ГДБОП и прокуратура влязоха в известен столичен ресторант

По неофициална информация операцията е свързана с Петър Петров, известен като Пепи Еврото, и Разиг Чакърян

Обратно в новината

Коментари - ГДБОП и прокуратура влязоха в известен столичен ресторант | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Следваща новина: ГДБОП и прокуратура хапнаха пийнаха и излязоха от известен столичен ресторант

Част от операция 'Кошмари в кухнята'.

Пак ни сапунисват нещо. Колко от вас са си изкопали тунели за да бягат ако стане нужда?

ей ся ще махнат гешев

ami pepo dolara ne e pravil nishto , vednaga se razkriha nenujnite semeini vruski mejdu edni krugove i podlogi . konfiskacii

Защо всички медии до момента мълчат, че барбароните са изпуснали Петьо и е избягал???

Абе като чета, слушам и гледам - все у софия се ловят едрите риба, а? Май там е блатото на гадовете, а? Искахте като кмундетата всичко да е в софия - ето ви го, ву софия е! И партата, и лайаната! Едното върви с другото! И що мърша и простаци събрахте от държавата, мамейки ги с пари! Добре го направихте! Сега си ги дръжте там и им с ерадвайте! Не ни ги връщайте!

Виждам че част от пишештите по долу са тотално объркани. Акцията не е по разпореждане на Гешев...а тъкмо обратното. Акцията се води от Сарафов...който удря близки на Гешев. Говори си че юнакът с многото охрана е замесен в убийството на Къро.

Трябва нещо като в Грузия навремето направиха с корупцията в техния КАТ, всички до един бяха уволнени и после при назначението с конкурс с приоритет по-млади и неопетнени кадри. Целият бизнес в България 90-те отиде при мутрите, тъй като те не могат да го развиват по обясними причини разпродадоха за скрап и т.н., останаха само паркинги, ресторанти и златни гьолове по КПП-тата. Шансът за държавата е, както се казва вълкът козината си мени, но нравът не, а това в преносен смисъл означава , че тия хубостници могат да бъдат заковани лесно най-малкото с неплащане на данъци или пране на пари,защото за друго вече е късно и бизнеса им в голяма част е легален. Тук вече идват службите и съдебната система, но повече от половината са бъркали в кацата с мед мутренските години и най-малкото са компроментирани и ги държат с нещо, а това означава едно, метлата и млади неопетнени кадри, друг начин няма, такива като Рашков да носят промяна.... смях голям

Абе, принципно звучи много идеалистично, но кой е казал, че младите умнокрасиви не са податливи на корупция? Напротив, те са свикнали да живеят в материален достатък, осигурен им от най-ранно детство и да тропат с крак вкъщи, за да получат нов телефон, нова кола, нов анцунг Армани. Така че младите са доста благосклонни към корупционни практики и даже трудно можеш да им обясниш какво е корупция, а дори и да можеш, ще те питат какво ѝ е лошото на корупцията като чрез нея си осигуряваш висок материален стандарт. Така че с младите по-полека.

Сорос предизвика кризата с лева през 1996г. Иван Костов, Царя и Петър Стоянов са американски агенти които разпродадоха България за жълти стотинки. САЩ от 33 години съботират България. Запада не мисли доброто на българите и на страната ни.

Ихаааа. Ама точно по темата си си пльоснал коментара Във Вгъзраждене всички ли сте тотални олигофрени

Помните ли когато Пеевски бе издигнат за шеф на ДАНС? И как избухна скандалът КОЙ! Когато цялата държава питаше КОЙ го е избрал и всички в държавата се гърчиха и не смееха да кажат - и премиера Орешарски, и президента Плевенлиев, и Станишев, и Доган… Е, сега гледайте втора серия от същия филм - как премиерът Янев обяснява как са сменени всичките шефове на службите като първото служебно правителство но Пасев, който нямал нищо общо, защото .., правителството МУ ги Миро избрало!!!

България 80 години е реална диктатура. Но 45 години тя ВЕЧЕ се приема за призната и открита, доказана и дори осъдена със закон за престъпна - макар и само на книга!!! Но точно защото тя те бе реално осъдена и заклеймена - наказателно преследвано с престъпленията и предателствата на промосковската върхушка, й се даде възможност тя да се окопити, мимикрира и да продължи диктатурата си, но прикрита - основно с икономически средства, и имитираща демократични промени и да я Троянския кон на Москва в ЕС и НАТО! Затова и Радев, а назнамените след съгласуване с Москва шефове на българските тайни служби ВКУПОМ отричаха, че Путин ще започне война в Украйна дори след като той реално я бе започнал! И сега цялата тази пуска мрежа в България е на война с българската държавност а открито - активизирайки всичките си агенти и мрежи да саботира нормално управление и работа в държавата!

