Масови арести в Автомобилна администрация

Акция на ГДБОП се провежда от сряда вечерта в сградата на Автомобилна администрация в София.

Обратно в новината

Коментари - Масови арести в Автомобилна администрация | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ИА "Автомобилна администрация" е юридическо лице на бюджетна издръжка на Министерството но транспорта... Защо ли, когато четем за всякакви АГЕНЦИИ, веднага си представям група от хора, които са там с единствената цел, да живеят на гърба на данъкоплатеца! И не стига, че живеят на гърба на данъкоплатеца, а и това не им е достатъчно! Крадат, лъжат и мажат както може и от когото може. При доказване на нарушение, подобни хора трябва да губят правото да бъдат държавни служители. И щом не им стига да са на държавната ясла, да се пробват сами да организират живота си!

Всяка година се правят по 1-2 акции от ГДБОП, ДАНС, МВР, Прокуратура и други безполезни институции и резултатите са все едни и съши-сменят се тия служители, които са си напълнили гушите и се назначават други със същата цел. Имам предложение с цел спестяване на средства - да се остави за постоянно в АИ София една група от ГДБОП....

Наистина ли някой вярва, че началника им не е замесен ("няма информация да е арестуван")инспекторите вземали, а не дали на началника си:)

Дежа вю ми е и тази акция! Май имаше подобна миналата година... В тази връзка предлагам подобни новини да вървят в пакет с ретроспекция на вече случили се подобни акции: какъв е РЕЗУЛТАТА от тях! Колко от задържаните са вече осъдени...или по-скоро, предвид нашенската действителност - колко от тях вече са върнати с почести отново на работа! И колко от върнатите вече са подали молби до съда в Страсбург - да им платим ние, дето ги храним, "за уронен престиж и морални щети" И какъв изобщо е смисъла от подобни акции тип "Пара в свирката"?!

Директивите на Бойко да се шуми че нещо се прави. Не е важно колко сте арестували а колко са осъдени. За съжаление новини за осъдени липсват.

Бойко ли е много честен или Пеевски , Местан..За да оцелеят хората са принудени да дават и да вземат подкупи .Това че са хванали някой няма да промени системата , следващия ще направи същото.

И Меркел каза ПРЕД Бойко , че в България има премного КОРУПЦИЯ. Интересно , дали тази корупция не е по върховете ? Но както каза и Боци : И от Алкатрас бягат затворници , и по други граници преминават бежанци , значи че и в ДРУГИ ДЪРЖАВИ ИМА ''КОРУПЦИЯ''... А пък съселЪ Станишев пък казваше , че европейците нищо не разбират /когато във всички доклади за България се тръби постоянно за КОРУПЦИЯ/. И на кого да вярваме , на ''ушите'' или на очите ?

Той поне е доказал, че НИКООООГА не лъже ! :)))

Осъдени няма да има , те си плащат на властимащите .

И да не забравите чистачките ,те са виновни.Горе не ги закачайте ,че туку виж ни осъдят за кой ли път в Страстбург.До кога ще плащаме за ваште показни акции?

след 3 месеца ги възстановяват на работа с повишени заплати за това, че не са издали преките си началници - който не вярва да провери случая с ДАЙ от миналата година ....... И един риторичен въпрос: Защо журналистите в БГ забравят толкова бързо, колкото и политиците ????????

Щото политиците им казват за кое да пишат и за кое не.

Е, ти пък - това са стари работи... още Надка се сети как да им затъкне устите - "нахранете журналистите" е класика в жанра;)

нее само там причината причината е в държавата в хората това няма да промени нищо защо защото трябва да е първо свободно избираемо не с групи и глупости второчистката трябва да е в училище виновни са и учителите в случая отиват при фирми отстъпки далавери за по лесно минаване за едни едно за друти друго питам аз докога няма да се оправим и целия даи да махнат се една полза която и дае институция врата има само масали ден два и после старата песен миналата те си знаят те си играят масал бро масал

Че ДАИ са корумпирани е ясно на всеки, но има и друга страна, тази която дава: и тя, другата страна НИКОГА< ама НИКОГА не е виновна за каквото и да е било в държавата, дали ще е ДАИ, КАТ, НАП, ББ или Доган, Пеевски: все някой друг, но никога Даващият. Та, за това сме на това положение, щото сме свикнали все по вторият начин...така ни научиха де, дано се намери някой ден политик да ни отучи

Предлагам ти да дадеш на немски полицай, когато те е спрял за някакво нарушение;))

Посочете звено в АДМИНИСТРАЦИЯТА КЪДЕТО НЕ Е ТАКА.Заеми и кражби .Това е сегашното ,,управление" на клета България.

НЯКОЙ СПОМНЯЛИ СИ,КАКВО БЕШЕ ОБЕЩАЛ МОСКОВСКИ?КРАЙ НА КУПУВАНЕ НА КНИЖКИ! И КО СТАНА? НИЩО!!!

спомня ли

Не Московски, а и Господ не може да откаже българина да дава рушвети.

