Коментари - Ген. Залужни: Конфликтът с Русия навлиза в нов етап, включващ статични и изтощителни битки | Днес.dir.bg

Ген. Залужни: Конфликтът с Русия навлиза в нов етап, включващ статични и изтощителни битки

Руската противовъздушна отбрана унищожи дрон над Черно море и прехвана пет над Крим

Обратно в новината

Коментари - Ген. Залужни: Конфликтът с Русия навлиза в нов етап, включващ статични и изтощителни битки | Днес.dir.bg

Коментари

Нарочно се създават свръх очаквания за Украйна, за да има разочарования след това. Войната е война между икономики. Целта е противника да се изтощи чрез разходи, които не може да възстанови. Печели по-платежоспособния. Рейгън разори СССР (империята на злото) за 6 години. Тогава инструментите за разходи бяха: Афганистан, Полша - Солидарност и оръжейната надпревара ("Междузвездни войни" - неутронна бомба, рентгенови лазери и др). Приходите на СССР от горива, полезни изкопаеми и зърно, бяха докарани до нищожно ниво. 1989г СССР фалира и рухна. Украйна може да побеждава, може и да не побеждава. Важното е, че Русия харчи пари от резерви, а приходите намаляват. Рублата се обезценява. Съотношението на БВП на Русия към Запада е около 1 към 25 в полза на Запада. Или както казва Крис Кристи (кандидат за президент от републиканците): "Когато изразходваш 5% от годишния бюджет на Пентагона в подкрепа на Украйна, а унищожаваш 50% от руско военно оборудване, това е добра инвестиция." Просто става дума за инвестиции. По евтино е да харчиш 50-80 милиарда $ годишно за унищожение на руско оборудване с чужди ръце, отколкото да харчиш 700-1000 милиарда $ годишно за военен бюджет. Русия се очаква да похарчи до края на годината около 110 милиарда $ за военни нужди.

Укрите ще "победят", кога цъфнат налъмите в женската баня. Слава кокаине! Давайте братушки, ние сме с вас!

идиотите от типа на Севлиевски карат водещи от рода на подлогите да питали кандидатите за кмет "Чий е Крим?". Ами реално в момента е РУСКИ, юридически ... разнопосочни мнения, но си е изпипано от руска страна - отново да си е техен!

Децата ли ще мобилизират вече ?

Просто трябваше да изчакат една година, за да му изтече мандатът на Янукович. Не да се самоизбиват по майданите. Като деца тропнаха с крака и поискаха на мига да се подпише предложението на ЕС. Нямаше нищо толкова спешно, че да правят революции.

ако зависеха от тях;)Но музиката я поръча човекът с парите,те само слушаха и изпълняваха;)

И Нечовекът с курабийките !

Путлерст! Кумунист! Ватник! Ушанка! Няма начин, великата перемога е ФАКТ и НИКОЙ и НИЩО не може да я спре! Слава Украина, Слава Бандера, Да живее САЩ, НАТО, СС, ООН, ДБ и ПП и ВАСКО кмет!

иронията,ама май не;)

...човек, страшно е! проф. Христов каза 80%, ни не беше прав, 99,999% са дебилите.

Имате късмет, че Путин е много мек, а и щади цивилното население в максимална възможна степен! Иначе всичките вече щяхте да гледате тревата откъм корените ѝ... Ако беше Пригожката - майка ви жална!

Зеля капут, Окрайна капълъ, НАТОугъзъ

Тоя палячо скоро време ще го уволнят и него ...

Войната ли беше най-добрия начин украинците да живеят по-демократично и по-добре!? Те не бяха република в Русия, а бяха призната държава. За републиките разбирам, те нямат възможност за собствена политика. Оказа се че правото на собствена политика е нож с две остриета - ако си калпав, да решиш да се самоубиеш.

