Сигурно е юлското поскъпване на газа, парното и тока

Поскъпването на природния газ вероятно ще е под 7%, но топлофикациите ще трябва бъдат компенсирани с по-високи с 3-4 процента цени.

Обратно в новината

Коментари - Сигурно е юлското поскъпване на газа, парното и тока | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ай тоз умен мъж, и доста тарикат, кат го гледам, е достоен за министър на социалното министерство. Каквото поиска да увеличава, все го постига. До като онзи Младенов само мъмли и тегли чергата към партийната каса.

kgb777kgb

ПАК МИ ИЗТРИХТЕ ПОСТА , ПАК НЕ ВИ ХАРЕСА ИСТИНАТА !!! Хора не позволявайте на банда монополисти и купените от тях боклуци - чиновници да ви УБИВАТ !!! Не може само за монополистите да има инфлация !!! Ще вдигате цени когато се вдигнат ВСИЧКИ доходи ! Монополистите формират основна част от разходите на всяко домакинство и заради продажни чиновници си вдигат цените когато поискат ! ДА СПРЕМ ТОВА !!!

Останалите не емигрирали и живи в Булгария да му мислят! Няма да изкарат дълго с тези цени!

Отдавна е по-евтино да се топлим на климатици, не мога да разбера защо не се отказват всички от топлофикациите.

Какво общо има поскъпването на газа през юли с цената на парното? Парно няма през лятото и дори през зимата тази година беше подигравка! Служители от ДКЕВР, съвземете се, или напуснете тази инстанция! Одрахте ни кожите, какво още искате?

Къде е Боко Героят сега да го чуя кво ше каже?!

Започва се с главна буква.Пише се съдебна система,най ,България поне това да беше написал правилно. За светът недей да пишеш изобщо,защото като ти гледам правописа май по добре да си стоиш тук и да не ни излагаш навън.

даскале,ти за транслитеразия нещо чувал ли си бе??? ти на димо мозеш само да му гледаш номера на фланелката. и да не забравиш да си платиш парното!

господа от прокуратурата и садебната система,няма ли наи-после да се самосезирате,относно това безаконие което се вихри от години в балгаря и няма аналог по света??????

Пенчо бре, чети! Пенчо бре, мисли! Кое е качественото на Топлофикация?? Кражбата! А за няколкото стотин служители на Топлофикация няма да мисля, за щото мисля за стотиците хиляди потребители, които не желаещи да ползват нейните "качествени" услуги, се лишават от храна и лекарства, за да плащат нещо, което не ползват или не получават.

Освен всичко друго, Топлофикация нарушава търг. закон, както добрите търг. практики - утвърдени по целия свят; демонстративно и нагло заявява, че е структура над закона и "обществения договор" и че ще постъпва , както й е удобно, без да се съобразява с никого и да не се плаши от никого.Такава постановка може само да подскаже на управляващите, че нещата са стигнали предела и границата...

Дами и господа от съдебната с-ма! От няколко дни ни занимавате с вашето битие и с "проблемите" си, но за да стигнем до някакво разбиране за тях, е във висша степен интересно становището ви по "казуса" Топлофикация и последните напъни за рекетиране на раята, наречена бълг. народ! Ето ви възможност да докажете , че сте професионалисти - при това доблестни и достойни за професията си, и да опровергаете вашите зломишленици"! П.С. Защото въпросният казус няма прецедент като нарушаване на законите писани и неписани, потъпкване и незачитане на гражданските права на народа.

Топлофикациите /не тези, за които топлината е нежелан отпадък/ не внедряват евтини иновационни предложения, които могат да намалят в пъти загубите си по магистрали и сградни инсталации.Като отговорник на абонатна станция, правя редица иновационни експерименти. В момента охлаждам апартаментите през радиаторите, като вземам студа на ВИК водата, преди да бъде подграята за къпане. Така с инвестиция за няколкостотин лева свалям с няколко градуса температурата на сградата/безплатен студ/, а на до 200 тона вода /месечно/ завишавам от 12'С на 25'С. Така затоплянето на кубик вода ни струва близо 3 лева. Ако включим и термопомпата, ще спаднем на 1 лев.

през турско 10жтак ега 20 ддс и мнфго др. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Парата е остатъчен продукт на ТЕЦа и не трябва да се влияе от цената на газта.Кой е будала сега?Хем цената на тока ще се вдигне,хем и тази на парното.Сами изчислете печалбата.