Доста педерстко е да се оправдаваш с някой друг ... особено пък с Господ!

само автомобилната...всички администрации мислят само как да крадат.

Сигурно Меркел е издърпала ушите на Бойко, ама яко ...и гущерът е решил да откъсне една част от опашката си .... Баси ... тя цялата държава е обърната на мутренска далавера, рекет, контрабанда, трафик на хора, присвояване отвсякъде, далавери с магистрали, крадене от саниране, от еврофондове, от топлофикация, НЕК, ЕРП ... тия ще ми ловят мухи!!!

Не масови ,а показни акции на нищо неработещото МВР.

по пътищата се виждат цигани да карат коли, значи има търговия със книжки...Само трябва да се провери от кой ДАИ е издаден протокола за книжката!

А БХК наеш кво , че те праи после

БХК ще трябва първо да докаже, че съответният циганин е грамотен!Защото, ако не е ( а те 95% са такива), как е прочел Закона и Правилника, та да вземе изпита?Научил ги е наизуст, казват някои...Да, ама , той ако може да помни така, нямаше да е неграмотен?!

НЯМА ЩО -СТРАХОТНА АКЦИЯ, ЖИВА ИМИТАЦИЯ!!!ЧЕТНЕГА, НАМ, ЧЕ ВИ ИЗБИРАТ С КОНКУРС ПО ТЪПОТА, АМА РИБАТА ГНИЕ ОТ ГЛАВАТА, НЕ ОТ ОПАШКАТА!!

МАСОВИ АРЕСТИ означава, че ДАЙ нема да работи поне 3 месеца, докато се проведат конкурси за нови назначения на десетките ДИРЕКТОРСКИ ОПРАЗНЕНИ длъжности.

Споко! Конкурси няма да има или по точно ще са фиктивни! Новоназначените вече са готови ,остава само да мине фиктивната част!

Много шум и прах в очите,след два дена ще ги пуснат и никой няма да отиде на съд,нагледали сме се на такъв театър.

Няма по-корумпирана държавна служба от ДАИ. Даже митницата бледнея пред техните завоевания. Ама и катаджиите са за бой - трябва да им изземат функциите, но и тях ги е страх, че ще почнат да лапат прекомерно много.

шуми вятъра и приказки разказва ,как юнак герой корупцията гони........показни маньоври за прости хора,така се прави димна завеса ,баш за далаверите на върха !!!

А дано тоя път да се направи нещо, че корупцията е страшна! Няма минаване, ако не дадеш 200 лева на изпитващия - иначе винаги намира за какво да те скъса! Дъщеря ми на устния имаше само един грешен въпрос, учих я да кара от 14 годишна, много добре се справя, инструктура ми се обади и ми каза, че му е най-добрата курсистка и няма какво да я учи - при нея само се вози. Въпреки всичко я скъсаха 2 пъти на кормуването. Посъветваха ме да дам 200 лв, щото детето се скапва и веднага взе изпита. Оказа се, че почти всички плащат и даже после инструктура ми намекна, че трябвало да му кажа, като по-рано... Гадове! Дано ви натикат в затвора! Пускате кретените и мангалите с подкупи, после да ни избиват по улиците!

Цялата тази структура е паразитна и абсолютно ненужна.Близо 10 години я бяха закрили и нещата в транспорта си вървяха.А и в другите Европейски държави "ТАКОВА ЖИВОТНО НЕМА".Там има ПОЛИЦИЯ , чиято работа е това,което си е нормалното. Но явно трябва да се осигурят заплати на "НАШИ ХОРА" на държавната хранилка!

Любимият на Геройко Министър на транспорта и той ли е задържан?

Айде пак показна акция. 'Масови арести' , колко човека - 20-30??? или 5. хаха. И за какво - за гушене от камионджии. Е добро утро. Е тия ако верно са гушили - дали нема да си платят където трябва , а ? Как мислите, ама сериозно - с такива 'акции' даи нещо ще се промени. Ех ПиАр, Пиар - видите ли , правим нещо. Абе амхайте се хаймани, оставете го тоя народ да диша. Ила като онзи финландец, как се казваше - Казимир Ернрот - хванат бандит се беси на първото дърво. Те после хората сами ще се разберат, не им трябва и нсбоп и гдбоп, Да ама не - няма профит от оправяне на работите. Ей тарикати - от прекомерен тарикатлък....

няма угодия-като се прави нещо,акцията била показна1вдигало се само шум,като не се прави нищо-защо не се прави нищо,не се борят с корупцията и т.н.,няма угодия за тези хора,които мрънкат само

има, има угодия, но не искате да я видите, такива, дето "не мрънкате"!А тя е простичка-хващат ги и ги осъждат...За половинчатата работа или за никаквата такава, естествено, че няма угодия!Толкова ли е трудно да го разбереш?

За такива простодушни душици като теб се правят тези акции, пацо.А че от тях няма да има абсолютно никаква файда, и децата от детската градина го разбират.