дружбата със СССР е нужна на България така, както въздухът и слънцето са нужни на всяко живо същество

"Главнокомандващият украинските въоръжени сили също така призовава страната му да увеличи числеността на своите военни резерви, включително като разшири категориите украински граждани, които може да бъдат извикани на обучение или да бъдат мобилизирани" Масовото унищожение на украинци върви към края ..... на украинското население.

Тези дето се разкарват у нас по моловете кога?

Чети и гледай. https://voenhronika.ru/publ/vojnanaukraine/02112023avdeevkarossijskajaarmijaotrezaetgorodotrezervovprotivnikakartaboevykhdejstvijsegodnjakrymrabotino17video/60-1-0-14609

лавнокомандващият украинските въоръжени сили също така призовава страната му да увеличи числеността на своите военни резерви, включително като разшири категориите украински граждани, които може да бъдат извикани на обучение или да бъдат мобилизирани - АМИ ТО НЕ ОСТАНАХА

SirBob

Мда, западняците най-накрая се сетиха, че няма да е зле да отразяват случващото се на фронта малко по-обективно и достоверно. И да посочат, че т.нар. контраофанзива се провали с гръм и трясък. Ето и извадка от оригиналната статия в The Economist: "The general concludes that it would take a massive technological leap to break the deadlock. “There will most likely be no deep and beautiful breakthrough.”

Наскоро каза, че отстъпвали тактически по целия фронт. Преди три месеца ни обясняваха, как щели да си върнат всичко, дори и Крим. Сега подготвят овцете за лошата новина. А това може да докара инфаркт на много от тях.

Ще не призове хохли да му дадат че те привършиха !!!

все повече журналистите почват да отразяват публикациите и от двете страни.....макар и според политикокоректността. То не беше пропаганда, не беше затъмнение......

Започват се отново всякакви призиви и молебдени за оръжие ноооо тия ги отписаха !!!! Така че хохлите са обречени за имиджа на един памперс изкукуригал с деменция !!!!

Говняшка издържа повече от очакваното, но до година ще има гладни бунтове там, алкашите ще се бият за бутилка водка и коричка хляб, а блядките ще се предлагат за 2 долара по хотелите. 90-те ще им се видят детска градина.

Ъхъ...страната най -голям производител на зърно в света!? Наздраве...или още една доза.. И ако искаш да видиш Нигареия със сняг...Велкъм то Ню Йорк...

и не само 60-годишно,а всякакво,стига да е живо;)

Европа не помогна на Византия против турците и половината падна под турско робство за столетия. Сега трябва да помогнем на украинците,за да не пороби Русия съседите си

Ха, ха! Продължаваш да "мислиш" ли, малоумнико?!

Щерев, БУКЛУКО козяшки Ти ли си? Забрави да кажеш че си педераст...   И че духаш на негрите от Алабама

БАААААААА колко си проз

Нерде Украйна, нерде Византия. Руснаците също се мислят за Византия. Сбъркана работа!

ЕСАЩ жертваха Украйна,за да наранят Русия! Не успяха! Нараниха себе си, и умряха 400 хиляди украинци

Изобщо не успяха. В Мацква цените на вносните стоки са 2 пъти по-високи, а доходите 2 пъти по-ниски от преди войната. Измряха точно толкова руски орки, колкото украинци. Даже малко повече. Не са 400 хиляди (това са извратените ти русодупски мечти) , но поне 150 000 мъртви и поне 200 000 тежко ранени. Целия свят мрази руските мърши. В Европа руснаците се правят на украинци, за да не ядат боя.

Мразят САМО тези, които нямат собствен мозък, а телевизията и фейсбук са ги облъчили. Всеки нормален човек като проследи нишката на парите - много добре ще разбере кой губи, кой печели и какво. Стария трик - разделяй и владей в действие. "Демократи" ( не знам древните елини дали точно така са си представяли демокрацията, както сега са узурпирали думата някои управляващи елити ) Комунисти, Изток Запад, Мюслита Християни - всичко това е измислена история на разделение с цел да се възползват от нея...