Ти си простъ алабанец! Не разсъждавай, иди си копай лозето! Шемет!

Радев смени тихомълком всичките шефове на българските тайни служби веднага, след като “русофилката” Корнелия Нинова го направи президент, след “разговор” - тоест съгласуване и координация (“препоръка”) лично от генерал Решетников, тоест Путин!!! И това е всеизвестно! Защо обаче Радев смени така набързо и тайно всичките шефове но тайните ни служби тогава? Как го направи? По чии указания и “съвети”? Защото българските служби са ПРОБИТИ и категорично на изпълняват работата си и задачите на служби на страна, член на ЕС и НАТО! Западните ни партньори ИМ няват доверие и с право! Накратко казано - българските служби под ръководството на Радев с началниците им обслужват Путин и Москва в неговата Война срещу ЕС и НАТО, в които формално членуваме - това е познатата конспиративна КГБ идея за ролята на България като Троянски кон на Москва! Тези служби винаги съ се стремяли да тичат пред вятъра и отлично знаят правилото: Когато не можеш да спреш или предотвратиш нещо срещу себе си - оглави го (подмолно, конспиративно, с твои подставени хора), за да го компроментираш и убиеш. Така стана на 10 ноември 1989 г. с т.н. “демократична революзия”, така стана и с т.н. демократичен преход в България, и с членството ни в ЕС и НАТО! Именно затова Падев бе толкова странно нетипично гуден и превъзбуден вмера и се държа толкова неестествено а дори комично, много преигра, и дрънкаше групости за национални заплахи и предателства от ПП и ДБ. Аз не обичам тази квалификация, но лъсна т.н. “дълбока държава” и връзките й с мафията! Играта на Москва, на руските тайни служби винаги е била да се стремят да действат изпреварващо - тоест, на базата на наистина много задълбочени анализи на различните вероятностни бъдещи възможности да “си постилат” години по—рано, дори десетилетия (в Москва е диктатура и диктаторите могат да се задържат десетилетия). Така например още много по-рано преси Доналд Тръмп да стане президент - не без решаващото участие и на руските тайни служби, подчинени на офицера от КГБ Путин, в Москва са имали много добре разработен и профила на Тръмп - с неговата безмерна алчност, патологично его, сексизъм, пороци, лъжи, морал.. И е било общо взето детска игра (и въпрос на пари) за до … КРЪСТЯТ Тръмп! Дори и американския президент!!! А какво остава за България например!

Тц-тц, свещена простота.... По-добре си замълчи, че не можеш и логични изречения да свързваш, путинофоб. Дали имаме някакви съюзници, въпросните съюзници са всичко друго но не и приятели и техните препоръки ВИНАГИ СА И ИЗКЛЮЧИТЕЛНО САМО В ТЯХНА ПОЛЗА, НИКОГА В ПОЛЗА НА СТРАНАТА, КОЯТО Е НА ВИД ПОДЧИНЕНИЕ И ДОГОВАРЯНЕ С ТЯХ(КАКВАТО Е БЪЛГАРИЯ). Нямам представа къде четеш и кой ти бълва тези простотии но и слаб 2 е твърде много да ти дам за изключително посредствените ти познания по геополитически въпроси...Темата за тайните служби е нещо, с което фантазията ти е много развихрена и имаш много хляб да ядеш, докато разбереш как действат и какъв е механизмът им.

Егати и полицията,егати и смешниците-да не знаят,че има подземни входове под ресторанта...

Недоумявам как може следовател да е шеф на ОПГ.Това става само в бананови държави.

Изгледай двете части на разследвания филм за този просто и нагъл следовател Пепи Европа, ще разбереш и откъде е и прякора му, ще разбереш и кои са неговите фирми, включително и Делта Гард. Как може все още да има наивни българи, да не са гледали това разследване и да използват такива наивни въпроси. Абе, четете, ровете се и поинтересувайте се, а не да чакате готови и изкуствени новини и статийки в посредствени сайтове като дир.бг

Разследващия и изобличаващ филм е "8-те джуджета"

И тези двамата ги чака същото като Къро,те мутрите се избиват една друга

Боце: - Идиоти такива, казах ви Киро, не Къро!

Съмнявам се в способностите на прокуратурата да доведе едно разследване докрай, но самият факт, че се посяга на личности с институционален статус в статуквото (ГЕРБ-ДПС), каквито са Пепи Еврото (ерго Делян Пеевски) и Ами (ерго Таки) внася смут в партийните редици на статуквото и най-вече сред тези, които сами си знаят, че има папки за тях.

Огромен удар по ГЕРБ. Десетки хиляди младежи бяха вербувани с предложението, че ако се запишат в МГЕРБ, ще започнат работа при Пепи Еврото и когато разкулачат Прокопиев, директно ще могат да си изберат кола от гаража му.