Ангеле, милионер стана, да ни сервираш такива новини всяко лято. Каква ли ти е тарифата, да си слуга на монопола и ологарсите. Какво е това ДКЕВР?! Да не е камък на шията на бедния българин? Май, май....

А намалете си комисионните бе,ДРУГАРИ???

пак обедняване. Във Варна 1 кубик дърва е сега 70 лева. Парно няма. Ток и само ток.

Докога ще ги търпим ?

Щом като ДКЕВР се явява като говорител на монополистите за увеличение на цените въпреки задълбочените анализи на незаменимите експерти и комисари, питаме към кого да се обърнеме за промяна на нормативните документи, кой да извърши контрол на топлофикация за фактурирана и произведена топлоенергия, колко процента могат да си надписват общо потребление, докога ще се оплакват че има кражби и защо не преминат към съвременни технически открития за дистанционно отчитанеи алтернативно гориво. Може много да им се напише но в ДКЕВР шефовете оправят собственото си положение не на потребителите и просперитета на народа.

Да поблагодарим на братята от Русия за псокъпването.

ти прост ли си или толкова заблуден. Русия ни продава кубик газ на една и съща цена по договор от години. Само любимия ти ГРОБ и неговите лапачи променят цените за тебе

От няколко години в медиите се тиражира информация за изчисляване на цените по злегнала в договорите формула. Знаеш ли какво е формула и за какво служи? Е, ние простите знаем :)

Саше, много си тъп, Саше!

На 22ри юни щели да взимат Крайното решение за увеличението. Отидете и ми почукайте на вратата да им обясните какви цени искате. Отидете, защото опитът от българските кръгли маси е горчив, плачевен дори.

Честито и браво на монополистите,живи да ги оплачеш!Те,системно,повече от редовно,ежегодно,посевместно си бранят интереса,цените,заплатите,печалбите,всичкото.Това,дали,ако не вдигнат своевременно цените,ще фалират,остава на съвестта на този от снимката.Вие мислите ли,че той притежава такава?А другото,как живеят,плащат,как издържат и не фалират обикновените хора,за сметка на монополистите,остава на съвестта на управляващите.Вие,убедени ли сте,че те имат такава?

Пишете без да мислите. А колко щеше да бъде увеличението ако беше Шушулов не се питате? това управление се бори със зъби и нокти да е по-малко натоварването на семействата, но вие своето си знаете. Нямали да плащат. Ами стойте на студено. А за тези които работят в Топлофикация мислите ли? Вие ли ще ги храните като фалират? Като искате качествена услуга ще плащате. И защо си мълчахте при предишното управление и по предишното? За да стигнат нещата до тук ли?

яяя Боко тиквата се подвизава във форума

Като искате качествена услуга ще плащате---- е тук си в грешка. Точно тази услуга не я искам.

И докато седим и им правим евала на световната енергиина мафиа, така ще е!

Ще вдигат всичко, докато ние не се опънем на всички престъпни монополисти и псевдодържавници. А ако не го направим скоро, държавата съвсем ще се обезлюди. Младите напускат, защото не желаят този живот, а старите се свиват и чакат последния си ден.

Де го Калиткооо, да защити сегашните управници и да ни каже какви сме комунисти и малоумници???????

КАЛИТКО е в клозета. Той прекарва деня там и след това се гмурва във виртуалното пространство да ръси това, което е извадил през деня.

Айде пак дигане на нещо!!!! Дойде ли юли и се започва да се дига нещо - ток, газ,парно......до безкрай!! А стига вече!! Какво ми е заобяснявал ,че е логично да се вдигат цените-ами заплатите?? Дигне се барела-бензина скача-пада цената на барела - бензина си седи пак на същата цена! Олигофренска работа българска!!

