Чака ни голямо поскъпване на парното и топлата вода от 1 април

Възможен е голям скок на цената на парното и топлата вода от 1 април, стана ясно след днешното заседание на Държавната комисия за енергийно и водно регулиране (ДКЕВР).

Обратно в новината

Коментари - Чака ни голямо поскъпване на парното и топлата вода от 1 април | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кога ще махнат този прашок Семерджиев, който редовно се пъчи през 2-3 месеца, едва ли не като спасител на абонатите на парно и ток?? Народе, слушай моята команда: режи напълно тръбите, махай радиаторите, откажи се от услугите на топлофикацийте и "топлинните счетоводители"- рекитьори и си стягай за другата зима дръвцата и кюмюра, за да оцелееш!! Това е истината, всичко друго е алчността и измамата на монополистите-иззедници, во главе с Боко Банкянски!!

предстоят протести и стачки, що не слезеш сред народа да обясниш и да се порадваш на народната любов...........

абе,разбрахме за цената на тока,газта и всичко останало,само не разбрахме за заплатите и за пенсиите кога ще се вдигат,дано се засрамите най сетне и се опомните,за да разберете,че не е все едно да живееш с 200 лв.на месец и с 2000 лв.

Г-н Семерджиев, не може човек, който се отоплява на дърва и живее в самостоятелна къща като Вас да е председател на ДКЕВР, защото Вие не разбирате и не изпитвате реалната тежест на проблемите в жилищните блоковете и сметките, които потребителие на предлаганата от Топлофикация услуга трябва да плащат! Бил съм на работа във Великобритания и много добре съм запознат с ниските цени на тази услуга там. Една двуетажна къща с 3 спални, хол, кухня и баня се отоплява за около 70 лири на месец! Вие съвсем се самозабравихте, Г-да!!!

НЕ ЗНАМ КАКВО ОЧАКВА ОЩЕ ОГРАБЕНИЯТ И ИЗТЕРЗАН ОТ ДРУГАРИТЕ-КАПИТАЛИСТИ БГ НАРОД,-АМА ПОДПУХНАЛИЯТ ОТ ПРЕПИВАНЕ БОКЛУК АНГЕЛ СЕМЕРДЖИЕВ ГО ОЧАКВА СКОРОШНО УВОЛНЕНИЕ И ПРОКУРОР ЗА ДАЛАВЕРИТЕ СЪТВОРЕНИ ОТ ТОЗИ ПИЯНДУРНИК.....

Някой от тия ахмаци трябва да бъде гръмнат или обесен,че да се замислят за какво иде реч.Мръсници докараха ни до просешка тояга.А циганите на тях кой ще им събере сметките за ток.Тъпанари долни.

Те пенсионерите не им е лесно.Ами ние дето не можем да си намерим работа как ще плащаме тия непосилни сметки.Тоя бонак колко ли пари му плащат електроразпределителните дружества.Това не го казват.Те затова завишават сметки.А как ще се3 плащат не ги интересува.Да се махат тия кръвопийци.

Предсрочни избори! Тотален бойкот на тази криминална псевдоикономика! Гражданско неподчинение. Никакво плащане на тези нечовешки сметки. Смяна на правителството и сформиране на такова за национално спасение. България е пълна с умове, с интелектуални гиганти, махнете от властта тези пошляци и дръвници! Време е за младите - ако трябва, повикайте армията и спасявайте държавата и нейните остатъци. Време е!

Да повикаме армията, ама то армия не остана! Но подкрепям, че нещата не вървят добре в нашата страна и не може повече да продължава така!

Ама какво става, бе?! Как смятат управниците да я карат? Как може при стопирани възнагражданения и пенсии средно около 250 лева, да се вдигат цени през шестмесечие с по 20 процента и повече? Докога и докъде? Защо нес е санкционират спрелите да плащат такси хора, отчаяни от безпарицчие, а се товарят останалите с техните задължения? Що заповедение е това, така ли се ръководи икономика? Това е африкански бантустан, това е геноцид към гражданите на Републиката! Това е повод за излизане на улицата и бунт на хората от политиката на мафиоти и мутри!

от шефа на дкевр ми се повръща!някой може ли да ми каже за какво им плащаме заплатите на тези?българия не е ли пазарна икономика?какво регулират?

А бе хора, какво чакаме?????????

А когато на борсите паднаха цените на петрола, парното поевтиня ли? Когато курса на долара падна, цените на парното паднаха ли?

Сметки се надуват докато могат да бъдат плащани. Станат ли неплатими все едно, че си ги нулирал... Когато хората, които работят не могат да покриват ежедневните си разходи виновни стават тези, които управляват макропроцесите.