Към тия дето искат да правят чистка в службите. Кой трябва да я направи тази чистка:))))))

От "Драгалевци" да продължават към Банкя! Ша ми замразявал той сделката за правителството…

"Ще те заведа при един човек, който е решителен, сериозен, малко е скъпчия, но пък ще ти реши проблемите. В края на юни ме заведе в ресторант "Осемте джуджета" на "Шандор Петьофи"... Запознаха ме с един слаб мъж, представиха ми го като Петьо Петров...", за да работи по няколко внимателно подбрани разследвания - за хонорара на Ахмед Доган за "Цанков камък", срещу издателите на "Труд" и "24 часа" Огнян Донев и Любомир Павлов, както и свързаната с Цветан Василев поръчка за модернизацията на армията, известна като мрежата "Странджа 2". Покрай последното Петров чрез съдията Петър Сантиров и бившия главен секретар на финансите Тенчо Попов. Сдружението организира протести срещу приемането на промените в конституцията, прокарани от Христо Иванов. Повечето от предложенията бяха бламирани от ГЕРБ и ДПС. На протестите на "План Б" впечатление правят млади мускулести момчета, някои от тях непълнолетни, които нямат идея срещу кого викат. Те не говорят много, често крият лицата си.

Видя се колко е правилна позицията на ПП за пълно изчистване на службите. Да изтървеш бандита през задния вход или тунела говори за пълно единодействие между службите и престъпниците. Записите доказаха,че само ПП могат да се справят.

ДИМКИ И ПУШИЛКИ - поредния сериал на филмова къща "Каскета & Сийка"

Шилo

Еврото и Ами са избягали малко преди да бъдат арестувани. Което потвърждава казаното от лидерите на ПП в записа - СЛУЖБИТЕ СА ПРОБИТИ! Чистката е абсолютно належаща, ако искаме да станем нормална европейска и просперираща държава.

Е, и ?

А до сега защо не влязоха? Всички политически партии до момента са в играта за крадене,крадене,крадене.

Who is this ? Пепи дъ Юро What he does? Чийф оф просекютърс офис Oh my

Службите на България са Корумпирани и нищо няма да стане , както каза моя приятел КЬОР ФИШЕК ! Има паравоенни Организаций те могат да решат всичко ! Главния Прокурор ще ги прекрие , защото и брат му е замешан !

Дали ще има и резултати.Или това е поредния прах в очите на раята.

Гешев мачкай мутрите. Искаме ами таки еврото узунов копринков бойко в затворите. смажи цялата гнусна плява и политически боклук. Скоро ше лъсне схемата на узунов радев и копринков какво искат да откраднат от нас народа. и прогнилите им служби няма как да ги спасят от кражбата на века която ни подготвят. ПП да не се услушват а да информират американският посланик а той хората във Вашингтон и да се вземат мерски срещу тия говеда. Магнитски за Узунов Копринков и семействата им, за да си знае Радев какво го чака ако продължат с кражбите и далаверите. Радев вдигна юмрука не да се бори срещу мафята и да свали Борисов, той се бореше за да може такива като АМИ да виреят и да се отчитат на него. Нашите партнцори ще бъдат уведомени за далаверите ви. Радев е двуличник уб слугува на Путин и се опитва да не предоставя оръжия ама само на думи защото знае какво и къде се изнася. Не си мисли продажен натовски генерале че Путин ще те спаси. Той помни предателите. От два стола накрая ще си на земята

Шилo

Копейка, сега това ли е новата опорка - всички са маскари, само Гешев е читав? много плоско. Няма да мине.

Започна се и срещу 8.-те Джуджета ! Там в групата е и брата на Иван Гешев , които ограбиха Бизнесмена ! Ще си купим пуканки и ще гледаме какво ще стане с Бойко Борисов и Ахмет Доган , а може и Карадъя да е в играта ! Те знаят че Турските служби ги пазят !

Всъщност проблема на България са точно такива като Еврото и Ами. Всеки печаливш бизнес дето генерира много пари и зависи до някаква степен от държавата го взимат те. После от генерираните милиони купуват влияние и завземат още бизнес територия. Това е много вредно за държавата,защото успешен бизнес модел се прави от някой ,който може,а не от който е страшен..

Президен палячо, изгнила съдебна система и проуратура, служби готови на предателства за смешни пари, бивши и настоящи магистрати и мутри си правят каквото искат, а народа стои и нехае. Това е !

Да де, ама всички политици вкупом гракнаха, че някой, представете си искал да разчисти службите!

Аз досега си мислех, че ББ е поръчал Къро, а то ДПС. Все по-заплетено става...

