Арестуваха депутат от ГЕРБ за търговия с влияние

Депутатът от ГЕРБ от 41-вото Народно събрание Димитър Аврамов е задържан за търговия с влияние.

Обратно в новината

Коментари - Арестуваха депутат от ГЕРБ за търговия с влияние | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много циганяв, бе!

Така е когато избираме такива за народни представители.Гласуваме им доверие, а те искат изведнъж да станат богати за сметка на бедния български народ.Срам за България.

д-р Светозар Василев - член на ПП ГЕРБ, шеф на Агенцията по храните в Пловдив, с най-голямата лаборатория за храни в Пловдив - Алименти, това дали е търговия с влияние?

"Гарантирано от ГЕРБ".Запазена марка.Отново съм разочарован.Чакам коментар от съсела КГБ да изясни,че дядото на това момче е комунист и участник в Тройната коалиция.Само тя е виновна защото той е агент провокатор.

Като изгрее утре слънцето отново и пуснат депутатчето от ГЕРБ да си ходи и всичко ще се забрави / справка др-та Масларова/

Едно нещо никoй няма право да отрича, колкото и да ненавижда бездарната гербаджийска пасмина - в най-новата българска история не е имало и няма да има по-гениални владетели на манипулацията, пропагандата и шантажа. Извън всякакво съмнение, Мутрата и Физкултурникът са изучили до съвършенство тактиките на Гьобелс и са изяли от кора до кора "Моята борба" на Долфи.

Цветанов има ли коментар по случая?

Държавата ще се затрие от далавери, тарикатлъци, мизерия и безхаберие! :-(

На задавилите се от плюнки Станишкови червенотиквеничковчета да напомня за техния депутат и прокурор от Лом и подобен магал - другаря Тома Томов, че по подобен повод преди 4-5 години (беше изнудвал други мангали за пари за да им свали обвиненията) БСП като орлица застана над него и защити "честния" другар. Въобще не стана въпрос за морал, за депутатски имунитет, всичко беше олизано и омазано. Има разлика, нали?

Гледам, демагогствате на тема доклад, та да ви кажа - Станишката е управлявал точно 2 години и седем месеца от годините, засегнати в доклада. И всеки знае, че какъвто и да е доклада, е лош точно заради тези най-мрачни години в историята на България, изпълнени с кражбИ, кражБИ, краЖБИ, крАЖБИ, кРАЖБИ и пак КРАЖБИ!!! Не че 2005-2007 не бяха мрачни години, изпълнени с кражбИ, кражБИ, краЖБИ, крАЖБИ, кРАЖБИ и пак КРАЖБИ!!! Не че 2001-2005 не бяха мрачни години, изпълнени с кражбИ, кражБИ, краЖБИ, крАЖБИ, кРАЖБИ и пак КРАЖБИ!!! И последно, не че 1997-2001 не бяха години, изпълнени с кражбИ, кражБИ, краЖБИ, крАЖБИ, кРАЖБИ и пак КРАЖБИ!!! 12 години друга политика, освен КРАЖБИ, не видяхме. Основното занимание на българският политик бе как да забогатее от властта! Е, видно е, че добре се справиха! Дали това хареса на народа това е риторичен въпрос. Но съвсем не риторичен въпрос е ЩЕ ДОПУСНЕМ ЛИ ПАК КРАДЦИ ВЪВ ВЛАСТТА? Решението е в НАШИТЕ РЪЦЕ!

Към КОМУНОИДНАТА ПАПЛАЧ-някога ПРЕДИ 2009,да е АРЕСТУВАН ДЕПУТАТ ОТ УПРАВЛЯВАЩАТА ПАРТИЯ? А?Може пък аз да не помня,припомнете ми,ПАПЛАЧ КОМУНОИДНА! ПЛЮЙТЕ ПО БОРИСОВ, няма лошо!Но когато се случват неща ПОЛЕЗНИ ЗА ДЪРЖАВАТА, ПОЛЕЗНИ ЗА ОБЩЕСТВОТО, та най-накрая тая клика ВЛАСТИМАЩИТЕ да разбере,че не всичко е позволено и сгази ли лука,ще има наказания,ПОНЕ ЗАМЪЛЧЕТЕ! НЕ КАЗВАЙТЕ НИЩО-та това ще е полезно за обществото, дори и Гея ако е Мин.-Председател!ОБЩЕСТВЕН ИНТЕРЕС-ТОВА НИЩО ЛИ Е ЗА ВАС??