Този козел да бъде уволнен като се закрие и цялата комисия от търтеи. Да се определят от държавата пределна цена равна на тази от 2010 до 2020 за да спести напъна за договаляне на ЕРП-та и газ мафиоти за няколко години.

аз не знам какво регулира тоя брадат прач *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

а вас ви чака един голям до година на изборите

ще стане страшно-каза ламбо и става - така е щом не щете президент от бкп. на следващите пизбори, ако не изберем бкп, не колите, а къщите ни ще изгорят и ще ни изколят, както през 44-48.

Абе г-н Семерджиев,какъв РЕГУЛАТОР си ти?Какво регулираш?Регулираш внимателно /случайно да не сбъркаш/интересите на тия които .....ИМАТ ИНТЕРЕСИ..Я по добре ще е да се ЗАКРИЕШ...

И тоя да ходи в КАТАР.

СПОКОЙНО. ТОВА Е ПЪРВОАПРИЛСКА ШЕГА. ЧЕ КОГА СА УВЕЛИЧАВАЛИ НЕЩО? ТОВА СА ДОЛНИ ИНСИНУАЦИИ.)))

Абе, работещите хора може би ще се лишат от всякакви форми на цивилизован живот, за да платят на бандитите от Топлофикация и Лукойл. Но какво да правят нашите родители - пенсионери, които са имали нещастието да се родят в град с централно отопление? Как може да им искаш 300 лева за топлото, а да им даваш пенсия 150 лева?! Вие в това управление какво сте учили, вие имате ли разум, за какво сте там? За да правите милионите си, да си купувате къщи и яхти, да развъждате корупция и да проваляте народътси ли? Дебили, закърнели мутри, типове за убиване - това сте вие! Докога ще пробвате търпението на хората - докато излязат на улицата и започнете да ги стреляте като в Сирия ли? Такива като този брадат пръч Семерджиев са заплаха за националната сигурност. Те са, които тласкат обществото към размирици и тотално решаване на проблемите чрез насилие и цялостно реорганизиране, с цел избягване на постоянните национални катастрофи и изсмукани от пръстите кризи в интерес на бандитските 200 фамилии. Направете топлото 500 лева, при пенсии от по 140-220 лева, и пак си бършете задниците с демокрацията.

Скоро всичко ще си дойде на мястото. Правителството ще го е срам да се върне от КАТАР барабар с ЧЕСТНИЯ БИЗНЕС

нека някои излезе и ни каже как се живее с 300 лв, може да обясни и на пенсионерите как да се хранят и да си плащат сметките . много моля обяснете

предлагам тази измислена ДКЕВР д бъде разформирована, а ЕРП,ВиК,Газовите и подобни компании да си ползват техните адвокати да им айдукатствата, а не държавна комисия с нашите пари!!!!!!!

Чака ви големо неплащане на парно!

Всички на бунт! Да ама не.

Предстои

Тоя цъкльо непоръбен трябва да бъде обесен пред нар. събрание!!!

Българския народ само от малоумници ли е? Докога ще е стадо от мазохисти? В България при заплата 500(минимална290!!!) да речем(няма да казваме лева,марки,долари), а просто 500, бензина е 2,60. В чужбина(кажи-речи цяла Европа) заплатата е 2000, да намалим на 1500, да намалим на 1000 - бензина е 1,30. Какво има да обясняват разните тупани комунокапиталисти врели некипели. Просто Властимащата Комунокапиталистическа Върхушка мнооогооо КРАДЕ. "Едрия" бизнес на 100% се контролира от ДС. Но изниква и въпроса защо това се толерира от западните демокрации? Кой е заинтересован от слаба България, но в ЕС?!

Аман от агенти на топлофикация, все това казвате на хората 15 години: "идете на село", а що вие не си ходите а? Не разбрахте ли, че хората вече не искат да са ви роби?

Защо ни е необходимо тоза ДКЕВР с неговите чиновници - търтеи? Видя се, че то не върши нищо друго, освен да излиза и казва какво са поискали монополите. Следва обикаляне на телевизии и радиа на брадясалата мутра, за да обяснява причината за исканото поскъпване, ама то нямало да бъде 10%, а 9. Този как за някакви си милиони търпи толкова негативна енергия на всички българи?

Толкова глупаво поведение на държавните хора, дали те самите го разбират? И чужденците четат пресата и слушат глупостите на власт имащите в България. Трайчо, как ще имаш инвестиции в икономиката, като не си прозрачен и предвидим. Кой бизнес голям ще рискува да инвестира ? В този смисъл дайте разликата между Вас и комунистите - няма такава. С някой изявление Вие даже сте по-лошо БОЛШЕВИКИ !

Нагаждач! Лицемер! Мърша!

