17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И аз така едно време като работих в завода за перални реших да си изнеса една на части и да си я сглобя в нас И така цяла седмица парче по парче и хоп готово Да ама жената ме изяде след това То не се получи пералня а цяла къртечница с автоматично зареждане Тогава разбрах че съм работил в оръжеен завод

Ако на фирмата производител в складовете й липсват такива бройки, според мен е доста притеснително. Как се покриват тия липси, е също притеснително.

Ами то е ясно, като всяка по-голяма далавера, че са замесени и лица на високо ниво. Такова количество оръжие да не е засечено, че липсва от завода, не само е притеснително, направо си е ужасяващо. Не се разбра дали онези от 2016 г. са осъдени, ама всъщност много се съмнявам. И тук ще се точат дела до второ пришествие...

Що не ги казвате тия работи по-рано ? Преди да са разбили канала.

Как може да се изнася оръжие? Този завод вътре трябва да е опасан с камери и скенери за метал на всеки вход. Всяко действие трябва да се снима и следи. Само не ми казвайте, че собственика няма пари за това.

Охрана има,даже двойна и тройна -жива.Може да ги хвърлят през оградата,както се е случвало преди.Знае ли човек?Лошото е,че тези неща служат за убиване.А уж всички детайли подлежат на строг отчет.

Що бе какъв ти е проблема, трябват им на хората калапници, правят си. Само джаглите ли могат да си "берат" разни работи.

Да тий. . .специалните бригади, ако е верно . . . ! Ясно е, че народа трябва да се въоръжава. Съд, полиция и държава не работят. Значи за Талибаните можем да изнасяме, а за вътрешна употреба не може ?

Шубето е голям страх, а?!

Зящо правят подлога на собственика, защото ако той не е в канала, то със сигурност е виновен за допускаето на престъпления

Червените маймуни и троловете им пискат и вият, защото ГДБОП им арестува оръжията за "протестърите", които скоро щяха да изкарат на улиците и магистралите за да трепят хора! Това оръжие бе част от арсенала, който са подготвили за революцията с която искат да ни направят нова Путлерска република!! Кой знае колко оръжие има по други гаражи!!

Ще има, Соросе ! И още ще има страхлива, мижитурна гнидо ! Май доларетата няма да ви спасят !

Ейййй много си прост... Ама много! Ще ни нападат иранците сигурно, а? В името на Русия.... Ама какви са тея дето ви раждат толкова тъпи....

Браво на МВР!!!

Не е станала Тежка" Надпис от Градски псих Диспансер София .

Смятам да не те питам откъде знаеш какво пише в психодиспансерът. Не съм казал, че не е вярно, просто едни въпроси ме налягат...

И ми мине. Това е.

Коледните играчки ли ви конфискуваха?

Целата ми кожа стана на Рани, Псориазис.

но е доста. Понася се. Кожно заболяване на Психична почва. Поне не е повече от преди.

Заглавието е подвеждащо! Реклама на властта! ГДБОП не са разбили никакъв канал! Намерили са оръжие, и само ПРЕДПОЛАГАТ от къде може да е.

""огнеупорен шнур"" А как го палят ?

Аз на вратата на печката има такъв...

Палят го дираджиите с мозъчни напъни.

Добра работа. Все някой трябва да е купувач-КОЙ?

В Казанлък произвеждат ли и картечни пистолети Скорпион ?

но произвеждат Огнехвъргачки "Лама".

Тия от казанлък от всичко разбират. от лего калашник ти прави и стреля...;-)

Ъъъ, само да вметна, че у нас се произвеждат оръжия съветски образец, но с отдавна изтекли лицензи. Съответно производството им е незаконно. Русия многократно е повдигала този въпрос, но нашите се ослушват и си продължават без лицензи. И оръжията се изнасят за приятелчетата на САЩ в Сирия - джихадистите.

Бай Ганьо е тъй - вика, че е европеец, ама пари за лицензи не дава, без значение дали за Уиндоус или АК... Сигурно чакат брат Американец да им подари лиценз за М16А4 и М4А4...

Някой вярва ли на Гешев? Пак е изпълнил нечия поръчка!

И що са им ги взели автоматчетата на хората? Нали са били със заглушители, нямало е да смутят обществения ред ако вземат да запуцат насам-натам тихичко...

И що са им ги взели автоматчетата на хората? Ми те нали са били със заглушители, нямало е да смутят обществения ред ако запуцат насам натам тихичко...

Егати! А мен в КОС ме правят на мамуна за един пищов и 45 фишека към него. Що не вземат да вкарат ОО на регистрационен режим, подобно на газовото. Така и така, няма увеличение на криминогенната обстановка, при подобен функциониращ канал за армейско щурмово оръжие, за чий е цялата бюрокрация и развърник на корупция!?

Гешев пак послъгва нещо.

За акцията Браво! Но това оръжия сигурно е било предназначено за някой? Кой в България или Европа се въоръжава с такива промишлени количества оръжие и с каква цел? ДАНС, нещо знаете ли по въпроса?

не не знаем ние се занимаваме само с политически поръчки- браним компартията и служим на русия

Ако присъдите са били условни,то се едно сте ги оневинили и пуснали да си продължават деянията и далаверите...

Човекът и групата са ясни!

Това си беше склада за мокри поръчки, явно ги е дострашало, че оръжието може да се използва срещу тях. Страх лозе пази, а?!

Да вземат същите тея, да проверят в циганските махали и турските джамии, за оръжие. Или са толерантни.

Толерсти са, ако трябва да сме точни.

собственикът е Рамбо.

Останали са от времето на Рамбо 3,той си бега после с хеликоптера, а той пушеше и не можа да ги натовари...

Подготвени за бъдещи "недоволни собственици на недвижими имоти с руски произход" или "борци за независима Варненска и Бургаска република"?

82 автомата със заглушители?!? Та това е въоръжението на цяла рота спецназ за "тихи и мокри" поръчки!!!

Малко са. Все пак.