Вместо да ни съветваш да си мълчим (щото ви е по-удобно), ми отговори, защо пуснаха Вальо Топлото и Мургина? Защо Р. Овч. още се разхожда из парламента? Нали щяха да ги вкарат зад решетките. Какво стана? Хич не ме трогват бутафорните ПР акции на гербаджийте. Само прах в очите, че вършат някаква работа и се самосезират, щото ЕК им каза в прав текст, че са абсолютни некадърници. Ма, ние това и без друго го знаем. Голям праз, че са разкарали един селяндур от Горна Кутлувица, Сигурно е братчед на планетата Фидосова. На негово място ще изникнат трима нови.

А бе и този дет му е дал 50000 от къде ги е взел и той ще да е от нашите читави бизнесмени.Те са едни заплетени черва ,разплитане нямат.

депутат е да. отидете на страницата на парламента и разгледаите кои са народните ни представители. на 100 цовека един изглежда нормален. 99 са абсолутни селяни. ялко.

Няма ли най-сетне от ЕС да разберат,че циганина не може да се интегрира,винаги е крал и ще продължава.Докога ще ги защитават,да ги вземат при тях,стига ги е хрантутила държавата!Затова сме на тоя хал!

Леле каква примитивна физиономия! И това депутат?! не е истина.

Да не почнете сега пак да плюета по Бойко, Цецко и компания. Те са хубави, честни и трудолюбиви хора, отдадени изцяло на интереса на обществото. Проблема им е, че не могат да си намират правилните хора. Или пък ги намират твърде добре? Зависи от гледната точка. Както и това, на интереса на кое точно общество са отдадени? Явно въпросният Аврамов, до вчера е бил чист като момина сълза и едва вчера изведнъж се е корумпирал. Най-вероятно под влияние на тройната коалиция. Също като Лъчо Мозъка преди това. Него обаче не го арестуваха. А и нали четете: "търговията с влияние е трудно доказуема". Предния път не били отстранени, заради имунитета. Ама тоя път ГЕРБ били гласували. Ами ако им покаже пръст съседен на показалеца, ама не палеца? Аз обаче съм сигурен, че този "бизнесмен" е платен агент на комунистите /или комуноидите, вече не знам как е по-правилно/, а горкото депутатче се подвело, каквото е наивничко. Също като бате си Бойко. Само дето нали знаете гущера как си спасява кожата обикновенно? Коя част от себе си откъсва? Егати наглата простотия, която ни залива.

Този мангал е само на 35г. и така се е нагушел ,че до 200г. рахат ще си живее,ами горко за нас .

Там не се знае! Споко.

Сигурен съм че са плюли и тогава но по някои друга сган .То плюетето е национален спорт.само дето медали не раздават

защо преди шест години не плуехте като сега баби изкуфели

От 23 години плюем, но грешката ни е, че се ограничаваме само с това! А ти благодари за тази ни овчедушност, вместо да ни предизвикваш!

Гади ми се от такива леви китки .срам ме е да кажа че съм се родил в тая жалка държава. Така не се намери един свестен да поеме кашите

Спокойно това е само един наш Гербер имаме безброй такива като него.Един ще падне друг ще дойде

ЕДИН ОТ АПОСТОЛИТЕ НА КРАСИМИР ВЕЛЧЕВ /ДРУГ КОМУНИСТИЧЕСКИ ГЕРБЕР/ ТРЪГНА ПО РАНО ПО РАЙОНИ И ПАЛАНКИ ДА ОБЯСНЯВА УСПЕХИТЕ НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ.

d4

Този монтански мангал ще излезе сух от водата. Както и всичките му ортаци. Май трябва ГДБОП да арестува всичките му 240 "колеги-бизнесмени"... Ама имунитета пречи сериозно...

Шепнейки послушно мантрите на Eвропейската комисия и на задокеанските си благодетели в тази насока, Тато Втори обаче не разбира, че след дребните мутро-феодали и местни владици в жертва ще бъде пренесен и племенния вожд. Подобно на прословутия Версенжеторикс, който първоначално е съюзник на Гай Юлий Цезар. В последствие, когато първият започва да става нефункционален, римляните внезапно се сещат, че в подчинените на гала земи варварски се изгарят деца за жертвоприношения. Римският пълководец използва тези сведения като блестящо оправдание, за да плени и прати Версенжеторикс на унизителен съд и последваща екзекуция.

