Ген. Мутафчийски: Европа едва ли ще остане безучастна към ниските нива на ваксинация у нас

Директорът на ВМА призова хората да не се вслушват в съветите да не се ваксинират заради придружаващи заболявания

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Еврогейовете ще дойдат лично да ни ваксат! Минетчийски, много си зле, милият...

Аз ако може само 1 единствен въпрос да попитам - къде е д-р Ангел Кунчев, който толкова много пропагандираше ваксините, който уж леко го беше изкарал (уж благодарение на тези ваксини?). Не го виждам вече месец стана... Ако беше толкова леко да се беше върнал или появил някъде ? Лъжливо ми пуснаха един пост преди 2 седмици, за да замажат положението, но истината е така, че хора с по 2 ваксини се разболяват много тежко и оцеляват единствено по 2 причини - добър собствен имунитет и Божа воля.

Я....тоя изпълзя пак...

Обикновен мерзавец, сър.

Интересувайте се от мнението на европейските педераси и далеч ще стигнете !!

Генералът да си гледа коремната хирургия, където е специалист

и това (че е специалист там) е съмнително

Една жена каза: Тези, които са ваксинирани, ще ваксинират ли и децата си? Малки и големи? Ама веднага. Бързичко. За да ги защитят.

Тези, които са ваксинирани, ще ваксинират ли и децата си? Малки и големи? Ама веднага. Бързичко. За да ги защитят.

Майтапчийски! Шеф на най-корумпираното лечебно заведение в страната.

Я кажете какво стана с оня другия видния ваксър - Кунчев? Той къде се скри? Да не би да се е гътнал от любимите си ваксини!

Самия факт ,че не говорят за него, дори повече отколкот мълчаха за Чернобил, е красноречив: -1во, че "ваксината" не е ваксина -2ро, че са дълбоко в лъжи и манипулиране

Познавам повече хора пострадали от ваксини отколкото такива пострадали от ковид. И цялото общество страда от КовидИоти като този гологлавият изкормвач!

Лъжеш!

вервайте на мисирката бенатова... Човека ви рече че яко ще мрете и така и стана държим 2ро престижно световно место - само перу са преди нас ама скоро и тях че отвеем. То бива прости овце ама това ващо е уникум

И без ковид смъртността в България беше висока,особенно от онклогични,кардиологични и респираторни заболявания.Проблема е в системата на здравеопазването (всеки излекуван пациент е загубен клиент) и това,че нямаме култура да ходим на лекар за най-малкото а сме научени да търпим до последно и да се самолекуваме.Погледнете статистиките и ще забележите ,че където здравната система е на високо ниво смъртността е малка или никаква ,а въпреки високите проценти на ваксинирани пак имат висок процент заразени!

Мен не Ковид, a вторaтa дозa щеше дa ме приключи. И кaкто рaзбирaм не cъм единичен cлучaй. Изключително cъжaлявaм, че cе подведох по крещянето нa цялaтa бaндa от некaдърни , aлчни и корумпирaни лицa aнгaжирaни c мacовото нaбождaне

Благодаря за честността. Има надежда и за теб - покай се, и повярвай в Христос! Тялото ти може да страда от отровата, но за душата ще има спасение.

Че появата на този генерал на паниката предизвиква умствената дейност на хората.

МНОГО ЯСНО,ЧЕ:”НЯМА ДА ОСТАНЕ РАВНОДУШНА@!!! СЛЕД ТОЛКОВА-ПРОПАГАНДА,ДАРЕНИЯ,ПРОГРАМИ,СТИМУЛИ ЗА -ПОДЛОГИ,КАТО ТОВА НЕЩО....СТАВА ЯСНО,ЧЕ: ДАЛИ СМЕ-“ВАКСИНИРАНИ”,ИЛИ НЕ-ВСЕ ТАЯ!!! УЖАСНО ПРОТИВНА МИЖИТУРКА! ДАЖЕ СА МУ ДАЛИ-УНИФОРМА!!! СЪД,КОНФИСКАЦИИ И СМЪРТНИ ПРИСЪДИ ЗА-АДОВИТЕ ИЗЧАДИЯ!!!