Да го кажем по-просто и ясно: Всъщност Украйна беше създадена от болшевиките, след руската революция, по инициатива лично и на В. И. Ленин, и в рамките на СССР. В последствие към нея пришиха и Донбас, за да може тази нова административна територия да има и някаква индустрия, освен селско стопанство, а през 1954-та, Хрушчов буквално подарява на Украйна и Крим, заедно със Севастопол, без да пита никого... Тогава беше СССР. Сега е Руска Федерация, която след разпада на СССР позволи на всички, които пожелаха, да си организират и обособят собствените независими държави в рамките на ОНД (Общност на Независимите Държави). Вероятно това беше голяма историческа грешка, но вече е минало... Но както и да наричаме тази най-голяма по територия страна в Света, тя все си остава Русия... Междувременно САЩ, чиято вечна цел е да има врагове, за да може ВПК-то им да усвоява колосални ресурси и пари, се погрижи буквално да подпали анти-руските настроения навсякъде където може. Украйна просто се оказа поредната жертва, попаднала в този капан, който се подготвяше дълги години. Сега просто Украйна ще бъде върната, там, където ѝ е мястото и то не за друго, а защото сама си го предизвика. Както мъдро е казал народа, "да бе мирно седяло, не би чудо видяло"... Това са исторически факти, а останалото са просто свободни съчинения по темата.

Аз мисля че Украйна сама ще реши къде й е мястото,а не някой крадлив фашист.

Байдън и псето му Зеленски ли имаш предвид?...

Ти "мислиш"?! Леле! Сериозно?... Ами, преди да си напъваш малкото мозъчни клетки, вземи и се запознай с историята, малоумнико...

Всъщност Украйна не е създадена от болшевиките. Наистина знаеш малко история или почти никаква.

Украйна ще се превърне в страната на вдовиците, освен ако Киевската Хунта не хвърли и жените на фронта

Баце що не отидеш малко да помогнеш в изтощителните битки.... Май бързо ще се насе.реш.

Ген. Залужни: Конфликтът с Русия навлиза в нов етап, включващ огромен брой бели знаменца , сълзи и сополи от наша страна.

Аз за ППДБукропи не гласувам А ВИЕ ?????

И аз ВЪЗРАЖДАНЕ

Егати глупака ! И кого ще призовеш,60 + старци и ученици под 18 г. ! Укро нацита-тъпаци !

Останаха им жените.

ще мобилизират политиците..... все пак те са яростни ястреби..... в тила

Руските окупатори станаха за смях

Щерев, БУКЛУКО козяшки Ти ли си? Забрави да кажеш че си педераст...  

Разкри ме, Така да знаете, Аз сьм пидираст и сьм Мноооооо проз

не им е до смях на украинците ,с 200 с 300 Виж на изродите като теб и кураторите от сащ им е весело

На Авдеевка е пълен разгром на укрофашистката армия. Руснаците унищожават укронацистите като хлебарки.

Разшири категории граждани....демек жени и деца ли?

Па да :)

Ще ви пусна BG Alert в неделя рано сутрин , да гласувати !

Руската армия ще измре в Украйна

Ади е пропуснала да напише, че Залужни е казал, че Русия не може да се победи. Единствения който казва, че Русия ще бъде победена е пияндурника алкохолик Борел

Тоя Задружний?

Тегаво е в кибуца усраина :)

Никой няма да гласува за софийската червена кокошка

Седи и гледай филма :)

Украинците като цяло не виждат враг в Русия. Разбира се една част са на друго мнение - смятат че са оберменши, смятат че са в правото си да убиват руснаци в Донбас заради това че там се говори руски. Само че оберменшите са краен брой и постоянно намаляват - над 200 хиляди вече са мъртви!

Хохоле. 140 милиона има. Колко останаха в родната ти Укрия?

Бий УКРАТА по главата, бий, бий, бий!!!

Налагай ги здраво!

Като умрат 5 млн украици , Зеленски ще се кротне ако е жив ......