А КАКВО СТАНА С БИВШИЯ ДЕПУТАТ ОТ НДСВ И ЗАМ.МИНИСТЪР В МИНИСТЕРСТВОТО НА ЗЕМЕДЕЛИЕТО ПО ВРЕМЕ НА ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ, КОЙТО ПРИСВОИ МНОГО МИЛИОНИ ОТ ЕВРОФОНДОВЕТЕ? НЕ ГО ЗАБРАВЯЙТЕ ТОВА 120 КИЛОГРАМОВО ЧОВЕЧЕ, ЗАЩОТО Е МНОГО ПОДМОЛНО И ОПАСНО, НЕЗАВИСИВО, ЧЕ В МОМЕНТА Е С МАЗНА МАСКА!

Докато няма публично линчувани с камъни депутати, съсии, подкупни служители, алчни бизнесмвни, лобисти и монополисти и подобна безморална паплач, дотогава нещата ще стават все по-зле и Булгария ще е най- тъжното и бвзпересоективно място за пребиваване!

"В погледа му се чете вяра в утрешния ден и светлото бъдеще". Е га ти нещастниците

А какво стана с лъчо мозъка, личния гинеколог на тиквата? А с оная мацка фидоска, дето внесе първата лобистка поправка в закона за нотариусите, и дето изведнъж получи 200 хил лв ей така от фирма Титан? А с менТа стоянова, която в тел. разговор с ваню танюф (звънящия на ЕГН-та) искаше да се назначи престъпник за митничар? За самия тартор тиквата да не говорим...

много нахъсани бизнес-крадци, милионери-мафиоти и невежи, преминаха в редиците на Герб само заради лични интереси...Поздравления на Премиера! Да му помогнем да изчисти Парламента от крадливата депутатска паплач,прокарваща лобистки закони и нямаща и понятие какво значи народ и държавност ...

МНОООГО ама МНОООГОО си на грешна позиция. Премиера е водача на тази паплач, която съсипа всичко останало до момента и ЗАБЕЛЕЖИ сега пак си е заврял главата някъде като щрауса и си мисли, че проблеми няма и ще се покаже след три дни когато всичко "ще е отминало" според поговорката.

Посланието е ясно Бойко Борисов не жали своите. Акцията е на ГД БОП и ДАНС, което означава, че в разработката може да са попаднали и други свързани лица. Ужас! Главният прокурор уведомил Цецка Цачева. Имунитетът на депутата трябвало да бъде отнет. Кошмар! Обаче рано е за триумфални фанфари Акцията всъщност илюстрира трогателна безпомощност тя е съдбовно закъсняла. Б.Б. изглежда най-сетне се е убедил, че бигбосовете в Брюксел го дебнат дали си затваря очите за безчинствата на олигархични протежета.

Станаха като поповете-Не гледай какво правя -но ме слушай добре какво ти говоря

Случаят показва, че ГЕРБ няма чадър над своите. Който сгреши - да си плати.

Случая отново потвърждава ,че този е заработил сам -без да се отчита пред ГЕРБ,а това е недопустимо!?!?

Ааааа,не е така иска ви се да замажете нещата пак и пак,ама няма да стане.Ако е така защо Цеци не подаде оставка за 6-те апартамента,четири от които придобити за 2 години.Боко за милиардите за зелена енергия на уж бившата му жена и т.н.ГЕРБ просто са си престъпници и товае е цялата и единствена истина.

Проблемите на земеделието са от 1990 година, когато ТКЗС тата бяха разграбени от червената номенклатура. Разни партийни секретари и шефове по места.

Би трябвало да арестуват и Борисов, след изявлението му за потвърждението за разговора му с Ваньо Танов! Още повече, че той отначало отричаше, а главният свидетел - Мишо Бирата веднага след това беше убит! Главната прокуратура къде блее или и върху нея упражняват търговия с влияние?!

Критичният евродоклад е за Станишев, защото повече от половината време, който той разглежда, мина под негово управление

Тия от ГЕРБ-ГРОБ големи престъпници излезнаха. Лъчо Мозъка е следващия кандидат за затвора .