В България май останаха само шопи селяндури. А беше не лоша държава...

този измислен генерал и също такъв вирусолог пакиска да захлеби.За него парите са пред човеколюбието и хуманноста.Позор за гилдията е този ....

Коя Европа бе мента дърта ... тази дето ни ползва за кенеф , тази дето е над 80% ваксинирана и са затворени по къщите но е богата и се раздават пари на глава , коя Европа смотан лъжец . Доказахте ли че има смисъл от сиропа ви ? Доказахте ли че сиропа е наистина полезен -НЕ . Вземете се скрийте някъде 2 години фейк и лъжи от теб и всички долни манипулатори пълнещи джобовете си с лъжи и манипулации ! Писна ми вече ! А да не съм умрял все още въпреки че ти оракулчо продажен го каза !

Годжи май нещо е сънувал!? С много кинти...

Ваксинирана Европа хе в локдаун баш заради ваксини те.

Селски глупако, тм умират по 7-8 човека на ден с по 60 млн население! Тук при 6 млн умират по 200! Олигофрен!

умираха и преди защото здравеопазване няма .... няма !

Но затова пък смъртността от "други причини" (като например инфаркти, инсулти и емболии) се е увеличила значително в страните с висока ваксинация: https://www.unz.com/mwhitney/excess-deaths-point-to-depopulation-agenda/

Не лъжи бе, галфон олигофренясал. За кави 5-6 души говори, мамицата ти лъжлива. Виж статистиката, даже и стъкмистика да е пак се вижда, че броя на жертвите е близък до този от Ноември миналата година.Колко ваксинирани имаше тогава ?!! Кажи бе, лумпен прост. НУЛА нали. Коментирай бе, тъпанар!!!!!!

Тролей яко неудачниците фенчета на съсухрения дебил Мангъров

Я пак! ОФцо..

Умен почтен сериозен с чувство за хумор готин спокоен и втзпитан

Откъде взимаш белото пич??? Намали малко...не ти се отразява добре...

тоз ли бе по скоро мазен гнусен червей

Моля да въведат рестрикции. Тамън българската простащина да не заразява Запада.

Комплексар сър!!!

от нета: Модерна вече спечели 40 милиарда долара от истерията Омикрон и няма да има нищо против от сериозна добавка към тази сума. Инвеститорите предположиха и познаха, че най-лошата информация за новия вариант на Covid-19 ще бъде добра за цената на акциите на Модерна. От 24 ноември производителят на ваксини добави 40 милиарда долара към пазарната си капитализация, повече от една трета. Това е цената за над 3 милиарда допълнителни ваксини, предаде Ройтерс.

Ами работили са хората и получават. Ти защо не направи една ваксина и ти да вземеш някой милиард?

Защо не тиражират с такава последователност и постоянство мнението на специалисти в имунологията и ... а не на хирург !?????? Например професор Чорбанов... и на д-т Мангъров, който това работи ... Тези в европа, които са имунизирани на 80-90% са с нова вълна и пак ще се затварят ....!? Между впрочем в древността територията на север от Стара планина е тази която се е наричала Европа ... И хич не ме интересува какво иска т.н. европа .... защото досега каквота са искали е все против нашия интерес ...! На държавата и народа ни ... Аман от платени клакьори ...

И ТОЯ ГЕНЕРАЛ ЩЕ БЪДЕ ЕКЗЕКУТИРАН, КАТО НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ Швейк или е пълен идиот, или ви взема за пълни идиоти. Ковид ваксините и паричките на Биг Фарма от тях, правят хората несъобразителни. Струва ли си за няколко хиляди евро, да рискува човек здравето си, живота и перспективата да бъде изправен до стената за престъпления срещу човечеството?

