Теодора Генчовска: Кирил Петков е обещал на еврокомисаря Вархей да вдигне ветото за Скопие

Това е национално предателство, заяви опозицията заедно с ИТН, ПП разсекрети пленарното заседание и отказа да се четат паметните бележки в залата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Давайте, чакам ви ! Има място за всички ви в задния двор... на парламента

Така или иначе жендърите си заминават. Но ИТН днес доказаха за попреден път, че Киру лъже като Бойко и си осигуриха влизане в парламента. С жендърите заминава и БСП - което е чудесно.

тролилирам, тролилирам....

Национално предателство!

чл.103 от НК 10-15 г затвор Киро

ОСТАВКА !!!

В Кирчо е ножа, а в Кокорчо е хляба. Как ще ги бутнете тези от власт, като са се залостили да управляват като за последно ???

Внушения,внушения….”Преполагало се,може би и т.н.” Аман от национални предатели! ИТН,ГЕРБ,ДПС и Възраждане предават България ! Парите от наркотиците от Капитан Андреево явно са по- силни за тези партии от българския интерес! Мафията ли ще ни управлява или ние всички ще я преборим?

Петков първия премиер незакърмен с русофилска корупция!!!

Киро и хунтата показаха най-извратеното лице на българската политика. Нали се борихте срещу купуването и продаването на гласове, което е наказуемо? Пред урните се купува 1 глас. Но ако купиш депутат от друга партия в НС, си купил гласовете на всички гласували от тази партия за мястото, т.е 100-200 000. И не е наказуемо, според закона. По-голяма далавера от тази в изборите няма как да се измисли. Защо не премахнахте тази възможност, с която Киро се гордее сега. Щяло да има поход в защита на Киро и Куролацията, типично по американски модел. Нека и свещи да носят и палят и да озвучат похода със соната №2, оп.35, 3-та част на Шопен. Искахте да загробите България със заеми и продажна външна политика. в предлагания бюджет168 млн. за хуманно отношение към свинете и кокошките (каквото и да означава това), но не и за хумнно отношение към децата и българите, 400 млн. за ремонт наМиГ самолети, 500 млн. за газовите предприятия, 766млн. за Ковид 19, 10милиарда за нови заеми, без нито една антиинфлационна мярка Това е умишлено национално предателство! Няма да стане! ОСТАВКА, съд и затвор!

Те ли предават България или Сирил канадски се опитва да се пазари от името на Македония? Марш боклуци сороски!

,,Пази се от белязан човек" ,стара поговорка. Грешка на природата ,както и лидера и.

Оставка на дебилите на простия Киро

Доживяхме ПИК да хвалят Слави! А щяха да се трепят Слави и Недялко. Така е в политиката, не се знае, кога ще потрябва човек.

Звездния миг на грозничката и безлична "външна министърка" - да блесне пред учиндолския селяндур да и намери някакво местенце след оставката, че иначе гладна ще ходи! Напълно измислено изслушване и мутраджийски гербаджийски инсинуации - нищо не е станало, а и много ме боли долуподписания за Македония! Отхвърлиха бюджета заради предизборна пропаганда!

Ами БСП, не са ли закърмени с русофилска корупция?

Национално предателство е ГЕРБ за това което правят , само и само да прикрият ДАЛАВЕРИТЕ НА БОРИСОВ МЕСТЕН СИКАДЖИЯ .

ДПС е в деликатна ситуация, от една страна искат да свалят правителството, от друга искат ветото за РСМ да се вдигне. При целото това напрежение тази сутрин Петков прокара в МС тезата, че можел да смени позицията на България с решение на Комисията по външни работи към НС. Има една дума за това - ПРЕДАТЕЛ.

Оставка на про100 Киро, марш от държавата ни евроатлантически васал!!!

Требва да се заделят и 40 млн. за хуманно отношение към макароните и 3 (три) лева за шибойчица за да напляскаме Кире и клика по дупето!

Незабавна оставка на идиотите от ПП. За всички е ясно , че е водена двойна политика от Просто Киро по отношение на РСМ, затова крият и не искат да се разсекретят документите с гриф секретно. Този т.н Министър Председател е много опасен. Води държавата уверено към национална катастрофа и готви най - голямото национално предателство. Оставка и съд !!!

Не разбирам , каква е тая драма с тоя Киро и Македония . Дори Киро да е водил двойна политика, Киро самостоятелно ли решава да вдигне ветото, бе Ганчовска? Останалите три субекта в тая коалиция , включително ти и лидера ти, ами останалите партии в парламента? Той киро всякакви хипотези може да си развива при водене на преговори и разговори, как точно ще мине на Киро "оставеното впечатлене" в парламента? Вместо да подаваш оставка що не остана на поста си да си отстояваш твойта политика, ако твърдиш че е различна от официалната кирова, не говоря за неофициалните работни срещи на киро и евентуалните пазарлъци и хипотетични схеми , които се чертаят там. Това какво киро говори на четри очи или 6 очи няма никаква официална стойност или обвързваща стойност.

