Повредени газопроводи в Крим, подозират диверсия

За втори повреден газопровод в Крим, само в рамките на 24 часа, съобщава РИА Новости.

Обратно в новината

Коментари - Повредени газопроводи в Крим, подозират диверсия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Патриотите се надигат

Да вартят кранчето на хохлите и пидалити

Не търсете под вола теле! Кримските татари не гласуваха на "референдума"! И не са забравили как населението в Крим стана рускоговорящо. При депортацията през 1944 год 40% от кримските татари измират. В момента кримските татари са със руски паспорти, както получиха български паспорти и имена турците които не можаха да се възползват от "Голямата екскурзия" - възторжено с песни и танци. По същият начин са изселени и 12500 българи.

Татарите в Крим са малко, те не карат влака. Какво като Крим е бил техен, вече не е. Бил и на хазарите вече не е. Бил и на прабългарите , аварите, скитите, но вече не е. В момента е населен с 80 % руснаци и е руски.

скоро може и техен да не е. Все пак най-много години е бил турски.

Ти да не би да си Мехмед, нещо много ги жалиш тия татари? Все едно са невинни херувими. Ами сети се колко злини са направили на християнските народи(включително и на България), преди да ги смачкат руснаците.

Жаля онеправданите през 21 век - единствената държава, присъединила към себе си територии със силата на оръжието е Русия- ако някой отрече тази очевадна истина грехът да падне върху поколението му.

щом е диверсия, немедлено червената армия да отива в Кiyv!

Шило

А, там сами ще се избият.

Споко, ще имат много бърза нова ракета и ще имат АЕЦ в космоса ;) Сега за един газопровод да правим на въпрос

Шило

Не им е проблем, ще го ремонтират.

отново иска да дърпа на Меца опашката:))

Терористични актове на Украйна под шапката на ЦРУ ! Време е Русия да отговори , то ги гали Тъпите Укри ! България трябва да изгони всички Укри дошли в България без покани ! Всички терористични актове и Политически убийства в България са от Украинци , затова пълна забрана на Укри да стоят в България повече от 72 часа !

Явно някой държи много да смени кримския въздух със сибирски. И ще успее.

не обединява така гладния народ, като диверсии, атентати и други измислени от милиционерите провокации.

гладният народ ли -буахахахахахаха мммбуахахаххаха,кой бил гладен?

недавно сказал Дмитрий Медведев.

няма да престанат да портят. Те са си такава нация. От тях нищо свястно не може да се очаква.

Тия имат газ и по селата, а в някой наши няма и ток... Безспорно някой кръгове спират газифицирането на България, за да ни продават скъп ток, скъпо парно и скъпа топла вода...

сПИСЪК ДА ТИ ЦИТИРАМ ЛИ?

Купуваме скъп газ и бензин от Русия. Благодаря ти!

Купи от янките техния ще е доста по скъп

Да, бе приятел, някой държави са доста напред! Пък ти да видиш - в Сомалия в дворовете на къщите растат банани - това къде ще го намериш в някое българско село - това ставаше само когато бахме рамо до рамо с КПСС - от пиле мляко.

Няма страшно -спират кранчето така че ще го духат пък и ние.

И откога старите ръждясали само разпадащи се тръби станаха астентати ?

А такаааа... И после викат "Върнете ни Крим". Спряха им тока, затвориха водоснабдителния канал от река Днепър...Отнасят се с тях като с врагове. Е как населението на Крим да иска да се присъедини към Украйна? Ами те ако вземат властта в Крим, ще избият населението, както в Одеса.

Май ги бъркаш с руснаците унищожили 40% от кримските татари.

А бе , Смешко, не 40 % , а 90% от татарите унищожиха руснаците. Защото татарите си мислеха , че руснаците са гола вода и през година-две си правеха" военни екскурзии" до Москва. Да си наловят роби, да ограбят каквото могат и ей така за кеф да запалят и града. Да, ама всичко е било до време. След Битката при Молоди(1571г.), нещата се обръщат и кой каквото е посял, това е ожънал.

на бандерлюгите. Най-много да ги набарат и да отлежат в колония в Сибир 5-6 годинки.

Никъде няма да отлежават. Ще ги копнат там до тръбата и ще вдигат рамене.

Можело да са!????? Ама явно може и да не са. Да не се окаже просто ефекта на "сделано в россия"

Руските изтребители ако захвърчат над главата ти ще се спънеш в некоя плочка диби .Има да ходиш с фекали и тиня по шлифера за смех на хората.

Ми то е Садам имаше БОВ, па после нямаше. Ма го оправиха нали? Радетелите за права и демокрация. ФАЩ демек. Да не се объркаш.

Скоро някой украински тъпанар ще увисне на бесилото.

така, както преди 70 години! Безсилни в злобата си, безсилни в "демокрацията" си.

Кримчани дори без никаква газ ще са по-добре от украинците, които в момента внасят американски въглища на двойни цени.

Поредната путлерастка лъжа. Украйна не внася въглища още повече пък от САЩ.

Да, ама е истина! Има официално подписан договор между САЩ и Украйна за доставка на около 700 000 тона въглища! Как няма да има, като от простотия укрите загубиха донбаските, а пък Русия на инат няма да им продаде никога! Напиши в гугъл "въглища за Украйна" и гледай сеир - от износител как се става вносител и то на солени цени - типичен пример за това как се отнасят САЩ с васалите си...

САЩ и Украйна подписаха договор за доставка на въглища Това ще е независим, надежден, конкурентен и алтернативен източник на енергия, твърди Белият дом. Прессекретарят на Белия дом Сара Сандърс заяви, че Министерството на търговията и енергетиката на САЩ приветства подписването на договор с украинското правителство в рамките, на който Украйна ще получава американски въглища, предава Известия, цитиран от Фокус. По думите й, закупуването на въглища ще започне през зимния сезон. Това партньорство предоставя на Украйна независим, надежден, конкурентен и алтернативен източник на енергия, което ще помогне за стабилизирането на енегрийните доставки, които исторически идваха по волята на нестабилни съседи, заяви Сара Сандърс.

Украина внася въглища от САЩ ве дебелоидний чалопитеко! То и ти си без мозък , ама за разлика от въглищата нема как да ти го внесат!мбухахаха

И САЩ купува въглищата от Русия, а Русия ги купува от Донбаския район. И докато стигне кюмюра от сепаратистите до майдановците цената му става двойна. Ашколсун, машала!