По "празните ти приказки" и безпочвените обвинения ми става ясно, че професорът-генерал е 1000 пъти по-ценен за обществото в сравнение с тебе. Някой все трябва да ти го каже!

Эх раз! Ещё раз!! Ещё много-много-много-много раз!!! Ковидно: Третата доза укрепва имунната система, така че след четвъртата вече сте защитени. Когато 80% от жителите получат петата доза, ограниченията могат да бъдат облекчени, защото шестата доза спира размножаването на вируса и предотвратява разпространението му. Спокоен съм и вярвам, че седмата доза ще реши проблемите ни, а от осмата доза няма защо да се страхуваме. Клиничните проучвания с деветата доза показват, че антителата са по-стабилни след десетата доза. Единадесетата доза гарантира, че няма да има нови мутации, така че няма причина да се критикува идеята за дванадесетата доза ...

от нета: Модерна вече спечели 40 милиарда долара от истерията Омикрон и няма да има нищо против от сериозна добавка към тази сума. Инвеститорите предположиха и познаха, че най-лошата информация за новия вариант на Covid-19 ще бъде добра за цената на акциите на Модерна. От 24 ноември производителят на ваксини добави 40 милиарда долара към пазарната си капитализация, повече от една трета. Това е цената за над 3 милиарда допълнителни ваксини, предаде Ройтерс.

Пак му дръпнаха каишката на коремния касапин и му заповядаха: Дръж!

Мислиш си, че си безсмъртен?! Само си представи, че може да попаднеш под скалпела на хуления от тебе лекар. Много ще ми е интересно да видя - какво ще е отношението ти към него, тогава!!!

Подлоги на Толупа Станаха за смях покрай него... Този е един от тях Мазен плешив плужек

Ще го запомня с яко ще се мре. ДАЛИ ОТ СТРАХ НЕ УМРЯХА НЯКОИ. ИБЕЗ ТОВА СМЕ ПЪРВИ ПО БОЛНИ СЪРЦА.

те още умират по сто двеста на ден в повече. От това ще да е сигурно...

Дали не мрат от лечението ? Прочети до какво води терапията с кислород .Подсказвам Нарича се Хипероксия (Hyperoxia) Ako можеш да мислиш ще проумееш какво се случва . Ако не можеш може би е по добре да отидеш да подишаш кислород за здраве в някоя от многобройните Баро камери които се нароиха из България !

Антивакс тролството е в хистерия. Особено ги фрустрира нежеланието на този човек да е в политиката, за разлика от Мангъров, Чорбанов, Балтов и т.н. Не могат да го измерят с техния аршин. Отвъд възможностите на малките им мозъци и дребните им душици е. Затова е и извън обсега на плювните им. Боли го между лампазите за всичкия хейт. Той само доказва че е прав.

Абе струва ми се, че вакс войнството по света е в истерия. Защо бързат толкова, не знам. Скоро ще стане ясно.

пак осъществи връзка с кораба майка и почна да проповядва. Типичен плазмодий, който го вълнува много повече какво ще каже и направи Европата. Пък вземи се объркай някой път и кажи едно друго за починалите ваксинирани ама наистина.

Нямаа, няма да кажа нищо за предалите богу дух ваксинирани, защото ще ме отбият от лочника!

Генерал, ама направен такъв от Тиквата, който пък е старшина от Кофопомпаджйския батальон.

Произведен е генерал майор от сегашния президент който е летец и генерал от ВВС. И е бил на няколко международни мисии включително Кербала в Ирак и в Афганистан. И това освен всичко друго. А ти кой си? И какво си постигнал?

A kak ваксинирате? Насила ли? Като ме вкарате в "Белене" затвора и ме завържете и започнете да ме биете, като по бай -Тошово време ли?

Европата, Европата, еба ни майката Европата, щадящи тестове и какви ли не методи да ни ухажват, ама без успех

Европа може да се хване за палците и да поеме Българския ХОЙ. Да си се ваксинират колкото искат и да не се занимават с нас

Фашист и предател!

