Педофили, нацисти и расисти дебнат децата в нета

Най-опасните места за децата в интернет са сайтовете за запознанства, каза днес във Варна Явор Колев - началник на сектора "Компютърни престъпления" в ГДБОП на МВР.

Обратно в новината

Коментари - Педофили, нацисти и расисти дебнат децата в нета | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А мечето, което обича детето - педофил ли е?

Има едно просто правило и то е :"Интернет хигиена".

само в България са без платни или срешу sms,в цял свят са платени от порядак на 60 лева на месец,за едно дете това никак не е лесно да ги плаща,смисъл визакарт или чрез някоя банка...а в бг просто регестрираш и започваш:)

От обгрижване ще вземат да ни изпоизморят тотално, ей. Сега пък се завайкали на чужд гроб, ах, морала, та морала. А вечер ходят и пълнят луксозните чалга-заведения и лепят стотачки по гърлите на пилона и любовниците им все едни млади такива под 22 г. Направо д-р Джекил, а после М-р Хайд!

Lalina

Специално за ник "..." и ник "който" да уточня, че съм момиче. :) Спокойна вечер.

И депутати ...и депутати !!!

Преди години не беше така в интернет. Деградацията в обществото деградира и в интернет. През 2000-2002 съм влизал в интернет чатове и беше пълно с млади хора, образовани и съвсем нормални. Беше много готино. Постепенно интернет се напълни с боклуци и всичко нормално избяга. Години вече не ъсм посещавал подобни сайтове, щото знам каква измет е там. Определено това са опасни сайтове и трябва да се забранят, поради опасността която дебне отвътре. Вече дори казарма няма, за да стяга сегашната чалга младеж. Просто пълен упадък на обществото, с всяка година става все по-зле.

Яворе - благодаря ти, че ме разкри! А аз се крия вече 66 години!

Само в нета??? Те на паради излизат...

Така е -в дълбоките води се крият опасни гадини.Защо няма "плитки" Интернет "басейни"за децата?Лошото е че и възрастните се връзват лесно а колкото до личните данни сега ги искат навсякъде а дали ги съхраняват правилно много се съмнявам.Дори в държавните организации е пълен хаос.Където и да отидеш ти искат непрекъснато едни и същи данни дори в две съседни служби на една община.Канцеларските плъхове още живеят в книжната ера и непрекъснато искат справки,справки...а после ги трупат някъде и отново искат-нали ги избират все да са връзкари назначават най-тъпите.

парадокс: Българин , който гледа снимки на 13 годишни момичета в нета е педофил за затвора / циганин който "чука" 13 годишни е горд татко и получава помощи от държавата...

ако са момиченца - да. ако са момченца, е 'бой лавър' и има право на порно парад, фондация 'гордост' и други екстри.

Мизантрпа не всякога е прав, но този път е уцелил десетката! Браво!

Я да обобщим: педофили, педерасти, онанисти, нацисти, расисти, връстници, познати, непознати, комунисти, демократи, герберасти, фашисти, анархисти, евангелисти, секви фундаменталисти, терористи, глисти... и естествено - ченгета, щото как иначе са разбрали за останалите?! Бахмааму... сички дебнем децата в нета!

А ченгетата са от ГЕРБ - за това става дума. Затова не гласувайте за ГЕРБ, гласувайте за другите които като дойдат ще разпуснат полицията и всеки ще може да си прави свободно каквото си иска и заплатите ще станат 4 хил евро а пенсиите 1000 евро и образование и европейско здравеопазване ще е без пари а цените на бензина и сиренето ще паднат.

малко бъркаш сектите с евангелистите с йеховистии дъновисти, но като цяло си прав/а. а, дебнат и мизантроп-и, но педерастите и други извратеняци са най-много, защото не смеят да ги закачат. неморално било...

Другарю Колев! Считаме, че не по - малко е опасен партийния актив и особено партийните слуги.

Колев, с това ли си оправдавате заплатите? ... Позиционирани са в САЩ - не можем да ги хванем! ...Всичко при тях е криптирано - не можем да ги хванем! Е, като всчко е толкова скрито-покрито как го разбрахте?

по единствения начин - с тараш на заподозрени. Ама после всички 'блогърли' ще мрънкате как са ви засегнати правата да си пишете анонимките ...

Поразровете из нета (този, в който дебнат) и ще намерите доста любопитни и плашещи неща за господин Колев.

Че ние, няма смисъл да ровим в нета - всички го знаем! Чадър над ДАТА, секира за НЕОСТА! Намерени сървари по покриви, компютърни конфигурации - конфискувани, хакери и какво? ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО!