Таки и Шиши са го поръчали. И Каскета. Къро беше от бойковите хора.

Относно разпита на асен: Май ще има обвинения и съдебен процес, дано тогава се изясни на обществото какво става, т. е. кой управлява държавата и под чие командване? А дира дасе определи ще ьабранява ли услужливо коментари под неудобни статии за разпити на политици??

Ако става въпрос за гръцкия ресторант Келари - това е най-муттенският ресторант, в който съм бил в целия свят. Всички посетители са мутри и семействата и жените им. Гърци там не ходят, защото качеството и обстановката не съответстват на културата им.

Е след като акцията е пропаднала и всички са се разбягали, това показва колко "компетентни" са службите и колко прави са оъ ПП-ДБ, че искат да ги разчистят. Ама всички били погнусени след записите, ами гнусно е да чуеш истината колко пробито е всичко в нашата мила Родина.

В съдебната палата се знае, че Петьо Еврото е покровител и тясно свързан с кариерното развитие на шефката на СГП Илияна Кирилова и сина й Захари Богомилов, началник в ДАНС!!! Дали пък не е бил предупреден, за да избяга?!?

Ташак, бате, голям ташак - Пепи Еврото избЕгАло, Чакъра и то. Сигурно вече са при братята ИзбеГалеви. Преди да отидат на акцията БГ-ушевите им се обадили и казали: "бЕгайте, че идваме за вас". Хахахахаха. Не безплатно разбира се, всичко се плаща и безплатен обяд няма. Хахахаха. От американското посолство в Софето требе веднъж завинаги да научат и да запомнят, че тази пропаднала отвсякъде БГ-територия е пробития, насран капут и на ЕС и на НАТОто и на всичко. Кво да очакваш от една продажна, страхлива рая, която само за 50 лева е готова на всичко?! Хей, пичове от Козяк, заложили сте не на куц кон, ами направо на много куцо магаре. Голям таралеж в гащите си взехте с тия продажни ганьовци, дето утре и вас ще продадат и предадат. Хахахаха. Щото Ганьо за пари е готов на всичко, най-вече на предателства. За пари Ганьо прай чудеса. Хахахаха. :-))))))))))))

БОЙ ПО ТАЯ ПУНТА еврото

Ша им пръднат на оная работа отново разиграват турски сериал хахааа

https://www.informiran.net/нов-скандал-и-бащата-на-иван-гешев-заме/

беше свързан с прехвърляне на имот от някои от потърпевшите от Осемте джуджета?

Софийски осигурени сър

Ако Гешев и прокуратурата започнат да вършат истинска работа и да повдигат обвинения на всички мутри и корумпирани политици. Аз лично заставам зад теб Гешев и ще те подкрепям докрай. Време е да изметем мутрите както и мутрите от властта - БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ И РУМЕН РАДЕВ

излезе, (тогава още не Главен) са му прехвърлили имот някои от потърпевшите от осемте дджуджета?

Радевите съветници - узунката и копринката а е възможно и самият радев да са предупредили ами да духне точно преди да бъде арестуван. Все пак си плащаше доста добре за да бъде недосегаем. Деси радева добре е осребрила паричките от мутрата АМИ

Ах герберастче отчаяно - и ами и пепи еврото и къро бяха хора на герП ! Да - на герП ! Близки до борисов ! Нищо общо с радев по никакъв начин ! Това ли ви учи сега севда - да лъжете, че всъщност 12 години мутрата от Банкя е бил пионерче, докато радев подмолно е създавал мафията ? Че то по шкафчетата ще ги познаете мутрите и мафиотите .... не са ли ви учили а ?

Милиционерите отидоха да завардят предния вход на ресторанта, издирваните избягаха през задния вход. Сигурно вече са в Дубай

Та казвате службите не са пробити и всичко е на шест, както твърди "палячото" президент. Петьо Еврото и Ами били предупредени и избягали. Ако това е вярно, трябва масова чистка. Та твърдите също че ПП и ДБ щели да загубят на следващите избори, заради записите. Ами виждате, че всичко, което са казали е истина. Запомнете милиционерите са силни в късия хоризонт, но никога не са имали стратегическо мислене. Оставки по цялата верига. Президентът с процедура за импийчмент. Тъкмо си помислиха, че притиснаха ПП в ъгъла и действителността ги опроверга.

А ти вярваш ли, че служби, назначени от патологичните измамници, лъжци и крадци Кирчо и Кокорчо ще вършат някаква работа срещу истински престъпници. Аз пък мисля, че ще са бухалка срещу всички недоволни от безумното управление, което се задава.

Кога ще ударите и съседното заведение СЕ ЛА ВИ на ТАКИ? нима там всичко е честно и почтено? Кой свали обвиненията на ТАКИ и защо не е арестуван?