Генералният прокурор на САЩ потвърди, че лично е разрешил обиска на имението на Тръмп

Акцията на ФБР трябвало да установи дали има незаконно изнесени документи от Белия дом

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този обиск трябваше да е тих и да не привлича внимание .Вижте снимки на агентите на ФБР на които им е наредено да са в цивилни дрехи, за да не привличат внимание . Тръмп сам оповести пред всички медии, че го претърсват с надеждата лудите да дойдат на помощ ,но досега нищо. Да прикриваш класифицирани документи, свързани с ядрени оръжия не е шега работа и е абсолютно нормална акция на ФБР . А и между другото знаете ли, че шефа на ФБР разпоредил акцията е назначен от самия Тръмп .Колко смешно и жалко .

педерастите с турски имена на сорос, нека си представим, че на Моя Кораб Земя, Аз като Капитан ви разреша да предизвикате една авария с аец! ей така, щото ми е весело, като на къпута ви, евреин.юдей-антосемит - холивудски прердставител на юдейско-хатарската мафия... педалите на юдео-турските педофили трият мнения, сякаш ще изтрият следите си от офшорките, които снабдават нинова, прокопиев, рашков, радев, борисов, мангала - костов, турския ага! и като гръмнете аеца? край с педала - юдей, главен прокурор на диктатурата на "пролетариата" ... ама нищо де, и. както и да е... Природата с нас Бог с нас но както и да е... Природата с нас Бог с нас

това, което направи "демокрацията" на лгбт - лузърите и техната "справедлива", "съдебна система" с тръмп е същото, което прави лузърът им бжzeленски с най-голямата аец във fuck the eu! но както и да е... Природата с нас Бог с нас

Тръмп - носи документи вкъщи, къса ги и ги хвърля в кенефа - ФБР, обиск, новини, свят да ти се завие. Хилъри - има цял сървър вкъщи към който се пренасочва целия трафик от Белия дом. Няма ФБР, няма обиск, няма нищо. Демокрация ли бе, да го опишеш.

Хилъри свидетелства под клетва в продължение на 11 часа и никога не се позова на петата поправка. Тръмп негов цитат: " Който се позовава на петата поправка е виновен и крие нещо ". И разбира се в момента оранжевият клоун се позовава на нея. Информирайте се поне малко.

Другарите демократи имат отрицателен рейтинг и са изпаднали в характерното си озлобление. Опитват се всячески да смажат Тръмп, да му намалят високият рейтинг и бъдеща победа, пък белким излъжат някой друг дебил... Жалки идиоти и изроди !

Нещо много виете на умряло. Прекрасен звук .

Тия прозди демократи не разбраха ли, че колкото повече се разправят с Тръмп, толкова повече му вдигат рейтинга и толкова е по-голяма вероятността да ги размаже на изборите.

Тръмп победа

! ! ! ! !

Idiot si

Пък ние си меслехме, че само Каскетът у нас тича да прави поръчкови мероприята. А то се оказа нормално? Принципно така работел режимът?

Да разследват Байдън за корупция и търговия с власт. Където през сина си Хънтър ограбва Украйна, за подкрепа от САЩ. И с фиктивни сделки и включвания като директор по фирми в Китай, САЩ да не ги закача. Лична финансова изгода, за провеждана политика на САЩ.

Няма по-голям Тоталитаризъм от Демокрацията ...

Същото щях да пиша... + 100000000000000000000000

Демократите знаят,че на 8 ноември ще бъдат разгромени ! За това са готови и да арестуват Тръмп,да обявят война на Русия или на Китай,а може и на цял Свят...

От комсомолски плам и напъване, му изписаха веждите на Тръмп. Изборите наближават и сега ситуацията за демократите съвсем ще се прецака.

5+

Attorney General не е генерален прокурор, ама то от копи-пействащи мисирки не може да се очаква прекалено.

И републиканците и демократите са лъжци, крадци и подлеци, които жонглират с примамливи обещания за да печелят електорат, а Тръмп е нарцистичен идиот, който купува с парите си всичко, и жени и имоти и власт и адвокати и какво ли не.

Като си в Америка гласувай за който ти харесва. Никой не ти пречи. На нормалните хора ТУК вече ни писна от такива като тебе. Изтъркахте се и вече даже независимите гласоподаватели не могат да ви понасят. Гледай си CNN и гласувай за Илхан Омар и Байдън. По живо-здраво.

А Радев когда?

