ГДБОП свали от интернет фалшивия видеоклип с образа и гласа на държавния глава

От МВР напомнят, че всеки български гражданин, който е станал жертва на киберпрестъпления може да сигнализира Главна дирекция "Борба с организираната престъпност" на имейл: report@cybercrime.bg.

Обратно в новината

Коментари - ГДБОП свали от интернет фалшивия видеоклип с образа и гласа на държавния глава | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има един сайт mente.... /нещо си/.com там има още фалшиви реклами на български популярни личности и журналисти, които рекламират лекарства и връщат 1 000 000 лева, ако не действа лекарството. ГДБОП да се поровят в гугъл рекламите.

?!!66)2

Ако не се бъркам тази програма е създадена от УСА...

ама кой е държавният глава според дир? защото ако е мунчо, той по-скоро е държавното седалище

Lyubomir

Не знам нищичко затози клип, но самото позоваване на ИИ е достатъчно да бъде посочено с пръст и анатемосано. ИИ ще е проклятието за всякакви политици. Новата проказа си показва рогцатазасега само ката на „Охльо-Бохльо“...Дано разбррахте за какво иде реч.

Lyubomir

Уф, мина! Щом и цензурата не се усети...и гопусна без картинките си....

Интересно по кой закон ще осъдят изкустевеният интелект (извършител на подлото деяние). Т....к Бай Иване

Изкуствения интелект си има автор и трябва да бъде намерен и санкциониран,както подобава и за назидание на всички,които искат да злоупотребяват с изкуствения интелект. ГДБОП трябва да се насочат към политическите партии. Кой има ползо да злоупотребява с президентството? Много ясно кой. Това са партиите,които искат да променят конституцията и да ограничат правата на Президента. Тях ги е страх от него и искат до оплюят и смачкат имиджа му,защото се говори,че подготвя своя партия след изтичане на мандатът му.

То пък един имидж, ха ха

тва клипа в който мунчо признава крим за руски ли е ... щото май до ден днешен той е единствения идиот признал крим за руски .. дори севернокорейския бузко жабока орбан и беларуския мустак не са чак толко тъпи подлоги.

Световен мащаб. Не догледаха ситуацията и ИЗПУСНАХА ДУХА ОТ БУТИЛКАТА!

фалшив клип...

"органите на МВР блокират и ще продължават да премахват незаконно, измамно или противоправно съдържание, използвано от киберпрестъпници" - де да бяха така решителни органите на мвр, когато трябва да се премахват фалшивите хибридни руски новини и атаки.

"Главната дирекция "Борба с организираната престъпност" (ГДБОП) по добре да свали президента за това че работи за вражеска,терористична и путлерофашистка държава и да го изправи пред съда

"Главната дирекция "Борба с организираната престъпност" (ГДБОП) свали от интернет пространството фалшивия видео клип с образа и гласа на държавния глава, съобщиха от Министерството на вътрешните работи (МВР)." И какво стан после? Имаш ли оргазъм или само фалшиво пъшкане!

никой изкуствен интелект не може да е толкова прост колкото Киро Простия. Но след още 1 петилетка може и това да стане...

СЕ ПРАВИ НА УМРЯЛА ЛИСИЦА , ПЪРВО ПУСКА КЛИПА И ЧАКА ДА ВИДИ " ОБЩЕСТВЕНОТО МНЕНИЕ " СЛЕД КАТО Е ОТРИЦАТЕЛНО -- А ТОЙ ТУКА ИЗКУСТВЕНИЯ ИНТЕЛЕКТ ГО Е ПРАВИЛ , НЕ СЪМ АЗ НА КЛИПА --- ХА ХА ХА ЕВТИНО И ТЪПО - КАТО МУНЧО

Тия чакаха 1 месец да се сетят да го махнат. :))))))))))) Явно са комбина с собствениците на клипа.

Тая държава се управлява само от некадърници и дженжери

Те пак ще го генерират, така, че едните качват, другите свалят(като остава някъде по сървърите информацията)

Дайте линк да го видим

като са го свалили ся и аз искам да го видя... иначе даже нямаше да разбера сигурно...

