ГДБОП пресече кибератака за милиони към корейска фирма

Служители на отдел "Киберпрестъпност" в ГДБОП успешно пресякоха финансово мотивирана кибератака към голяма фирма от Република Корея, съобщиха от МВР.

Обратно в новината

Коментари - ГДБОП пресече кибератака за милиони към корейска фирма | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А кога ще се оправи с телефонните измамници?

Не са прави ГДБОП. Не им е работа да вардят чуждите пари. Потърпевшата фирма, да си беше завела дело по каналния ред и т.н. Освен това, не разбирам защо ГДБОП се занимава да пази интересите на чужда фирма, след като тя не засяга нашата национална сигурност.

Браво гдбоп, браво качулатковци! Пазете република Корея, пазете фирмите и и парите на собствениците! Какво ви е еня да пазите българите от "Ало" измамници или да пазите българите от обиране на КТБ. Дерзайте , момчета! Ние ви плащаме с данъци от мизерните си 510 лв заплати. Бъдете интернационалисти, космополити и в крайна сметка можете да сте и да не сте булгари,, ако искате. Но сигурно не вие сте виновни

Хейтър си ти. Простите и Господ не може да опази.

А ти си отрепка, рогоотстъпник, мразещ България и българите. Какво "хейтърско " видя, бе тъпчо. освен факти за случващото се в България? Но ВАШИЯТ МОРАЛ Е ТАКЪВ- МОЖЕТЕ ДА ВЪРШИТЕ ЗУЛУМИ, но ние НЕ ТРЯБВА ДА ГОВОРИМ ЗА ТЯХ

Хвала на тези момчета. Жалко само, че откриват чуждите пари, а парите за българите - никога.

Няма ли да ни осветлят за данъчния и агресията дето ги утрепаха?

ето засто не цафти икономиката. пресицат финансовата мотивация на хората осте в зародис. а после тарсиат откаде да сабират финанси. след дазд- кацулка.

Супер-Явор отново е летял... за да спасява Света!

и какво??,,,пак са закъсняли..повече от половината са ги изтървали..

А милиардите в БГ-то кой ще хване?

Стига сте ни занимавали с простотии, ами се взимайте в ръце и поне един айдук хванете. Пфу-у-у-у!