ЗАЩО БЕ ДКЕВР ТАКА ЗА РУСЕ, ГОРИВНА КОМПОНЕНТА -ВЪГЛИЩА И ТО БЕЗ ПОСРЕДНИЦИ САМОПРОИЗВОДСТВО НА МЕЧЕЛ НАЛИ ЗАТОВА БЕ ПРИВАТИЗАЦИЯТА С ТАКЪВ ИНВЕСТИТОР,ГАЗ САМО ЗА РАЗПАЛВАНЕ . В РУСЕ ПАРНОТО И ВОДАТА СТУДЕНАТА/ СА НАЙ ЕВТИНИ ПО СЕБЕСТОЙНОСТ А СА ЕДНИ ОТ НАЙ СКЪПИТЕ БАТ БОЙКО

Абе да вдигат всичко с 50% какво е това през три четири месеца с 5-6-7% Докато се уговорят сколко точно трябва да се вдигат цените и идват преговори за следващо увеличение. Само се събират по семинари да ядат и пият

това парно е пълна мафия.

Най-после едно нещо сигурно.Мерзавци!!!(нашите управляващи)

"и енергията от комбинирано производство на топлофикациите, отбеляза Семерджиев" Обърнете внимание на тези думички!

"и енергията от комбинирано производство на топлофикациите, отбеляза Семерджиев". АКО ПЛАЩАМЕ ТОВА, ЗНАЧИ ПАРНОТО ТРЯБВА ДА Е БЕЗПЛАТНО, тъй като е отпаден продукт от вече платеното по-горе!!!!!!! Без повече коментари.

договорих ви малко поевтиняване... с последващо голямо поскъпване на газа

Пръмова-Кунева, дето си драпа прическата като еврокомисар по защитата на потребителите да защити българските потребители от издевателствата на монополистите, сега иска да ни става и президент.НЕ, НАИСТИНА НЕМА ДРУГА ТАКАВА ДЪРЖАВА!!!

доживотен затвор за семерджиев идквр стига защитавайте интересите на монополистите.цащо няма индивидуални договори с топлофикация на соц панелките защо не се отчита индивидуално парното на всеки абонат зацо 22 години не се направи читав закон за енергетиката а ни закрепостявате като рускки селяни затова стана революцията в 1917 година и сега в африка докога ще търпиме тези боклуци

Сигурно много хора ще ме упрекнат, но вече предпочитам да си се върне тройната коалиция, отколкото да ме командват тези продажни некадърници.

Ехооо Борисов, увеличението на пенсийте отиде още преди да се е състояло. Семерджиев е крайно време да бъде уволнен, защото освен вдигане на цени , нищо друго не прави!

ДКЕВР се е превърнало в говорител на монополистите. Вместо тях обяснява на хората защо е поредното увеличение.

както е сигурно, че в БГ се живеело добре както каза един още по- сигурно мнооого умен банкянски селяк....

ЦЦЦ... Ще им изядат позитивите на ГЪРБАВИТЕ от популисткото увеличение на пенсиите.

Как да обясня на всички Българи, че основанието за увеличението на тока е нулевата събираемост на консумираната ел.енергия от ромското население. Тоз домусчия Семерджиев се гуши, като гъска веднага слагам бас, че тоз артист на есен ще въведе и такса електромер и такса водомер , докато някой се усети и докладва на Баш Бат Батман, че тоя вече ще се пръсне.

ДКЕВР-банда престъпници,слуги на едрите монополисти,но кой ли ни обръща внимание.

Може ли ЛОГИЧНО обяснение, защо трябва да се вдигат цените? За да се поддържа инфраструктурата ли? Ми собствениците да дадат малко пари за поддръжка бе! Не може да разчитат на построеното отпреди 89' и само да чакат печалби. Вън от България на всички чужденци собственици на инфраструктурни обекти. Тока чужд, телекомуникацията чужда, водата чужда, армията я няма. И кво правим?

Кога най-после ще го уволнят този А.Семерджиев? Отоплението на газ е най-скъпото вече! И разбира се, нали дойде от Булгаргаз господин геофизикът!

У нас са сигурни само лошите неща. Ако някой каже нещо хубаво(примерно Б.Б.), на другия ден го опровергават(примерно Дянков)!

Не ви ли се струва подозрително странно, че точно всеки юли повишават всичко и ни досъдират кожиците?

и през турско не е било така, казват старите хора.С това повишение на парното и тока, зимата ще бъдем на студено и тъмно, защото със замразените заплати и пенсии няма как да го плащаме. ДА ЖИВЕЕ ПЪРВОБИТНО ОБЩИННИЯ СТРОЙ КЪМ КОЙТО СМЕ ТРЪГНАЛИ.

и КОЖИТЕ НИ ОДРАХТЕ,НА КЪДЕ ПОВЕЧЕ?!?!