Няма,той отдавна е програмиран от американците да направивъзможна най много щеги на русняците,а на украинците майната им,звучи познато.

верно е решил да построши в ада и последния човек ,с капка укрианска кръв!

Украйна е независима държава и Путин няма право да я напада, за това съдъ в Хага го обяви за военопрестъпник и сега го издирват като Садама

тои Корея и Виетнам и Афганистан и Ирак и Либия и Сирия и Сомалия и Иран и Венецуела и Панама и и и и и .. бяха независими държави като ги нападаха САЩ и подлогите им.

Тия прегърнали се с хохло шаврантиите в неделя ще гласуват за ППДБ .

Украина беше създадена пред 1991 година от Хенри Кисинджър. Целта беше тя да стане таран срещу Русия. Стана, но както виждаме таранът е на път да се потроши.

Да го кажем по-просто и ясно: Всъщност Украйна беше създадена от болшевиките, след руската революция, по инициатива лично и на В. И. Ленин, и в рамките на СССР. В последствие към нея пришиха и Донбас, за да може тази нова административна територия да има и някаква индустрия, освен селско стопанство, а през 1954-та, Хрушчов буквално подарява на Украйна и Крим, заедно със Севастопол, без да пита никого... Тогава беше СССР. Сега е Руска Федерация, която след разпада на СССР позволи на всички, които пожелаха, да си организират и обособят собствените независими държави в рамките на ОНД (Общност на Независимите Държави). Вероятно това беше голяма историческа грешка, но вече е минало... Но както и да наричаме тази най-голяма по територия страна в Света, тя все си остава Русия... Междувременно САЩ, чиято вечна цел е да има врагове, за да може ВПК-то им да усвоява колосални ресурси и пари, се погрижи буквално да подпали анти-руските настроения навсякъде където може. Украйна просто се оказа поредната жертва, попаднала в този капан, който се подготвяше дълги години. Сега просто Украйна ще бъде върната, там, където ѝ е мястото и то не за друго, а защото сама си го предизвика. Както мъдро е казал народа, "да бе мирно седяло, не би чудо видяло"... Това са исторически факти, а останалото са просто свободни съчинения по темата.

2 години руската армия не може да превземе Донбас. Украинците все още държат Авдеевка на 12 км от Донецк

Къде е населението на Донбас, къде са освободените от Русия украинци

Избити са, а децата и жените завлечени в Сибир

А к'во стана с прословутото украинско контранастъпление бе, тъпак?! Сега щели да минават в "статични битки", демек в отбрана. Признаха. че са се провалили, а напушения Зеленчук, вече изпада в истерия и ярост, защото вижда че гризна дървото отвсякъде! Колкото до руската армия, нея не я мисли. Там много неща се промениха от началото на войната, та сега дори и американците я признаха за най-мощната армия в света. А на въпроса, защо Путин не бърза с настъплението, ще те оставя да се погърчиш още малко и да вземеш да попрочетеш повечко по темата. Само лекичко ще ти подскажа - времето работи за Русия към момента...;-)

Има само едно нещо, което е тотално осрано и то се казва УСрайна... А за това можеш да благодариш лично на накромонгърите във Вашингтон, начело със сенилния придремващ Джо!

Украйна укрепва Авдеевка 8 години от 2014 до началото на войната. Зельо трепери, че ако я изгубят, по-натартк няма да могат да задържат настъплението на Русия.

Всеки казва, че Украйна загуби, този още се напъва. Дали и той не топи пръстче в кацата с долари и тези от търгогвията с оръжието на черния пазар? Сигурно

Вчера имаше 1000+ срещи с Бандера. Днес - ще видим. Този би трябвало да се срамува. А той говори глупости. Май всичко е както винаги - за стотинки.

Ко стана с перемогата?

Съдейки по резкия спад на укромастиите - явно е отменена :).

Дека е Тагарецо? Да не е заминал да прави Перемогата на родната си кочина?