на цензура... тука не е Путкарски Рушлямистан...

И усраина не е!

СВАЛЯНЕТО НА "ФАЛШИВИЯТ КЛИП", МАФИЯТА ВИ ОТВАРЯ ПРОЗОРЕЦА НА ОВЕРТОН, ЗА БЪДЕЩО СВАЛЯНЕ НА "ФАЛШИВИ" НОВИНИ В ИНТЕРНЕТ, И СЪЗДАВАНЕ НА МИНИСТЕРСТВО НА "ИСТИНАТА", КАКВОТО ВЕЧЕ ИМА В ПРОСИЯ ! . ВСИЧКО КОЕТО КАЗВА РЕАЛНИТЕ ФАКТИ И ИСТИНА И СЪБИТЯ, НО КОТО ЗЛЕПОСТАВЯТ МАФИЯТА, ЩЕ БЪДЕ "ФАЛШИВА НОВИНА, ГЕНЕРИРА ОТ Е-НТЕЛЕКТГ" И ЩЕ БЪДЕ НАКАЗВАНА "ПО ЗАКОНА" ! . АМИН !

Откъде някъде ще се сваля истински клип

И разнася трипер ...

Не, че ти трябва, ама да ти капне :) Скоро :)

"чекмеджето на Боко" от 2020 г. е знаме на жълтопаветната измет и ПеПерастите. Само дето нямаше изкуствен "интелект", а мутренски...

От него самият Бойко призна: 1. За пистолета; 2. Каза да му гледаме там лекарствата; 3. Каза аз прекрасна госпожа; 4. Изказа се в един момент по случая да не се интересуват кой с кого правил секс; 5. Испански журналист го защитаваше, като каза как в ЕС говорил за своите слабости; 6. Изобщо в началото не отричаше за парите и кюлчетата. Това чак после видяха, че може да се отрича и тогава започна. В началото говореше глупости как Радев с дрон влезнал и му отворил чекмеджето, но не отричаше за парите, което би било най-естественото нещо, ако е поставено. Много вероятно Бойко знае коя го е снимала. Примерно тази с която е спал. Както казваше един са му наели някаква като подарък за рожденият ден, освен кюлчетата.

Какво значи "ГДБОП свали от интернет"?! Свалили са го интернет и са го качили на техните си компютри да си имат и те копие ли? Или са го премахнали от някакъв сайт, който за краткост в заглавието е обобщен като "интернет", като с това са си помислили, че клипът вече не е в интернет? Или по-накратко - "свалям от интернет" в заглавието в милиционерски или в разговорен смисъл е използвано?

е сега вече ми стана интересно какво има в този клип ще трябва да си го намеря да го гледам

Руски мърши (нерегистриран) Ти не разбра ли, че за вас американски мърши, няма място в България! НЕ СТЕ ЖЕЛАНИ ТУК НИТО В ЕВРОПА. мизерни нещастници от Козяк

хаха какво са свалили ? Най-много да го блокнат. :) То така се сваля. хахаха "Специалистите" поне да го кажат като хората :)

И антирекламата е реклама

сичку идвъ ут пърдениту нъ кравите

И на скалкалците!

Сладка работа! Привлекателна и доходна! Джиткаш си по интернет, " ловиш" реклами за порно и педофилски сладникави историии, платформи, това онова.......За последните 25 години, а и преди това не е известно да са разкривали истински престъпления задръстени в / извинявайте ама е истина/ лайна, говна, грес,гной ,кръв, червясали и разпаднали се трупове на убити самотници чиито трупове са престоявали по месец два през лятото и трябва да му прави оглед със съответните процедури- тарашене на джобове, пазви, чекмеджета, кофи за отпадъци с презервативи и вкоравени чорапи..... Това е криминална- хората,които бачкат в непоносими условия- тихо, мълчаливо, без гюрлутии- разбихме това, разбихме оново....Бопаджиите се скъсаха да разбиват канали за порно, лепшери с по 10 грама крой училищата..... а,ве шибана българска система!