НЕКАДЪРНИЦИ !!!

Външно министерство е водило една политика по отношение на еврочленството на Скопие, а зад гърба му кабинетът е предприемал действия в посока отстъпление от позицията ни. Аз канадски паспорт имам и все още нямам документ от Канада, че вече не съм техен гражданин, НО СЪМ САМО И ЕДИНСТВЕНО БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИН.... Шизофреници... Ако съм лекар бих препоръчал - ПП - Продължавайте с пункциите! И ако може една леееекинка трапанацийка на просто Киро, белким поумнее!

И как разбрахте че ДПС искат дигане на ветото???? Ветото не е от вчера и нещо не се сещам досега ДПС да са искали отпадане на това вето.

Нема значение каква е корупцията, нали той е светлоносеца на хамериканската такава!

Си май

България никога няма да се оправи. Причината е, че повечето хора са алчни и корумпирани. Личи си и по коментарите, яхнали днес канадската вълна, а утре не се знае коя

Много им бръкнаха в джоба и гъза!

Депутатите от ПП могат ли да кажат и едно изречение от трибуната без да четат от някакъв лист? Много добра представителна извадка за нивото на интелигентност на младите хора от ПП, за които имахме големи очаквания.

Като не разбираш - не се обаждай! В политиката намеците са изключително важни. Северна Македония, след намек от нашия педал, че ще отстъпим, ВМЕСТО ДА ОМЕКНЕ И ПОДПИШЕ, ВТВЪРДИ ПОЗИЦИЯТА СИ, некадърник! Пак ти повтарям - като не знаеш - не си мери .... с хората, които имат! НЯМАШ!

Точно тая ТЪ-ПА чалгаджийска кранта прави политиката двойствена, по нарежда на склерозиралия си изкукал продажник! "Има Такива Нещастници" са пътници на бунището на Историята! СРАМ за България!

на македония показва ясно на цяла европа, че самата бъхария не е узряла за ес ! корабът на губернийката успешно потъва, след хибридно торпедо , изстреляно от бункера под нивото на ватерлинията ! амин !

Не може премиерът да прави задкулисни договорки, и то зад гърба на външното министерство и на народа! Въпроса е принципен!

Оправят България? Та тръгнаха с Македония да се занимават. То и като стане въпрос за народна музика все македонска пускат. Голяма любов по тая Македония. Ами да вървят там да живеят.

Герберопитек е, и то изключително проЗД като останалите тролчета на pi ar sevi!

В момента нещата излизат от сферата на политиката и отиват в сферата на законово нарушение с доста голяма тежест. Да припомня че Кирчо няма имунитет и може Гешев лесно да го прибере

На снимката, тоя най-в ляво на трибуната, да не е Миро Рогата? Буахаха

И ти къде беше? Какво ми мънкаш, че някаква незнайна се е договаряла вместо теб. Нали си Външен министър? Вие в тоя парламент без глави ли сте, по нареждане ли работите? Защо допусна такива безобразия? Като не ставаш за тая работа, довиждане, престилката, кухнята, печката...

Господ гледа! И наказва!!! Най-често през деца и внуци!!!!!!! Усещаш ли, къде ти го тургам?

Бегай да го джвакаш на Прокопа :)

Бегай да го джвакаш на Прокопа :)

А ти не четеш ли? НЕ МИНА!!!! Но искат пак да пробват и за това! ПЕНЧО БРЕ, ЧЕТИ!

Генчовска: „На 5 април Весела Чернева, съветник на Кирил Петков, изпрати нова рамкова позиция, която по-скоро променя националната позиция и изключва договора за приятелство и добросъседство с РС Македония от 2017 г.“ „Предупредихме всички членове на КСНС какво ще се случи и то се случи. Първото ми изречение към министъра на РС Македония беше – контактувайте само с мен. Това не се случи. Те продължиха да търсят пробив“

Външната полтика се определя от кабинета. Външният министър няма право да води собствена политика. Тази жена не знае, че всичките и действия трябва да се съгласуват. Невежество или просто путинофилство!

Прокопиева мъка :)

Бегай да го джвакаш на Прокопа :)

Давайте, чакам ви ! Има място за всички Ви в КАЗАНА !!!

Външната политика се определя от Парламента

Кавал неадекватен.