Коментари - Ген. Залужни: Конфликтът с Русия навлиза в нов етап, включващ статични и изтощителни битки | Днес.dir.bg

Ген. Залужни: Конфликтът с Русия навлиза в нов етап, включващ статични и изтощителни битки

Руската противовъздушна отбрана унищожи дрон над Черно море и прехвана пет над Крим

Обратно в новината

Коментари - Ген. Залужни: Конфликтът с Русия навлиза в нов етап, включващ статични и изтощителни битки | Днес.dir.bg

Коментари

Нарочно се създават свръх очаквания за Украйна, за да има разочарования след това. Войната е война между икономики. Целта е противника да се изтощи чрез разходи, които не може да възстанови. Печели по-платежоспособния. Рейгън разори СССР (империята на злото) за 6 години. Тогава инструментите за разходи бяха: Афганистан, Полша - Солидарност и оръжейната надпревара ("Междузвездни войни" - неутронна бомба, рентгенови лазери и др). Приходите на СССР от горива, полезни изкопаеми и зърно, бяха докарани до нищожно ниво. 1989г СССР фалира и рухна. Украйна може да побеждава, може и да не побеждава. Важното е, че Русия харчи пари от резерви, а приходите намаляват. Рублата се обезценява. Съотношението на БВП на Русия към Запада е около 1 към 25 в полза на Запада. Или както казва Крис Кристи (кандидат за президент от републиканците): "Когато изразходваш 5% от годишния бюджет на Пентагона в подкрепа на Украйна, а унищожаваш 50% от руско военно оборудване, това е добра инвестиция." Просто става дума за инвестиции. По евтино е да харчиш 50-80 милиарда $ годишно за унищожение на руско оборудване с чужди ръце, отколкото да харчиш 700-1000 милиарда $ годишно за военен бюджет. Русия се очаква да похарчи до края на годината около 110 милиарда $ за военни нужди.

Укрите ще "победят", кога цъфнат налъмите в женската баня. Слава кокаине! Давайте братушки, ние сме с вас!

идиотите от типа на Севлиевски карат водещи от рода на подлогите да питали кандидатите за кмет "Чий е Крим?". Ами реално в момента е РУСКИ, юридически ... разнопосочни мнения, но си е изпипано от руска страна - отново да си е техен!

Децата ли ще мобилизират вече ?

Просто трябваше да изчакат една година, за да му изтече мандатът на Янукович. Не да се самоизбиват по майданите. Като деца тропнаха с крака и поискаха на мига да се подпише предложението на ЕС. Нямаше нищо толкова спешно, че да правят революции.

ако зависеха от тях;)Но музиката я поръча човекът с парите,те само слушаха и изпълняваха;)

И Нечовекът с курабийките !

Путлерст! Кумунист! Ватник! Ушанка! Няма начин, великата перемога е ФАКТ и НИКОЙ и НИЩО не може да я спре! Слава Украина, Слава Бандера, Да живее САЩ, НАТО, СС, ООН, ДБ и ПП и ВАСКО кмет!

иронията,ама май не;)

...човек, страшно е! проф. Христов каза 80%, ни не беше прав, 99,999% са дебилите.

Имате късмет, че Путин е много мек, а и щади цивилното население в максимална възможна степен! Иначе всичките вече щяхте да гледате тревата откъм корените ѝ... Ако беше Пригожката - майка ви жална!

Зеля капут, Окрайна капълъ, НАТОугъзъ

Тоя палячо скоро време ще го уволнят и него ...

Войната ли беше най-добрия начин украинците да живеят по-демократично и по-добре!? Те не бяха република в Русия, а бяха призната държава. За републиките разбирам, те нямат възможност за собствена политика. Оказа се че правото на собствена политика е нож с две остриета - ако си калпав, да решиш да се самоубиеш.

