Нинова призова да се гласува на референдума в Генерал Тошево

Гласувайте на референдума да защитим българската земя. Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова.

Обратно в новината

Коментари - Нинова призова да се гласува на референдума в Генерал Тошево | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Попитали един редови член на БСП: - Верни неща ли говори Нинова? След кратко мълчание, той казал: - Но пък прави пухкави козунаци..."

"Прибира се Сергей Станишев от коктейл в Руското посолство много пиян, в антрето го посреща Моника : - Нещо трябва ли ти? - Давай легена, че ще драйфам... Моника тича до банята и се връща с легена: - Ето ти! - Не ми трябва вече. Смених си концепцията - насрах се.."

Добруджа е житницата ни. Друга нямаме. Набийте си го в канчетата. Всяко заиграване с нея е предателство. Не можем да си позволим никакви рискове от замърсяване подземните води и почва там. Газ можем да добиваме от шелфа ни в Черно море. Дори и да го няма и да плащаме скъпо пак е несравнимо по евтино от това да си съсипваме житницата. А колкото до политиците, дето се заиграват с темата - с тях или без тях Добруджа е стратегически важна за цяла България. Така че г-жа лъжа нека не си прави илюзии - много добре виждаме какви ги вършат като бъдат изтървани на власт. И до сега в Европарламента те заедно с либерастите (ДпС) са единствените от избраните в България гласуват в полза на ислямист-мигрантите.

И сам не мога да го повярвам, но поддържам Нинова.

Така е - ние НЕ трябва да си добиваме сами петрол и газ, за да може да се плаща на Русия. Нинова съвсем правилно следва инструкциите от Москва.

Не трябва да го добиваме по технологии, които отравят природата, в името на бъдещите поколения.

Добруджа ни е житницата. Не разполагаме с други. Точка. Газ и нефт не се ядат и винаги могат да се доставят и от другъде. Газ - от шелфа ни в Черно море. Всеки вариант при който има и най-малка опасност за Добруджа - нашата житница - е национално предателство.

и не бъркайте "газ и нефт не се ядат" с лозунга на БеснитеСмотаниПръдльовци "асфалт не се яде". Разликата е, че житницата ни е съществена за прехраната, газ и нефт - пазари и доставчици много. Дори при срив на световната търговска и т.н. система кое е по-изгодно: да си със житница, но с дефицит на горива или с дефицит на жито - хляб и някаква газ, дето меко казано не е достатъчно.

Не разбирам само коя е Нинова,че да призовава кого- останалите престарели комунисти да създават хаос навсякъде.

Чия е фирмата която ще добива?

моя, що?

А сега де запец, нема никой от изявените русофилистици за коментар...нещо опорните точки се бавят!!!

ТАЗИ РАЗЧИТА ЧЕ НАРОДА ТОЛКОВА МНОГО Я МРАЗИ,ЧЕ НЯМА ДА Я ПОДКРЕПИ И ЩЕ ПУСНЕ РАШКИТЕ ДА РИЯТ;)

А сега де другарЕ, ква е опорната точка, нали фирмата е мужишка и кво прайм сега?

е защитил българската земя. Няма нужда руски кавали да си приписват подобна функция.

Хареса ми табелката "Добруджа не се продава". Пък и е вярна. Добруджа поне от 15 години е собственост на хора, дето не я продават. А те я купиха от тези с табелките.

тъй тъй тъй! никакъв добив на газ! и сам да избликва, затъквай, затискай и запушвай! газа е много лошо нещо, освен когато го купуваш от россия!

щом намесват нинова значи добива на газ е нормален,щото тя ако няма лапане няма да се върже ,а тия протестиращите защо не си отглеждат земята,ами се сетили че могат да печелят щом нинова ги подкокорасва,тя е лакома за власт и пари,ама матрялла от 60 нагоре още не може да го разбере

Атака.... Ами да си ходат тия...