КЕВР очаква 30% по-евтин газ за цялата 2015 г.

От КЕВР очакват поевтиняване на природния газ за годината с повече от 30%, а за следващото тримесечие - с над 13%, съобщи шефът й Иван Иванов, цитиран от БТА.

Обратно в новината

Коментари - КЕВР очаква 30% по-евтин газ за цялата 2015 г. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма угодия за руските мурзилки.

Ясно е ,че КЕВР вече Не е ДЪРЖАВНА КОМИСИЯ..!?/да не носи никаква наказатална отговорност за увеличаването на цените.-.. и да не може Никой да я осъди...!?/, и да взе ме да направи един пълен и прозрачен Анализ на Източването и задълженията на НЕК, БЕХ , ЕЕ О и всички подобни "кърлежи " ,кръвопийци ,преди да предлага по-високи цени на тока/защото цената на ел. енергията е не повече от 0,08лв/1кВт...!?/, ане да ни будалка ...,че ще понижава цената на газта...!?Или да бъде справедлив и Независим Регулатор...,или да се Разпускааа..!!!

Иване ........... осъзнай се ..

На тоя СДСарски урод само 9мм между веждите!!!!!!!!!!!!!!!!

Добре за българите и лошо за русофилите.........

Кое е доброто бе седесарогерберски БОКЛУК!!!!!!!!!!!!!!!!

Очаква се още по-евтин газ с 50 % за 2014 , муа ха ха ха ...

и с 70 % намаление за 2013...

1500 % намаление за 1614 , уууууаааааха ха аха аха ахах а

Че тя годината свърши , ве...

Лъжи и заблуди до есента, когато парното ще скочи с 30%.

Тая година очаквам шестица от тотото!

И каква е заслугата на КЕВР за това? Да не са открили топлата вода случайно? На световните борси поевтинява петрола, и по формулата поевтинява и газа.

КЕВР очаква, годината вече е във втората си половина.

У нас нещата са особени. Цената на нефта намалява ,но бензина-не.Цената на газта намалява ,но парното-не. Ако пък всичките тези стоки повишат цената си ,то у нас веднага поскъпват и то с запас от проценти.

Антикризисни мерки. Друг е въпроса за кого са антикризисни.

.....падна с 4ст....

Абе, друго си е - газ от Туркменистан! Аз очаквам даже, за да получаваме газ, и пари да ни предлагат!

Като чуха руските колонизатори че ще внасяме и от другаде газ и намалиха цените...да кротнем.Можело значи. По миналата година газта се продаваше за 1.45 лв /1 литър,сега е 86 стотинки....

Щерев, има различни видове газ, но в този случай , за което се говори, май си в грешка... КЕВР говори за природния газ а ти май си мислиш за ПРОПАН БУТАНа....

той не мисли, той само приказва, без да казва.

Ще го компенсират с цената на продуктите от петрола... Време с и Иван Иванов да си купи Лексус с хибридно задвижване?

Това сигурно ще е заради американската газ....

Сега ако Южен поток беше вече построен, то заслугата за поевтиняването щеше да е изцяло негова.

мевр,будалкане колко щеш!

Надай се КЕВР на пияна жена, както се казва. Газта и петрола са руски монопол, а бензиностанции те са в картел. Когато се оправят тези неща може и да стане нещо. До тогава, чичо Пути ще ни държи на високи цени, по случай славянската дружба!

Той отбеляза, че няма пряка зависимост между процента, с който се променя цената на газа и този, който се изменя цената на парното и допълни, че по въпроса КЕВР ще излезе с решение. Аз смятам , че има пряко зависимост и тя е обратно пропорционална на говоренето на председателя на КЕВР.с КОЛКОТО СЕ НАМАЛИ ЦЕНАТА НА ГАЗА , С ТОЛКОВА СЕ УВЕЛИЧАВА ПАРНОТО.