дружбата със СССР е нужна на България така, както въздухът и слънцето са нужни на всяко живо същество

"Главнокомандващият украинските въоръжени сили също така призовава страната му да увеличи числеността на своите военни резерви, включително като разшири категориите украински граждани, които може да бъдат извикани на обучение или да бъдат мобилизирани" Масовото унищожение на украинци върви към края ..... на украинското население.

Тези дето се разкарват у нас по моловете кога?

Чети и гледай. https://voenhronika.ru/publ/vojnanaukraine/02112023avdeevkarossijskajaarmijaotrezaetgorodotrezervovprotivnikakartaboevykhdejstvijsegodnjakrymrabotino17video/60-1-0-14609

лавнокомандващият украинските въоръжени сили също така призовава страната му да увеличи числеността на своите военни резерви, включително като разшири категориите украински граждани, които може да бъдат извикани на обучение или да бъдат мобилизирани - АМИ ТО НЕ ОСТАНАХА

SirBob

Мда, западняците най-накрая се сетиха, че няма да е зле да отразяват случващото се на фронта малко по-обективно и достоверно. И да посочат, че т.нар. контраофанзива се провали с гръм и трясък. Ето и извадка от оригиналната статия в The Economist: "The general concludes that it would take a massive technological leap to break the deadlock. “There will most likely be no deep and beautiful breakthrough.”

Наскоро каза, че отстъпвали тактически по целия фронт. Преди три месеца ни обясняваха, как щели да си върнат всичко, дори и Крим. Сега подготвят овцете за лошата новина. А това може да докара инфаркт на много от тях.

Ще не призове хохли да му дадат че те привършиха !!!

все повече журналистите почват да отразяват публикациите и от двете страни.....макар и според политикокоректността. То не беше пропаганда, не беше затъмнение......

Започват се отново всякакви призиви и молебдени за оръжие ноооо тия ги отписаха !!!! Така че хохлите са обречени за имиджа на един памперс изкукуригал с деменция !!!!

Говняшка издържа повече от очакваното, но до година ще има гладни бунтове там, алкашите ще се бият за бутилка водка и коричка хляб, а блядките ще се предлагат за 2 долара по хотелите. 90-те ще им се видят детска градина.

Ъхъ...страната най -голям производител на зърно в света!? Наздраве...или още една доза.. И ако искаш да видиш Нигареия със сняг...Велкъм то Ню Йорк...

и не само 60-годишно,а всякакво,стига да е живо;)

Европа не помогна на Византия против турците и половината падна под турско робство за столетия. Сега трябва да помогнем на украинците,за да не пороби Русия съседите си

Ха, ха! Продължаваш да "мислиш" ли, малоумнико?!

Щерев, БУКЛУКО козяшки Ти ли си? Забрави да кажеш че си педераст...   И че духаш на негрите от Алабама

БАААААААА колко си проз

Нерде Украйна, нерде Византия. Руснаците също се мислят за Византия. Сбъркана работа!

ЕСАЩ жертваха Украйна,за да наранят Русия! Не успяха! Нараниха себе си, и умряха 400 хиляди украинци

Изобщо не успяха. В Мацква цените на вносните стоки са 2 пъти по-високи, а доходите 2 пъти по-ниски от преди войната. Измряха точно толкова руски орки, колкото украинци. Даже малко повече. Не са 400 хиляди (това са извратените ти русодупски мечти) , но поне 150 000 мъртви и поне 200 000 тежко ранени. Целия свят мрази руските мърши. В Европа руснаците се правят на украинци, за да не ядат боя.

Мразят САМО тези, които нямат собствен мозък, а телевизията и фейсбук са ги облъчили. Всеки нормален човек като проследи нишката на парите - много добре ще разбере кой губи, кой печели и какво. Стария трик - разделяй и владей в действие. "Демократи" ( не знам древните елини дали точно така са си представяли демокрацията, както сега са узурпирали думата някои управляващи елити ) Комунисти, Изток Запад, Мюслита Християни - всичко това е измислена история на разделение с цел да се възползват от нея...

