Газстанция гръмна в Разград, има тежко ранени

Четирима души пострадаха при взрив на цистерна с гориво на газстанция в Разград в късния следобед в понеделник. Двама от пострадалите са с тежки изгаряния и с опасност за живота. Пожарът бе овладян.

Обратно в новината

Коментари - Газстанция гръмна в Разград, има тежко ранени | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Преди седмица, зареждайки на бензиностанция Шел на Кулата, с ужас видях как клиент пушеше най-спокойно, беше румънец. Като обърнах внимание на служител на бензиностанцията, ми отговори "Ма то там до входа на магазина - може". Изумена бях!

Не са хубави такива инциденти ... Един Разговор за Сигурноста (техническа, технологична, операционна) при работа ?!

ВАНИ Е НЕВИНЕН ЧЕ ПИШЕ ГЛУПОСТИ!ЛЮБОВТА КЪМ СПОРТА ГО ДОВЕДЕ ДО ТОВА СЪСТОЯНИЕ!

Бойко е виновен. И дето пъпеша тая вечер не беше хубав пак той е виновен. Ама гледах рецепта за компот от пъпеши. Ако не стане пак Бойко ще е виновен.

Онзи ден наблюдавах как шофьор на цистерна си пуши цигара от цигара докато се задминавахме няколко пъти по пътя от Благоевград. Каква безопасност - тези хора си играят на руска ролетка, без дори да осъзнават. На катаджиите им дреме, те спират скъпите и сигурни коли да изпросят някой лев. А даяджии не видях (в интерес на истината видях автомобил на ДАИ пред пътна закусвалня). А статията ви е пълна с грешки от всякакъв характер, не би издържала и приемен изпит по журналистика.

И ти няма да издържиш изпит по български-пише се рулетка.

не е виновен а е кретен

предполагам,че знаеш причината да си безработен,но все пак ще ти я посоча - никой не иска да наема злобни,слабоумни идиоти,от които нищо не става