Радев е действащ президент, малоумнико. Плюс това схемата, която е добре за нас да следваме, е - каквото правят във ФАЩ, да правим обратното, те са в абсолютен упадък и деградация.

И кво намериха? МУМУК

Суджуци пак, всеки с по две яйца гарниран. От ония големите, черните, дето така им харесва как влизат, че искат още и още суджуци.

А Путин кога ще разследват?

а Байдън и сина му?

Кой ???

с ковчезите, миризливата риба и юмручетата, дето сащ са им за пример, да гледат и да си правят изводи! Нали реваха, че главният прокурор е "НАХЛУЛ" в президенството за проверки на съветници които бяха в издънка със строго секретни документи в сейфовете си, без да имат права за достъп. Е, кво стана? Значи можело? А тука сороските педали искат да премахнат длъжността главен прокурор. Що? За да може да се върне боШков на бял кон ли? Да пукнете всички, които сте на заплата при американските нпо-та, в адски мъки, дано!

100+

Имах един учител по матрматика у даскало от него знам. Да мразя най много ситуациите в които се говорят глупости. И от тогава ненавиждам когато се говорят глупости. Е либерадтите са точно такива говорят глупости как да ги харесваш

Същия прокурор, който си затвори очите пред откритията за "бизнес" дейностите на Хънтър Байдън, за да не навреди на президентската кампания на баща му, а в днешно време продължава да си затваря очите пред преките доказателства за престъпления, в които е замесен и сегашния президент на САЩ?! Ако не беше такава приликата с родната ни картинка, щеше да е смешно. И ако на беше такава приликата и с акцията срещу нашия президент. Бойко Борисов е бивш бандит. Официално. Не се учудвам, че подходи по този начин. Но не очаквах, че демократите в САЩ ще се опитат да се разправят с политически противник по такъв гестаповски начин. Явно са отчаяни. Знаят, че няма да спечелят едни честни избри и се опитват по всякакъв начин да дескридитират вероатния си опонент. А и Тръмп не си затваря устата и продължава да казва посочва престъпните действия на демократическата партия и настоящия президент Байдън.

Нещо се изгуби в превода. В президенството влезе прокуратурата. Там никой не закачаше преЦедента със зелените чорапи. Там бяха намерени документи със гриф строго секретно в сейфа на съветник, който нямаправа за достъп. Там никой не е нахлувал, а си влязоха. Или "Те фактите не са факти, когато ни пречат" - цитат от киро измамника от канада? Борисов ви бил виновен. Какво добро видяхте от следващото правителство? Разследвания в гугъл. Засрамете се колко сте наивни и тъпи и как ви клатят! Но по лошото е че клатя и нас останалите барабар с вас!

О, гербаджия фанатик... Кажи, че си от ГЕРБ и не се хаби да пишеш друго

И даренията към супер ПАК-а на Тръмп скочиха рекордно на следващия ден. В туитър даже заклети демократи се възмутиха от такова нагло злоупотребяване с власт от прокуратурата. А, и вече навсякъде плъзнаха слухове че ДеСантис се е съгласил да бъде кандидат-ВП до Тръмп. Накратко: Тръмп ще печели яко 2024. ДГД Байдън и боклуците около него.

Дай Боже !!!

Леберастията яко я тресе, че ще загуби властта и единственото, което прави в безсилието си са политически репресии над опонентите. Тук КикУ арестува Бойко, а в САЩ обискират дома на Тръмп. Ако не бяха машините нито дедо Бай дан щеше да е президент, нито Простото премиер. Ама има Видов ден

EXACTLY ! ... МНОГО ХУБАВО СРАВНЕНИЕ НА ТРЪМП И ГОЙЬО РАПОНЯ ... И ДВАМАТА ИСКАТ ДА БЪДАТ БЕЙОВЕ , ЦАРЕ ... КАТО ЕГО СА РАВНИ ... ТОВА НЕ ЗНАЧИ ЧЕ НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН С ТЕБ ЗА ОСТАНАЛОТО КОЕТО СИ НАПИСАЛ

Хубаво сравнение, но неточно. Тръмп е влиятелна публична личност, милиардер и автор на 12 книги ПРЕДИ да влезе във властта, сам определя какво говори. Неграмотната Тиква - охранител и еднокнижник има незначителна биография и рядко казва нещо, което израелския ПР да не е одобрил предварително.

Все си мислех, че ние се учим от тях :) гледай ти кво стана, те се учили от нас :) майко мила ….

Тия демократи са най голямото зло по света!!!!!!