Да го кажем по-просто и ясно: Всъщност Украйна беше създадена от болшевиките, след руската революция, по инициатива лично и на В. И. Ленин, и в рамките на СССР. В последствие към нея пришиха и Донбас, за да може тази нова административна територия да има и някаква индустрия, освен селско стопанство, а през 1954-та, Хрушчов буквално подарява на Украйна и Крим, заедно със Севастопол, без да пита никого... Тогава беше СССР. Сега е Руска Федерация, която след разпада на СССР позволи на всички, които пожелаха, да си организират и обособят собствените независими държави в рамките на ОНД (Общност на Независимите Държави). Вероятно това беше голяма историческа грешка, но вече е минало... Но както и да наричаме тази най-голяма по територия страна в Света, тя все си остава Русия... Междувременно САЩ, чиято вечна цел е да има врагове, за да може ВПК-то им да усвоява колосални ресурси и пари, се погрижи буквално да подпали анти-руските настроения навсякъде където може. Украйна просто се оказа поредната жертва, попаднала в този капан, който се подготвяше дълги години. Сега просто Украйна ще бъде върната, там, където ѝ е мястото и то не за друго, а защото сама си го предизвика. Както мъдро е казал народа, "да бе мирно седяло, не би чудо видяло"... Това са исторически факти, а останалото са просто свободни съчинения по темата.

Аз мисля че Украйна сама ще реши къде й е мястото,а не някой крадлив фашист.

Байдън и псето му Зеленски ли имаш предвид?...

Ти "мислиш"?! Леле! Сериозно?... Ами, преди да си напъваш малкото мозъчни клетки, вземи и се запознай с историята, малоумнико...

Всъщност Украйна не е създадена от болшевиките. Наистина знаеш малко история или почти никаква.

Украйна ще се превърне в страната на вдовиците, освен ако Киевската Хунта не хвърли и жените на фронта

Баце що не отидеш малко да помогнеш в изтощителните битки.... Май бързо ще се насе.реш.

Ген. Залужни: Конфликтът с Русия навлиза в нов етап, включващ огромен брой бели знаменца , сълзи и сополи от наша страна.

Аз за ППДБукропи не гласувам А ВИЕ ?????

И аз ВЪЗРАЖДАНЕ

Егати глупака ! И кого ще призовеш,60 + старци и ученици под 18 г. ! Укро нацита-тъпаци !

Останаха им жените.

ще мобилизират политиците..... все пак те са яростни ястреби..... в тила

Руските окупатори станаха за смях

Щерев, БУКЛУКО козяшки Ти ли си? Забрави да кажеш че си педераст...  

Разкри ме, Така да знаете, Аз сьм пидираст и сьм Мноооооо проз

не им е до смях на украинците ,с 200 с 300 Виж на изродите като теб и кураторите от сащ им е весело

На Авдеевка е пълен разгром на укрофашистката армия. Руснаците унищожават укронацистите като хлебарки.

Разшири категории граждани....демек жени и деца ли?

Па да :)

Ще ви пусна BG Alert в неделя рано сутрин , да гласувати !

Руската армия ще измре в Украйна

Ади е пропуснала да напише, че Залужни е казал, че Русия не може да се победи. Единствения който казва, че Русия ще бъде победена е пияндурника алкохолик Борел

Тоя Задружний?

Тегаво е в кибуца усраина :)

Никой няма да гласува за софийската червена кокошка

Седи и гледай филма :)

Украинците като цяло не виждат враг в Русия. Разбира се една част са на друго мнение - смятат че са оберменши, смятат че са в правото си да убиват руснаци в Донбас заради това че там се говори руски. Само че оберменшите са краен брой и постоянно намаляват - над 200 хиляди вече са мъртви!

Хохоле. 140 милиона има. Колко останаха в родната ти Укрия?

Бий УКРАТА по главата, бий, бий, бий!!!

Налагай ги здраво!

Като умрат 5 млн украици , Зеленски ще се кротне ако е жив ......

