КЕВР мечтае за по-евтин газ от октомври

Очаква се цената на природния газ да бъде намалена в края на септември, прогнозираха от КЕВР. От “Булгаргаз“ очакват запазване на цената на сегашното ниво.

Обратно в новината

Коментари - КЕВР мечтае за по-евтин газ от октомври | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТЪПИ И МАЛОУМНИ СЪГРАЖДАНИ, КЪДЕ БЯХТЕ, КОГАТО КОРУМПИРАНИЯ ДОЦЕНТ ИВАНОВ ВДИГНА ЦЕНИТЕ НА ГАЗТА, ПАРНОТО И ВОДАТА В СОФИЯ. ТОЖЙ СИ ПОЛУЧИ МИЛИНИОТЕ ОТ ВЪЗЛОЖИТЕЛИТЕ СИ, А ВИЕ МОИ "Софиянчета-спамчета, дошли от всякъде" гризнахте дръвцето, а тай Майната най-нагло се хвалли, че ще си пуши ПУРАТА и и си е осигурил комунизма за поколения напред: Да Ви е ХЬАК. Ето Ви и телефона му да му благодарите за ЧЕПА: 0898662202

А защо когато газът поевтиня преди 2-3 години с почти 60% това не се отрази на нашия пазар и на цените на парното?

Дрърт-еша май мечтае за блондинки за 5 'стинки...

Доста болшевишки мурзилки мразят Иван Иванов- шефа на КЕВР а величаят Путин и слугите на Русия в България. Главният виновник за високите цени на газа е руската енергийна политика и петата колона в страната- Гоце, Р.Овч, Бялата хипохлорирана златка, Доган и цяла плеяда престъпници каквито са горепосочените.

е поевтинявало след като вече веднъж са му вдигнали цената?! Ще отчетете пред хората намаление цената на природния газ, а в същност ще понамалите с някоя и друга стотинка размера на изкуствено надутия от КЕВР и газопреносните дружества ценови балон. Така ще се приближите до тавана на надутите цени и ще свалите само това, което е над него, но никога няма да въведете истинската пазарна цена, с включената в нея реално допустима печалба, а ще запазите дубъла в ценообразуването, вместо лев печалба ще правите два!

и.змекяр и цървул кога ще го наринете в кофата за смет?

При скок от 30% искат още, симпатягите... като е скъп долара- поскъпва и газта, като е евтин долара- газта не поскъпва, щото пък била висока цената на петрола, и обратното. а, като е ниска цената на петрола и доларът е евтин, пак цената на газта у нас ще е висока- защо ли? ами, просто така...що да губят те, като може да губим само ние?

*да де- не поевтинява.

Това са глупости. Цената на газа падна драстично с 61% последните 3 години, заради срива на петрола до 25 долара за барел. Петрола се вдигна 100% до над 50 долара за барел и цената на газа се вдигна с 30%, но пак е значително по-ниска от тази през 2014 година

Мечтаете, ама питайте Путята дали иска евтин газ. Ще ви съдира кожите и ще го величаете.

Мечтите са едно , действителността друга.Тоя па смешник защо го устроиха със службичка , защо ли?

От КЕВР не зависи нищо. Договорите с американските централи, доставките на газ, строежа на Цанков Камък, а сега и АЕЦ Белене, спирането на блоковете в АЕЦ Козлодуй... се решават и подписват от политиците, т.е. те правят грешките и далаверите, а КЕВР само смята обективните цени и узаконява повишенията. И разбира се отнася негативите и псувните, което е добре дошло за политиците.

Ха-хаха това Иван Костов ли ви го казва! Пардон Иван Иванов все тая нали и той е от ДСБ! Където има техен човек значи има далавера това е...

КЕВР мечтае за по-евтин газ от октомври Не разбрах,тези регулиращ орган ли са , или "мечтатели".

тази комисия е зловредна, кога ще ги махнат, и какво регулират, само са на ясла за високи заплати, друго не правят

Тази комисия е създадена с цел като се вдигнат цените на газа , парното, електроенергията.... да псуваме тях, а не правителството. Хитро измислен буфер.

ама надали! Щом отказахте "Южен поток" ще останете само с мечтите си.

Ма к'ви "мечти" бе, бай Иване?! Ти с'я "регулаторен орган" ли си или лукова глава? И понеже явно си последното, що продължаваш да ни харчиш парите тога'з?;)

С други думи, очаквайте повишението от 1 април да го усетите от есента с доста по-скъпо парно.

да мечтаят, а да свалят, щото октомври рреволюция ще има! Тия ще ги бесим с краката нагоре!

мечтаят си безмозъчните избирателни единици. на този лоен шопар и стадото му им е през оная работа. цената на газа я прави банката, не свинете, които е наела и облякла в костюми.

И народа прост мечтае , ...... амЪ! В Бг още не са забранени ''мечтите'' .

ако има алтернативи за доставка, може и да има по-ниска цена, но май нямаме ,,

Докато Винету е шеф,Русия ще мачка България с кеф....уви....

е по-изгодно да се купува зеления ток от Цветелина, от фотоволтаците, на Винету не му трябват ни АЕС, ни Южен поток

Ех, и ние си мечтаем за управляващи, които да носят в сърцето си поне идеята за добруването на НАРОДА си!!!! Те мечтите са безплатни и нямат връзка с цените на горивата и други неща ... и най вече с действителността!!!

А аз мечтая ако не друго, поне да закрият безполезната КЕВР. Толкова много ли искам?

Изобщо да не поевтинава. Защото аз, ще си плащам на същите цени. СУПЕРМЕН , ще краде повече, а аз не искам

И аз мечтая гръм да ви удари, ама не ми се сбъдват мечтите :)

"Не викай неволята" ;)) действай!

докога ще мечтае.време е за действия.стига с тия ала-бала.хората не са търпеливи безкрайно.