Педофили, фашисти, расисти, но също и комунисти дебнат.

Браво - най-голямата заплаха беше изпусната. А сега за първи път рабирам че фашистите и расистите се борят срещу децата... Дори през комунизма не се разправяха подобни глупости, та дори детето да е черничко

и мушмороци като Ого,които са по-опасни от педофилите!

Поне десет пъти им беше сигнализирано на сайта за страницата на българската бойлов директория, посочен им беше адресът на сайта, но те не пожелаха да вземат мерки да е недостъпен за децата поне на български език .Гнусната страница е на тоз адрес. Нито агенцията за закрила на детето си мръдна пръста, нито киберантимафиотите. Какво ни баламосват само, че било имало истинска грижа за държавна превенция на педофилията.

Защото ги пазят "геЙмини', "гордост" и лично серГей Станишев.

интернет е по-опасен от улицата ;) в интернет хората си мислят че като са у тях са защитени, и свободно слагат снимки, публикуват важна информация за себе си.. но те не си дават сметка че ще излязат и след като лошите хора имат техните данни и знаят къде да ги намерят ще ги нападнат.. навън хората не споделят с непознати и не носят табели на главите с надпис къде живеят и учат, и къде излизат.. затова улицата е по безопасна от интернет.. в интернет е пълно с извращения които не може да видиш на улицата, но в интернет спокойно може да гледаш.. гледал съм детски порнографски сайтове, дори секс деца и животни.. гледал съм сайтове с убийства на хора като шоково видео за пари.. децата са хипер наивни.. трябва да се сложи една табелка постоянно да виси в сайтове и чатове която глас "внимавайте с кой общувате и какво споделяте" за да им се припомня на децата защото те бързо забравят за опасностите

А при предипните правителства не беше така. При БСП поне имаше някакъв ред и такива ексцесии нямаше. Но от както ГЕРБ дойде на власт държавата вече отдавна е фалирала и всичко е на автопилот. Ситуацията до която ни докара ГЕРБ се използва от нацисти, педофили и расисти за да дебнат и похищават нашите деца. Ако искате да спасите децата си от терористи, педофили, анархисти, расисти и евангелисти - тогава не гласувайте за ГЕРБ - гласувайте за друга партия. ГЕРБ ни докараха само терористи, педофили, анархисти, расисти и евангелисти.

мери си температурата редовно

има много ефикасни медикаменти които лекуват температурата - умствената недостатъчност обаче е нелечима

Дебнат ви извратеняци, откачалки, цензори, лентяи и полицаи, така че, както беше казал в рима Фердинанд, "Ний свиваме наште знамена, за по-благоприятни времена."

Аууу, ужас. Ужас. Педофили, расисти и нацисти дебнат децата ни. А нас ни дебнат терористи които ни мразят и искат да ни убият и унищожат нашия начин на живот. И вируси и епидемии! И цунамита и климатични промени! И на всичкото от горе шефа може да ни уволни и да останем без работа и доходи и да не можем да си връщаме заемите и банката ще ни вземе жилището и колата. А на вън е студено и ни дебнат нацисти, терористи, педофли, расисти урагани и цунамита и вируси! Ужас! Ужас! Ужас! Значи - слушайте шефа, работете здраво по 10, по 12 часа работете, правете свръхчасове и полагайте усилия в работата защото сами виждате колко е страшно иначе!

Децата са застрашени и от демократични гей-паради.

Добрече си от застрашен вид,единствено в Сърбия все още тъмни бълкански субекти се чустват комфортно.

а на улицата мангали

Както и "демократи"...А те са доста повече г-н мега-гига некадърен ИТ спец...Който имаше наглостта да затвори Читанка-та..

Добре казано!!!

Педофили, нацисти, расисти и гербави дебнат децата в нета.

Моля за уточнение от господата: 1. Какво е нацизъм ? 2. Какво е расизъм ? 3. Какво е педофилия ? Първо нека уточнят признаците по които да разпознаваме гореупоменатите явления.

Справки в тълковен речник.

Според тебе кой е педофила ... 19 годишен който спи с 17 годишна, или дъртофелника Любен Корнезов дето точи лиги по модни ревюта като гледа 18 - 20 годишни манекенки, а след ревюто не се знае какви ги върши, кое е по-моралното, а? 2.Кой е расиста или нациста, този който отстоява националните си снтереси, или този който се ...пред Брюксел за да угоди на спуснатите указания, за сметка и в ущърб на собственият си народ. 3. Тълковният речник нямада ти казвам къде да си го завреш. 4.Модератора да не трие-има свобода на словото, цинизми и подстрекателства към расова и религиозна омраза няма в отговора ми.