Няма,той отдавна е програмиран от американците да направивъзможна най много щеги на русняците,а на украинците майната им,звучи познато.

верно е решил да построши в ада и последния човек ,с капка укрианска кръв!

Украйна е независима държава и Путин няма право да я напада, за това съдъ в Хага го обяви за военопрестъпник и сега го издирват като Садама

тои Корея и Виетнам и Афганистан и Ирак и Либия и Сирия и Сомалия и Иран и Венецуела и Панама и и и и и .. бяха независими държави като ги нападаха САЩ и подлогите им.

Тия прегърнали се с хохло шаврантиите в неделя ще гласуват за ППДБ .

Украина беше създадена пред 1991 година от Хенри Кисинджър. Целта беше тя да стане таран срещу Русия. Стана, но както виждаме таранът е на път да се потроши.

Да го кажем по-просто и ясно: Всъщност Украйна беше създадена от болшевиките, след руската революция, по инициатива лично и на В. И. Ленин, и в рамките на СССР. В последствие към нея пришиха и Донбас, за да може тази нова административна територия да има и някаква индустрия, освен селско стопанство, а през 1954-та, Хрушчов буквално подарява на Украйна и Крим, заедно със Севастопол, без да пита никого... Тогава беше СССР. Сега е Руска Федерация, която след разпада на СССР позволи на всички, които пожелаха, да си организират и обособят собствените независими държави в рамките на ОНД (Общност на Независимите Държави). Вероятно това беше голяма историческа грешка, но вече е минало... Но както и да наричаме тази най-голяма по територия страна в Света, тя все си остава Русия... Междувременно САЩ, чиято вечна цел е да има врагове, за да може ВПК-то им да усвоява колосални ресурси и пари, се погрижи буквално да подпали анти-руските настроения навсякъде където може. Украйна просто се оказа поредната жертва, попаднала в този капан, който се подготвяше дълги години. Сега просто Украйна ще бъде върната, там, където ѝ е мястото и то не за друго, а защото сама си го предизвика. Както мъдро е казал народа, "да бе мирно седяло, не би чудо видяло"... Това са исторически факти, а останалото са просто свободни съчинения по темата.

2 години руската армия не може да превземе Донбас. Украинците все още държат Авдеевка на 12 км от Донецк

Къде е населението на Донбас, къде са освободените от Русия украинци

Избити са, а децата и жените завлечени в Сибир

А к'во стана с прословутото украинско контранастъпление бе, тъпак?! Сега щели да минават в "статични битки", демек в отбрана. Признаха. че са се провалили, а напушения Зеленчук, вече изпада в истерия и ярост, защото вижда че гризна дървото отвсякъде! Колкото до руската армия, нея не я мисли. Там много неща се промениха от началото на войната, та сега дори и американците я признаха за най-мощната армия в света. А на въпроса, защо Путин не бърза с настъплението, ще те оставя да се погърчиш още малко и да вземеш да попрочетеш повечко по темата. Само лекичко ще ти подскажа - времето работи за Русия към момента...;-)

Има само едно нещо, което е тотално осрано и то се казва УСрайна... А за това можеш да благодариш лично на накромонгърите във Вашингтон, начело със сенилния придремващ Джо!

Украйна укрепва Авдеевка 8 години от 2014 до началото на войната. Зельо трепери, че ако я изгубят, по-натартк няма да могат да задържат настъплението на Русия.

Всеки казва, че Украйна загуби, този още се напъва. Дали и той не топи пръстче в кацата с долари и тези от търгогвията с оръжието на черния пазар? Сигурно

Вчера имаше 1000+ срещи с Бандера. Днес - ще видим. Този би трябвало да се срамува. А той говори глупости. Май всичко е както винаги - за стотинки.

Ко стана с перемогата?

Съдейки по резкия спад на укромастиите - явно е отменена :).

Дека е Тагарецо? Да не е заминал да прави Перемогата на родната си кочина?