Шепа евреи съсипват народа по света от алчност. За жалост у тях са парите, оръжията и властта.

Мармота завива ли шоколад? На кривия евреите му пречат.

+++++++++++++++++++++++

Штръмпи така се е оплел в собствените си лъжи, че му остана само да отрича всичко и да обвинява световната конспирация, илюминатите, слънцестоенето и който се сети още...но рано или късно (то си е даже късно вече) ще се спъне сам в собственото си къбло и ще изгори.

Та като заваляха едни опорки, та три дни.... Как в Америка биели негрите.... Колко недемократична била Америка...

Народа на америка ще съди демоНократите за всичко,което му причиниха! А,сороските опорки имат въздействие само в Столипиново и Шекер-махала...

А защо забравихте компютъра на Хилъри? Там имаше секретни мейли?

И затова изгоря като кандидат. И едно е имейл, друго е документ, който трябва да остане на конкретно място.

Идат избори Демократите са станали трепетлики от мисълта че може да ги издухат от конгреса!!!!

Това не ти е каскетурата на Гешев.

Гарланд е Гафинкел с хазарско потекло от Руската империя. Защо само такива като Блинкен и нюланд наприме са на властните позиции в ФАЩ?

Явно много ги е страх от Тръмп. Особено след като неговите хора навсякъде побеждават на номинациите. Ще му вдигнат рейтинга до небесата. Може и да почнат да го молят да се яви на изборите 24.

САЩ е Тоталитарна Държава и всеки Сульо и Пульо от Управляващите Кръгове има право на Незакони действия срещу своя Народ !

Във времена сме на арогантно настъпление на фашизма. Няма да позволи никой, мислещ различно, в САЩ и окупираните от САЩ чрез НАТО държави, да вземе властта.

Как се обискира "имение"? Това трябва да е продължило дни.

Този на снимката прилича на тротил.

Рептил, не тротил

Най-обикновен юдеин....

Той е Еврей !

Много е забавно да гледам как Фокс и републиканците умират от това. Било най голямата трагедия в САЩ от 150 години за тях. Хахаха когато фбр разследваше хилъри пък подкрепяха тези действия. Сега като е техния култ лидер крещат да се закрие фбр.

МЕРИК ГАРЛАНД Е РОДЕН В СЕМЕЙСТВОТО НА ШЪРЛИ ХОРВИТЦ И КИРИЛ ГАРЛАНД ... ДЯДОВЦИТЕ И БАБИТЕ МУ ДА ПРЕСЕЛНИЦИ ОТ РУСКАТА ИМПЕРИЯ ... ВЪЗПИТАН Е КАТО ДЕТЕ В КОНСЕРВАТИВЕН ЮДАИЗЪМ ... И Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ЧЕСТЕН ЧОВЕК :) ... АНТЪНИ БЛИНКЕН - АНТОН БЛИНКИН , ПАК ОТ СЕМЕЙСТВО ОТ РУСКАТА ИМПЕРИЯ ... ДЖАНЕТ ЙЕЛЪН - ФИНАНСОВАТА МИНИСТЪРКА И БИВШ ШЕФ НА FEDERAL RESERVE BANK ... РОДЕНА В СЕМЕЙСТВО НА ПОЛСКИ ЕВРЕИ ... КАК НЯМА НИТО ЕДИН КАДЪРЕН АМВРИКАНЕЦ В ТИЯ САЩ ????

Не си мисли, че като са на такива постове непременно са най-кадърните! Евреите са мафия, уреждат се един друг, действат и подкупите и т.н. Специално демократите направо са обсебени от юдеите....

EXACTLY ! .... ТОЧНО ТОВА СЕ ОПИТВАМ ДА КАЖА :) ...

Евреите не дават...

Не е ясно дали и кога федералният съд в Маями ще удовлетвори искането и ще публикува документите.

Не бе, нали умник, заповедта за обиск с мотивите и целите и!

Чети,те са публикувани вече,при това за първи път се прави това

Trump трябваше да си инсталира GESHEV и нямаше да го бутне никои...

Е нали беше взел ,а сега стана дали е взел?! Този май и той скоро ще си замине от ковид ,но с почести.

един руски агент по-малко.

Тъ пак !

че изнесъл 15 кашона с папки, а на снимката се виждаше куп от поне 35 кашона, кво стаа, кому да вярвачиляк, на очите си ли или на огледалото, както викаше Парцалев във "Взех тъ, Радке, взех тъ".