Не е никакъв генерал, нито лекар, а герберастки отпадък и Тиквен слуга.

Кукла на конци, плешива и противна. Перчи се с пагоните си, с какво друго иначе.

Аман от пагони в тая държава.Като му дойде време за пенсия вземе че се ориентира към държавна службица.

тоя пак избълбука от боковата тиня, професоре, гледай си коремната хирургия, не сменяй специалността на стари години...

Той си я гледа. Ти гледаш ли си стоките в склада? Нареждай ги, не да висиш по форуми.

хей патак, ти ли си днес дежурен трол на боковата пасмина?

А хората с две дози, които вече не вярват в медицината?

и изкараха Майтапчийски от нафаталина. Дано само и той не изкара някой лек ковИД за 2-3 месеца с тези бустери, че няма да има кой да ни плаши.

От вчера Виж ги в lupa.bg Дира и те ще ги пуснат всеки момент

да има го кунчеф с две различни якета снимки от два различни дни и без сняг

Ето го, на снимката новия Пиночет!... От него, ако зависи, ще спретне и концлагери за неваксинирани... Освен това доводът, че милиони по света били ваксинирани, не доказва с нищо, че ваксините са безопасни, поради простата причина, че чак след десетилетие и множество проучвания и статистики, ще може да се каже, до колко ваксините не причиняват скрити и трайни странични ефекти!

Човекът ви каза , че ще се мре яко, ама ние всички сме академици.Сега се мре не просто яко, ами най-яко на земята и пак същото отношение. Нищо чудно покрай българите да се утвърди изразът- смъртоносно тъп, т.е. тъп като българин.

Идиот, хората мрът щото болниците нямат персонал и медикаменти, не щото има неваксинирани.

Умира се от ваксината. Не е умно да си я сложиш. Не е умно да вярваш на дявола.

Нито като лекар Нито като ръководител Превърнал е ВМА В болница за политици и връзкари Ако имаше поне малко срам Щеше да си подаде оставката И да се скрие!!! Лицемер

Пука му на световен специалист какво мисли миризлив селски дебил с недоразвит мозък като теб за него.

Гърбав циганино

Не те обиждам, а отчитам факт, нищожество. Човекът е професионалист, известен в цял свят. Ти си селски мухльо с празна глава. Затова и се обиди, нали?

Дебил си ти - един от най-простите и екзалтирани във форума!

Аз съм медицински специалист, а ти си тъп общак. Утайката на България. И винаги ще си обслужващ персонал за тези като мен и колегата Мутафчийски. По магазини, складове и бензиностанции.

Гадно ли ти е, общьо?

Медецински специалист бил Тиху да не те шамаря пред женати Налъм

Гадничко е, а?

сигурно е санитарка във ВМА, медицинският специалист....

Има много рубладжии, които дезинформират. Червените боклуци - също. Не по-малко виновни са и лекарите, съветващи пациентите си с коморбидност да не се ваксинират - така ги обричат на смърт. Напротив, точно това е индикация за ваксинация! Съчетанието простотия + дезинформация = масово измиране.

лъже дебила сичко в булгаристан се случва с заповеди от козяк

Като не ни изнася...айде чао на европейския профсъюз....нищо добро не сме видяли освен свободното пътуване....а педерастката философия е върха на сладоледа!

Иди да живееш в Евразия тогава. Един такъв пост срещу режима и ще си изкараш живота в някое мазе, системно пребиван от някой като Рашков. Не се научихте да цените свободата, червени кухи кратуни.

ЕС не е Европа бе педерастик гологъзов.

На полицаят от Сен Тропе...

Военен ще дойде време и деня е близо,когато тази лицемерна,лукава,измамна физиономия ще се обърне в скръб,защото има провидение,просто,защото никой,който е вършил зло няма да му се размине....Запомни го добре,защото ти и такива като теб,убихте и продължавате да убивате много хора,а това няма да ти се размине....