когато падаха цените в света, защо другари не свалихте цените на тока и парното. В булгаристан само увеличенията се правят бързо. Когато питахме за намаление, отговаряхте, че схемата на преизчисления била деветмесечна и да чакаме да цъфнат налъмите. За увеличенията няма деветмесечна схема. Журналистите, публикувайте старите изцепки по въпроса. Е.......бати мошениците, е.....бати чудото в тази измислена държава. А ние, робите отново да чакаме да падне тавана. Дори във времената на феодализма не е имало такава гавра с робите.

Боко не договаля ли в Катар евтин газ за да не се повишават цените? Иначе дали осъзнават, че няма да остане кой да им работи и да ги избира.

Увеличават всичко за да измре бедния народ и все фалшиви приказки и оправдания !!!!! Мутрите няма да усетят увеличението, но хората с по 100-200 лв на месец ????? Умирачка!!!!!!!!!!

Тоя с тази брада като го видя ми призлява. Всеки път говори, че се изпълнил добрия сценарий, че увеличението на цените няма да бъде 20%, а 10%. И така 10 пъти за определена услуга. Сега доколкото разбирам отиваме към лошия сценарий. Направо не ми се мисли. А ГЕРБ спи. Не прави нищо, за да противодейства на монополите и картелите, а напротив с бездействието си ги подкрепя. По този начин е главният виновник за мачкане на обикновените хора и малкия бизнес. Така че на следващите избори ще гласувам против тях.

1chovek

Недей да ни съобщаваш цялата си сметка за тока, защото заблуждаваш хората. От тези 208 лв сметка - 50 са ти нормалните разходи, към 80 лв ти е топлата вода, защото щом си на климатици явно не сте топлоснабдени, та за отопление чисто ти остават: 208-50-80=78лв. Да ги закръглим на 80 лв. Така - значи ти с ток и климатици отопляваш за няма и 80 лв на месец двустайно жилище! При мен пристига сметка от Топлофикация 80 лв БЕЗ да имам НИТО ЕДИН радиатор, монтиран към инсталацията, само за вода и култовата графа "отопление от сградна инсталация" (т.е. за честта, че тръбите им минават през имота ми. Сега разбираш ли къде е проблема? При Станишев имах и по 140лв сметки, сега поне Бойко ги понамали - как успя и аз не знам, но честно казано все още ми е много - 80лв само за малко топла вода... Отоплявам се на ток и аз, защото ми излиза по-евтино.

Тука сте се разтревожили за некви си 20% върху газа и 10% на парното,а цените на хранителните продукти скачат в пъти ,а не в проценти.Крайно време е газа да стане 2 000лв. за тон,а киловат парно и ток по 2лева.Дизел и бензин кръгло 5лв. пропан 3лв.Така ще мирясат всички монополи за две,три години,а и няма да има нужда от такива угоени лица като на снимката,които да ни обясняват,че поскъпването няма да е с исканите 25%,а само с 10%!

За какво и кому служи тази комисия. Прогнозата и гробарският тон на "загрижения" господин кого топли и какво ни помага. Какво ме предупреждава не е ясно- ако е да пестя енергия, та аз и всичките ми познати го правим отчаяно и треперим. Ако е да събирам пари- няма откъде да дойдат. Абсолютно ненужен държавен орган с големи чиновнически заплати. Регулатор- дръжки.

d4

Заминавайте за някой бантустан в Африка. Там е топло, няма газ и парно, няма ДКЕВР, няма ББ, ЦЦ и компания. И си купете агнешко в аванс. Защото цената му ще скочи с 300%. Може и 5 л. тубичка нафта или бензинец за зор заман...

ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА РЕВЕТЕ СРЕЩУ ШИСТОВИЯ ГАЗ!

Колегата отдолу много точно ти го е казал. Дано имаш акъл и схванеш.

Миналата година Трайчо и ББ ни убеждаваха, че през 2012 г. влиза в експлоатация газово находище в Северна България и следователно цените на газа ще паднат с 30%. На практика се оказа, че американския концесионер не само ни продава нашия си газ на много по-висока цена от вносния, но и си е издействал задължително да му изкупуваме газа с предимство, защото "да сме били енергийно независими от Русия". Та затова сега се качват цените, и ще се качат многократно повече, ако американците вземат концесия за шистов газ по описаните по-горе причини.

Печалбата от ТЕЦ София ,къде е ... И топлата вода не е ли вторичен продукт..

Ще плачим за Костов

Точно Костов в най-голяма степен унищожи и разпродаде за стотинки икономиката и селското стопанство и сега няма работа и хората са бедни и не могат да си плащат непрекъснато повишаващите се сметки. Така че тоя сатрап Костов - в затвора.

просто трябва да спреме да плащаме И да си изваждат търбите от апартаментит е

Путин трябва да си плаща изборите.

Пука ми. Вече не плащам нищо.