Коментари - Генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг идва в България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този агресор, чий ще го търси в Родината??? Където е влязло НАТО нищо добро не се е случило. Борисов го поканил... Ама да се сети за 3 Март да покани освободителите ни от турско робство, не! Ако не беше Русия, сега тук май щеше да е Турска империя или република. Или ще говори за руска заплаха, дебилът му с дебил, и нашите ще клатят угоднически глави. Май няма да разберат, че българския народ, а не олигарсите, мутрите и еврогейските чиновници обичат и винаги ще обичат Русия.

Какво ще търси? България се превърна отдавна в заден двор на САЩ.

Соломон Паси ще рИве ли при посрещането?

Леле,за изборната победа на ГЕРБ пускат тежката артилерия.Тия от Брюксел и Вашингтон се притесняват за генерал-губернатора на тази територия.Няма да се учудя Столтенберг да участва и в предизборен митинг на ГЕРБ.

Добре дошъл е. Столтенберг е на земята най-велик, над всички пръв, натовци са наши братя, наша плът и наша кръв. Като НАТО няма друго, тъй могъщо на света. То е нашата опора, то е нашата висота.

На отиване да събере или вземе и двамата, добро ще стори, че от тях ни се повръща, алергии, Ринити, асми получихме. Все тяхните деца били... Умря циганската да ги хвали... То не бяха отлични дипломи, любовници, кражби, далавера, неуки назначения

Ще празнуваме 3 март 1918г..ха.ха.ха

Тоя па кво ше търси тук?! Сламена фигура, от която не зависи абсолютно нищо! В отан става това, което напише бай Дончо у туитър... къв секретар, къв генерал, кви 5лв преди изборите?!

Понеже еднокнижният сиукс от западните прерии не смее да се мерне на Шипка , да вземе да забере натовския психар , може и цветните зомбита от Ново село да покани за Националния празник . Ще бъде незабравимо преживяване за всички отпадъци ;))))

КОЙ СОДОМИТ напечата брошурите, пропагандиращи СОДОМИЯТА на българските деца???!!!!

Идва да съгласоват българският контингет за Сирия

И на Европа

Да покажем среден пръст на норвежкия педал:)

Г-н Столтенберг е първокласен бюрократ от който не зависи нищо. Неговият пост е ей така...за красота. Същото като ГС на ООН...безгласни букви от безгласни държави. Но искам да поздравя Тиквата с повишението....до сега все второклсани и третокласни бюрократи идваха да го голят по темето, но изглежда се е издигнал в очите на Господарите си щом му изпращат бюрократ първа класа - най вероятно е впечатлил с решението си да купи 8 парчета Ф16 но за $2 милиарда толкоз! Ако иска да поговори с баш шефа, ще трябва да разтвори значително повече кесията...

Турски поток ги вълнува да не стане

Не бе! Наближават избори и с 400 войници на НАТО "осигуряват" спокойствието...

Този е толкова кух и противен.

Нали искахте да сте в НАТО и то да ви пази драги ми прости селяндури. Но вие не знаете подробности около създаването на това жалко създание наречено НАТО като общи войски на още по жалката Европа. Нали дотук ви докара светлата демокрация измислена от съседите гърци.

ПАРДОН,ДРАГИ! НИЕ НЕ СМЕ ИСКАЛИ ДА БЪДЕМ В НАТО,НИКОЙ НЕ НИ Е ПИТАЛ! АЗ ЛИЧНО НЕ ИСКАМ,АМА ИЗОБЩО!!!

Не си само ти. Над 4млн души биха гласували против нато! Страх ги е да направят един референдум, че това ще е такъв шамар за тази мижетурска организацийка, че ще я взриви направо! Цяла една страна щ гласува с повече от 70% ЗА ИЗЛИЗАНЕТО на България!

3евзек

70% за България извън НАТО е резултат от несъстоял се референдум в Русия.

А този полаячо за какво ни трябва?

И ще вдига цените на визите за българи на козяк

ще го помолим за още 400 щатски храбреци ...за гаранция на честните избори

В Брюксел става несигурно. Идват избори, не е ясно кой ще влезне в европарламента, а на всичкото отгоре Кьовеши ще става там прокурор. При това положение на Баце му трябват нови "закрилници" и заменя Юнкер със Столтенберг. Жалка катринка, вижда се от космоса за какво иде реч. Да видим този пост колко време ще оцелее, ако напиша "Баце е тъп", няма да има проблем, ама виж текстове с разсъждения цензурата хич не ги обича...

директна заплаха за България - да бъде въвлечена във война с Русия, съответно Русия ще отвърне на удара и ще унищожи българите само с една ядрена бомба. Защо ставаме пушечно месо на чужди интереси???

Може да си търси жилище в Манастирски ливади...

Пак ще ни пеят старата песничка за руската заплаха.

Е, то от тия идиоти какво друго? Руска "заплаха", новичоци, скрипали и пр.....

Бедата е, че има кой да ги слуша и да им вярва.

Освен пак да нагъзят България за нещо за друго няма за какво да се мъкне тоя дето никой не е питал българите искат ли да спонсорират тероризма..

Бате да не говори празни приказки, а да докара едно управление тук, един щаб, координационен център, да им построи една сграда, да дойдат едно 200-300 чужденци чиновници и специалисти, да станем седалище на нещо... и некой лев да влезе в София, а то сега по чукарите гонят Михаля- няма лошо ама винаги може повече.

Подготовката на източна Европа за пушечно месо, върви с пълна сила ...

Нищо добро не ни чака щом тези започнат да ни посещават. Значи няма да има разширение на Турски поток в БГ. Ще построят още някоя база у нас и ще ни превърнат в мишена. Да си вървят в Америка, да се борят с колумбиици и мексиканци и да оствят Европа намира. Посещенията им са последвани от майдани, конфликти и войни.

Щолтенберг се мисли за генерал, а той е само един секретар!

ЛОША РАБОТА-ШЕФЪТ ИДВА!!! КАКВО ЛИ ЩЕ ИСКА ПАК? НА КОЛЕНЕЕЕ,РАВНИССССС!

Не искаме Нато! Искаме мир!

Я, ти да видиш! Господарите идват да огледат част от територията си... Защо си губят времето, изобщо? Просто да дадат на Тиквата едно листче с инструкции и разпореждания и ние, като послушковци, веднагически ще ги изпълним дословно...

Защо пък да се хаби да пише. Може и по телефона. Гуайдо как стана президент. Пенс го назначи по телефона.

А какво те кара да мислиш, че не е точно така?

ЩЕ ПРОСИ ТОЯ ?

И ще вдига цените на визите за българите на козяк