2023-12-09 14:14:33 "ФАЛШИВИЯТ" (нерегистриран) КЛИП Е "СВАЛЕН" ПО ПОРЪЧКА НА ТЕЗИ, КОИТО СА ГО СЪЗДАЛИ ! . ЦЕЛ : РЕКЛАМА НА МУНЧО , КОГОТО МАФИЯТА ПОДГОТВЯ С ПОРЕДНАТА НОВА ХИБРИДНА КРЕМЪЛСКА ПАРТИЙКА ! . МНОГО ТЪПИ СХЕМИ ПРАВИ ВЕЧЕ МАФИЯТА ! . . . АБЕ НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ, ЧЕ ДОКАТО НЕ ВИДИМ ФИЗИЧЕСКИ ДЕМОНТАЖ НА КОНЯ, НЯМА ДА ВЯРВАМЕ НА НИКАКВА "ПРОМЯНА" , И НИКОГА НЯМА ДА ВИ ГЛАСУВАМЕ НА НИКВИ "ИЗБОРИ....ЗАЩОТО НЕЯ ЧИСТО И ПРОСТО "ПРОВЯНА" НЯМА ...ИМА "ПОДМЯНА" ... С "НОВИ ИМЕНА" !* ------------------ КИРТАКА БЕШЕ "АРЕСТУВАЛ" ТИКВАТА....ЗА ДА ГО НАПОМПИ, ИЗПЕРЕ ЗА ДА НАПРАВЯТ СГЛОБКАТА ! . ЕДНИ И СЪЩИ СХЕМИ ....ОТ ЕДНО И СЪЩО МЯСТО ПРОИЗВЕДЕНИ !

по киберсигурнос кой го свали у горъта с камуфляжа

Моузес, за теб се задействааха....

Перемога нема. Максимум да ядеш хлебарки и да те пратят да цункаш на Биндера пишока:) БУХАХАХХА

Няма как да го свалят Спрели са достъпа до част от сайтовете където се е помещавал. Дори САЩ не могат да свалят нещо от Интернет.

Е фалшива.Парапета,Шиши и Батман не са национални предатели.Питайте Тагарев.

Бе сътрудничели доставчици и сайтове, пълни глупости, има по 100 репорта за фейсбук страници с насилие, със закани за убийства и коления и не и свалят, или пък едни негри бяха пуснали лайв как изнасилват групово някаква жена и - нищо.

Чакаме свалянето На фалшивия президент

Бопчетата съществували все още... За глупости са първи, за реална работа не ги търси. Отдел киберсигурност, подавайте сигнали... Оглавяван от Явор Колев, работещ за Алексей Петров и извършващ престъпления спрямо граждани, последният случай - с Цанов. Бопчета... Има ли смисъл въобще да се коментира каквото и да е?....

Бутаме към зануляването, дигаталните кинти, карбоновите данъци, банковият контрол, синтетичните храни и хлебарки. Може и за Бандера да поумираме. Квото каже Големият Брат бе, тоя дето мете пред Златната Пирамида и чака царството на Соломон.

Тва как става бе? Те Американците не ги могат тия неща. Да идват тука и да се учат. БУ ХАХАХАХАХ

Че американците не ги могат тези неща,не означава,че българите не могат.,нали!

Като си пуснеш телефоня от него излиза храната нали?

A дали наистина е фалшив... Много неща стават ясни от тоя клип, например кой на чии служби всъщност служи и на за кои посолства работи... Ама за това и веднага решихме да го обявим за фалшив, нали?

С промпт в някой от имидж синтезаторите мога да направя Байдън как духа на слон или Путин как го яздат мечки. До края на другата година ще пишеш кво порно искаш и с кого и то ще ти го пуска. Естествено, че има начин да се провери технологично, въпросът е дали е направено професионално и защо си мислят, че при положение, че айти сектора ни робува на корпорациите за жълти стотинки с топ специалисти, няма да разберем истината?