решението си да купи 8 парчета Ф16 но за $2 милиарда толкоз! Ако иска да поговори с баш шефа, ще трябва да разтвори значително повече кесията...

Турски поток ги вълнува да не стане

Бедата е, че има кой да ги слуша и да им вярва.

Да покажем среден пръст на норвежкия педал:)

Не бе! Наближават избори и с 400 войници на НАТО "осигуряват" спокойствието...

И на Европа

Идва да съгласоват българският контингет за Сирия

КОЙ СОДОМИТ напечата брошурите, пропагандиращи СОДОМИЯТА на българските деца???!!!!

Понеже еднокнижният сиукс от западните прерии не смее да се мерне на Шипка , да вземе да забере натовския психар , може и цветните зомбита от Ново село да покани за Националния празник . Ще бъде незабравимо преживяване за всички отпадъци ;))))

Тоя па кво ше търси тук?! Сламена фигура, от която не зависи абсолютно нищо! В отан става това, което напише бай Дончо у туитър... къв секретар, къв генерал, кви 5лв преди изборите?!

Не си само ти. Над 4млн души биха гласували против нато! Страх ги е да направят един референдум, че това ще е такъв шамар за тази мижетурска организацийка, че ще я взриви направо! Цяла една страна щ гласува с повече от 70% ЗА ИЗЛИЗАНЕТО на България!

70% за България извън НАТО е резултат от несъстоял се референдум в Русия.

Ще празнуваме 3 март 1918г..ха.ха.ха

На отиване да събере или вземе и двамата, добро ще стори, че от тях ни се повръща, алергии, Ринити, асми получихме. Все тяхните деца били... Умря циганската да ги хвали... То не бяха отлични дипломи, любовници, кражби, далавера, неуки назначения

Добре дошъл е. Столтенберг е на земята най-велик, над всички пръв, натовци са наши братя, наша плът и наша кръв. Като НАТО няма друго, тъй могъщо на света. То е нашата опора, то е нашата висота.

Леле,за изборната победа на ГЕРБ пускат тежката артилерия.Тия от Брюксел и Вашингтон се притесняват за генерал-губернатора на тази територия.Няма да се учудя Столтенберг да участва и в предизборен митинг на ГЕРБ.

Соломон Паси ще рИве ли при посрещането?

Какво ще търси? България се превърна отдавна в заден двор на САЩ.

Този агресор, чий ще го търси в Родината??? Където е влязло НАТО нищо добро не се е случило. Борисов го поканил... Ама да се сети за 3 Март да покани освободителите ни от турско робство, не! Ако не беше Русия, сега тук май щеше да е Турска империя или република. Или ще говори за руска заплаха, дебилът му с дебил, и нашите ще клатят угоднически глави. Май няма да разберат, че българския народ, а не олигарсите, мутрите и еврогейските чиновници обичат и винаги ще обичат Русия.