ЕЕЕЕЙ, КАЗВАХ ВИ АЗ, 4Е ОТКЪДЕТО МИСЛЕХТЕ ДА ЦОЦАТЕ ЩЕ ВИ ДОЙДАТ ПРОБЛЕМИТЕ, АМА КОЙ ДА МЕ СЛУША - НАЛИ ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ СТЕ СИ ШКАРТОТО НА ИНТЕЛИГЕНЦИЯТА... 4Е И С МАНГАЛИ СЕ ОМЕШАХТЕ :)))

Арестът е жалък опит за замазване на очите преди критичния евродоклад. Смешен си Боко!

Предлагам вече всички в дира да постват с ник КАЛИТКО!

ТИЯ ПОНЕ СИ ГИ ХВАЩАТ И НАКАЗВАТ. 10 ХИЛЯДИИ И ХОП.. В АРЕСТА! А ПРЕДИШНИТЕ? А МИЛИОНИТЕ, ОТКРАДНАТИ ОТ МАСЛАРОВА, ДОГАН, ВЕЛЧЕВ... А МИЛИОНИТЕ, ЗАВЛЕЧЕНИ ОТ МОНИКАИ СЕРГЕЯТ? СЕГА СВОБОДНО И ЛАКОМО СИ ГИ ХАРЧАТ .. И НИ СЕ СМЕЯТ!

много ми хареса новата песен която си побликувал по долу

Да бъдеш гербер не е лесно. Това е истината. Проблемът обаче не е във внезапното ти разцъфтяване, още по-малко в честната борба със студа и зноя, при условие, че те отглеждат в оранжерия. Истинският риск идва от изненадващата поява на някоя гласовита натегачка като Соня Иванова, която те откъсва и започва да те мандахерца в безвкусния си клип, с който иска да впечатли властта (и вероятно лично премиера).

Да не се окаже само посредник на огромната ГЕРБерска гордост в парламента? :)

Господи към тебе вече ни е молбата.Няма ли да прибереш тая крадлива паплач. Тия нямат срам и свян. За кои ли не гласувахме всички крадливи.Сега накъде.Защо не дойде някой от някъде да оправи тази скапана държава и да натика всички управници, ама всички без изключение в занданите. Боже прибери ги тия безсрамници, дето ни оглозгаха до кокал.

каква физиономия, какво излъчване? Боже в какви ръце е държавата ни. Ужас!

Урко. Ми кат не снася?!

Време е вече / сигурно утре / и другите 239 депутати да бъдат задържани - но това е само МЕЧТА

На това му се вика Народен съд, ама народът дето ги е избрал е прост и не знам простаците имат ли право да съдят други простаци? Най-добре е да бъде линч. Така ще отговорим на международните стандарти...

От 1461 дни на власт как избрахте деня на поразяващия доклад за тоя арест? Не вярвам да е случайно. Тоя възчерничкия все пак българин ли е? Щото ако на циганска работа ще му викаме рекет няма да е съвсем точно. Относно думата земеделие то тя отдавна е символ на мафия и ограбване на народа. Земята е почти последния ресурс в ръцете на обикновения народ. Много се забавихте с ограбването и бе сини господа от всички сини партии. А по чевръсто. Ще се усетят хората. И ний сме дали нещо на свта - безпрецедентен държавен рекет с личното участие на депутати. Къде е италианската мафия с нейните 3-3.5 процента от БВП, а къде е нашата - с пъти напред. Хвала на такива депутати и партиите им закрилници.

този се е объркал! трябвало е да стане депутат от бсп- НИКОГА НЯМАШЕ ДА ГО МАХНАТ! НИКОГО НЕ СА МАХНАЛИ ДОСЕГА! ПРИКРИВАТ СЕ ЕДИН ДРУГИ

ама сега става дума за други. Няма начин да не се окаже, че тоя е действал сам. Има толкова много власти - само стой и гледай как взаимно и единодушно ще обявят, че това е единствената черна овца, а всички ще цукат с език и ще се правят на наивни от страх да не ги застигне синята демокрация.

Много полезна статия! Браво! Разбрахме колко струва да си купиш депутат - 50 000 лева!

написаното само гласи, че за еди коя си работа, цената е еди колко си. Купуването на депутат е нещо по-сериозно и вероятно по-скъпо. Тук имаме само търговия с влияние по конкретен казус. Дето се казва дай боже всекиму по един казус подобен месечно.