ПОДЕМАМ ПОЧИН В НОВИНАРСКИТЕ САЙТОВЕ - АКО СРЕЩНЕТЕ КОМЕНТАРИ, РАЗПАЛВАЩИ ЕТНИЧЕСКА ОМРАЗА, ПОДИГРАВАЩИ СЕ С БЪЛГАРИЯ, КОПНЕТЕ ГИ И ГИ ПРАТЕТЕ НА ДАНС - НА СТРАНИЦАТА ИМА ПРЯКА ВРЪЗКА С МЕЙЛ ЗА СИГНАЛИ! ПРОСТО Е, ЗА СЕКУНДИ РАБОТА! ПОСТНАЛИЯ И МОДЕРАТОРА ИЗГАРЯТ ПО НОВИЯ ЗАКОН ЗА МЕДИИТЕ В ЕС!

Горко ни! Горчивият ни опит показва, че колкото пъти ни радват с намалени цени на газта, толкова пъти вдигат цената на праното и тока.

Очакват газта да поевтинее с 30% за цялата 2015 година , като само за следващото тримесечие да е 13% . Ма то до края на година не останаха ли само някакви си 4 месеца ? . Кога ще се наслаждаваме на газовият раи ? нали тепърва топлофикациите трябва да си актуализират (увеличат) цените .

Парното намалено през лятото , но като дойде зимата.. .. с 50% увеличение

Защо се потулват нещата с безплатната енергия ? Кой има сметка да се прикриват стотици документи за безплатна енергия ?

Може ли да му се вярва ? Според мен не ,защото той е протеже на Костов ,а същия е от политиците които са допринесли за сегашната национална катастрофа и който не се е махнал от България сега им плаща грабежите . Схемата ще е следната , газта ще падне , тъй като е малка комисионната , но пък тока по-степенно ще скочи със около 50% , тъй като ЕРП-тата , Мариците и др. от енергиината мафия ,редовно снасят подкупи на всяка комисия и всяко правителство . Заспалия народ си го заслужава , защото , кой не обича друг да му плаща кефовите .

Защото сме в "демокрация", "капитализъм" и всичко е "свободен пазар".

А ще кажеш ли с колко ще паднат бензина и нафтата, щом петрола е близо 60 % надолу. Или ще чакаме 3 години за произнасяне за картелно споразумение ....

Очакват,но нищо не пречи да продължат да си очакват...Газпром очакват от тези,които са 100% зависими от тях,да си плащат, колкото им се нареди

Което уЗНАЧАВА,че цената за Бг-потребители ще скочи със 30%... Нали в Бг, всичко е обратно?

Ами тогава и цените на парното трябва да паднат драстично!!!!!!!!!!!

Да ве,...това кога е ставало ,фъф бЪ-гЪ?

лажи и пак лажи *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Моля, не пишете на латиница, защото не е едно и също Пенка отиде на къра и Penka otide na kura

Пенка ще направи свой цивилизационен избор

За какво ни е държавен апарат, като той просто препредава чужди нареждания? Не е като да може да разчиташ на бърза помощ или закрила. Ще си живеем в понци схема, докато не пукнем с по 200 лева пенсия.

Затова съществува днес държавата,за да ни убиват разни мошеници легално.

Кво си се разквичал! Как живеят братушките с МРЗ 160 лв. и минимална пенсия 70 лева! А рейтингът на президента им си стои на 86%!

цената на газта минус 30% цените на парното - минус 7-9% ИМА ЛОГИКА... само дето аз не я разбирам!

Логиката е много просто - нарича се "дълг". НЕК и Топлофикация имат огромни дългове, натрупани заради "експертно управление", както и поради тарикатщината на част клиентите й - включително предприятия на известни "бизнесмени". А дълговете винаги се плащат - за съжаление често от коректните платци.

За Орешарски пишеш , познах ли ?! От 25 години демокрация и кражби сега напомняш , че трябва да ви плащаме борчовете ?!Всички сте за стадиона , дано да си скътал партийната книжка , ште ти потрябва!

Ми то тъпака и в Африка е тъпак!

Какво става с газовите връзки с Румъния и Гърция.Май Путин се е обадил на петата колона тук да ги съботират

строежа на газовите връзки с Румъния, Гърция и Турция е в ръцете на правителството! Излиза, че според теб ГЕРБ и Борисов са хора на Путин! ...Аз лично не съм сигурен, ма щом ти казваш!!!!

То и проучването и разработването на собствените ни находища на нефти газ зависи от правителството, но вие, купените български руснаци надигнахте такъв квик, че се спряха в името на обществения мир.